CoronaBuitenland

‘Eigenlijk is het heel cynisch’: Pfizer veroorzaakt dit met zijn prik en heeft daar ook de oplossing voor

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Pfizer heeft een nieuw businessmodel. De prikjes lopen niet meer zo goed. Dat zei jurist Jeroen Pols in gesprek met Willem Engel in het Weekoverzicht.

Wat heeft Pfizer gedaan? In maart heeft de vaccinmaker Seagen overgenomen voor 43 miljard dollar. Dat is een bedrijf dat kankermedicijnen produceert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Die zullen worden gebruikt om turbokankers te behandelen die ontstaan als gevolg van de mRNA-vaccins, schrijft de Canadese arts William Makis op Substack.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het ‘Gates-model’

Engel noemt dit het ‘Gates-model’. “Je jat allerlei technieken van de concurrent, daar maak je een besturingssysteem van. Dat is zo krakkemikkig dat het gevoelig is voor virussen, die virussen breng je ook op de markt en dan ga je daarna allerlei extra software en updates en patches op de markt brengen om dat weer tegen te gaan.”

“Daar moest ik direct aan denken toen ik dit verhaal zag,” aldus Engel.

Geleide raketten

Eigenlijk is het heel cynisch: Pfizer veroorzaakt dit met zijn prik en Seagen heeft daar een oplossing voor, voegde Pols eraan toe.

De medicijnen van Seagen werken als ‘geleide raketten’ die ontworpen zijn om kanker te doden en gezonde cellen te sparen.

Duikeling op de beurs

Het aandeel Pfizer maakte in december een duikeling op de beurs in New York. De farmareus gaf tegenvallende vooruitzichten af voor de winst en omzet in 2024. Het aandeel zakte tot het laagste niveau sinds 2014.

Wat ook meespeelde, was dat Pfizer stopte met de ontwikkeling van één van zijn experimentele afslankpillen door de vele bijwerkingen die proefpersonen ondervonden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Allereerst wens ik jullie allemaal, zó vroeg in de ochtend van de allereerste dag van het nieuwe jaar 2024, het allerbeste en, ik denk wel de belangrijkste wens, een heel GEZOND nieuw jaar.

Ik heb het verhaal over Pfizer met veel belangstelling gelezen en kan, helaas, maar één conclusie trekken: Bij Pfizer werken geen mensen, zoals jij en ik, van vlees en bloed, maar pure demonen.

Ik kan het niet anders omschrijven.

Eerst kom je met veel bombarie met zogenaamde levensreddende vaccins, die helemaal geen vaccins zijn in de zin van het woord, maar niets anders dan experimentele gentechinjecties EN, als mensen door die rotzooi dan kanker ontwikkelen, komen ZIJ met de remedie.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar in het geval dat mij was overkomen, dan zou ik die smeerlappen geen enkel moment geloven, dat zij mij weer beter zouden maken.

In ieder geval is het sowieso duidelijk, dat de hele farmaceutische industrie helemaal niets te maken heeft met het genezen van mensen, maar méér met het in stand houden van ziekte. Net zolang tot je je laatste adem uitblaast.

Nu wil ik absoluut niet alles afkraken wat met artsen en medicijnen te maken heeft, want zelf heb ik te maken gehad met een situatie, waarin ik hartstikke blij was met zowel de arts als het middel.

Dan doel ik op de operatie van mijn man in 2018, waarin hij een pacemaker heeft gekregen. ZONDER deze pacemaker was ik, daar ben ik 100% van overtuigd, al jaren weduwe geweest.

Wat ik hiermee wil zeggen, is, dat je toch moet blijven nuanceren. En ik ben ervan overtuigd, dat er nog altijd artsen zijn, die nog WEL weten, wat de Eed van Hippocrates inhoudt.

Wat mij wel is opgevallen, is, dat Pfizer dus behoorlijk verlies heeft geleden door het feit, dat ze de prikken nauwelijks nog aan de straatstenen kwijt kunnen EN dat hun nieuwste afslankmiddel uit de handel is genomen wegens BIJWERKINGEN.

Ho, stop! Dan begrijp ik bij God niet, waarom ze dus bij het massaal injecteren van miljoenen mensen, nota bene in een experiment, waarbij veel bijwerkingen EN doden werden veroorzaakt, WEL doorgingen.

Dat is echt wel een puntje om over na te denken.

Roze panter
Roze panter
3 maanden geleden

Probleem-reactie-oplossing zie je overal terug..!!

Petra
Petra
3 maanden geleden

Analysten verwachten schadeclaims.
Dat is ook een reden waarom het aandeel flink is gezakt.

Petra
Petra
3 maanden geleden

Beste Robin,
Bij deze de beste wensen voor dit nieuwe jaar.
Dat nine for news maar mag groeien en bloeien.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x