Homepagina » Binnenland » Poetin is slecht? Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog! Boer plaatst deze grote borden langs de snelweg
Poetin is slecht? Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog! Boer plaatst deze grote borden langs de snelweg

Poetin is slecht? Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog! Boer plaatst deze grote borden langs de snelweg

Boer Hugo Jansen (66) steunt de Russische president Vladimir Poetin met grote borden langs de snelweg. “Media: ‘Poetin is slecht’. Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog!” valt te lezen op één van de borden.

De boer pleit voor een open discussie en kondigt nieuwe borden aan.

Een bord met een Engelstalige tekst werd veelvuldig verspreid op Russische websites en Facebook.

Hoor je nooit

Jansen vindt dat Rusland en Poetin in de westerse media te negatief worden afgeschilderd. “Elke week nieuwe beschuldigingen, maar nooit zag ik één bewijs,” zei hij. “Deskundigen die pro-Russisch zijn hoor je nooit bij de NPO.”

De boer verdiept zich sinds enige jaren in de veroorzakers van de financiële crisis en het ontstaan van recente oorlogen.

Tientallen uren per week doet hij op internet onderzoek naar de krachten die bepalen wat er in de wereld gebeurt.

Gevaarlijkste agressor

“Niet Rusland, maar Amerika is de gevaarlijkste agressor,” concludeerde hij. “De VS spreekt steeds vaker over een atoomoorlog die ze zouden kunnen winnen. Erg zorgelijk.”

Volgens Jansen vormen de neocons (neoconservatieven, red.) met invloed in het Witte Huis, Pentagon en de CIA het grote gevaar.

In hun denktank, Project for the New American Century, zitten onder meer oud-vicepresident Dick Cheney en oud-minister Donald Rumsfeld.

Chaos

“Ze willen nóg 100 jaar Amerikaanse dominantie, te land, op zee, in de lucht, in cyberspace,” klonk het. “Dus hebben ze militairen in 150 landen. Wie dat niet aanvaardt, storten ze in chaos, zoals Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.”

Jansen wees erop dat de onvrede in Syrië is uitgebuit door de VS. “Assad vroeg Rusland om hulp, zij vliegen legaal boven Syrië, wij niet,” zei hij.

Kletskoek

“Wil Amerika democratie brengen daar? Kletskoek. Waar hebben ze dat ooit gedaan?” vervolgde hij.

De boer besloot: “Ik kan meer tijd in onderzoek steken dan een politicus en de waarheid spreken zonder dat mijn inkomen gevaar loopt.”

[BN De Stem]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

62 reacties

 1. Poetin is een dictator en in Rusland worden sommigen vermoord als men een bedreiging is voor de machthebber, in de VS worden personen als Snowden en Assange monddood gemaakt en zit een Indiaanse leider Leonard Peltier al heel lang als politieke gevangene onschuldig vast, beide grootmachten zijn geen voorbeelden voor moderne staten.
  Dat Rode leger heeft zeker de grootste bijdrage geleverd aan het verslaan van Nazi Duitsland en daar mogen de Russen als volk trots op zijn.

  18 likes
  • @flardinga

   Vergeet even niet dat de VS er alles aan doet om Rusland via allerlei middelen onderuit te halen en dit zeker doet door puppets/pionnen te installeren op posities in Rusland vanwaaruit ze de aanval kunnen openen op de gevestigde politiek. Het verdient misschien geen schoonheidsprijs, maar ik kan begrip opbrengen voor het keihard optreden door Rusland tegen deze door het Westen gefinancierde puppets/pionnen.

   Verder denk ik dat het niet zo heel lang meer zal duren voor de WOIII officieel is. Het zal er toch vroeg of laat van moeten komen, want de VS zal blijven trachten zijn psychopatische NWO project op wat voor manier dan ook iedereen door de strot te duwen en de Russen lijken daarvan niet erg gecharmeerd te zijn en terecht. Russen zijn duidelijk niet zo slap als Europa die zich van alle kanten laat naaien en EU landen zich als onderdanige honden van de VS gedragen. De EU staat onder controle en macht van de VS, want waarvoor anders heeft men een Europese rariteiten, zuip en dioten Commissie geïnstalleerd?

   54 likes
   • Weg met ons,

    ”Vergeet even niet dat de VS er alles aan doet om Rusland via allerlei middelen onderuit te halen.”

