Het Complot

Elite dwingt EU tot grootschalige internetcensuur. Deze professor waarschuwde al voor dit vierde nazi-rijk (en nu is het zover)

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vertrouwen in de mainstream media blijft steken op een dieptepunt. Een groot deel van de bevolking begint de illusie te doorprikken en het geloof in ‘complottheorieën’ groeit explosief.

De elite haalt momenteel alles uit de kast om mensen weer in slaap te sussen. De afgelopen jaren stond het beheersen van de informatiestroom op internet prominent op de agenda op de Bilderbergconferenties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het bestrijden van ‘fake news’ staat in Berlijn en Parijs inmiddels (niet verrassend) op de politieke agenda. Sociale mediareuzen zijn begonnen met het op grote schaal afknijpen van alternatief nieuws.

Gecastreerd

Facebook kondigde deze week aan de nieuwsfeed te gaan herbouwen. Mainstream media krijgen vrij spel, alternatieve nieuwssites worden min of meer gecastreerd.

Het berichtenbereik van alternatieve nieuwsartikelen die op het sociale netwerk worden geplaatst is in de afgelopen twee jaar dramatisch teruggedrongen.

Facebook geeft aan ‘vertrouwenswaardige’ websites voorrang te geven, terwijl ‘clickbait’ en ‘nieuwsverspreiders van lage kwaliteit’ worden weggefilterd.

Hoe bepaalt Facebook of een website vertrouwenswaardig is? Dat weten alleen de Bilderbergers.

Compleet aan banden

De sociale mediareus zegt de nadruk te gaan leggen op interactie met vrienden en familie, dus mensen moeten het gevoel krijgen dat hier sprake is van een positieve ontwikkeling.

Voormalig Rothschild-bankier Emmanuel Macron, de Franse president en in 2014 aanwezig op de Bilderbergconferentie, kondigde in zijn nieuwjaarsspeech een wet aan die fake news bestrijdt.

Benjamin Griveaux, woordvoerder van de regering, kondigde zware sancties aan, waaronder het sluiten van websites.

In Duitsland is het al zover. Sinds 1 januari is daar een wet van kracht die de sociale media compleet aan banden legt.

Helemaal geen sprake

Geestelijk vader van de wet is minister van Justitie Propaganda Heiko Maas. Sociale media moeten zelf op zoek naar ontoelaatbare meningen en deze offline halen.

Gebeurt dit niet, dan volgt een boete die hoog kan oplopen. Heiko Maas heeft de censuur uitbesteed. Het zijn namelijk de sociale media zelf die oordelen wat toelaatbaar is en wat niet.

Eén van de eerste slachtoffers is AFD-politica Beatrix von Storch. Als reactie op een bericht in het Arabisch van de Duitse politie twitterde ze ‘wat is er in ons land aan de hand’. Haar tweet werd verwijderd.

Problematisch is dat de censuur wordt uitbesteed aan commerciële spelers als Twitter en Facebook. Zij veroordelen zonder enige voorafgaande rechterlijke toets en zonder verweer. Van een debat is al helemaal geen sprake.

Vrije meningsuiting

De tweet van von Storch had waarschijnlijk de rechterlijke toets doorstaan. Ze riep niet op tot geweld en ze is een politica die zich tot haar kiezers richtte.

Maas en Macron argumenteren dat dergelijke wetgeving de rechtsstaat moet beschermen, maar beiden ondermijnen wel een essentieel element van de rechtsstaat, de vrije meningsuiting.

Ook Nederland is hard op weg een Orwelliaanse politiestaat te worden. Onlangs waarschuwde minister van Binnenlandse Zaken Ollongren, in 2016 aanwezig op de Bilderbergconferentie, voor het gevaar van fake news.

Vierde nazi-rijk

Een vriendin van haar, professor Madeleine de Cock Buning van de Universiteit Utrecht, is nu door de Europese Commissie aangewezen als voorzitter van een speciale censuurcommissie om fake news tegen te gaan.

