Buitenland

Expert legt in 2 minuten uit waarom de linkse woke-agenda hetzelfde is als de pedofilie-agenda

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Tijdens een interview over de film Sound of Freedom sprak Tim Ballard over de organisatie van de Nederlandse pedo-activist Nelson Maatman, die in juni vorig jaar werd opgepakt in Mexico-Stad.

Zijn arrestatie werd mede mogelijk gemaakt door Operation Underground Railroad van Ballard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij was op dat moment in Polen en kreeg informatie dat de organisatie van Maatman kinderen uit Oekraïne probeerde te smokkelen. Twee leden van de organisatie zijn onlangs veroordeeld in Ecuador, waar Nederlandse pedofielen een kindersekshotel hadden opgezet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misselijk

Ballard bestudeerde de literatuur van pedopartij Martijn. Begin 2020 vond een huiszoeking plaats bij Maatman als onderdeel van het strafrechtelijk onderzoek naar de mogelijke voortzetting van de verboden partij.

Wat trof hij zoal aan in de literatuur: het scheiden van ouders en hun kinderen omdat ouders een ‘slechte invloed’ hebben, het seksualiseren van kinderen en het blootstellen van kinderen aan pornografie, haal God uit het onderwijs en kinderen kunnen overal toestemming voor geven.

Ballard werd misselijk toen hij het las: “Ik lees dit elke dag. Het is de linkse woke-agenda.”

Dit is waanzin

Pedofielen leunen op dit moment achterover en hebben zoiets van: wij pushen deze agenda al decennialang en nu hoeven we dat niet meer te doen omdat links dat voor ons doet, aldus Ballard.

Ze zeggen dat kinderen toestemming kunnen geven om hun voortplantingssysteem te laten verwoesten, om hun genitaliën aan stukken te laten scheuren. “Dit is waanzin. Het is verschrikkelijk, maar waar het toe leidt, is datgene waar de pedofielen al die tijd om hebben gevraagd. Wat is fluïder dan gender? Leeftijd.”

De ijzersterk ontvangen film Sound of Freedom, met in de hoofdrol Jim Caviezel, knalt de top 10 binnen. Gek genoeg heeft de film nog geen Nederlandse datum. De film, met een budget van 14,5 miljoen dollar, bracht al ruim 40 miljoen dollar op.

4.8 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I identify as a Canadian trucker🇨🇦
I identify as a Canadian trucker🇨🇦
10 maanden geleden

Heb de film vorige week gezien,
In Surrey, Canada, was nog niet overal te zien maar vanwege z’ n succes op steeds meer locaties en omdat veel mensen blijven vragen bij de theaters om de film te kunnen zien..

Kees
Kees
10 maanden geleden

Deze film zal in pedoland Nederland wel geweigerd worden door de verkocht bioscopen, want anders vallen ze uit het bedrijven social kredit systeem dat betekent geen leningen bij de bank en geen Europese subsidies en dus ook minder inkomsten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Regenboog heeft 7 kleuren = GOD
De pedofielenboog heeft 6 kleuren = ????, het verwoest kinderen leven

Join de Discussion
Join de Discussion
10 maanden geleden

Ja dat was meteen al prikkend en kwetsbare ouderen “verzorgen” duidelijk. Walgelijk.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x