Homepagina » Het Complot » 5 ‘gestoorde’ complottheorieën van David Icke die nu bewaarheid lijken te worden. Had hij al die tijd gelijk?
5 'gestoorde' complottheorieën van David Icke die nu bewaarheid lijken te worden. Had hij al die tijd gelijk?

5 ‘gestoorde’ complottheorieën van David Icke die nu bewaarheid lijken te worden. Had hij al die tijd gelijk?

De bekende Britse complottheoreticus David Icke kreeg bekendheid toen hij op tv aankondigde dat de aarde in handen is van een groep reptielen die van gedaante kunnen verwisselen.

Hij werd vaak belachelijk gemaakt in de mainstream media, maar het begint er steeds meer op te lijken dat Icke weleens gelijk zou kunnen hebben.

Simulatie

De 65-jarige Icke werd geridiculiseerd omdat hij zei dat de wereld waarin we leven een holografische simulatie is die is gecreëerd door zogeheten ‘Archontische Reptilians’.

Hoewel dit op het eerste gezicht een absurde complottheorie lijkt te zijn, ondersteunen de nieuwste wetenschappelijke theorieën het idee dat we in een gesimuleerd holografisch universum leven.

NASA-wetenschapper Rich Terrile zei onlangs dat hij gelooft dat het universum een ‘digitale holografische simulatie’ is die moet zijn gemaakt door een bepaalde intelligentie. Dit is precies wat Icke jaren geleden in zijn boeken schreef.

In januari dit jaar kondigden onderzoekers van de Universiteit van Southampton aan dat we waarschijnlijk in een hologram leven en dat alles wat we zien wordt geprojecteerd op een plat 2D-oppervlak.

Met andere woorden: alles wat je ziet en ervaart is mogelijk, zoals Icke zegt, een illusie.

9/11

Twee jaar voor de aanslagen in New York voorspelde Icke dat in de VS ‘tussen 2000-2002 een zware aanval op een grote stad zou plaatsvinden’.

Of je het nu eens bent met Icke of niet, zijn voorspelling kwam uit.

Kunstmatige intelligentie

De Brit zegt al heel lang dat kunstmatige intelligentie een ramp zal zijn voor de mensheid en dat films als de Matrix en Terminator alvast een voorproefje zijn.

Hij werd belachelijk gemaakt vanwege deze uitspraken, maar onlangs heeft professor Stephen Hawking gewaarschuwd voor het gevaar van kunstmatige intelligentie.

“Kunstmatige intelligentie kan het slechtste zijn wat de mensheid ooit is overkomen,” zei hij.

Seksueel misbruik

Icke claimde in 1998 dat oud-premier Sir Edward Heath niet alleen een pedofiel, maar ook een satanist was.

Tien jaar na de dood van Heath, in 2005, stelde de politie van Wiltshire een onderzoek in naar beschuldigingen van seksueel misbruik tegen hem.

Er zijn nooit juridische stappen ondernomen tegen Icke, wat volgens hem ‘veelzeggend’ is.

Financiële crisis

Icke voorspelde de financiële crisis van 2008 al in de jaren negentig. Hij zei dat financiële manipulatie zou leiden tot een catastrofale financiële neergang, en dat is precies wat er gebeurde.

Hij claimde verder dat een geheimzinnige elite het meesterbrein achter de crash was en zo een nieuw bankensysteem wilde introduceren.

De complottheoreticus voorspelt nu dat er een nog grotere crash aan zit te komen.

Foto: SlimVirgin Wikimedia Commons

[The London Economic via SWNS]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Dat er weer een georkestreerde crash komt is evident. Hoe anders kan men de mensheid onder digitale controle brengen? Alleen vervelend voor de machthebbers zullen deze digitale machtspiramides ooit ineenstorten als kaartenhuizen, omdat juist de digitale en via electronica en stroom gestuurde wereld zeer vergankelijk en fragiel zal blijken.

