Het Complot

Elite bijeen op sinistere Bohemian Grove. Worden hier baby’s verbrand?

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De elite heeft zich verzameld net buiten Monte Rio in Californië voor de jaarlijkse Bohemian Grove. Al sinds jaar en dag wordt er gedemonstreerd tegen de bijeenkomst. Kranten schrijven er nauwelijks over.

Leden van de Bohemian Club staan erom bekend nauwe banden te hebben met de Republikeinse Partij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vele Republikeinse presidenten, van Calvin Coolidge tot Ronald Raegan en beide Bush-presidenten, waren of zijn lid van de geheimzinnige club.

Geen bewijs

Trump staat niet bepaald bekend om zijn goede banden met het Republikeinse establishment. “Tot dusver is er geen bewijs dat hij daar te gast is geweest,” zei Mary Moore, die al sinds 1980 protesten organiseert tegen de Bohemian Grove.

In dat jaar richtte ze het Bohemian Grove Action Network (BGAN) op om meer informatie over de club naar buiten te brengen.

Alex Jones, de radiopersoonlijkheid uit Texas die al veel over de club heeft geschreven, meldde dat zich onder het terrein geheime ondergrondse sekskamers bevinden.

Baby’s verbranden

Moore merkte op dat Jones om hele andere redenen dan de BGAN-demonstranten tegen de Bohemian Grove is.

“Hij claimt dat er ondergrondse sekskamers zijn en dat ze baby’s verbranden tijdens de Cremation of Care,” zei ze.

Dat is de openingsceremonie die wordt gehouden op de eerste zaterdag van de jaarlijkse bijeenkomst, in dit geval zaterdag 15 juli.

Kissinger

Moore wees op banden die Trump heeft met mensen als Henry Kissinger, die al lange tijd lid is van de Bohemian Club en die onlangs een bezoek bracht aan het Witte Huis.

Dat staat haaks op het idee dat de president echt kritiek heeft op het ‘establishment’, zei ze. “Ze zijn dikke vriendjes. Het punt is dat Kissinger al lange tijd lid is van de Grove.”

Complottheoretici hebben opgeroepen om zaterdag te protesteren bij de ingang van de Grove.

[Sanoma West]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

Als er nu bijvoorbeeld zeg een milioen mensen in stilte afspreken om tijdens die ceremonie met zijn allen tegelijk het terrein op te gaan , dat kunnen ze never tegenhouden.Of met tig buldozers het terrein op en daarachter de colonne mensen.FF platgooien die Grove bende en meteen maar in de boeien slaan opgeruimd staat netjes.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Zomerkamp Bohemian Grove is eigendom van de Bohemian Club, een elitaire besloten club waarvan een aanzienlijk deel van de leden afkomstig is uit het militair industrieel complex. Allen directieleden van Boeing, Darpa, Northrop grumman, Lockheed Martin enz. Daarnaast is de ledenlijst rijkelijk gevuld met directieleden uit de bankierswereld, oligarchen, invloedrijke politici, de top van inlichtingendiensten, en leden van geheime genootschappen waaronder Skull and Bones.

Dr. Peter Phillips die ooit de Bohemian Grove bezocht schreef nadien dat er naast lezingen, amusement, de smakelijkste hapjes, en duurste Californische wijnen die er geschonken worden, er voldoende tijd en ruimte over is om te lobbyen over allerlei zaken die de leden aangaan. Een zomerkamp voor het netwerken waarvan de agenda vast en zeker in het verlengde ligt van de Nieuwe Wereld Orde omdat de hardcore van de leden van de Bohemian Club deze agenda altijd hebben gepromoot en voortgestuwd.

Ik denk dat het volgende interview belangrijk is om een goed overzicht te krijgen. Hoe deze elitaire netwerken groot en machtig werden die ook wel omschreven worden als de Deep State.

https://www.youtube.com/watch?v=2h_V-ARe_nE

dna
dna
6 jaren geleden

Enge cult is t

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

De video die u noemt, laat de smeerlapperij in regeringskringen goed zien. Goed onderbouwd ook.

Dooddoeners van Ongelovige Thomassen in deze zijn niet op z’n plaats.
nog nieuw was:
Al Gore, nazaat van Julius Hammer – de oprichter van de CPUSA (Communistische Partij); verklaart veel –
‘Global Tax’ die ons wordt verkocht onder de dekmantel ‘CO2-tax’, of ‘Klimaatheffing’ . . . .

Gauw nog even wat relevante bronnen erbij gezocht, zie onder:

“Anybody can be President of the United States, but very few can ever have any hope of becoming President of the Bohemian Club.” – President Richard Nixon, 1972

the female equivalent to the male-only social group, the Bohemian Club, whose annual meetings are held at the Bohemian Grove in California.[2] The Belizean Grove meets annually in Belize or similar Central American locations.[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/Belizean_Grove

Eye Witness to Murder at Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder https://www.youtube.com/watch?v=CvY7t

David Icke EXPOSES Bohemian Grove Sacrifice To LUCIFER Helel ‘Queen Of Heaven’ Venus Ishtar https://www.youtube.com/watch?v=EtlFmnvRzDs by David J. Stewart | August 2011

Bohemian Grove And Moloch Worship by David J. Stewart | August 2011 every July in a redwood forest about 65 miles north of San Francisco.
The meeting includes a somber ritual that features the Druidic burning of an effigy on the alter, chants from a robed chorus, and wild drinking and promiscuity.

Richard Nixon once famously described the gathering as
“the most faggy G_ddamned thing you could ever imagine.” http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/bohemian_moloch.htm

‘Complotdenker’ (Conspiracy theorist) is een term bedacht door ‘de Frankfurt School’.
Het zijn juist marxisten (de globalisten) die hun criticasters met dat label brandmerken, inhoudelijke discussie terroriseren, hen praktisch monddood maken.

Writing in 1992 in Fidelio Magazine, [The Frankfurt School and Political Correctness] Michael Minnicino observed how the heirs of Marcuse and Adorno now completely dominate the universities,
‘teaching their own students to replace reason with ‘Politically Correct’ ritual exercises.

Dr. Timothy Leary gave us another glimpse into the mind of the Frankfurt School in his account of the work of the Harvard University Psychedelic Drug Project, ‘Flashback.’ He quoted a conversation that he had with Aldous Huxley: “These brain drugs, mass produced in the laboratories, will bring about vast changes in society.
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=13588

Het zijn deze kringen die blij zo weer een Spaanse Griep ontwikkelen en verspreiden, een kernwapenoorlog beginnen, misdaden tegen de menselijkheid van gelijke orde v. grootte of manieren die je gewoon niet kunt verzinnen. Die lieden zijn bezeten, tot alles toe in staat.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x