    Als iedereen dat begreep werd er morgen al ingegrepen en meer Nederlands belastinggeld gepompt in de Nederlandse zorg en onderwijs bijvoorbeeld. Dan kan het het NOS Journaal ook anders worden ingericht. Dan kunnen desnoods de troela’s die er zitten ontslagen worden.

    En voor zover ik het kan beoordelen is hier maar één beweging schadelijk voor naast de Europese Council on Foreign Relations, en dat is de Bilderberg vereniging. Zo zat ik er al enige tijd aan te denken om de netwerken die verbonden zijn aan de Bilderberg vereniging meer in kaart te brengen omdat ik vind dat iedereen het recht heeft om te weten wat er gaande is.

    37 likes
    • De haat stamt al uit de elfde eeuw toen de Chazaren hun rijk verloren aan Rusland en de Byzantijnen. De Russen en Byzantijnen leden erg onder de rooftochten van de Chazaren en besloten, toen het rijk zwak was, de Chazaren weg te drijven. De Chazaren hebben daarvoor eeuwige haat gezworen.Vandaar de eeuwenlange strijd tegen Rusland en de Byzantijnse kerk.

     19 likes
     • Bovendien waren de Chazaren volgers van Baäl. Een cultus die zij ook onder het jodendom nooit hebben opgegeven.

      19 likes
   • @weg met ons,
    Ik zal in ieder geval nooit het moment vergeten toen Poetin opriep om gezamenlijk te strijden tegen ISIS en het bleef akelig stil, net als tegen Nazi Duitsland hoopte het Westen dat Duitsland Rusland zou verslaan, tegen Assad hoopte men ook om die Syrische leider te verdrijven d.m.v. o.a. ISIS maar de Russen, de Koerden en de Syrische soldaten verdreven hen, sommige dingen herhalen zich in de geschiedenis maar net als Trump vertrouw ik Poetin ook niet hoor, maar zie wel bepaalde patronen steeds terugkomen,helaas, Snowden die asiel kreeg in Rusland is natuurlijk ook wel erg vreemd en bizar, waar is echt vrijheid en democratie, misschien IJsland?

    4 likes
    • @flardinga

     Niemand, maar dan ook niemand is tegenwoordig nog te vertrouwen en iedereen in de politiek preekt voor eigen parochie. Poetin, terecht voor Rusland, Trump, zal wel moeten, voor de VS. En de slapjanussen en de slappe aftreksels hier in Nederland en veel andere EU landen preken voor de VS meester, met gevolg: totale afbraak van het volk. Dit is veel erger nog dan men denkt. En verkopen daarbij ook nog even zonder blikken of blozen onze ziel en zaligheid.

     Nederlanders en de rest van de EU, we zijn er mooi klaar mee.

     Je kunt, als je alles bij elkaar optelt met logica en gezond verstan, ongeveer wel uitrekenen wie aan het eind van dit (apocalyps) verhaal de klos zal zijn. De grote jongens, de uitverkopers, zullen hun vege lijf proberen te redden, maar sleuren daarbij wel even fijn Nederland mee in een grote catastrofe die zijn weerga niet zal kennen.

     De gehele ontwikkeling ziet er werkelijk niet goed uit. Hopelijk zal het gezonde verstand ergens weer opgepikt worden, maar ik vrees dat dit een illusie is, want de belangen van de grootmachten, zoals de VS, staan voorop en boven alles, ten koste van alles en iedereen.

     En de nitwits hier in den lande tot aan het lethargische voetvolk blijven de satanische westerse machten ook nog braaf en slaafs de handen boven het hoofd houden, ongelooflijk gewoon. Totdat het te laat is, natuurlijk. Dit alles geeft mij in ieder geval geen goed gevoel, de negatieve vibes die in de lucht hangen worden steeds slechter. Het is tijd voor radicaal omdenken en bezinning, maar zal door de VS uit alle macht worden tegengewerkt met meer wetten en regels. De tijden en de minachting voor het volk worden met de dag bizarder.

     11 likes
   • Heb ik grote bewondering voor de wakkere en vooral dappere boer die zich durft te manifesteren als goed ingelezen en onderlegd mens en niet domweg meeloopt in de voorgebakken meningen van iedereen en het voortdurend aanhoudende nepnieuws van de mainstream polonaise. Ook geweldig dat het Brabants Dagblad het protest of de boer zijn visie zo uitvoerig heeft gepubliceerd.