  Waarschuwen daarvoor is zinloos, omdat de mens volgzaam, dom, eigenwijs, goedgelovig, hardleers en angstig is en wordt gehouden en de machthebbers geestelijk totaal gestoord zijn en slechts een bezeten doel voor ogen hebben. De geloofsboeken gebruiken ze daarvoor als leidraad, ondanks dat men weet dat de geloofsboekenl niet gevolgd moet worden en de mens juist zo naar de finale ondergang zal worden geleid….

  37 likes
  • Volgens de onderzoekers zijn we in Nederland hartstikke gelukkig, zowat het gelukkigst van alle landen. Omdat we ook bijna overal in de top tien lijstjes staan, NL is zowat werelds beste ….
   😀 😀 😀 😀

   Houd toch op met somberen joh. Zij die het kunnen weten zeggen het:
   https://www.volkskrant.nl/opinie/bert-wagendorp-nooit-eerder-verscheen-een-rapport-waaruit-zoveel-voorspoed-geluk-en-tevredenheid-spreekt~a4545882/
   https://www.telegraaf.nl/financieel/1439101/column-overheid-moet-nieuwe-technologieen-omarmen

   Dus je hebt wel gelijk dat “mensen dom, eigenwijs, goedgelovig, hardleers en angstig zijn”. En hebzuchtig, ego gericht etcetera…. Afijn gewoon echte primaten dus.

   19 likes
   • Als de gevestigde orde momenteel vrijwel dagelijks moet gaan roepen dat het toch “O zo goed gaat” …..

    Dan moet je, je pas echt zorgen gaan maken.

    15 likes
   • Somberen? Wat dacht je van de realiteit onder ogen zien? Heeft niks met somberen te maken toch? En die rapporten geloof je toch niet? Mij is nooit wat gevraagd en ik ken ook niemand die ooit aan zo’n onderzoek heeft meegewerkt. Dat is pure propaganda en het domme Nederlandse volk trapt daar zoals altijd weer massaal in, want zelf kritisch nadenken is er niet meer bij… Over goedgelovig en dom gesproken…

    13 likes
  • ‘omdat de mens volgzaam, dom, eigenwijs, goedgelovig, hardleers en angstig is en wordt gehouden’

   En jij hebt uiteraard wel het licht gezien? Het principe waar Icke op teert is niet anders dan het principe waar ieder geloof (en het vak marketing) op teert: houdt je volgers voor dat zij het licht hebben gezien en dat alle andere geloven (producten) niet deugen. Dat de theorieën van Icke super onwaarschijnlijk zijn, dat hij nooit met ook maar een spat bewijs komt, dat hij zijn theorieën grotendeels heeft overgeschreven van mede fantast Milton William Cooper..het dondert allemaal niet zolang je je door hem te geloven maar superieur kunt voelen aan anderen. Zelfs al komen er maar vijf van de honderden theorieën van hem uit (statistisch gezien een erg magere score), zijn schaapjes blijven toch wel achter hem aanlopen.

   3 likes
 2. Er is maar één illusie en dat is de illusie dat het veranderen zal door inmenging van buitenaf of bijvoorbeeld 1 persoon.

  Er is maar ”en oplossing en dat is dat alle mensen samen werken om de financiële elite van repliek te dienen. Als hun macht definitief gebroken wordt zullen alle geheimen boven water komen en zullen wij de wereld zien voor wat ze werkelijk is.

  Helaas is de kans dat mensen samen gaan werken om dit voor elkaar te krijgen de grootste illusie. Mensen worden voortdurend verdeeld en tegen elkaar opgezet. Opleidingsinstituten zorgen ervoor dat andere geluiden ( holocaustontkenner ) de kop ingedrukt worden, media liegen en bedriegen dat het een lieve lust is maar mensen blijven kijken. Onze voedselindustrie liegt dat het gedrukt staat maar hoeveel mensen stonden vandaag boos bij de Jumbo na het nieuws dat hun maisbrood geeneens mais bevat?

