CoronaBuitenland

Verontrustende trend: in Australië, waar bijna iedereen gevaccineerd is, piekt de sterfte

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In Australië stijgt het aantal sterfgevallen in rap tempo. De sterftepiek valt samen met de mRNA-vaccinatiecampagne, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

De Australische overheid liet eind vorige maand weten dat er in 2022 bijna 21 procent meer mensen zijn overleden dan verwacht. Als je de coronasterfgevallen niet meerekent, ligt het aantal sterfgevallen nog altijd meer dan 10 procent hoger dan normaal, aldus Berenson.

In de Australische deelstaat Victoria zijn volgens de overheid in vergelijking met 2020 en 2021 zo’n 27 procent meer mensen gestorven. Het patroon is verontrustend, omdat de sterfte tijdens de coronapandemie niet aanzienlijk is toegenomen, terwijl de vaccinatiegraad in het land tot de hoogste in de wereld behoort, zegt hij.

Cognitieve achteruitgang

In New South Wales, de grootste deelstaat van het land, is bijvoorbeeld 95 procent van de 16-plussers gevaccineerd. 64 procent van de bevolking is geboosterd. Opvallend genoeg stierven er vooral veel mensen aan diabetes en dementie.

Berenson wijst erop dat uit diverse onderzoeken is gebleken dat oudere mensen na mRNA-prikken een cognitieve achteruitgang kunnen ervaren, met name na de tweede prik of de booster.

Slechts twee ongevaccineerd

Ook opmerkelijk is dat de coronasterfte in Australië dit jaar flink is gestegen. De coronasterfte is nu veel hoger dan 2020, toen er nog niet werd gevaccineerd. Australië heeft per hoofd van de bevolking een aanzienlijk hoger dagelijks dodental dan de Verenigde Staten, schrijft Berenson.

New South Wales meldde dat van de 98 mensen die in de laatste week van mei zijn overleden met corona, 82 gevaccineerd waren. 64 van hen hadden tenminste één booster gehaald. Nog opmerkelijker: van de 41 mensen die op de ic belandden, waren slechts twee ongevaccineerd.

Ironisch genoeg zei Bill Gates in februari: “Als ieder land doet wat Australië heeft gedaan, kunnen we de volgende pandemie voorkomen.”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

Nog iemand wat zand nodig?

Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

“Als ieder land doet wat Australië heeft gedaan, kunnen we de volgende pandemie voorkomen.”?

Ja nogal wiedes… Als iedereen dood is kunnen pandemieën ook niet meer voorkomen. “If all life were to end on Spira, all suffering and pain would end” zoals Seymour dat in FFX zei.

Jean
Jean
9 maanden geleden

In een land zonder inwoners zal nooit meer een pandemie heersen.

michael
michael
9 maanden geleden

daar heeft Bill Gates een punt want dan is iedereen de pijp uit door vaccinatie!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x