    Hopelijk krijgt het BD.nl geen sancties opgelegd, want de corrupte macht is tot alles in staat en Den Haag en Brussel dulden in deze tijd al helemaal, nu ze alles op alles zetten om de uiteindelijke macht te grijpen, geen enkele tegenwind. Hopelijk blijft de wakkere boer leven in vreugde en gezondheid, want dwarsliggers en waarheidsprekers moeten zeer zeker oppassen.

    Wat een mens ook mag geloven, maar dat een mens maar tijdelijk hier op deze planeet vertoeft mag duidelijk zijn, maar wat daarna komt is voor iedereen nog maar een grote verrassing, maar deze man heeft, als er een hemel bestaat, zeker daar zijn plaats verdiend.

    Dat de machtigen op deze aarde ook eens de planeet verruilen voor het eeuwige deert ze nu nog niet, maar als de hel bestaat, dan is die groot genoeg en hebben ze deze over zichzelf afgeroepen en mogen daar voor eeuwig het lijden over doen wat ze anderen hebben aangedaan, en reken maar van “YES!”…..Dan zal dat zeker gebeuren. Niets in het leven blijft ongestraft en niemand wordt overgeslagen.

    10 likes
  • Het Nederlandse volk stemde tegen het EU-lidmaatschap, tegen de Europese grondwet, tegen het handelsverdrag met Oekraïne. Het werd er allemaal op dictatoriale wijze doorgedrukt.

   Pim Fortuyn was een gevaar voor de gevestigde macht en werd uit de weg geruimd.

   Dankzij Poetin is een 3e wereldoorlog voorkomen. Deze man zou de Nobelprijs – voor zover dat nog iets voorstelt – voor de vrede moeten ontvangen.

   9 likes
   • [ Het Nederlandse volk stemde tegen het EU-lidmaatschap, ]

    Er is nooit een referendum geweest over het EU-lidmaatschap.

    3 likes
    • @frans2
     In de 40er jaren was Nederland de animator bij de oprichting van de Benelux. Het ging bij de Benelux om handelsverdragen en vrij verkeer van goederen tussen de betreffende landen.

     Later was Nederland wederom een van de stichters van de EEG. Ook hier ging het om handelsovereenkomsten. Prima!

     Toen echter in een later stadium gesproken werd over een Europese regering en grondwet was het merendeel van de Nederlandse bevolking tegen.

     Wat ik met m’n korte opmerking in antwoord op de opmerking van flardinga wil zeggen is, dat het er hier niet zo democratisch aan toe gaat als vele Nederlanders wel denken en wat dat betreft niet naar Rusland hoeven te wijzen!

     De demonisering van Rusland en het vazallengedrag aan de “Deepstate” door enigen van onze regeringsleiders is diep droevig. En het toppunt van dat gedrag is wel het MH17-drama.

     6 likes
     • Wat ik met mijn korte reactie aan jou wil zeggen is dat je de indruk wekt dat er 3 referenda geweest zijn en dat er 3 keer tegen gestemd is. Dat is fout, er is nooit een referendum geweest over het EU-lidmaatschap.

      1 likes
  • Poetin is geen dictator maar democratisch gezien de meest gewenste kandidaat voor President in Rusland.
   Zo’n leider zou ik ook graag in Nederland willen zien.
   Iemand die het land en volksbelang dient en geen leugenverkoper zoals in het Nederlandse Haagse circus regiem.
   In Rusland worden sommigen vermoord juist als bedreiging voor de democratische machthebber.
   Denkt men echt dat Putin zo dom is om tegenstanders om te laten leggen?
   Wie behaalt er werkelijk voordeel van?
   Wie manipuleert werkelijk het meest in het buitenland?

   15 likes
  • En waarom denk je dat putin zo is die vuile ratten uit amerika en isisrael wormen zich overal tussen ze hebben een leider als hem nodig

   Weet je waneer iemand een dictator is zoals ghadaffi en sadam waneer diegenen besluiten de amerikaanse dollar te bannen uit oliehandel en waarmee hun economy in 1 keer onderuit gehaald zal worden omdat het berust op schulden.