  Artsen wereldwijd hebben bloed aan hun handen omdat ze niet durven op te treden tegen de financiële elite die ook de gezondheid van burgers in handen hebben en winst boven welzijn plaatsen.

  De energiesectoren laten ons steeds meer betalen voor achterhaalde technieken en zijn ook volledig geïnfiltreerd door deze elite.

  Niet iedereen weet het maar in Nederland zijn er toch al snel zo’n paar honderd duizend mensen die hiervan op de hoogte zijn. Zie je die wekelijks op het malieveld staan?

  Neen, omdat ze hun dagelijkse beslommeringen hebben, zaken waarvan ze denken dat ze gedaan moeten worden, zaken die aangestuurd worden door weer diezelfde elite.

  Neen, als wij niets doen zal alles precies zo blijven als het is en zal de ellende alleen nog groter worden.

  Er is absoluut geen solidariteit meer en voor dat gegeven moet de hele mensheid en de planeet boeten!

  43 likes
  • Nou organiseer iets doe een oproep uitgaan om minstens een 1.000.000 naar dat Malieveld te krijgen. Maaarrr wat zal/moet de leus zijn.. er is zoveel mis. Gewoon weg *met de elite dan maar*?

   7 likes
   • Wie bedoel je precies met de elite?
    En waarom zou de elite precies wegmoeten?

    Zo simpel hoor, om de elite (dus machthebbers) weg te jagen en dan te hopen dat het beter wordt. Doet mij denken aan het liedje “over 100 jaar” waarin een zin voor komt: “hoera de revolutie! Het is eindelijk zo ver! Maar de nieuwe leiders blijken net zo autoritair”.

    Er is nog nooit iets goeds gekomen uit een revolutie als je de mind van de mensen zelf niet veranderd. De elite komt voort uit het gewone volk, dus dan is er iets mis met het gewone volk. Verander het gewone volk en over 10-20 jaar heb je mensen in de politiek zitten die het wel goed hebben met het gewone volk.

    Tenminste, als je meent dat politici alleen maar voor zichzelf er zitten en niet voor de rest. Dat idee heb ik overigens niet, de politiek is gewoon verdomd lastig. Mensen zonder hoog iq en eq horen daar niet thuis. Al denken velen dat wel.

    Ontopic:

    Er zijn nooit juridische stappen ondernomen tegen Icke, wat volgens hem ‘veelzeggend’ is.

    Hehe, als mensen wel wat tegen Icke ondernemen dan is het “ze ondernemen iets tegen mij om de waarheid te verhullen” en als ze niets ondernemen dan is het “veelzeggend”. Op die manier heb je altijd gelijk natuurlijk.

    2 likes
    • Politiek is niet lastig, het is ondoorzichtig gemaakt. Het is een kleine moeite om meer vanuit de mens te redeneren en denken in termen van eerlijk delen. En die hele terminologie van markt, vraag/aanbod, geld, groei en BBP overboord te zetten want dat brengt helemaal niets meer in een ontwikkelde economie.

     Dat vergt waarschijnlijk een heel ander soort IQ en EQ als jij bedoelt en kom je in de politiek ook maar zelden tegen. Het hele onderwijs is op die oude terminologie gestoeld, mensen die echt nadenken haken af bij dat soort studies, maar ja dan “doe je niet meer mee” in de politieke carrousel.

     7 likes
  • @Nexus,

   Hoe kan 1 persoon in een twintigtal regels zoveel waarheden opschrijven. Vooral solidariteit is NIET meer te vinden en onder elkaar bekritiseren wij ons wat bijv de zgnd elite nooit of te nimmer zal doen!!
   Chapeau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   @ Justin,
   Ik heb tot 3x toe opgeroepen om nu eens eindelijk van dat veilige stoeltje achter het gewillige beeldscherm uit te komen en heb bij mij thuis mensen ontvangen om mijn (zeer zeker werkende) plan bekend te maken echter………moet ik nog verder gaan. Daarbij benodigde ik ook nog eens geen 1.000.000 personen maar slechts 300. Dit aantal op een geschat aantal van pak hem beet 17.000.000 zou toch geen probleem mogen zijn of…….
   Maarrrrrrrrrr, laat ze maar verder slapen en vooral naar het “nieuws” kijken en daarna………ja, wat dacht u……Netflix natuurlijk!!

