Mens en Dier

Verontwaardiging over uitspraken Kaag: ‘Deze mevrouw helpt ons land finaal naar de knoppen’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

D66-leider Kaag ziet niets in de plannen van het CDA om de migratiestroom in te dammen door het plaatsen van hekken rond Europa.

In een interview met het AD zegt minister Kaag: “Ik denk dat je hier in Europa goede afspraken over kunt maken. Maar wel indachtig internationale verdragen en ook wat het betekent een beschaafd land te zijn. Voor mij horen hekken daar niet bij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kaag vindt het terugdringen van de instroom van asielzoekers ‘niet de optimale benadering’. “Je moet kijken, wat kan je aan, wat kun je beter regelen? Als er echt een oorlog is of totale ellende, dan zullen mensen blijven komen,” aldus de minister in het interview.

Kom maar binnen met je knecht

Over de hekken zei CDA-fractieleider Pieter Heerma eerder: “Fysieke grensbewaking aan de buitengrenzen is de enige manier om onze binnengrenzen open te houden. Hekken kunnen een onderdeel zijn van fysieke grensbewaking, wij denken dat dat nodig is.”

De uitspraken van Kaag leiden tot veel verontwaardiging. “D66 is nu officieel ‘kom maar binnen met je knecht’,” zegt journalist Harry Vermeegen in een vlog.

“Dacht het niet. Gelukkig zijn wij met velen,” schrijft neuroloog Jan Bonte. “Die niet gaan stemmen op meer hypocrisie, meer netwerkcorruptie, meer pedofielen, meer neukbunkers en meer achterkamertjespolitiek, meer dedain voor de burger en meer arrogantie.” Hij kondigt aan: “Opruiming gaan we houden!”

D66 hoort niet bij een beschaafd land

“D66 doet zich voor als ‘beschaafd’, daarmee claimen ze dus de morele superioriteit, het in pacht hebben van de waarheid. Met andere woorden: andersdenkenden (‘wie zijn die mensen’) zijn domme barbaren. Op die mensen kijken ze dus neer,” merkt journalist Mattijs Glas op.

“D66, een partij die de eigen bevolking blijkbaar haat, hoort niet bij een beschaafd land! Op naar 0 zetels!” aldus oud-Statenlid Eelco van Hoecke.

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs haalt uit: “Deze mevrouw helpt ons land finaal naar de knoppen!”


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Er wordt altijd geroepen, dat Mark Rutte het allerergste is wat ons land is overkomen in het afgelopen decennium. Maar ik wil daar graag wat tegenin brengen en dat is het volgende: de heks Sigrid Kaag is het allerergste wat ons land is overkomen.

Sigrid heeft, nota bene naar eigen zeggen, NIETS, maar dan ook helemaal NIETS op met de oorspronkelijke Nederlandse bevolking.

Ik schrijf hier natuurlijk met opzet: de oorspronkelijke Nederlandse bevolking, omdat dat precies IS waar het om gaat. Zij heeft namelijk HEEL wat op met ALLE nieuwkomers, die hier de afgelopen DECENNIA (zo’n beetje sinds de jaren zeventig).

DAT is namelijk de groep van mensen, die haar complete aandacht heeft. ZEKER niet de mensen, die hier geboren en getogen zijn en uiteraard ook hun voorouders.

Deze groep, die ook zéér gestaag, steeds kleiner en kleiner wordt, MOET gedecimeerd worden. Daar wordt ook, MET de hulp van een groot deel van deze groep, ZELF aan meegewerkt.

Een win-win situatie voor de megalomane overheid. Welke overheid wil dat nu niet? Mensen die in hun naïeve geloof in deze zelfde overheid, regelrecht de afgrond ingaan.

Daarvóór worden ze eerst nog even financieel compleet uitgekleed.

Voor ECHTE vluchtelingen moet natuurlijk altijd plaats zijn in ieder land, maar daar is hier geen sprake van.
Als je ziet hoe een deel van deze zogenaamde vluchtelingen zich gedraagt… daar lusten de honden geen brood van.

En het excuus van: deze mensen hebben nu eenmaal andere normen en waarden. Daar lach ik om als een boerin met kiespijn.

Ik ben van mening, dat als je liefdevol wordt opgevangen in een ander land, dan is de allereerste voorwaarde: je aanpassen aan de cultuur en normen en waarden van het desbetreffende land.
Dat is ALTIJD zo geweest en dat zou altijd zo moeten zijn.

Wat zien wij NU: WIJ moeten ons maar gaan aanpassen aan een stelletje barbaren.

Dat zal IK in ieder geval NOOIT doen.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Ka-aaach!🤢

Vout
Vout
1 jaar geleden

Ik kan gerust zeggen dat deze vrouw(?) 1 van de slechtste ministers is die Nederland ooit heeft gekend. Het enige beleid waarin zij excelleert is het afbraakbeleid. Nederland is al heel lang geen beschaafd land meer, tenminste voor de autochtone normale Nederlanders. #stemzeweg

William
William
1 jaar geleden

Het stemmen is ZO CORRUPT dat het geen afspiegeling is wat de mensen willen maar wat de psychopaten willen… dus de uitkomst is al lang bekend… Kaag weer dansend op de tafel?????

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x