Homepagina » Buitenland » Mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en nemen hun lot in eigen hand. Politiek analist legt uit waarom Amerika doodsbang is voor Iran
Mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en nemen hun lot in eigen hand. Politiek analist legt uit waarom Amerika doodsbang is voor Iran

Mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en nemen hun lot in eigen hand. Politiek analist legt uit waarom Amerika doodsbang is voor Iran

De grootste nachtmerrie van de neoconservatieve, zionistische Amerikanen die momenteel de Perzische Golf controleren, is dat andere landen in de regio Iran volgen en ook onafhankelijk worden. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker en politiek analist Kevin Barrett.

Dr. Barrett reageerde met zijn uitspraak op het bericht dat de regering-Trump van plan is een NAVO-achtig bondgenootschap te smeden tussen Arabische landen om Iran te isoleren.

Deze ‘Arabische NAVO’ moet gaan bestaan uit zes Arabische landen rond de Perzische Golf, Egypte en Jordanië.

Dekmantel

“De NAVO is niets meer dan een dekmantel voor de Amerikaanse bezetting van West-Europa,” aldus dr. Barrett.

“West-Europa is volledig bezet en Duitsland, de economische motor van Europa, zit vol Amerikaanse legerbases,” vervolgde hij.

Hij merkte op dat Duitsland eigenlijk ook wordt bezet door Israël omdat het land vele miljarden aan herstelbetalingen verschuldigd was vanwege de Holocaust.

“Dat terwijl de grootste Holocaust van de Tweede Wereldoorlog de Holocaust tegen Duitsland was, waarbij 10 miljoen Duitsers – waarvan het grootste deel onschuldige burgers – zijn vermoord,” zei de analist.

Ontwaakt

Dr. Barrett legde uit dat de VS het Midden-Oosten bezet sinds de Amerikanen het stokje van de Britten hebben overgenomen in Saudi-Arabië.

“Het waren de Britten die de ibn Saudi Wahhabi-dynastie hebben gecreëerd,” zei hij. “De Britten kwamen met de naam Saudi-Arabië.”

Het Amerikaanse beleid gericht op het behoud van de marionetstaten die vol olie zitten is niet nieuw, maar de mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en willen de controle over hun hulpbronnen, aldus Barrett.

Dat betekent dat de dagen van de ongelooflijk corrupte ibn Saud-familie, die wordt beschermd door de Amerikanen en de zionisten, zijn geteld, benadrukte hij.

Laatste wanhoopspoging

“De mensen in het Midden-Oosten nemen hun lot in eigen hand en dit is een laatste wanhoopspoging van het zionistische Amerikaanse rijk om haar marionetten in het gareel te houden,” klonk het.

“Maar het duurt niet lang meer voordat ze gaan vallen,” zei hij.

“Het probleem met Iran is dat het een onafhankelijk land is en de grootste nachtmerrie van de mensen die de Perzische Golf controleren is dat andere landen het Iraanse voorbeeld volgen en zelf ook onafhankelijk worden,” besloot dr. Barrett.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

De hele wereld moet van de olie af , vlgs de Groen M en dan gaan wij nu een land benoemen, wat een gevaar is voor de Westerse wereld, omdat zij olie bezitten en dat willen verkopen.?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  H.J.
2 jaren geleden

@H.J.

Hoelang is men al bezig de verdere ontwikkeling en gebruik van waterstof te ontmoedigen en te frustreren? Als het gebruik van de onuitputtelijke bron, de praktisch schone en bijna gratis waterstof verder wordt geïmplementeerd, dan zouden alle Midden-Oosten oorlogen voor niets zijn geweest en zullen de olie investeringen en de daaraan verbonden zaken instorten.

Iedereen begrijpt dat olie niet langer als enige energiebron de toekomst heeft en dat het domweg overstappen op alleen maar electrisch aangedreven auto’s en electrisch warmgestookte huizen in de huidige vorm feitelijk verloren alternatieven zijn, ook omdat daar veel grondstoffen voor nodig zijn en het extreem hoge investeringen vereist. Dat Nederland zo nodig van het aardgasnet af wil zou daarom wel eens één van de meest beroerde en foute beslissingen kunnen zijn van deze eeuw.

Mocht waterstof het gaan winnen van andere energiebronnen, dan zou juist het bestaande aardgasnetwerk cruciaal kunnen blijken in de toekomst.