   Gegroet,

   Gladiator

   9 likes
 3. David is geweldig en hij ziet alles in goed perspectief ! Alleen hele domme mensen zien het niet ! De schapen die de kudde volgen !

  16 likes
  • En u bent een van David Icke’s schaapjes. Het zijn meestal kleine kuddes die zich laten vangen. De overgrote meerderheid weet niets van deze kerel en een groot deel daarvan weet dat Icke gewoon een aandachtzoeker is die veel geld verdient met zijn spannende verhaaltjes waaruit hij altijd de held is. Hij wurmt zich in alle bochten om zijn vroegere wollige voorspellingen aan te passen aan de gebeurtenissen die zich in het heden plaatsvinden. En zijn schaapjes geloven hem onvoorwaardelijk. Wie weet is hij misschien een wolfje onder een schapenvacht.

   Tja… Zo kan je het dus ook formuleren hé. 😉

   8 likes
   • en hij verdient er een mooi inkomen mee. luistert men er wel eens naar u?

    2 likes
    • Ik ben dat andere schaapje dat de Westerse wereldkudde uit braafjes volgt. En ja. Daar lopen inderdaad ook heel wat wolven (mensen) rond.
     Maar beter in de realiteit vertoeven dan in een wereld waar we bang moeten zijn van buitenaardse reptielen die zich als mens verkleden. -Alsof de mensheid zelf niet verantwoordelijk is.

     Dat David Ick een genie is wil ik gerust aanvaarden. Hij weet zijn schaapjes op een mooie rechte lijn achter hem te scharen. Ik zou het niet kunnen. Hij is een van de zovele mensen die de wereld wil veranderen door sterke praatjes en met het spelen met de aandacht van de zoekende mens.

     Ik ben geen prater, dus naar mij luisteren heeft niet altijd nut. Ik schrijf liever en soms wordt het eensgezind gelezen. Andere keren wordt ik bekritiseert omdat ik niet mee ga met hun boze of mooie verhalen. En heel soms uitgescholden door een internettrolletje. Toch in de algemene media word mijn mening aanvaard.

     Rijk ga ik er niet van worden, ik ben geen commerçant. Wel rijker in mijn persoonlijke inzichten op de wereld. En daarvoor doe ik het. Om mijzelf te bewapenen tegen een steeds complexere wereld vol tegenstrijdigheden. 🙂

     13 likes
     • Waarom zou je je zelf beschermen tegen een steeds complexere wereld vol tegenstrijdigheden?
      Het enige wat je doet is een complexere persoonlijkheid opbouwen.
      Dat geeft het idee van bescherming maar is dat zeker niet. Je isoleert je zelf van het leven. Het is natuurlijk wel leuk als mensen je bevestigen, maar je weet zelf ook dat wat je opgetrokken hebt steeds bevestiging nodig heeft.
      Dat komt omdat het niet echt is.

      Het leven zal dan ook rammelen aan je kaartenhuis.
      Niet aangenaam natuurlijk, maar wel verfrissend 🙂

      4 likes
     • Mijn overtuiging is je isoleren en het weren van de leugenachtige 3D realiteit waar ze iedereen in willen hebben het beste is wat je kunt doen.
      Maar dat kan niet iedereen, als je kinderen hebt sta je al verplicht in de valse schijn 3D wereld.
      Ook als je diverse hoge financieele verplichtingen hebt, dus een goede baan hebt, koophuis, auto bijvoorbeeld, maar ook als je aan 3D mensen hangt is het al onmogelijk je terug te trekken uit de valse schijnwereld. Die mensen hebben vooral bevestiging van buitenaf nodig.
      Het heeft met de treden van de piramide van Maslow te maken dat mensen alleen en gelukkig kunnen zijn.
      Voor een 3D mens niet te begrijpen maar de 4D/5D mens kan dat op zijn beurt wel begrijpen, dat een 3D mens dat niet begrijpt.

