CoronaBuitenland

Ongelofelijke bloedproppen uit lichamen van gevaccineerden gehaald: ‘Dit is niet normaal’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Techondernemer Steve Kirsch heeft de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en medicijnautoriteit FDA aangeschreven om aandacht te vragen voor de bloedproppen die balsemers aantreffen in lichamen. Sommige balsemers ontdekken deze bloedproppen in meer dan 90 procent van de lichamen die ze onder handen nemen.

Kirsch wijst erop dat ze alleen bij gevaccineerde mensen worden aangetroffen en heeft filmpjes meegestuurd waarin te zien is hoe de proppen uit de lichamen worden verwijderd. “Laat me alsjeblieft weten of jullie dit willen onderzoeken of ervoor kiezen om dit te negeren en doen alsof dit niet gebeurt.”

Ze willen het niet zien

Dit lijkt me een gezondheidscrisis die een onderzoek rechtvaardigt, benadrukt Kirsch, die de CDC en FDA graag in contact brengt met meerdere deskundigen die dergelijke bloedproppen hebben gezien.

Hij zegt geen antwoord te verwachten omdat ‘ze niet geïnteresseerd zijn in bewijs waaruit blijkt dat ze mensen vermoorden’. “Ze willen het niet zien.” Daarnaast zijn de weefselmonsters in de video’s onmogelijk te verklaren.

83 procent

Al in februari trok begrafenisondernemer Richard Hirschman aan de bel. De autoriteiten hebben nooit contact met hem opgenomen. Hirschman maakte een video waarin hij een bloedprop uit het lichaam van een man haalt die na coronavaccinatie is overleden. Richard trof deze bloedproppen aan in 83 procent van de lichamen die hij deze maand heeft behandeld.

Volgens patholoog Ryan Cole worden de proppen veroorzaakt door het spike-eiwit en is dat de reden waarom het lichaam ze niet kan afbreken.

4.7 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Scarlett Verkuijlen
Scarlett Verkuijlen
2 maanden geleden

Natuurlijk willen ze hier iet van weten, want dan schieten ze hun doel voorbij. Dat is niet helen, maar ziek maken, volgens mij.

Charlotte
Charlotte
2 maanden geleden

Overal ter wereld wordt dit aangetroffen in gevaccineerde lichamen! Plus blauw zwarte plekken in de huid! 🥵😢

Natasja
Natasja
2 maanden geleden

OMG wat ongeloof sneu is dit zeg . Mijn schreeuw hierop is nog steeds TRUBINAAL Voor allen die hier verantwoordelijk voor zijn ! Wereld wijd.Hoe bezeten kun je zijn om dit te rechtvaardigen!

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Ik denk dat niemand die spuiten gaat overleven. Hooguit die gene die een placebo gekregen hebben , maar anders ga je er vroeg of laat er gewoon aan. Sommige mensen hadden bloedproppen van bijna een meter lang. Echt niet normaal dit

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x