Of er moeten nog schonere of betere alternatieven komen, bijv. dat ieder huis of buurt een eigen, schone en onuitputtelijke energiecentrale krijgt o.i. in die richting.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Het hele AARDolie gebeuren is een complete misvatting en leugen…..

Aardolie alsmede Peakoil is niet zo als men het ons altijd verteld heeft.

Olie is NIET afkomstig van koolstof/carbon dus is niet afkomstig van “oude bladeren en bomen” welke “miljoenen jaren” geperst zijn en dus zogenaamd olie zijn geworden.

Dit is een pertinente leugen!!

Het is namelijk een feit, en weer een feit wat meer dan zeer belangrijk is, dat bestaande oliebronnen welke “leeg” waren na een aantal jaren weer helemaal VOL zijn en wel tot aan het randje. De “oude bronnen” worden gewoon weer in orde gemaakt, wat betekend, nieuwe pompen erop en vullen maar….die leidingen.

Zou dit wereldwijd bekend worden dan weet ik niet wat er zoal gaat gebeuren maar dit is al jaren bekend.

Ik heb hier nu reeds 2 onafhankelijke bronnen voor om dit te bewijzen….

Tja, je hebt de ene leugen nog niet verwerkt en de andere MEGA leugen is alweer een feit.

Om dit wereldwijde probleem op te lossen………denk ik toch echt dat we niet langs een allesomvattend armageddon heenkomen want het hele gespuis zal moeten worden opgeruimd. En dan een totale reset met nieuw volk waarbij het ROT wel eerst goed moet worden weggesneden!!!

Ben de laatste tijd achter zoveel leugens en bedrog aan het komen dat ik echt absoluut geen andere oplossing meer zou kunnen bedenken!!

Dit volk is sowieso voor het overgrote gedeelte totaal verdomd…..en maar kassie blijven kijken,……om te kotsen!!

Gegroet,

Gladiator

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Hi Gladiator,
Hoe is die? Had al veel eerder iets naar jou willen organiseren, maar het zit me niet mee. Diverse lichamelijke problemen steken me behoorlijk de kop op en loop en rij me wezenloos naar dokters, poli’s en ziekenhuizen. Af en toe ben ik op Bron, Xander of deze site, maar dan is het maar voor circa 15 minuten en ben ik het weer zat.

Nee, het zit niet goed en ik merk geen veranderingen, dus klooien we maar aan nietwaar?

Jou reactie m.b.t. olievelden weer vol, welke jij bovenstaand beschrijft, kan jij me daarvan aan info helpen? Zo ja, wil je me die dan doorsturen?

Alle 10 de video’s bekeken van “The Battle” wel heftig nietwaar, maar ga hem nog een keer helemaal bekijken, want ik kom er achter dat ik toch nog vragen heb en meer duidelijkheid omtrent sommige punten wil ontdekken. Vaak met open mond gezeten en ogen/oren vol ongeloof!

Ik hoop je spoedig weer te zien om alles weer is bij te praten, maar dat laat ik jou bijtijds weten.

Ik wens je het allerbeste en de groeten van Kees!

ap blos
ap blos
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

olie is goed

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Om gek van te worden!!!!!
IRAN WAS 2000J EN LANGER PERZIE DE BAKERMAT VAN PLANEET MENSHEID NA SUMMERIE
Amerika zorgde in de jaren 60 vorige eeuw nadat de Sjah van Perzie in jaren 60 erin slaagde om ALLE STAADSHOOFDEN en KONINGSHUIZEN ter wereld in IRAN aanwezig waren om in Iran ter gelegenheid om meer dan 2000j perzie rijk te vieren dat land kapot te maken en via frankrijk die allatoya'”s aan de macht te laten komen. VS en israehelll werden gek van jaloezie ook omdat Iran sjiietisch is en aartsvijand van FAKE ISLAM soeniet (lees joods islam want SA = JOODS van origine en opmaak) en moest DAAROM opgeruimd worden na jaren 60 vorige eeuw!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alleen na de Algerije horror van la france keerde die allatoya zich onmiddellijk tegen de VS en la klote france en beschermden hun olie via allatoya’s
Geloof me tegen Iran kan israehell en VS NIET WINNEN.
STRAAT VAN HORMUZ VERLAMT ISRAEHELLL EN VS OM IN TE GRIJPEN.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/straat-van-hormuz-is-achilleshiel-van-donald-trump~aa5a13e3/
IRAN = ONZE EINDHALTE!!!!!!!!
gans China is afhankelijk 100% van olie Iran!!!!!!!!!!!
China, Rusland staan aan correcte kant islam: sjiiet islam IRAN.
Maak de rekensom en zoek maar op!.
²

Aramata
Aramata
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Chaotisch geschreven.
Is voor mij totaal onleesbaar.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Aramata
2 jaren geleden

nee hoor je begrijpt het perfect maar het staat je niet aan dus trollen maar, tevergeefs….

