Homepagina » Bewustzijn » Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld
Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld

Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld

In veel oude culturen wordt het centrum van het hoofd gelijkgesteld aan het centrum van de aarde, van het universum en van de creatie.

Dit centrum heeft vaak de vorm van een ei en wordt ook wel het derde oog genoemd.

De hindoe’s noemen het bindi, Boeddha heeft een derde oog op zijn voorhoofd en we zien dezelfde symboliek in Meso-Amerika.

Symbool

Daarnaast zou het ook deel uitmaken van het Oog van Horus, het alziend oog.

Is het mogelijk dat het kosmische ei niet zomaar een symbool is?

Hoewel het derde oog wordt gezien als metafoor, bevindt zich daadwerkelijk een eivormige structuur in het brein: de thalamus.

Cruciale rol

De thalamus bestaat uit twee identieke eivormige structuren en coördineert de informatiestroom tussen het zenuwstelsel en de hersenen.

Deze hersenkern speelt een cruciale rol bij het overbrengen van informatie.

Wetenschappers hebben onlangs gesuggereerd dat de thalamus misschien wel de belangrijkste factor is bij menselijk bewustzijn.

Verwerkt

Alle informatie die via de zintuigen binnenkomt, wordt verwerkt door de thamalus, legt neurowetenschapper Heather Berlin van de Icahn School of Medicine at Mount Sinai in New York uit.

De thalamus sorteert de informatie en stuurt alles door naar de cortex, aldus Berlin.

Ontwaken

Als de thalamus beschadigt raakt, zakt het bewustzijn weg, merkt ze op.

Deze hersenkern wordt ook wel de lamp of het derde oog genoemd. Sommigen zeggen dat de thalamus ons kan helpen om te ontwaken en ons verbindt met grote krachten in het universum.

Bekijk de video hieronder:

[History]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Het derde oog heeft in ieder geval z’n natuurlijke werking of functie verloren, dit wordt m.i. veroorzaakt door allerlei invloeden (vaccinaties?) van (bewust toegevoegde) chemische stoffen in ons drinkwater en voedsel (verpakking) en het brainwashen wat al op school en opvoeding plaatsheeft, waardoor het derde oog wordt verlamd en z’n werking verliest en mensen geen verbinding meer hebben met het gezonde verstand en de meerderheid zelfs daardoor lethargisch en slaafs zich heeft overgegeven aan de satanische meesters en heerschappij.

Vroeger had, men i.p.v. chemische residuen en toevoegingen in het drinkwater en voedsel, voor het mak maken van de slaven de religie en aanverwante stuur- en onderdrukkingsmiddelen.

Het derde oog maakt dat men kan ‘kijken’ voorbij de zogenaamde werkelijkheid (façade).

Louise
Louise
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Hi dear, bij mij werkt het nog uitstekend, je hebt dan nog contact met de andere wereld ,, het thuisfront ,, de bron…..
Ik heb zelfs een rode ronde plek tussen m’n ogen, gewoon een stukje gekleurde huid de Hindoe’s vinden dat ik een mooi karma heb, waarop ik altijd antwoord dit leven niks te vinden en met de laatste jaren al helemaal niet………
Desalniettemin leuk stukje…….👽

Hoop
Hoop
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Haha herkenbaar ik vind dit leven ook niks. Verlang naar een plek ver van de bewoonde wereld. Weg van alle sombies.

Ricardo
Ricardo
Reactie op  Hoop
2 jaren geleden

Dan kan je lang lang dromen.. je leeft maar 1 keer. Probeer er iets van te maken.. het leven hier is prachtig alleen wil je het niet zien. Het leven is bijzonder mooi en dit mag je maar 1 keer mee maken..

Ab Lekkerkerk
Ab Lekkerkerk
2 jaren geleden

Het kosmisch ei, de pijnappelklier, wordt uitgebeeld in allerlei religies en is o.a. ook te vinden als groot gouden standbeeld voor het Vaticaan. Thalamus….ik zie een overeenkomst of verwijzing naar de Talmoed (thalmut), het handboek en de godsdienst van de aanbidders van Baal, van de zionisten/khazeren/cabal/satanische bloedlijnen. Ons kosmisch ei wordt gesloopt door een 2/3 dagelijkse portie fluoride, aluminium en kwik(vaccins). OverlevingsStress om geld, De televisie telefoon en internet doet het kleine beetje bewustzijn dat er nog is verder afleiden van zaken die er echt toe doen. Ze weten exact hoe ze de massa moeten bespelen en hoe belangrijk dat kosmisch ei is voor ons maar meer nog voor hun controle op de massa.

Solida
Solida
2 jaren geleden

Uitkijken met het 3e oog, activering pijnappelklier en chakras, niet zo onschuldig als gedacht (Annunaki-manipulatie), opent synthetische poorten naar ‘vals’ Licht en voedt negatieve entiteiten… De zoveelste valkuil, net als Reiki e.d….

johan
johan
2 jaren geleden

oftewel Pijnappelklier!

Wat van origine een biologische implantaat is door middel van genetische manipulaties!

We worden door middel van onze 3e oog gemanipuleerd! Saturnus is hierop ingesteld met zijn 7 ringen die ons manipuleert tegen ons 7 zintuigen!

