Buitenland

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is iets gaande in de Verenigde Staten. Michael Flynn, voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump, heeft op Onafhankelijkheidsdag zijn steun betuigd aan QAnon, een ‘complottheorie’ die veronderstelt dat er krachten actief zijn in het Witte Huis die Trump proberen te ondermijnen.

Flynn plaatste op Twitter een filmpje waarin hij samen met vijf anderen een eed aflegt. Hij zei onder meer: “Where we go one, we go all.” Kortweg: WWG1WGA. Dit is een verwijzing naar een eed die iemand moet afleggen om een ‘digitale soldaat’ te worden. Flynn bedacht de term ‘digitale soldaten’ jaren geleden. Volgens aanhangers van QAnon verwees hij met deze zin naar hen.

Lange Frans reageert op Twitter: “WWG1WGA! Hij zegt het! Voor wie nog twijfelt aan Q.”


Deep State

Op zaterdag plaatste ook de Republikeinse senaatskandidaat Jo Rae Perkins een filmpje van zichzelf waarin ze de eed aflegt om een ‘digitale soldaat’ te worden.

Volgers van QAnon geloven dat zich een Deep State in de Amerikaanse overheid heeft genesteld die wordt geleid door satanisten en pedofielen. Deze ‘cabal’ wordt volgens hen aangestuurd door Democratische politici en liberale beroemdheden, schrijft CNN.  “Dit is absoluut pro-QAnon,” zei Mike Rothschild, die onlangs een boek publiceerde waarin hij de complottheorie probeert te debunken.

Michael Flynn trad in februari 2017 af, nadat hij enkele weken daarvoor had gebeld met de Russische ambassadeur en had gesproken over sancties die de regering-Obama tegen Moskou had ingesteld. Hij werd aangeklaagd vanwege ‘leugens’ die hij tijdens het verhoor door de FBI zou hebben verteld. Uit de documenten blijkt echter dat FBI-agenten Flynn onder druk hadden gezet. Justitie besloot vervolgens de aanklacht tegen Flynn te laten vallen.

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Eerst zien en dan geloven. QAnon heeft vooralsnog het verschil niet gemaakt. Het pedofiele gespuis is wereldwijd nog oppermachtig en doet precies waar ze zin in hebben. Er is nog steeds niets veranderd.

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

Deze week zal het dan moeten gebeuren. De deadline is nu. Het hele verhaal van Adreno, white rabbits, 4gwf en invloed van CCP op USA heeft tot een wereld geleid waarin de vrijheid van de mensheid op het spel staat. ‘Trust the plan’ kan niet zijn dat iedereen straks gedwongen gevaccineerd wordt. Als TrumpAdmin deze week niet handelt is het inderdaad te laat. BigTech zal dan genoeg invloed doen gelden om de verkiezingen ten nadeel van TrumpAdmin te beinvloeden.

frans
frans
1 jaar geleden

De uitspraak;“Where we go one, we go all.” is voor het eerst gebezigd en gemaakt door President J.F. Kennedy !!!!

Der Stef
Der Stef
1 jaar geleden

QAnon is weer een andere afleiding om ons bezig te houden om het grote spel niet te verstoren .
En het lijkt er wel erop dat ze bijna de finale bereikt hebben .
Wat heeft al de ophef om QAnon eigenlijk tot nu toe aan het licht gebracht ….?
We weten dat we niets weten . Precies dat is de bedoeling .
Maar er is hoop . En dat spelletje kennen we al – de Messias !
Hij heeft het wel al zo lang gedaan hoor ! En goed ook .
Maar nu…. , dit is de nieuwe versie – mag ik voorstellen …roffel,roffel… de nieuwe Jezus – QAnon !
Wel leuk verzonnen …, vind je niet ?
Ik weet al hoe dit ook weer eindigt ………- met een …roffel,roffel… de nieuwe QAnon – …… mis niet de volgende aflevering !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x