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Aramata
2 jaren geleden

@Aramata

Om maar iets te noemen: omdat je te weinig of geheel niet op de hoogte bent wat dergelijke materie aangaat?

Soms helpt bet ook, als je bepaalde onderwerpen niet begrijpt of onleesbaar vindt, verder te pluizen/googelen wat of waarover onderwerpen gaan.

Heb nog wel een aardige link voor je, misschien kun je er wat mee. Het onderwerp is “de Cabal” en vertelt ook iets over waar de basis is te zoeken van veel of alle (onnodig toegebrachte) ellende en leed in de wereld.

Vind het soms moeilijk om alles zomaar te geloven, bijv. over bloedlijnen en blauw of groen bloed, maar sta ik zeker achter volgende topic…….

http://www.hetnieuwsoverzicht.nl/2016/10/16/wie-zijn-de-cabal/

Het verbinden van losse einden, onderzoeken en goed inlezen van de materie zal je zeker verder kunnen helpen bij het begrijpen van veel reacties.

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Aramata
2 jaren geleden

@Aramata

Ik volg alles, heel goed zelfs. Wat hier geschreven wordt is niets meer dan de waarheid. Voor jou denk ik onbekend. Houden zo, zullen we dan maar zeggen? Jouw probleem.

Jantje
Jantje
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

De Islam is 100 % slecht. Het is de duivel aanbidden. Shiiet of soenniet, dat maakt niet uit.
Men verheerlijkt de massamoordenaar Mohammed, een afschuwelijk voorbeeld voor de mensheid.
Men aanbidt een steen.
De enige die mensen zo in de maling kan nemen is de duivel.

enki1
enki1
Reactie op  Jantje
2 jaren geleden

Ieder geloof is 100% f*cked up!!! behalve het geloof in jezelf. De kubus die ze aanbidden staat symbool voor Saturnus

later

Derek
Derek
Reactie op  enki1
2 jaren geleden

Hoe zit het dan met de mensen die slecht zijn en geen geloof aanhangen?

Homme korstanje
Homme korstanje
Reactie op  Derek
2 jaren geleden

Doe kun je derhalve niet op een geloof ter verantwoording roepen. Vandaar dat er wetten zijn gemaakt waar een ieder zich aan te houden heeft.

EdoHamm
EdoHamm
Reactie op  enki1
2 jaren geleden

Wat is een kruis anders, dan een open gevouwen kubus, @ enki1. Als je deze dichtvouwt, heb je de duvel in een doosje.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Jantje
2 jaren geleden

@Jantje

hmmm ik ga advocaat van de duivel spelen!
Alle kennis islam komt van sjiieten!
Alle sjiietische landen o.a Libanon, Irak, Libie, Syrie Jemen, en al de rest werden/worden uitgemoord door de VS/isreahell en EU!
Sjiietische landen zijn de rijkste olielanden op aarde die de VS/israehell met SA wahabisme islam uitroeien
Wesly Clark somde de 7 landen nog eens op na 9/11 die de VS zion deepstate ging uitroeien!
6 landen heeft zion VS al uitgemoord enkel Iran nog… Het rijkste olieland op aarde!
Iran heeft in 250j GEEN 1 OORLOG gestart of gehad!
Arabische geleerden zijn sjiiet landen met uniefs voor hun volk
Nu draai het eens om….
Stel dat in Europa alle olievelden lagen ipv MO….
Stel dat zion deepstate VS ons heir aandeed wat ze het MO aangedaan heeft met israehell…
Hoe denk jij dat wij zouden worden indien CIA en mossad de protestanten en katholieken elkaar afslachten enn uitmoorden zoals nu in dat MO gebeurd???
Hint dan waren wij allen in EUROPA soort ETA, IRA terroristen onder dezelfde haat en moordbijbel van god!!!!! geen haar beter of anders zouden we zijn want alle religie zijn haat en moordboeken in naam van god of allah geen bal verschil, kain en abel vergeten?
God die 2 broers op elkaar zet tot moord….
Draai de rollen eens om!!!

