Homepagina » Buitenland » Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon
michael flynn
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde Staten. Michael Flynn, voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump, heeft op Onafhankelijkheidsdag zijn steun betuigd aan QAnon, een ‘complottheorie’ die veronderstelt dat er krachten actief zijn in het Witte Huis die Trump proberen te ondermijnen.

Flynn plaatste op Twitter een filmpje waarin hij samen met vijf anderen een eed aflegt. Hij zei onder meer: “Where we go one, we go all.” Kortweg: WWG1WGA. Dit is een verwijzing naar een eed die iemand moet afleggen om een ‘digitale soldaat’ te worden. Flynn bedacht de term ‘digitale soldaten’ jaren geleden. Volgens aanhangers van QAnon verwees hij met deze zin naar hen.

Lange Frans reageert op Twitter: “WWG1WGA! Hij zegt het! Voor wie nog twijfelt aan Q.”


Deep State

Op zaterdag plaatste ook de Republikeinse senaatskandidaat Jo Rae Perkins een filmpje van zichzelf waarin ze de eed aflegt om een ‘digitale soldaat’ te worden.

Volgers van QAnon geloven dat zich een Deep State in de Amerikaanse overheid heeft genesteld die wordt geleid door satanisten en pedofielen. Deze ‘cabal’ wordt volgens hen aangestuurd door Democratische politici en liberale beroemdheden, schrijft CNN.  “Dit is absoluut pro-QAnon,” zei Mike Rothschild, die onlangs een boek publiceerde waarin hij de complottheorie probeert te debunken.

Michael Flynn trad in februari 2017 af, nadat hij enkele weken daarvoor had gebeld met de Russische ambassadeur en had gesproken over sancties die de regering-Obama tegen Moskou had ingesteld. Hij werd aangeklaagd vanwege ‘leugens’ die hij tijdens het verhoor door de FBI zou hebben verteld. Uit de documenten blijkt echter dat FBI-agenten Flynn onder druk hadden gezet. Justitie besloot vervolgens de aanklacht tegen Flynn te laten vallen.

[CNN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Eerst zien en dan geloven. QAnon heeft vooralsnog het verschil niet gemaakt. Het pedofiele gespuis is wereldwijd nog oppermachtig en doet precies waar ze zin in hebben. Er is nog steeds niets veranderd.

  21 likes
  • Johan schreef:

   Naar mijn mening is Qanon een vangnet voor mensen die overal iets achter zoeken. Terwijl vaak de waarheid in plain sight al voor je staat. Tis pure afleiding om je bezig te houden met al die vage raadsels van Qanon. Je zou al die tijd en energie moeten investeren in jezelf leer jezelf kennen ontwikkel jezelf verhoog je bewustzijn naar het oneindige dus niet selectief bewustwording maar volledige bewustwording en je zal weten en ervaren wat er allemaal afspeelt in de dimensies van dit universum nog meer zelfs als jezelf kent want buiten dit universum bestaan wij ook nog letterlijk en figuurlijk bestaan wij in het oneindige we zijn multi dimensionale wezens

   14 likes
   • Rayoflight schreef:

    Helemaal gelijk! Qanon is een soort puzzel, met waarheid en leugens. Soort cryptogram, interessant. maar echt verder komen betekent aandacht naar binnen richten.De uiterlijke wereld heeft zo wie zo niet veel meer te bieden. De mensheid laat zich namelijk door criminelen haar wereld afpakken. Probeer je mensen wakker te maken leid dat tot zoveel stress dat het leven ondragelijk wordt. Kan niet wachten om naar een hogere dimensie op te stijgen. Het enigste wat men moet inzien is dat deze wereld slechts een gedeelde illusie is. Makkelijk gezegt, maar moelijk om dit inzicht in de praktijk te brengen.

    4 likes
   • Margie schreef:

    Inderdaad Johan…ontwaken is, wakker worden niet.

    1 likes
 • frans schreef:

  De uitspraak;“Where we go one, we go all.” is voor het eerst gebezigd en gemaakt door President J.F. Kennedy !!!!

  9 likes
 • Rayoflight schreef:

  Deze week zal het dan moeten gebeuren. De deadline is nu. Het hele verhaal van Adreno, white rabbits, 4gwf en invloed van CCP op USA heeft tot een wereld geleid waarin de vrijheid van de mensheid op het spel staat. ‘Trust the plan’ kan niet zijn dat iedereen straks gedwongen gevaccineerd wordt. Als TrumpAdmin deze week niet handelt is het inderdaad te laat. BigTech zal dan genoeg invloed doen gelden om de verkiezingen ten nadeel van TrumpAdmin te beinvloeden.