      3 likes
     • Die mensen hebben vooral bevestiging van andere misleide mensen nodig…..hoever kom je daarmee… pff….
      Ik wilde nog zeggen dat het eigenlijk het verhaal van de kleuter en de gymnasiast is, maar ik vrees dat ik dan op een paar tenen ga staan….

      2 likes
     • * Zevenenergie, dan isoleer je je niet van het leven zelf, maar van het maffe toneelstuk wat minder ontwikkelden als het echte leven zien. Die zijn helemaal in een rol gedoken en zijn zich er niet eens bewust van.
      Dat zijn in mijn idee nou juist complexe persoonlijkheden, niets wat ze doen en zeggen komt uit henzelf. Kunnen niets onderbouwen.
      Mis ik dus niets aan.

      1 likes
  • @Pietje,

   Ik begrijp niet alles van wat Icke zegt, het gaat mijn fantasie te boven zeg maar en ik accepteer dat, ik ken wel andere personen die ook veel aandragen als ik om dit fenomeen gaat, bijvoorbeeld Linda Moulton Howe,Clifford Stone, Dean en ik dacht Richard Nolan of Dolan, allemaal bekijken zij de aarde en zijn bewoners en vooral bezoekers op een andere manier maar het gaat wel over personen die hun nek uitsteken en een onafhankelijk geluid durven te laten horen, zelf vind ik het heel jammer dat ik Icke niet kan volgen, maar ik ben er eerlijk over, wel bizar dat die man zo ver vooruit denkt en ziet, een soort van Elder zoals bij Native Americans.

   1 likes
 4. Rare man die David Icke.

  Waarom zouden de Democraten (Obama, Clinton,…), hetBritse koningshuis en het (linkse) parlement uit reptielen moeten bestaan? Reptielen die bovendien koudbloedig zijn en dus op koude winterdagen in een soort winterslaap moeten zitten, dat wat niet het geval is.
  Oh ja… de foto’s. Door een ongelukkig lichtinval lijken soms “hun” irissen op de ogen van een reptiel. Puur gezichtsbedrog! En aangezien ze vaak gefotografeerd worden is er altijd een kans dat er ergens in een van de foto’s zo een illusie ontstaat. Of heel bewust door de aanhangers gefotoshopt met filters die dit effect doet ontstaan.

  Dat de wetenschap een theorietje heeft dat we bij-wijze-van-spreken in een hologram leven (dat de atoompjes en al die andere kleine deeltjes te vergelijken zijn met de bits en bytes die we toekennen aan de digitale wereld) wilt niet zeggen dat we in een computersimulatie leven. En het is maar een van de vele theorieën. Het is overigens niet bewezen dat we er effectief ook in een virtuele leven leven. Tenzij je veel het spelletje simcity (of andere games) speelt en hierdoor (verkeerdelijk) bent beïnvloed.

  De 9/11 is niet door hem voorspeld. Dat is achteraf samengebracht door hemzelf en de mensen die zijn vroegere teksten gingen herinterpreteren (en dus manipuleren).

  Dat Sir Edward Heath een pedo zou zijn was al jaren eerder al een gerucht die hijzelf op een gegeven moment in het openbaar heeft gebracht en dat dit pas jaren later ook is bewezen.

