Mens en Dier

Ex-MIVD-baas fantaseert aan tafel bij NPO over executeren Baudet, FVD doet aangifte

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!

GroenLinks-leider Jesse Klaver pleitte maandag voor een onderzoek naar de financiering van politieke partijen en politici, en naar mogelijke banden met Rusland. Hij wil ook dat FVD en PVV geen toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie van het kabinet aan de Kamer over de oorlog in Oekraïne.

“Op dit moment in de geschiedenis kunnen we dit gemarchandeer in ons eigen parlement niet hebben,” zei Klaver over FVD en PVV, die geen voorstander zijn van sancties tegen Rusland.

Pieter Cobelens, oud-baas van de militaire inlichtingendienst, kreeg maandagavond aan tafel bij Op1 de vraag of partijen verplicht moeten worden om de boeken te openen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verraad

Als wij vinden dat Europa in een minifase van oorlog is, moet je overwegen bepaalde wetten daarop aan te passen, zei Cobelens.

“Er zijn ook moties aangenomen als het gaat over afluisteren, als het gaat over aankoopprocedures, dan zou dit ook het geval moeten zijn, want we hebben het in een iets verdere fase gewoon over verraad in plaats van nepnieuws,” zei de oud-inlichtingenman, terwijl ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers instemmend knikte.

Nieuw dieptepunt op de NPO

“Voor dit soort dingen werden mensen in oorlogstijd opgehangen en geëxecuteerd,” vervolgde Cobelens. “Dat omslagpunt is wel iets wat je zorgvuldig moet bekijken en [waar je] als overheid ook wat van mag zeggen.”

“Weer een nieuw dieptepunt op de NPO. Een verkapte doodswens voor een Nederlands politicus. Mag allemaal, als je maar de juiste deugmening hebt,” reageert journalist Annelies Strikkers.

FVD heeft aangekondigd aangifte te doen tegen Cobelens. “Oud-baas van de MIVD fantaseert aan tafel bij de NPO over het ophangen (executeren) van een oppositiepoliticus. Gert-Jan Segers, leider van de CU (een regeringspartij) kijkt knikkend toe. Dat dit mogelijk is op de publieke omroep is levensgevaarlijk. FVD doet aangifte,” schrijft de partij.

4.9 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
224 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
8 maanden geleden

Voor wie dan ook, nog in de illusie was dat hij/zij in een vrij land leefde is hier op de staats tv het tegendeel bewezen. Weer een komplot theorie bewezen.

liesbeth
liesbeth
8 maanden geleden

Erg goed gedaan aangifte. Shell financier ook de VVD hoe verder ga je dan Klaver. Je ben een 0 voor jouw partij. Straks is de EU in een flinke flinke recessie belandt vanwege niet strategisch denken van onze politici en EU.

Bart
Bart
8 maanden geleden

Mede door dit soort programma’s kijk ik al jaren geen tv. Te eenzijdig, te cheasy. Ik slaap er een stuk beter op. Het is echt walgelijk dat opnieuw maar 1 verhaal gehoord mag worden.

Underground
Underground
8 maanden geleden

Shocking., Zou Baudet dan toch de waarheid spreken !! Triest dat dit gebeurd!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

224
0
We lezen graag je reactie!x