Homepagina » Buitenland » Meneer Verhofstadt, wij willen niets te maken hebben met uw Europese rijk! Hier is men heel bang voor
Meneer Verhofstadt, wij willen niets te maken hebben met uw Europese rijk! Hier is men heel bang voor

Meneer Verhofstadt, wij willen niets te maken hebben met uw Europese rijk! Hier is men heel bang voor

In de gesprekken over brexit is de backstop al tijden het grote struikelblok. Het is een ‘verzekeringspolis’ die in werking treedt als er geen oplossing is voor de grens tussen Ierland en Noord-Ierland.

Deze tijdelijke noodoplossing voorkomt dat er weer een harde grens met controles tussen de landen komt.

Het lijkt erop dat de onderhandelaars nu dicht bij een overeenstemming zijn over de backstop.

Heel slecht

“Laten we niet vergeten dat dit verdrag, zelfs zonder de backstop, heel slecht is voor Groot-Brittannië,” sprak Nigel Farage van de Brexity Party in het Europees Parlement.

“We blijven op deze manier vastzitten aan de regeltjes van de Europese Unie,” vervolgde hij.

Het ergste is nog dat eventuele toekomstige relaties gebaseerd zullen zijn op goed vertrouwen, aldus Farage.

Vanaf het begin

Hij wees erop dat gebeurtenissen in Europa in de afgelopen week hebben laten zien dat goed vertrouwen niet bestaat in de EU.

Zo werd de Britse premier Johnson zwaar vernederd door de Luxemburgse premier Xavier Bettel, die vervolgens door de Franse president Macron als held werd onthaald in het Elysee-paleis.

“Ze waren al vanaf het begin van plan om ons hierin gevangen te houden,” sprak Farage.

Veel rijker

“Men is namelijk bang dat Groot-Brittannië concurrerender en veel rijker zal worden buiten de EU,” benadrukte hij.

Meneer Verhofstadt, wij willen niets te maken hebben met uw Europese rijk, aldus de Europarlementariër.

Farage pleitte vervolgens voor een ‘schone’ brexit, zonder poespas.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Brexit Party MEPs]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
1 jaar geleden

Johan Sanctorum schreef ooit over Verhofstadt: “Hoe komt een zogenaamde liberaal tot zulke onliberale tunnelvisie? Omdat macht nu eenmaal de neiging heeft om zichzelf te bevestigen via een megalomane retoriek van de zelfverheerlijking én de demonisering. En omdat Guy Verhofstadt gewoon de ziekelijke aanleg heeft om retorisch over alles heen te walsen tot op het karikaturale af. Zo’n mensen kan men niet met redelijke argumenten overtuigen, ze willen alleen zichzelf nog horen. In se is het een vorm van fundamentalistisch-religieus denken, verwant aan de paranoia. Daar bestaat ook een modernere term voor: cognitieve dissonantie.” Die Verhofstadt is gewoon knetter- en knettergek. Laat m op zijn Toscaans landgoed blijven…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Guy is een levensgevaarlijke gek. Man spoort van geen kant, een nietsontziende neoliberaal die over lijken gaat. Maar realiseer je maar dat de EU niets meer en minder is dan het vieze achterbakse Frankrijk en het doodzieke Duitsland en de Nederlandseregering als een schoothondje de pensioenen van de Nederlanders weggeven. Onder het het mom. ‘Even geen heilige huisjes hoor’.

Dhoest nick
Dhoest nick
1 jaar geleden

Ons konijn was in de tijd zo slim om alles te verkopen wat belgenlandje had….we dragen er nu nog de gevolgen van…de vlucht naar europa doet hem duidelijk geen goed…maaaar ja….de centjes van de draak europa zijn belangrijker voor de oppergraaier

Ron
Ron
1 jaar geleden

Het verschil in de discours van Hitler en Verhofstad is onbestaande. Het is duidelijk de Nazis hebben het nog steeds voor het zeggen. Net als toen verrijken ze zich op kap van de gewone man. GB heeft overschot van gelijk en zal de eerste 5 jaar een achteruitgang zien om daarna een steile opgang te maken bevrijd van de regelneverij van de EU die de gewone mens verarmen en de rijken verrijken. Een vergelijking Juncker vind het arrogant van de Vlamingen dat hij verplicht wordt NL te spreken aan onze VLAAMSE kust. Natuurlijk was hij mogelijk weer straalbezopen.Verhofstad heeft destijds Belgie uitverkocht en onze met een grote schuldenberg opgezadeld en dat ventje gaat onze nu de les lezen. OF hoe MISLUKTE politici de wereld regeren in het EU parlement.

x

Check Also

quarantaine

Schokkende beelden: ‘quarantainehotels’ bij Britse vliegvelden zijn gevangenenkampen

Mensen die in een ‘quarantainehotel’ moeten verblijven, ...

onderzoek

Onderzoeksgroep waarschuwt Britse overheid: ‘coronavaccins zijn gevaarlijk voor mensen’

Een onafhankelijke onderzoeksgroep heeft een brief geschreven ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x