  Al in de jaren vijftig, zestig en zeventig waren er wetenschappers die vreesden dat AI ooit een gevaar kan vormen voor de mensheid. Alleen waren de computers toen nog niet zo krachtig en dus werd het toen niet echt serieus genomen. David Icke was dus niet de eerste die daar zo over dacht. Dat huidige wetenschappers dit nu wel inzien dat er gevaar kan zijn als deze technologie in verkeerde handen terecht komt is omdat de computers nu miljarden keren krachtiger zijn dan veertig jaar geleden.

  Financiële crisissen zijn al sinds het ontstaan van de markt iets dat om de zoveel tijd terug komt. Dus als ik zeg dat we over tien jaar weer in een zware crisis zullen terecht komen dan is de kans ook groot dat dit effectief ook zal gebeuren. Ook als we de financiële wereld helemaal gaan omgooien naar een antiglobalistisch model zou zo een crisis kunnen ontstaan. Het is eigen aan de mens om te speculeren en om geld te verspillen (en het op korte termijn denken).

  21 likes
  • 3 vragen.
   Waar woont Beatrix tegenwoordig?
   Hoe heet haar zeiljacht?
   Wat is de gebruikelijke term voor de adel?

   Antwoorden:
   Kasteel Drakensteyn
   De groene Draeck
   Blauw (van de kou) bloed

   Toeval…?

   6 likes
   • Hahaha… Waarom zou dat zijn, hé?

    Oh ja… ze is een draak van een vrouw. Laat mij niet lachen. Het heeft niets met reptielen te maken. Een draak is gewoon een mythisch figuur dat men vroeger toe schrijft aan hoog geplaatste figuren. Een symbool van macht en rijkdom, noem het maar. Meer valt daar niet achter te zoeken.

    En blauw bloed is gewoon een mythe. Heb je een adel ooit met blauw bloed gezien?

    De aderen onder onze huid zien er blauw uit. Adel is van blanke oorsprong. Bleek of wit van huid en daardoor vielen die “blauwe” aderen harder op. Het volk zelf is eerder van gemengd bloed (lichtere en donkere huidskleur bedoel ik hiermee) en leefden vaker buiten.
    Door de overheersing van de Spaanse edellieden kwam er meer gemengd bloed in de adel. En sommige adel die zich “zuiver” wanen waren trots op hun blanke huid (en hun ogenschijnlijke blauw bloed) en wilden die “zuiverheid” behouden.

    9 likes
    • leuk geopperd Maarten ! ik ben zelf een ” halfbloed ” zoals men dat vroeger zei.. een ROT woord is het, maar ik ben trots op mijn afkomst, want mijn voorouders hebben de slavernij aan levende lijven overwonnen! anders had ik niet eens bestaan
     ” blauwe ” noemden ze het ook vroeger als je half indo was/bent of iets van uitheemse afkomst
     Nou.. de hele Bea en haar drakenfamilie hebben nooit genoeg.. dat is lveel erger als het hebben van een bepaalde kleur bloed!
     HEBZUCHT

     Voor mij heeft iedereen rood bloed, en soms bij de een wat feller als de ander, er bestaat geen blauw bloed, althans bij mensensoort. Alleen de spinachtigen en insecten en pila achtigen hebben blauw bloed. ( hemocyanine)

     3 likes
     • Natuurlijk bestaat er geen blauw bloed. Dat heb ik ook niet beweerd. Het zijn de aderen zelf die een blauwe schijn geven bij een blanke huid valt dit eerder op dan bij een donkere huid.

      Overigens “Adel en blauw bloed” is niet mijn theorie, maar een van de vele theorieën daarover. Men kan niet precies zeggen waar die verwijzing van komt. Ik heb er maar een van de theorieën gekozen omdat ik die, naar mijn aanvoelen, het geloofwaardigst vind.

      Blauw bloed. Het heeft niets met reptielen te maken zoals sommige complotliefhebbers beweren. (Zij die denken dat machthebbers (adel) reptielen zijn in mensengedaante).

