Bewustzijn

Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In veel oude culturen wordt het centrum van het hoofd gelijkgesteld aan het centrum van de aarde, van het universum en van de creatie.

Dit centrum heeft vaak de vorm van een ei en wordt ook wel het derde oog genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De hindoe’s noemen het bindi, Boeddha heeft een derde oog op zijn voorhoofd en we zien dezelfde symboliek in Meso-Amerika.

Symbool

Daarnaast zou het ook deel uitmaken van het Oog van Horus, het alziend oog.

Is het mogelijk dat het kosmische ei niet zomaar een symbool is?

Hoewel het derde oog wordt gezien als metafoor, bevindt zich daadwerkelijk een eivormige structuur in het brein: de thalamus.

Cruciale rol

De thalamus bestaat uit twee identieke eivormige structuren en coördineert de informatiestroom tussen het zenuwstelsel en de hersenen.

Deze hersenkern speelt een cruciale rol bij het overbrengen van informatie.

Wetenschappers hebben onlangs gesuggereerd dat de thalamus misschien wel de belangrijkste factor is bij menselijk bewustzijn.

Verwerkt

Alle informatie die via de zintuigen binnenkomt, wordt verwerkt door de thamalus, legt neurowetenschapper Heather Berlin van de Icahn School of Medicine at Mount Sinai in New York uit.

De thalamus sorteert de informatie en stuurt alles door naar de cortex, aldus Berlin.

Ontwaken

Als de thalamus beschadigt raakt, zakt het bewustzijn weg, merkt ze op.

Deze hersenkern wordt ook wel de lamp of het derde oog genoemd. Sommigen zeggen dat de thalamus ons kan helpen om te ontwaken en ons verbindt met grote krachten in het universum.

Bekijk de video hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Het derde oog heeft in ieder geval z’n natuurlijke werking of functie verloren, dit wordt m.i. veroorzaakt door allerlei invloeden (vaccinaties?) van (bewust toegevoegde) chemische stoffen in ons drinkwater en voedsel (verpakking) en het brainwashen wat al op school en opvoeding plaatsheeft, waardoor het derde oog wordt verlamd en z’n werking verliest en mensen geen verbinding meer hebben met het gezonde verstand en de meerderheid zelfs daardoor lethargisch en slaafs zich heeft overgegeven aan de satanische meesters en heerschappij.

Vroeger had, men i.p.v. chemische residuen en toevoegingen in het drinkwater en voedsel, voor het mak maken van de slaven de religie en aanverwante stuur- en onderdrukkingsmiddelen.

Het derde oog maakt dat men kan ‘kijken’ voorbij de zogenaamde werkelijkheid (façade).

Ab Lekkerkerk
Ab Lekkerkerk
5 jaren geleden

Het kosmisch ei, de pijnappelklier, wordt uitgebeeld in allerlei religies en is o.a. ook te vinden als groot gouden standbeeld voor het Vaticaan. Thalamus….ik zie een overeenkomst of verwijzing naar de Talmoed (thalmut), het handboek en de godsdienst van de aanbidders van Baal, van de zionisten/khazeren/cabal/satanische bloedlijnen. Ons kosmisch ei wordt gesloopt door een 2/3 dagelijkse portie fluoride, aluminium en kwik(vaccins). OverlevingsStress om geld, De televisie telefoon en internet doet het kleine beetje bewustzijn dat er nog is verder afleiden van zaken die er echt toe doen. Ze weten exact hoe ze de massa moeten bespelen en hoe belangrijk dat kosmisch ei is voor ons maar meer nog voor hun controle op de massa.

Solida
Solida
5 jaren geleden

Uitkijken met het 3e oog, activering pijnappelklier en chakras, niet zo onschuldig als gedacht (Annunaki-manipulatie), opent synthetische poorten naar ‘vals’ Licht en voedt negatieve entiteiten… De zoveelste valkuil, net als Reiki e.d….

johan
johan
5 jaren geleden

oftewel Pijnappelklier!

Wat van origine een biologische implantaat is door middel van genetische manipulaties!

We worden door middel van onze 3e oog gemanipuleerd! Saturnus is hierop ingesteld met zijn 7 ringen die ons manipuleert tegen ons 7 zintuigen!

De vatican ziet de pijnappelklier als de holy grail
http://pinealactivation.com/wp-content/uploads/2012/06/romanpine.jpg

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x