De vatican ziet de pijnappelklier als de holy grail
http://pinealactivation.com/wp-content/uploads/2012/06/romanpine.jpg

Elise
Elise
Reactie op  johan
2 jaren geleden

Volgens mij worden we gemanipuleerd door huidige technologie. Het derde oog/pijnappelkliertje heeft met lichtintentie te maken. Het maakt oa melatonine aan. Deze zorgt voor een goed dag en nacht ritme.
Hordes mensen hebben nu last van slaapproblemen door gebruik computer/smartphone/tablets. Het blue light probleem.
Ik zeg het nog 1 keer. Huidige technologie vermoord de mens.

Margie
Margie
Reactie op  Elise
2 jaren geleden

Vergeet de hedendaagse verlichting niet…die LE(I)D zeker niet naar verlichting
Geeft velen hoofd pijnen…

Elise
Elise
Reactie op  Margie
2 jaren geleden

idd. Kerken met zendmasten geeft ook te denken bv. Of kinderen laten spelen met playstations(werken hetzelfde als gokmachines) is ook niet normaal etc. We worden van alle kanten beïnvloed, waardoor we steeds verder van onszelf af komen te staan. Het is een grove aanval op alles wat onder biologie/natuurkunde valt. Valt dit ook onder biologische oorlogvoering? Artificial Intelligence is satan.

Margie
Margie
Reactie op  johan
2 jaren geleden

Thalamus is niet hetzelfde als de pijnappelklier
Velen worden erdoor verward…

Op deze site vindt je een mooi duidelijk verlichtend plaatje 🙂 van de hersenen

http://www.natuurinformatie.nl/nnm.dossiers/natuurdatabase.nl/i003299.html

Thalamus is grieks voor inner chamber…
de binnenkamer in je bovenkamer!

Pijnappelklier is epyfise, zesde zintuig of derde oog

Rob
Rob
2 jaren geleden

Het derde oog is niet nodig om de waarheid achter deze wereld te leren kennen. Ik heb sinds twee jaar de Heilige Geest in mijn hart. Deze toont mij waarheid in mijn hart. En de televisie serie Ancient Aliens vertelt niet de gehele waarheid. Het is misleiding op een subliem niveau.

Margie
Margie
Reactie op  Rob
2 jaren geleden

Tele visie!!! Sommigen geloven echt alles wat ze zien Rob, AA niet de gehele waarheid is dus een leugen. Het geeft kijkcijfers, geloof niet dat men daar wat aan heeft
Velen trappen in de valkuil van het theater…geloven niet in energetische verbindingen
Het zij zo

Jolanda
Jolanda
2 jaren geleden

Ja.. Hallo.. de Thalamus is helemaal niet alleen weggelegd voor de mens, ook de ‘andere’ dieren zijn er mee uitgerust inclusief de reptielen.
Genetische manipulatie van buitenaardsen???
Zuinig zijn ze dan toch niet omgesprongen tijdens de bedeling van bewustzijnskatalysatoren 🙂

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

De thalamus en derde oog verbind ons met de volgende affirmatie en grote kracht in ons universum: ”
De kracht en de aanwezigheid van Kennis die binnen iedere persoon leeft is de hogere intelligentie binnen in het individu. Het is de hogere intelligentie waar de Nieuwe Boodschap zich tot richt en waarover zij spreekt. Het is deze hogere intelligentie die de expeditie van de Bondgenoten van de Mensheid probeert te laten ontbranden en te laten communiceren met jou.
Dit bevat de geheimen van de spiritualiteit van de mensheid en de belofte van jullie hogere bestemming in het universum – een bestemming als vrije en onafhankelijke volkeren. Maar jullie lotsbestemming is niet gewaarborgd. De uitkomst is onzeker. Jij als individu moet een groot vertrouwen hebben in de kracht van Kennis binnen in jezelf en binnen in anderen om het tij ten gunste van de mensheid te kunnen keren.”. De consensus om tot samenwerking te komen vanuit ons gezamenlijk derde oog, de thalamus, en ook bijvoorbeeld door middel van een wereldregering kan de mensheid, als eenheid, nog redden van een zelfvernietigend kwaad.

Margie
Margie
Reactie op  Kalki
2 jaren geleden

Een wereldregering??? Jij hebt zeker een gaatje in je hoofd waar anderen het kosmisch ei hebben

Of heb je last van de mazelen???

Die hogere intelligentie heeft jou in ieder geval nog niet bereikt

Kalki
Kalki
Reactie op  Margie
2 jaren geleden

Waarom niet werken aan deze planeet als een eenheid? Als de gehele schepping ook al een eenheid is.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
2 jaren geleden

De mensheid moet waakzaam zijn dat dit 3e oog, niet ontaard in het 3e ‘boze oog’ van Shiva en welke onnodige schade aan de schepping zou kunnen geven.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Waarom heet het kosmisch ei? Waarom heet het niet ether ei bv.? Ik ben bang dat dit weer verwarring op gaat leveren. Als dit weer iets is om de mens naar de kosmos te krijgen, dan wordt die weer gemanipuleerd. Wij horen niet eens in de lucht en al helemaal niet in de kosmos.

Anthor
Anthor
2 jaren geleden

Zie Het zoemende ei!

buddie
buddie
2 jaren geleden

Ik heb eens een crystalen piramide in of op iemands voorhoofd gezien..

x

Check Also

3 oorzaken waarom je niet stopt met roken

Roken: 3 Oorzaken waarom je NIET stopt

Iedereen weet dat roken slecht is voor ...

onderbewustzijn

Is jouw onderbewustzijn mateloos veel slimmer dan jij?

Wist je dat jouw onderbewustzijn ontelbaar veel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x