Blog

Een bh met een perfecte pasvorm

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je verwacht het misschien niet maar toch is het waar. Maar liefst 8 op de 10 vrouwen dragen de verkeerde maat bh. Omdat deze vrouwen dit niet weten, hoe weet je dan zelf of je wel de juiste maat bh draagt?

Het lijkt simpel maar toch is het nog niet zo eenvoudig om een bh te vinden die echt goed past. Omdat alle vrouwen een ander lichaam hebben vragen borsten ook om verschillende soorten steun. Hierbij is niet alleen de grootte van je borsten belangrijk, ook de vorm ervan stellen bepaalde eisen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Daarom is het niet altijd voldoende om maattabellen te raadplegen wanneer je op zoek gaat naar een goed passende bh. Een van de belangrijkste functies van een bh is dat deze je borsten op de juiste manier ondersteunt.

Daarnaast is het belangrijk dat je bh comfortabel zit en dat deze zeker niet te strak zit. Hierdoor ga je last van pijn krijgen en het kan huidirritatie veroorzaken. Bij de aankoop van een nieuwe bh zijn er een aantal punten om even op te letten.

Waar let je op bij de aankoop van een nieuwe bh?

Ten eerste is het bij de aankoop van een nieuwe bh belangrijk dat je borsten door de hele cup omvat worden. Dit houdt in dat allebei je borsten perfect in de cups moeten vallen. Zijn de cups te strak dan is de bh te klein.

Kijk daarnaast of er geen ruimte tussen de borsten en de cups zit. Is dit wel het geval dan is de bh te groot. Bij de meeste vrouwen zijn de borsten ongelijk van vorm. Is dit bij jou ook het geval, dan kan je dit oplossen door een bh met de grootste cupmaat te kopen en de cup van je kleinere borst op te vullen.

Heb je een bh aan, ga dan eens voor de spiegel staan en kijk of je bh recht over je rug loopt. Trekt de band aan de achterkant naar boven, dan is dit een teken van te strakke schouderbandjes. Deze kunnen hierdoor gaan schuren en zere plekken op je schouders veroorzaken.

De meeste steun krijgen je borsten door de omtrek van je bh. Krijg je bij het verlengen van de schouderbandjes niet het gevoel dat je borsten goed ondersteunt worden, maak dan de rug sluiting een klein beetje nauwer.

De onderkant van je bh dient strak om je rug te zitten maar je moet tijdens het dragen wel gewoon kunnen ademen. Zit de bh niet lekker, kies dan een maat groter of gebruik een bh verlenger. Deze verbreedt de lengte maar dit heeft geen gevolgen voor de cups.

Welke bh is het beste?

Zoveel vrouwen zoveel smaken! Het is een beetje lastig om te bepalen wat voor jou de beste bh is. Iedereen is anders, dus niet iedere bh past bij iedere vrouw. Een bh die door veel vrouwen wordt gekozen is de balconette bh. Deze bh is geschikt voor zowel kleine als grote cupmaten.

Wanneer je een bh wilt die wel ondersteuning geeft maar je het gevoel geeft alsof je geen bh aan hebt, kies dan voor een bralette. Deze bh houdt een beetje het midden tussen een bh en een shirtje. Voor grotere borsten biedt een bralette echter niet de juiste ondersteuning.

Zeker wanneer je graag sport is een goede bh belangrijk. Een van de bh’s die je tijdens het sporten voldoende steun bieden is de push up sport bh. Deze zorgt niet alleen voor goede ondersteuning. De bh zorgt er ook nog eens voor dat je borsten prachtig gelift worden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lees ook
Close
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x