      En datgene wat ik “halfbloed” heb vernoemd is een algemene term (wellicht een verouderde term). Als ik u daarmee beledigde bied ik mijn excuses hiervoor. Ik zal de volgende keer over “gemengd bloed” spreken. Alhoewel dat ook niet echt positief klinkt. In die zin dat mens “mens” is.
      Maar helaas maken wij mensen bewust als onbewust onderscheid van elkaar.

      Zuivere “rassen” bestaan niet, en dat geld zeker in de toekomst. Zelfs het woordje “mensenrassen” is inmiddels al heel lang achterhaald.
      Doch de blonde haren en blauwe ogen bijvoorbeeld zullen in de verre toekomst zeer waarschijnlijk uitzonderingen zijn. Omdat die genen minder dominant zijn en stilletjes aan door de globalisering verdwijnen.

      Mijn enige bezorgdheid is dat de ideologie van de mensheid, ondanks (of misschien echter door) de sociale media, ons nog steeds verder van elkaar rukt.

      5 likes
  • Maar alle 3D gewoontes, zoals o.a. vooropgezette financieele crisissen, zijn aan het omvallen, dus wat bedoel je als je zegt dat de kans groot is dat we over 10 jaar makkelijk weer in een crisis terecht zullen komen?
   Alle daders en fans van het oude systeem worden langzaam uitgeschakeld, dat komt omdat we in het Aquarius tijdperk zitten, zie je de bui nu nog steeds niet hangen?
   Kom op Maarten V, waar blijf je nou met je rijke persoonlijke inzichten?

   3 likes
 5. Voorspelt Icke ook een poolshïft?

  5 likes
 6. Yep, in de grove lijnen had David Icke absoluut gelijk.

  22 likes
 7. LS…

  David Icke !

  Geweldige gozer !

  12 likes
 8. Misschien had wilders hem moeten raadplegen voordat die de holocaust ontkenner aanstelde?

  2 likes
  • @Only you
   Sowieso een raar verhaal. Hoe kan je nou een ‘holocaust ontkenner’ in dienst nemen, terwijl al je geld uit Israhell komt?

   Haha en sorry hoor.. dat hele 2e Wereldoorlog verhaal rammelt aan alle kanten. Zoek en gij zult vinden hoe het echt in elkaar heeft gestoken. Wie was Hitler echt, welke mensen financierden hem en waarom, wat was het doel nou daadwerkelijk, wat was de rol van het Vaticaan, Nederland, Argentinië… enz, enz. enz. Succes!

   5 likes
 9. Alles wat je ziet en ervaart is mogelijk een illusie?

  Je kan dingen die je ziet aanraken. Dan kan het toch geen illusie zijn?

  2 likes
  • @Bas2

   Alles is een illusie, daar mee word bedoeld dat alles een verschijningsvorm is.
   Het is er wel degelijk. Maar het is niet wat het lijkt te zijn.
   Dat komt omdat wij door een filter kijken.

   Stel je kijkt naar een stoel, je hooft beoordeeld die stoel, door te zeggen dat is een mooie stoel, of een lelijke stoel.
   Op dat moment zie je de stoel niet meer, maar kijk je naar het oordeel over die stoel.
   Je oordelen scheid je af. Het maakt dat jij een afgescheiden identiteit word.

   Ik kan je een duidelijker voorbeeld geven, van hoe subtiel, maar hoe effectief… dit mentale filter is.
   Ga even op de bank liggen en doe je ogen dicht.
   Breng je aandacht naar je benen, en voel je benen, doe dit een paar minuten.
   Wat er nu gebeurd is dat je kort je benen kan voelen maar het hooft al heel snel een beeld van je benen maakt en dat je dat beeld ervaart in plaats van je benen zelf.
   Het vergt even oefening om dit te doorzien.

   Wij ervaren ons door een constante mentale activiteit als afgescheiden.
   Als mensen een entheogeen middel nemen, dan word deze mentale activiteit gedeeltelijk uitgeschakeld. Zij voelen dan veel directer. Muziek is mooier en ook voelen zij zich verbonden.
   Het filter is even minder sterk.

