Graancirkels

Eerste graancirkel van het jaar verschijnt van de ene op de andere dag in Dorset

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het graancirkelseizoen in Engeland is weer begonnen. De eerste formatie is verschenen in een weiland in de buurt van Blandford Forum in het graafschap Dorset. Lokale bewoners hebben geen idee wie of wat de graancirkels heeft gemaakt.

Het patroon, met een doorsnee van meer dan 120 meter, bestaat uit geometrische lijnen en cirkels. De graanformatie is van de ene op de andere dag ontstaan, melden Britse media. Hoewel sommigen geloven dat graancirkels worden gemaakt door grappenmakers, denken anderen dat de mysterieuze vormen het werk zijn van buitenaardsen.

Eerste graancirkel van het jaar verschijnt van de ene op de andere dag in DorsetDe heer Williams uit Avebury in Wiltshire zei: “Afgelopen zomer hebben we weinig graancirkels gezien, maar deze prachtige formatie maakt alles goed. De eerste graancirkel van het seizoen markeert het begin van een geweldige Britse zomer.”

Williams gelooft niet in het paranormale en werd eerder veroordeeld omdat hij zelf graancirkels had gemaakt. In 2000 heeft Williams de oogst van een boer uit Marlborough in Wiltshire beschadigd door graancirkels te maken. Hij kreeg een boete van 100 pond. Al snel ging hij op zoek naar een andere hobby omdat hij last heeft van hooikoorts.

Vorig jaar zijn er maar 15 graancirkels verschenen in Wiltshire, tegen 50 een jaar eerder. De formaties trekken veel toeristen aan, die in de graancirkels tot ergernis van veel boeren een buitenlichamelijke ervaring willen beleven.

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
7 jaren geleden

Het wordt weer mooi weer hè, kunnen de pranksters weer aan de slag 🙂
Ik heb medelijden met de boeren.

CorPieter
CorPieter
7 jaren geleden

Hoezo eerste graancirkel ?

Volgens mij zijn er al heel veel graancirkels gevonden voor deze !

Kijk maar eens op http://www.cropcircleconnector.com

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

Lijkt op 2 dingen ; 5-puntige ster, benedenwaarts gericht ; teken v.d. duivel.
Of de constellatie van de zwarte ster plus Nibiru.
Of. de halve manen ; islam plus alles wat daarbij hoort. ( te vuur en te zwaard).
Wie t weet mag t zeggen ; persoonlijk gok ik op de constellatie van Nibiru die er aan komt.

Ria Peleman
Ria Peleman
7 jaren geleden

Bedankt voor het delen! Wat mij vooral opvalt is dat er drie cirkels zijn van 5 elementen, rond één centrale kleine bol.
Het getal 5 staat voor verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in onze levens veranderingen ten goede plaats of die staan te gebeuren…
Volgens Saint Germain staat het levensopdrachtengetal 5 o.a. voor de verzoening met de weg van het leerling-zijn. Alleen de weg van de leerling maakt de weg van de meester mogelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x