   2 likes
 2. Rutte is een laffe dictator niet POETIN ! Rutte is een huichelaar die nooit de waarheid verteld !!! Rutte stopt alles onder het kleed waar hij dan zelf op gaat zitten de lafaard ! Poetin is geen lafaard !!

  57 likes
  • Rutte een dictator? Welnee. Het is een gluiperige lafbek, die iedereen als een dolle in zijn achterste naait en vervolgens geniet om zelf ook in elk gaatje genaaid te worden. Er zou een complete revolutie moeten uitbreken, waarbij dat hele zootje in Den Haag zonder pardon afgeknald wordt en aan de varkens gevoerd moet worden.

   48 likes
  • Rutte een dictator? Zou hij wel willen in zijn natste dromen. Rutte is gewoon een volgertje, die doet wat zijn bazen hem vertellen.

   34 likes
 3. Poetin steunt de ondemocratische Assad.
  Poetin heeft vanaf het begin niet fijn meegewerkt met het onderzoek naar de ramp met de MH-17.
  Poetin steunt de terrorist Assad (Assad smokkelt wapens naar terroristen van hezbollah)
  Je kunt Poetin op z’n minst een sneaky mannetje noemen.

  6 likes
  • Assad is democratisch gekozen,de VN was hier bij !
   Poetin (regering) heeft alle informatie aan onze regering gegeven maar dat paste niet in hun leugenachtig straatje.
   Poetin heeft Syrië hun hulp aangeboden en de USA was het die de terroristen opgeleid heeft en van wapens heeft voorzien samen met Israël.
   De USA is tegen de wens van de wettige regering in Syrië aanwezig !
   Wie is hier nu het sneaky mannetje.

   72 likes
  • @René

   Het ligt er maar aan waar je de informatie vandaanhaalt….

   24 likes
  • Hoe kom je er bij dat Poetin niet heeft meegewerkt aan het onderzoek naar MH17? Hoezo is Assad een terrorist? Verklaar je nader man

   2 likes
  • Neem niet kwalijk beste schrijver.
   Kijk verder dan de neus lang is.
   Probeer van het bodemloze put
   alsnog de bodem te zien/berijken.

   1 likes
  • Een boel sprookjes van de NOS zitten lezen voor het slapen gaan?

   0 likes
 4. Eerlijke boer met een gezond verstand , die zich niet laat misleiden met zoete , voorgekauwde koekjes .
  Ik sta helemaal achter hem . Poetin is toppie ! En de boer ook .
  Ik kan het niet genoeg benadrukken .

  81 likes
 5. als reactie op dat nare kleine mannetje met die zachte stem (donner) die zegt dat hij geen problemen zou hebben met de sharia in nederland, zeg ik dat ik geen probleem zou hebben met putin over de vloer hier

  15 likes
  • @wolfje, mag ik vragen vanwaar u deze info met betrekking tot de uitspraak van Donner vandaan heeft gehaald.

   En dan Putin….wie of wat is Putin, He is my man, for sure…

   Kijk hier eventjes naar, duurt nog geen 2 minuten, en eventjes helemaal tot het einde bekijken…..

   Zou Rubberen Ruttetje dit OOOOOOOOIT doen……Njet, never, niemals, nooit, toch!!!

   Putin is een megatop leider, en waarvoor, nou waarvoor het hoort, voor het Russische volk.
   Rusland heeft nog nooit een aanvalsoorlog gepleegd, Amerika doet niets anders,
   Rusland heeft 2 bases buiten Rusland, Amerika 150…

   Rusland is de “agressor” of zit ik nu helemaal fout?? Ja natuurlijk zit ik helemaal fout…..
   De NAVO zou na de val vd muur NIET UITBREIDEN richting Rusland, de NAVO doet sinds 1989 niets anders dan dat!!!
   Maar, blijf maar achter dat corrupte vieze Amerika aanhollen. Ik zou er graag eens op vakantie gaan maar dat KAN ik gewoon niet meer, nooit meer!!

   Gladiator

   28 likes
   • Oei sorry, was de link vergeten te plaatsen maar bij deze:

    https://www.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo

    Vladimir Putin Rage 1.38 min en kijken he!!

    Gladiator

    8 likes
    • “Sign it ” “Give me back my pen”

     1 likes
     • @Iep,

      Ja geweldig toch, de stront liep langs zijn benen, was duidelijk te zien!!