Snelle planga
Snelle planga
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Duidelijk geen kennis van de bijbel. Kaïn vermoorde zijn broer uit jaloezie omdat God het offer van zijn broer aannam en die van Kain niet. God vroeg Kain hierna waar zijn broer was waarop Kain door God werd vervloekt voor hetgeen hij gedaan had. Dit is overigens oude testament en de huidige christelijke stroming volgen het nieuwe testament. Verder neemt Iran actief deel aan de oorlogen in Afghanistan en Irak door strijders op te leiden en hun SF geheime operaties uit te laten voeren, dat weet ik wat heb ze daar zelf gezien. Hebben ze oorlog gehad met Irak van 1980 – 1988, de Perzische-Russische oorlog van 1828 en werd Iran tijdens de tweede wereldoorlog actief beschermd door de geallieerden omdat ze aangevallen en bedreigd werd door de Ottomanen, die 250 jaar van jou is dus ongelofelijke kul. Verder hebben de IRA en ETA niets met geloofsconflicten te maken maar met het willen van onafhankelijkheid. Je hebt duidelijk geen verstand van zaken.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Snelle planga
2 jaren geleden

volgens herschreven bijbels mensheid ja…
Ik geloof niet in vaticaan mindcontrole, sorry

Snelle Planga
Snelle Planga
Reactie op  Snelle planga
2 jaren geleden

@marduk bla bla, een heel verhaal en je pikt de eerste zin eruit en reageert verder nergens op. Heb je het überhaupt gelezen? Je hebt gewoon vreselijk ongelijk. Verder is de islamitische stroming in Iran zo dat men gelooft in de ultieme eindstrijd tussen de ongelovigen waarna de profeet zal wederkeren. Nu is dat niet bijzonder maar in Iran hebben ze een stroming die gelooft dat je het lot best een handje mag helpen, daarom delen ze de kennis met Noord Korea bijvoorbeeld, misschien dat zij starten en ze het dan zelf kunnen afmaken. Je zit gewoon fout en bent in de false truth media getrapt. Je volgt propaganda en je hebt onvoldoende kennis om het aan feiten te toetsen. Het is waarschijnlijk genoeg dat het tegen de gevestigde orde ingaat. Denk je dat je het nu erg hebt? In dergelijke moslim landen is een overtreding van het geloof een reden om je jaren op te sluiten, te martelen (1000 stokslagen op je voetzolen, elke week 1 keer voor 4 jaar bijvoorbeeld) en jou en je gezin kapot te maken. De politiemacht daar (het zijn er twee, 1 wetshandhaving en 1 geloofshandhaving) dwingen je tot alles, lopen je huis binnen zonder vragen en slaan je vrouw en eventuele dochters omdat het…. Ja, vrouwen zijn. Je weet niet waar je om vraagt en wil het ook niet weten. Die lui zijn zo barbaars dat we in dienst 1 regel hadden; als ze je pakken vecht je je dood of rent weg zodat ze je in je rug schieten. Dat is namelijk de makkelijke weg. Je hebt geen idee en ik persoonlijk vind je een erg domme man.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Snelle planga
2 jaren geleden

feit dat je je zo druk maakt bewijst mijn gelijk. Thanx 😀

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Snelle planga
2 jaren geleden

@Snelle paling

Jij hebt zeer duidelijk geen verstand van zaken. Volgens mij heb je dingen snel gegoogeld. Een ding ga ik je meegeven: er is een groot verschil tussen een oorlog starten en jezelf verdedigen (voordat je ook aan de beurt bent). Totaal geen verstand dus. En als christen kan ik je zeggen dat er hier ook de gruwelijkste oorlogen plaats hebben gevonden. En dat weet jij donders goed. Je bent gewoon rrn arrogante bezoeker

Johan Alphons
Johan Alphons
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Alle kennis islam komt van sjiieten!
Mohammed heeft 700 jaar geleden alle kennis vernietigd, dus dat zal alleen ingekochte oliekennis zijn!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@MR,

Je had me een vraag gesteld bij een ouder topic….

Ik heb een google account, en dan voor de apenstaart moet de naam vd maffiatrilogie (van Francis Ford Coppola) en daaraan vast het bouwjaar van mij en dat is hetzelfde jaar dat de wereldtentoonstelling is gehouden te Brussel!! en wel alle vier de cijfers!! (in totaal 26 tekens)

Hoop dat het duidelijk is en dus tot horens!!