  7 likes
  • Albert schreef:

   Nee hoor. Trump is heel wijs, geniaal slim en hard aan het werk, 20 uur per dag, om o.a. de Deep Swamp te dempen. We lezen natuurlijk niets in de fake msm pers van de duizenden politici, de duizenden smeerlappen en pe.do’s in Hollywood, Politiek (vnl de linkse arrogante, godloze hap), in de ‘sportieve’, ‘educatieve’ en militaire omgevingen; ook steeds meer in landen buiten de USA; Duitsland, de UK, Saoudi Arabia, etc. Paniek overal maar de slechte, demonische mensen zijn steeds meer in paniek: ‘Fear is torture’, zei Salomo geloof ik. Werk in uitvoering, en steeds meer wordt kwaad ’exposed’ zodat de nog steeds‼️ slapende, wegkijkende mensen eindelijk wakker worden. Hij werkt tbv het volk alleen, dus dit moet op deze manier; drip drip. Hoewel de Swamp is veel dieper dan hij dacht. Echt knopen doorhakken kan hij echter na 3 november, zodat zlefs Pinokkio c.s. en de EU toontjes lager moeten zingen. GO GO Trump, Best President Everrr 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

   26 likes
 • wim11 schreef:

  Dinsdag begint proces tegen Maxwell(als ze het haalt) en dat zal veel bepalende mensen ontmaskeren.

  De rijen worden gesloten en grote schoonmaak kan beginnen

  5 likes
 • Der Stef schreef:

  QAnon is weer een andere afleiding om ons bezig te houden om het grote spel niet te verstoren .
  En het lijkt er wel erop dat ze bijna de finale bereikt hebben .
  Wat heeft al de ophef om QAnon eigenlijk tot nu toe aan het licht gebracht ….?
  We weten dat we niets weten . Precies dat is de bedoeling .
  Maar er is hoop . En dat spelletje kennen we al – de Messias !
  Hij heeft het wel al zo lang gedaan hoor ! En goed ook .
  Maar nu…. , dit is de nieuwe versie – mag ik voorstellen …roffel,roffel… de nieuwe Jezus – QAnon !
  Wel leuk verzonnen …, vind je niet ?
  Ik weet al hoe dit ook weer eindigt ………- met een …roffel,roffel… de nieuwe QAnon – …… mis niet de volgende aflevering !!!

  3 likes
 • Kikoe schreef:

  Hebben jullie nog niets gehoord van pedonetwerken die opgerold worden? Onlangs nog in Duitsland 3000 man de doos in. Corona is er als rookgordijn tegen de grootste misdaad tegen de mensheid: pefofilie, adrenochrome, satanisme.

  3 likes
 • Jets schreef:

  CNN???

  Cartoon News Network
  Clinton News Network

  Ik heb medelijden met diegenen die dit geloven. Niets van tegengekomen op de engelstalige websites.
  Fort-Russ en Voltaire Network zijn o.a. de websites die ik iedere dag bezoek. De journalisten die voor deze sites schrijven, zouden hun hand voor in het vuur steken.

  Ik ben bekend met Amerika, ik kom er al sinds de jaren 1978 en heb er familie, vrienden en kennissen wonen ;-))

  3 likes
 • Martin schreef:

  Het lijkt mij allemaal te mooi om waar te zijn dit hele Qanon gebeueren,laten wij eerst maar eens zien wat er nu met Ghislaine Maxwell gebeurt en of zei ook niet toevallig zelfmoord pleegt. Misschien hebben de tegenkrachten van Qanon en Trump wel juist gewacht tot nu om Trumps herverkiezing te sabotteren aangezien er ook foto`s van Trump en Melania en Ghislaine en Epstein circuleren.
  Er is zoveel chaos rondom deze fenomenen dat wie of wat kun/moet je nog geloven.
  Ze zeggen wel eens macht corrupteert en dat is iets wat maar al te vaak waar blijkt te zijn.
  Dus ik bekijk het nog met argusogen en wacht nog maar af.

  2 likes
  • Annemieke schreef:

   Martin ” aangezien er ook foto`s van Trump en Melania en Ghislaine en Epstein circuleren ”
   Photoshop is een fijn programma daarvoor, ook ik heb die foto’s gezien en ik moet eerlijk zeggen het is zeer slecht bewerkt met Photoshop kan je duidelijk zien.

   1 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  >