      Kijk, en DAT vind ik nu een echte leider en we kunnen God op onze blote knieën danken dat deze man de LEIDER van de Russische Federatie is want anders hadden die idiote Yanks allang gehad waar ze om gevraagd hadden en nog steeds doen!!

      Maar Putin is een oude KGB Luitenant Kolonel en daarbij afgestudeerd jurist en grootgebracht in niet zo’n rijkdom. Deze man is er voor zijn volk en dat zie ik overal terug. Heb tientallen docu’s met en over hem gezien en voor mij is de zaak duidelijk. Hij heeft de oligarchen aan tafel bij zich geroepen en hun duidelijk gemaakt dat ze schatrijk geworden waren over de ruggen van de arme Russische bevolking, dat was prima want dat was voor zijn tijd echter vanaf NU was dat afgelopen en moesten ze gewoon belasting gaan betalen en mochten alles houden wat ze op dat moment al hadden maar deze olidommen dachten dat “varkentje” wel eventjes te wassen want zij hadden de media in handen….mooi niet dus, Putin heeft ze er allemaal uitgeknikkert en NU is Pitin de GROTE BOZE ENGE SLECHTE DICTATOR echter dit is de pure en enige voorgeschiedenis….een echte leider dus.

      Gladiator

      4 likes
    • @ Gladiator,

     Ik geloof in die man. En in de kracht van een volk geleid door zo’n man.

     1 likes
   • @gladiator
    google: donner sharia
    mvg

    2 likes
  • [ (donner) die zegt dat hij geen problemen zou hebben met de sharia in nederland ]
   Tsjonge, wat wordt de boel weer verdraaid. Hij zei dat als 2/3 voor invoering van de sharia stemde, dat dat ook zou gebeuren. Dat is democratie. Het ging er alleen om hoe de Grondwet werkte. Als tweederde de sharia wil, dan kan dat. Lees de Grondwet er maar op na.

   Donner had dus wel degelijk problemen met een sharia. Maar de waarheid interesseert velen niet, toen ook al niet:
   https://www.volkskrant.nl/politiek/donner-blijft-bij-omstreden-uitspraak-over-sharia~a2446559/

   5 likes
 6. Assad is democratisch gekozen,de VN was hier bij !
  Poetin (regering) heeft alle informatie aan onze regering gegeven maar dat paste niet in hun leugenachtig straatje.
  Poetin heeft Syrië hun hulp aangeboden en de USA was het die de terroristen opgeleid heeft en van wapens heeft voorzien samen met Israël.
  De USA is tegen de wens van de wettige regering in Syrië aanwezig !
  Wie is hier nu het sneaky mannetje.

  15 likes
  • @Pino,

   Volledig correct weergegeven!!
   Overigens is dit volgens hun eigen NAVO reglementen VERBODEN!!!

   Maarja, Amerika he, heeft een vetorecht dus als iemand zegt foei Amerika wij willen dat je opsodemietert uit dat land omdat je de regels met voeten treedt en je moet je gaan verantwoorden voor het Internationale Fabeltjes gerechtshof in den Haag dan maken ze gebruik van hun vetorecht om het geheel te verwerpen…

   Gladiator

   11 likes
   • Het is net wat je schrijft ,,het Internationale Fabeltjes gerechtshof in den Haag !

    5 likes
    • Meneer de Uijl.. is in de fabeltjeskrant rutte.. lijkt me wel wat
     )oogjes dicht.. en snaveltjes toe )..

     ` hallo meneer de Uil
     Uw onderbroek is vuil..
     Waar gaat dat gat naar toe.. waar gaat dat gat naar toe..
     naar fabeltjesland.. naar fabeltjesland..

     schijt

     6 likes
 7. En iedereen heeft een mening en niemand van ons weet het fijne ervan. Ik heb eerder het gevoel dat Poetin voor samenwerking is, dan die hele Amerikaanse hotemetoten; die willen de hele wereld in bezit nemen, lijkt het. Oorlogen, ellende en het ophitsen van oorlogsminnende groeperingen….Walgelijk!

  28 likes
 8. Personen die goed op de hoogte zijn van de feiten hebben (na het lezen van het verhaal van Hugo) snel door dat Hugo Jansen goed is in de zaak verdraaien, hij hoort wat hij graag wil horen, hij leest wat hij graag wil lezen.