   Soms valt het even spontaan weg, en dan is die stoel of de zonsondergang ineens betoverend mooi.
   Het is mogelijk om altijd in deze verwondering te blijven.
   Er is altijd de keuze, blijf je een afgescheiden identiteit vastklampen, dat altijd bang is, en onzeker, en altijd bevestiging nodig heeft, omdat het ergens weet dat het niet echt is?
   Of durf je het te onderzoeken en los te laten?

   Alles wat je ziet en ervaart is dus een illusie….. omdat de ik, die het ziet, de illusie is en dus, realiteit niet KAN, zien.

   4 likes
  • ze hebben het al of zijn daarmee bezig als ze iets aan het bakken zijn op de tv dan ruik je het ook als is het dan een illusie.

   1 likes
  • De zon is ook een illusie. Je ervaart de zon , als je draait naar de zon krijg je het warm. maar hij zit buiten onze leefkring.

   0 likes
 10. D financiële crisis van 2008, nu door financiële manipulatie zal leiden tot een catastrofale financiële neergang tgv de Btcoin.
  Een geheimzinnige elite het meesterbrein achter de crash een nieuw bankensysteem wil introduceren, planetair onmogelijk gemaakt door de vorming van de BRIC-landen??!!!

  4 likes
 11. Hij heeft de mensheid wakker geschud en nu maar hopen dat hij zich niet in dienst heeft laten nemen om mensen van de platte aarde te overtuigen en rond gaat lopen bazuinen dat Trump een shill van de deep state is. Want dat is hij niet.

  3 likes
 12. Hoe moet ik mij een holografische simulatie voorstellen?

  3 likes
 13. Als jullie meer te weten willen komen over david icke’s conspiratie “theorieën” koop dan zijn ” David Icke AWAKEN Wembley 25-10-2014 ” goede grondige uitleg hierover. op davidicke.com
  ( torrent download is ook mogelijk, dan nog is het goed het te kopen en hem te steunen in zijn onderzoeken en het ontwaken van de mensheid .

  veel kijk plezier
  groetjes
  axel

  2 likes
 14. Staat bol van trolle hier zegt genoeg.

  2 likes
 15. Klinkt allemaal aannemelijk en huiveringwekkend met zijn onderbouwing. Maar Icke heeft het ook van bekende en onbekende bronnen.

  De grootste crisis voor mensen is al een tijd gaande en de meeste mensen hebben niets in de gaten dankzij allerlei geestverslavingen.

  Het dalende collectieve bewustzijn en steeds onbewuster geleide levens is deze grootste crisis.

  1 likes
 16. Nog in deze regeerperiode van de rechtsen zal de schatkist totaal leeg zijn.
  Nog binnen zeer korte tijd zullen de steenkoolmijnen in Belgie en Nederland overstromen van water.
  Enerzijds voorkomt dat instorting op korte termijn. Als het water weer zakt stort het alsnog in.
  Afgelopen april werd hier gewag van gemaakt in het nieuws.
  Maar het is een teken dat er toch wat waterspiegel verhoging zal optreden. Zou de hofvijver ook een meter stijgen?

  1 likes
 17. Ikzelf ben banger van een raket – gelijk welke soort – dan van kunstmatige intelligentie. Deze laatste is er nog lang niet maar gevaarlijke gewone mensen wél !

  0 likes
 18. Nu het artikel toch over hologrammen heeft. De Nederlandse symfonische metal band Epica had vorig jaar nog een album uitgebracht die The Holographic Principle heet. Als je de lyrics leest van het nummer The Holographic Principle – A Profound Understanding Of Reality, dan weet je al genoeg.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

coronacrisis

Waarom de overheid de coronacrisis gebruikt om kleine en middelgrote bedrijven kapot te maken

Deze week was de Britse spreker David ...