Gegroet,

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

ok thanx !

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

heu ik kom op 16 tekens ?!?
26 tekens klopt niet

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Nee hoor, het zijn er echt 26.

Hier komt ie dan!!

Eerst die maffiatrilogie (12 tekens)
Daaraan vast het jaartal vd wereldtentoonstelling te Brussel (4 tekens)

dit zijn er al 16….toch?

dan een mooi apenstaartje (1)

En ik had een Google account!!! (dit zijn er nog eens 9 in totaal)

Ik zie het wel oké!!

Gegroet,

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

idd heb hem 🙂

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Waarom onveiligheid, angst en terrorisme zo goed verkoopt. Daarom stroomt de EU o.a. vol?

Handel is handel en als de glaszetter niets heeft te doen, wat dan? Dan zorgt hij toch zelf voor veel kapotte ramen of voor hooligans die graag vernielen.

https://decorrespondent.nl/6327/israel-exporteert-niet-alleen-wapens-maar-ook-angst/2255838026211-cf58709c

ap blos
ap blos
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

terrorist in de dop

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden!!!

Dat terwijl de grootste Holocaust van de Tweede Wereldoorlog de Holocaust tegen Duitsland was, waarbij 10 miljoen Duitsers – waarvan het grootste deel onschuldige burgers – zijn vermoord,” zei de analist.

Waaronder hoofdzakelijk, vrouwen, kinderen, gehandicapten en ouden van dagen!! want de rest was aan het front of gevangen!!! zei Pjoter!

OmeBolle
OmeBolle
Reactie op  Pjoter
2 jaren geleden

10 miljoen… Hoe kom je daar nou weer aan, ik denk dat er in heel Duitsland nog geen 10 miljoen inwoners waren…
“Naar schatting 420.000 Duitse burgers kwamen om bij geallieerde bombardementen”

Op de Hitlerjugend site gevonden?

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  OmeBolle
2 jaren geleden

ff dit bekijken echt waar dan oordelen anders kom je dom over:
Hellstorm full movie
https: //www.youtube.com/watch?v=pujFt4edZN4

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

correctie deze docu is profesioneler dus dit bekijken:

Hellstorm – The Real Genocide of Nazi Germany (Documentary w/ Subtitles)

https: //www.youtube.com/watch?v=GMCOKNCwHmQ&list=PLZSe7IrBg5hHUODHimxX3iz-MfPOBt737&bpctr=1533203987

J. Hofmans
J. Hofmans
2 jaren geleden

Ik zal dit hier altijd blijven herhalen, en dan m.n. voor de nieuwe lezers.

Onderschat de Iraniërs niet. Waarom denk je dat Iran het enige land is dat niet is overgenomen in die regio? Zoek maar op wat de Perzen hebben betekend voor de wereld, nu nog steeds. Zelfs Trump en Netanyahu hebben dat min of meer geuit. Vooral Netanyahu richt zich om die reden tot het Iraanse volk. Zoek maar op. Het zijn de Perzen geweest die de joden drie keer hebben gered. Waar hebben we het over?

Typhoon
Typhoon
2 jaren geleden

Kom op allemaal naar het leger..!
Jullie moeten gaan vechten voor de zionisten.
Want ze durven zelf niet te vechten!

Je krijgt 2.000 euro per maand of iets meer als vergoeding!
Kom snel aanmelden!

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

@ Gladiator,

“Zou dit wereldwijd bekend worden dan weet ik niet wat er zoal gaat gebeuren maar dit is al jaren bekend.
Ik heb hier nu reeds 2 onafhankelijke bronnen voor om dit te bewijzen….”

Kunt a.u.b. een link/verwijzing geven naar deze onafhankelijke bronnen?

Groet Pjoter

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Pjoter
2 jaren geleden

@Pjoter,

Ik kom hier zeer binnenkort op terug en ik beloof u nu al dat u en ook de rest van de mensen hier zal opkijken van de links welke ik dan hier bekend zal maken!!!!
Ik zal echter refereren aan olie en…..nou ja, u zult het wel zien!!

Ik ben nu gewoon even erg druk bezig om zelf e.e.a. uit te zoeken!!!

Schot voor de boeg……wordt nogal zéér EXPLOSIEF!!! We worden met nagenoeg alles voor de gek gehouden en als kleine kinderen behandeld en we zouden met zeer grote zekerheid ALLEMAAL zonder 1 probleem in grote weelde kunnen leven zonder er veel voor hoeven te doen. Dat is m.i. nog het ergste van alles!!!!

