Binnenland

Eerste Kamerlid ChristenUnie gaat ‘zonder enig benul’ over omstreden pandemiewet stemmen

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

Het is goor, het is smerig, het is gemeen, het is achterbaks. Het is de reden waarom mensen hun vertrouwen in de politiek helemaal kwijt zijn geraakt. Dat zei columnist Marianne Zwagerman over het doordrukken van de omstreden pandemie- en pensioenwet.

Eerste Kamerlid Maarten Verkerk (ChristenUnie) beweerde vervolgens dat de pandemiewet ‘een noodzakelijke wet’ is met ‘veel democratische controle door het parlement’. Hij vindt het dan ook terecht dat de Eerste Kamer de wet afhandelt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Voormalig Statenlid Johan Almekinders vroeg hem of hij kan uitleggen waarom de behandeling van de pandemiewet zoveel haast heeft. Verkerk beweerde dat er geen haast is en dat onder meer viroloog Marion Koopmans aangaf dat de kans op een uitbraak groot is. “Daarom: debat voeren en stemmen. Je moet het dak repareren als de zon schijnt!”

Dat lek heet Marion Koopmans

Neuroloog Jan Bonte haalde hard uit naar de senator. “Als je je maar een greintje had verdiept in de achtergronden zou je geweten hebben dat Koopmans nu niet direct degene is die je om advies zou moeten vragen,” zei hij.

“Je moet het dak inderdaad repareren als de zon schijnt, dat klopt. Maar je zult eerst moeten kijken waarom het eigenlijk lek is. En dat lek heet Marion Koopmans. Die vrouw had nooit over deze materie mogen adviseren,” vervolgde hij.

“Laten we het zo zeggen: Koopmans is niet bepaald vrij van conflicterende belangen. Een groot deel van Nederland weet dat. Behalve de Eerste Kamer.”

Zonder enig benul

Verkerk stelde vervolgens dat Koopmans een internationaal erkende deskundige is en dat hij haar vertrouwt.

Waarop huisarts Els van Veen zei: “Lid Eerste Kamer ChristenUnie?! En dat gaat zonder enig benul over een pandemiewet stemmen?”


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie
Snappie
10 maanden geleden

Vanaf vandaag leven we in een dictatuur !🥲

jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

corrupte zooi. zeker als je heks koopmans gelooft. hebben mischien ook nog van ranst en osterhaus dierenarts en whisky liefhebber om advies gevraagd denk ik ???!!!!!

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Allemaal herzenlose zombies in de 1e kamer kunnen niet eens meer zelfstandig denken ,en laat Maarten Verkerk CU zich inforneren door die pannekoeken heks van een koopmans pak meel hoe stom ben je dan deze WEFHEKS heeft alleen maar belangen die het dagkicht niet kunnen verdragen en daar grof voor word betaald.

Anja
Anja
10 maanden geleden

Opleiding en diploma’s zijn geen garantie WIJSHEID.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x