Homepagina » UFO » Deze vrijgegeven documenten onthullen schokkende overheidsprojecten, waaronder studies naar warp drives, UFO’s, dimensies en meer
Deze vrijgegeven documenten onthullen schokkende overheidsprojecten, waaronder studies naar warp drives, UFO's, dimensies en meer

Deze vrijgegeven documenten onthullen schokkende overheidsprojecten, waaronder studies naar warp drives, UFO’s, dimensies en meer

Het Amerikaanse ministerie van Defensie stopt veel geld in onderzoek naar UFO’s, sterrenpoorten, het manipuleren van extra dimensies en warp drives, blijkt uit documenten die via Wob-verzoeken boven water zijn gehaald.

Directeur Steven Aftergood van het Project on Government Secrecy heeft de hand weten te leggen op de stukken.

Het ministerie investeerde in onderzoeksprojecten gericht op onzichtbaarheidsmantels, wormgaten in de ruimte en biomaterialen.

Donkere energie

Het is voor het eerst dat de onderzoeksprojecten rechtstreeks zijn gelinkt aan black operations die worden uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie.

In 2008 bleek al dat de NASA zich bezighoudt met het onderzoek naar warp drives. In 2013 leverde een project van het Jet Propulsion Laboratory van de NASA rond een warpveld ‘onduidelijke’ resultaten op.

Ook theoretisch astrofysicus en directeur van Icarus Interstellar Richard Obousy doet onderzoek naar interstellaire warp drives die worden aangedreven door donkere energie via andere universa, laten de stukken zien.

Geheim onderzoek

Hoewel we nog geen wormgaten hebben ontdekt, probeert EarthTech International er één te creëren waarmee we door de ruimte en tijd kunnen reizen, zo blijkt uit de vrijgegeven documenten.

In 2017 bleek al dat het Pentagon jaarlijks 22 miljoen dollar had geïnvesteerd in een geheim onderzoek naar UFO’s.

Dit programma zou in 2012 zijn stopgezet, maar is volgens ingewijden nooit beëindigd.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Wat is tegenwoordig nog schokkend… Echt schokkend is dat ondanks alle berichtgeving ‘Disclosure’ nog net zo ver weg is als 20 jaar geleden…

  13 likes
 2. Ik wacht even totdat Trump met medewerking Xi en Putin de Deep State de nek omgedraaid heeft.
  Naar mijn idee ziet de wereld er dan anders uit.
  Ja, dan zijn we dus ook verlost van het gezwel dat EU heet.
  Er is een kans dat ik ernaast zit.
  Maar ik vind het wachten en intussen lezen van QMAP.PUB de moeite waard.

  8 likes
  • je bedoelt een miljardars dictatuur met gezichtsherkennings camera’s overal, het opsluiten van wie je maar wil ,overheids gelden afromen en een millitaire fassistische politie die er op los mag slaan en mishandelen naar eigen inzicht en geen rechten voor niemand niet alleen willekeur ,geweldig gewoon eindelijk wij niks meer waard en nooit meer hogerop.En we mogen kijken naar hun geweldige leven.
   Mvrg,Marcel

   3 likes
 3. 22 miljoen is een schijntje als je beseft wat voor budget het pentagon (= Amerikaanse leger) heeft.

  2 likes
  • 22 miljoen is met “bon”… Amerika investeert vele miljarden in black ops projecten, waar geen “bonnetje” van is. Hier struikelt een minister over een luizige 4.5 miljoen. In Amerika lachen ze daarom….

   5 likes
  • Het is dan ook allemaal fake nieuws bedoelt om angst te zaaien onder goed gelovige mensen.

   3 likes
 4. Het meeste geld gaat nog steeds naar Solar Warden, dan wel vergelijkbare…

  5 likes
 5. Geweldige namen ook van die twee, die na jaren van schimmige diefstal praktijken ineens naar buiten komen met “opzienbarend nieuws”: Steven “Aftergood” en Richard “Obousy”.

  Na jaren van “O (we were so) Busy” kwamen ze tot de conclusie dat het wellicht toch beter was om eerlijk te zijn over de vraag waar al die vermiste triljoenen waren gebleven, vandaar “Aftergood” om te laten zien dat ze het allemaal toch niet zo beroerd met ons voor hadden.

  4 likes
 6. Terwijl de elite al dit soort wetenschap ontwikkelt om wel zelf de sterren af te reizen, mag de rest van de mensheid ondertussen wel gewoon doodvallen.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...