  7 likes
  • René van Zalk,

   Ha ha. Dan ben jij zeker de enigste inwoner van China die daarin gelooft. Kom op. Als we zo gaan beginnen kan ik net zo makkelijk alle mensen voor schudt zetten die worden uitgenodigd door de Bilderberg vereniging en niet mogen praten wat daar besproken word.

   18 likes
 9. Hugo heeft gelijk.
  Putin is nog de enige redelijk stabiele figuur op deze planeet.
  Als ik de leugenachtige Rutte En de psychopaat Erdogan zie, weet ik voldoende.

  12 likes
 10. De bestuurder die oog heeft voor de behoeften van een volk, heeft mijn steun.
  Of Poetin zo iemand is, weet ik niet.

  Zeker weet ik dat onze bestuurders de belangen van het volk verkwanselen.
  Het voorgaande artikel op NineForNews.nl spreekt over een diepgewortelde netwerkcorruptie in ons land.
  Hopelijk zijn de Russen beter af; en dient het bestuur van Rusland de belangen van het Russische volk.

  10 likes
 11. Al eens nagegaan hoeveel het BNP van Amerika zakt zonder hun oorlogsgestook?
  1000miljard voor de F35 alleen al en dan is er nog geen bom gesmeten.
  De welstand van Amerika berust op het doden van mensen, angst aanjagen en oorlogsstokerij met FAKE news zoals we gezien hebben in het midden-oosten door de USA en GB in samenwerking met de EU.
  Verder lijkt het erop dat de wetten en METOO acties enkel dienen om de islamitische wetten ingang te doen vinden.

  4 likes
  • Ron, met de F35 kan je geen mensen doden hoogstens de piloot die er in zit als hij zijn schietstoel gebruikt (gebroken nek ),iedereen die dit toestel koopt heeft de miskoop van de eeuw !

   4 likes
  • @Ron

   Je hebt helemaal gelijk en doorziet precies welk proces er gaande is. Bizarre tijden zullen bizarre uitkomsten geven. Reken maar. En ik wil mensen geen angst aanjagen, maar als men denkt dat we het allemaal wel hebben gehad, dan heeft men het mis en dient zich alweer het volgende waanzinnige moment aan, waarbij de mond van ongeloof voortdurend open blijft staat en niet eens meer tijd krijgt dicht te gaan. Het is een spervuur aan de meest ongelooflijke zaken.
   Het is niet meer te volgen, en dat is ook precies de bedoeling.

   Maar mijn overtuiging is dat als de mens kapot moet, de hogeren onder ons vroeg of laat ook zullen volgen…Das ook weer een wetmatigheid en zeker in deze tijden die met geen enkele andere tijd meer is te vergelijken. We leven in totaal nieuwe tijden waarvan de uitkomst uiteindelijk voor niemand meer zeker is of gegarandeerd zal zijn dat in een vliegtuig stappen en vluchten naar Canada of Argentinië compleet zinloos en geen soelaas bieden. Als wij het haasje zijn, dan zullen de belangrijke haasje dit keer niet de dans kunnen ontspringen. Dit is een geen finale, maar een gran finale.

   2 likes
 12. Amerika heeft Europa in WO2 vijf jaar lang aan zijn lot overgelaten, pas toen er wat te halen viel zijn ze gekomen als ze nog een halfjaar gewacht hadden waren ze te laat geweest omdat de Russen ons dan zouden hebben bevreid. Amerika de credits. Daarna de Amerikaanse manipulatie, en het feit dat ze ons grond gebied hebben misbruikt om het vol te zetten met kernwapens gericht op Rusland die we zelf niet kunnen bedienen. En dan onze Leider die nog steeds voorover gebogen op zijn bureau leunt om wederom hard genaaid te worden, langzaam begin ik te denken dat hij er nog van geniet ook. Boer ga zo door.

  5 likes
  • [ Amerika heeft Europa in WO2 vijf jaar lang aan zijn lot overgelaten ]

   Operatie Toorts, was de invasie van Frans Noord-Afrika door de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Noord-Afrikaanse veldtocht en begon in november 1942.

