Buitenland

Mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en nemen hun lot in eigen hand. Politiek analist legt uit waarom Amerika doodsbang is voor Iran

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De grootste nachtmerrie van de neoconservatieve, zionistische Amerikanen die momenteel de Perzische Golf controleren, is dat andere landen in de regio Iran volgen en ook onafhankelijk worden. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker en politiek analist Kevin Barrett.

Dr. Barrett reageerde met zijn uitspraak op het bericht dat de regering-Trump van plan is een NAVO-achtig bondgenootschap te smeden tussen Arabische landen om Iran te isoleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze ‘Arabische NAVO’ moet gaan bestaan uit zes Arabische landen rond de Perzische Golf, Egypte en Jordanië.

Dekmantel

“De NAVO is niets meer dan een dekmantel voor de Amerikaanse bezetting van West-Europa,” aldus dr. Barrett.

“West-Europa is volledig bezet en Duitsland, de economische motor van Europa, zit vol Amerikaanse legerbases,” vervolgde hij.

Hij merkte op dat Duitsland eigenlijk ook wordt bezet door Israël omdat het land vele miljarden aan herstelbetalingen verschuldigd was vanwege de Holocaust.

“Dat terwijl de grootste Holocaust van de Tweede Wereldoorlog de Holocaust tegen Duitsland was, waarbij 10 miljoen Duitsers – waarvan het grootste deel onschuldige burgers – zijn vermoord,” zei de analist.

Ontwaakt

Dr. Barrett legde uit dat de VS het Midden-Oosten bezet sinds de Amerikanen het stokje van de Britten hebben overgenomen in Saudi-Arabië.

“Het waren de Britten die de ibn Saudi Wahhabi-dynastie hebben gecreëerd,” zei hij. “De Britten kwamen met de naam Saudi-Arabië.”

Het Amerikaanse beleid gericht op het behoud van de marionetstaten die vol olie zitten is niet nieuw, maar de mensen in het Midden-Oosten zijn ontwaakt en willen de controle over hun hulpbronnen, aldus Barrett.

Dat betekent dat de dagen van de ongelooflijk corrupte ibn Saud-familie, die wordt beschermd door de Amerikanen en de zionisten, zijn geteld, benadrukte hij.

Laatste wanhoopspoging

“De mensen in het Midden-Oosten nemen hun lot in eigen hand en dit is een laatste wanhoopspoging van het zionistische Amerikaanse rijk om haar marionetten in het gareel te houden,” klonk het.

“Maar het duurt niet lang meer voordat ze gaan vallen,” zei hij.

“Het probleem met Iran is dat het een onafhankelijk land is en de grootste nachtmerrie van de mensen die de Perzische Golf controleren is dat andere landen het Iraanse voorbeeld volgen en zelf ook onafhankelijk worden,” besloot dr. Barrett.

[PressTV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

De hele wereld moet van de olie af , vlgs de Groen M en dan gaan wij nu een land benoemen, wat een gevaar is voor de Westerse wereld, omdat zij olie bezitten en dat willen verkopen.?

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Om gek van te worden!!!!!
IRAN WAS 2000J EN LANGER PERZIE DE BAKERMAT VAN PLANEET MENSHEID NA SUMMERIE
Amerika zorgde in de jaren 60 vorige eeuw nadat de Sjah van Perzie in jaren 60 erin slaagde om ALLE STAADSHOOFDEN en KONINGSHUIZEN ter wereld in IRAN aanwezig waren om in Iran ter gelegenheid om meer dan 2000j perzie rijk te vieren dat land kapot te maken en via frankrijk die allatoya'”s aan de macht te laten komen. VS en israehelll werden gek van jaloezie ook omdat Iran sjiietisch is en aartsvijand van FAKE ISLAM soeniet (lees joods islam want SA = JOODS van origine en opmaak) en moest DAAROM opgeruimd worden na jaren 60 vorige eeuw!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alleen na de Algerije horror van la france keerde die allatoya zich onmiddellijk tegen de VS en la klote france en beschermden hun olie via allatoya’s
Geloof me tegen Iran kan israehell en VS NIET WINNEN.
STRAAT VAN HORMUZ VERLAMT ISRAEHELLL EN VS OM IN TE GRIJPEN.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/straat-van-hormuz-is-achilleshiel-van-donald-trump~aa5a13e3/
IRAN = ONZE EINDHALTE!!!!!!!!
gans China is afhankelijk 100% van olie Iran!!!!!!!!!!!
China, Rusland staan aan correcte kant islam: sjiiet islam IRAN.
Maak de rekensom en zoek maar op!.
²

Pjoter
Pjoter
5 jaren geleden

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden!!!

Dat terwijl de grootste Holocaust van de Tweede Wereldoorlog de Holocaust tegen Duitsland was, waarbij 10 miljoen Duitsers – waarvan het grootste deel onschuldige burgers – zijn vermoord,” zei de analist.

Waaronder hoofdzakelijk, vrouwen, kinderen, gehandicapten en ouden van dagen!! want de rest was aan het front of gevangen!!! zei Pjoter!

J. Hofmans
J. Hofmans
5 jaren geleden

Ik zal dit hier altijd blijven herhalen, en dan m.n. voor de nieuwe lezers.

Onderschat de Iraniërs niet. Waarom denk je dat Iran het enige land is dat niet is overgenomen in die regio? Zoek maar op wat de Perzen hebben betekend voor de wereld, nu nog steeds. Zelfs Trump en Netanyahu hebben dat min of meer geuit. Vooral Netanyahu richt zich om die reden tot het Iraanse volk. Zoek maar op. Het zijn de Perzen geweest die de joden drie keer hebben gered. Waar hebben we het over?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x