Ik HAAT alles wat met overheid te maken heeft, en zal niet rusten alvorens ik hier een deuk in geslagen heb en probeer deze deuk zo diep mogelijk te maken!!

Het is gewoon jammer dat ik geen mensen bij elkaar kan krijgen om het simpele feit dat de “mensen” nog steeds denken dat alles weer goed zal komen wat met zeer grote zekerheid NIET ZO IS!~!
Dit zeg ik met de wetenschap dat deze zelfde mensen NIETS ondernemen om de overheid volledig te negeren, dit door o.a. niet meer gaan stemmen en p.o. burgerlijk “ongehoorzaam” te worden en ik neem aan dat ik dit niet hoef uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat.

Daarbij weet ik hoe de overheid denkt en werkt, en ik zeg u 1 ding, deze idioten zijn gewoon sterk door het simpele feit dat ze de macht hebben om het gepeupel telkens maar weer van het kastje naar de muur te sturen en weer terug. Bij verzet ben je als “burger” nog verder van huis en krijg je helemaal niets meer voor elkaar!!
Kan nog wel doorgaan maar dit heeft geen enkel doel!!
En wie wat ook zegt, ik weet dat ik gelijk heb!! Helaas!!!

Daarbij zijn de meeste mensen (sheeple) bang of lui en laten het k*twerk liever aan anderen over zodat ze zichzelf niet hoeven te branden. Daarna als dan alles weer goed is wel lekker mee snoepen echter dit verhaaltje gaat dit keer zeker niet op!!

Dit keer zal het IEDEREEN keihard treffen, zo niet onverbiddelijk hard

Gegroet en tot gauw!!!

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

check je mail

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

@ OmeBolle

Dit is een feit, en niet suggestief!
Nazi-Duitsland/Bevolking
90,03 miljoen
1941

Zie Google, of zo..

salvar
salvar
2 jaren geleden

Mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt.
hoezo ontwaakt zijn al vanaf de jaren 60 bezig om ons land te overlopen en het gaat goed vind ik.

Snelle Planga
Snelle Planga
2 jaren geleden

@J Hofnar, in dienst noemen we jullie nukubu’s, gezien je reactie denk ik dat die term op u wel van toepassing is. Ik heb nooit iets ontkent over christelijke oorlogen. Overigens waren dat katholieke oorlogen, als overtuigd katholiek wil ik u toch even op dat overduidelijke verschil wijzen. Doet nog niets af aan de feiten waarmee ik op de onzinnige opmerkingen gereageerd heb. Ofwel? Verder kan ik u vertellen dat na 12 jaar defensie, 15 maanden Afghanistan, 6 maanden Tjaad en een aantal niet nader te omschrijven locaties er niet meer gegoogled hoeft te worden. Overigens is googlen erg slecht voor je privacy, kan het afraden. De 2 minuten die ik kwijt ben aan dit bericht vind ik eigenlijk veel te veel om aan een nukubu te besteden dus ik laat het erbij. Mocht Iran echt haar zin krijgen dan wens ik u veel succes als “overtuigd christen”. Overigens weet ik, omdat ik in de Bijbelbelt woon, dat overtuigd christen vaak hun steun an Israël betogen in de vorm van donaties of diensten, succes daarmee!

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Snelle Planga
2 jaren geleden

hmmm ff leger vriendjes gebeld…

YOU ARE FAKE
dus jij scheld je volk je land dat je moet dienen met verzonnen scheldwoorden???????
U SCHELDT UW EIGEN VOLK VOOR KUTBURGER UIT?????????
HEU U ZIT IN DE SHIT

aub faker afkortingen leger!

LuPa = LunchPakket (bestaande afkorting)
LiBoZa = Linker BorstZak (bestaande afkorting)
BGHW = Buitengewoon Geoefende Handgranaat Werper (bestaande afkorting)
RoToTa = Ronny Tober Tasje (waarschijnlijk verzonnen, maar erg
ingeburgerd)
PLORK = Prettig Lichaam, Ontzettende RotKop (zeker verzonnen)
NuKuBu = Nutteloze KutBurger (verzonnen)
PRTL (pruttel) = Panser Rupsvoertuig Tegen Luchtafweer (bestaand)

Ga je show elders verkopen

x

Check Also

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x