   2 likes
 13. Toen de Duitsers oprukten in Rusland ging iedereen ze met hooivorken ze tegemoet, soldaat en burger. Plus de Russen hadden goede degelijke winterkledij en de Duitsers hadden geen goede warme kleding. Het was een tragedie voor de mensheid. Het was een oorlog tegen de menselijkheid. Een oorlog tegen de mensen.Broedermoord. Als je begrijpt wat ik bedoel.

  5 likes
 14. Boeren verstand…..heerlijk…
  Fantastische aktie….

  4 likes
 15. Het moet een foto zijn van minstens begin 2017, de toeters staan in bloei.

  3 likes
 16. Poetin heeft al wel mooie dingen gedaan:

  * GMO uit zijn land verbannen
  * Overgang naar biologisch voedsel
  * Uitzetten van alles wat met de Illuminatie te maken heeft (Westers bankwezen)

  Van mij mag je dan best even protesten onderdrukken…

  Moet je eens noemen wat die Rutte allemaal uitspookt:

  * MH17 niet opgelost
  * Toelating van chemtrails
  * Miljarden verspillen aan zonne-energie en windenergie (totaal overbodig als je bedenkt dat je simpelweg eb en vloed met aardwarmte kunt combineren)
  * Afschaffing referendum (Ja, wij doen alles voor uw veiligheid en vrijheid… maar uw inspraak hebben we geen interesse in)
  * Toelating Glysofaat in spuitmiddelen
  * Sleepwet introductie..
  * Bakken vol suikers in winkels
  * Mensen als Edith Schippers, de “alternatieve geneeskunde” hater is zijn vertrouweling.. (merk trouwens op dat zulke mensen vaak praten over ‘alternatief’ (lees bullshit). Natuurgeneeskunde is het woord.
  * Bevolkingsgroei MOET gestimuleerd worden….(als het niet kan met mensen uit buitenland, dan stimuleren ze het wel door kinderen te adopteren)

  Dit gaat maar door en door…

  Helemaal rot dit land.

  Wiens land is dit nog???

  3 likes
 17. De boer zou een actie moeten voeren en iedereen ter wereld oproepen zulke borden neer te zetten.
  Het is wel waar Amerika valt alleen militair landen aan met zogeheten dictators waar financieel belang te behalen valt.

  2 likes
 18. Prachtig om te zien dat deze meneer voor zijn mening uitkomt. Aangezien in dit artikel staat dat hij tijd heeft om het internet te bezoeken is hij er waarschijnlijk inmiddels ook achter gekomen dat het een spel is waarin je eigenlijk niet hoeft te kiezen tussen de zogenaamde machthebbers.

  even een link welk land denkt Rusland of Amerika (dollars nodig te hebben) of anderszins.

  https://reliefweb.int/updates

  1 likes
 19. Putin is net Jezus! Waarom omdat Jezus zijn brood in 10 stukjes brak en verdeelde onder de armen!! Hij was dus een communist! En dat kan je uit alles opmerken dat hij dat was! Hij kwam bij de tempel aan en zag al die marktkraampjes handel drijven en geld verdienen aan de armen!! Hij gooide daarop alle markt kraamjes om en de Joden haten hem en moeste van hem af. Wat ze dan ook deden en hem verraade aan de Romeinen!
  Want de joden hebben die democratiesch syteem bedacht handel en wandel over elkaars rug! De een rijker als de andere en de armen kunnen de tering krijgen! En Trump is dus een echte democraat en dus een echte jood! En geloof mij ik heb niks tegen niemand of wat dan ook!! Maar zo denk ik erover na 45 jaar rondlopen op deze vaaguh wereld en waarin wij allemaal leven!! Zonde gewoon. En ze praten altijd over een toekomst!! Toekomst is geweest! Wij alle leven naar het einde toe. Toekomst bestaat niet. Aan alles komt een einde, maar die einde hadden wij als mensheid en als een eenheid relax tegemoed kunnen treden! Waarin iedereen gelijk is en evenveel te eten heeft en ook krijgt en dan ook alle medische zorg.

  Amen ik heb gezegt

  1 likes
 20. Grappig initiatief van die boer.

  Jammer alleen dat Putin zo weinig russische journalisten overlaat om over zijn goedheid en grootsheid te schrijven…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...

ollongren

Ollongren: Rusland stookt in Nederland over corona. Zo reageert Twitter

Er is sprake van ‘voortdurende (online) Russische ...