De groep, bestaande uit 39 ‘experts’, zal de strijd aangaan met fake news en desinformatie op het internet.

En zo is de cirkel weer rond. Het vierde nazi-rijk begint steeds meer vorm te krijgen.

Op 8 september 2012 verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.

Eerste voorzitter

Na de Tweede Wereldoorlog kwam het oude Duitse streven tot bloei in de vorm van de economische en politieke kartelvorming van een aantal Europese landen die samengingen onder de naam EU.

Het is dan ook logisch, schreef professor Smalhout, dat bij die kartelvorming een aantal voormalige nazikopstukken bij de opbouw van de EU werden betrokken. Dit keer waren ze alleen niet gekleed in militaire uniformen.

De meest beruchte was een zekere professor dr. Walter Hallstein (1901-1982), die één van de sleutelfiguren was bij de Europese integratie na de Tweede Wereldoorlog.

Na de Tweede Wereldoorlog werd hij de eerste voorzitter van de EU-Commissie. Hij beschouwde zichzelf als de premier van Europa en liet zich bijstaan door tal van oorlogsmisdadigers die in Neurenberg waren veroordeeld.

Wurgband

Als een Nederlandse politicus stelt dat ons land weer onafhankelijk van de EU moet worden, wordt er gedreigd met een enorme economische recessie, aldus Smalhout. We zouden tot armoede vervallen, kunnen ons kleine land niet alleen handhaven, raken onze handelsrelaties kwijt, enzovoorts.

“Het is niet waar,” besloot hij. “Het zijn sprookjes van zeer goed verdienende EU-autoriteiten. De EU is in essentie een Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s.”

Welkom in het nieuwe nazi-rijk!

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ook wel genaamd censuur door satanisten opgelegd.

Minute Repeater
Minute Repeater
6 jaren geleden

Die Halstein was inderdaad een smeerlap, alleen het plan van de EU en de Euro ontstond al tijdens WO II, die informatie is terug te vinden in de Nuremberg onderzoeken en het Red House Report. Voor wie meer wilt weten over dit stuk vuil.

– De eerste voorzitter, en 1 van de architecten van de Commissie van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (1958-1967).

– Eerste voorzitter van de Commissie van de EEG.

– Eerste voorzitter van de Europese Commissie.

Deze man wordt op officiële website van de Europese Unie (https://europa.eu/european-union/about-eu/history/founding-fathers_nl#box_6) geroemd als een visionair leider en een groot Europaan. Wanneer je bijvoorbeeld zijn Wikipedia page bekijkt zie je dat tijdens WO II hij slechts maar een luitenant zou zijn geweest bij een artillerieregiment.

Wanneer je dieper in het verleden van deze man graaft kom je zaken tegen die “wonderbaarlijk” niet vernoemd worden. Zo was hij lid van diverse Nazi organisaties zoals “The Association of National Socialist German lawyers” (opgericht in 1933), wat in 1936 veranderde in de beruchte “Nazi Association of Law Protectors”. Daar kon een persoon alleen lid van worden wanneer hij onvoorwaardelijke steun/deelname gaf en implementatie van Nazi ideologie. In een memo die hij aan de vertegenwoordiger van de Nazi regering aan de Universiteit van Rostock (1935) schreef hij; dat hij van beide organisaties lid was.

Daar bleef het niet bij, ook speelde hij verschillende sleutelrollen door de Nazi regering in officiële buitenlandse onderhandelingen te vertegenwoordigen. In 1938 kwamen Hitler en Mussolini overeen dat er een commissie moest komen bestaande uit vertegenwoordigers van Nazi Duistland en fascistisch Italië; om zorg te dragen voor een soepele en snelle implementatie van dictatoriale wetten die zij voor Europa in gedachten hadden. Halstein was 1 van de juridische vertegenwoordigers van Nazi Duistland in deze commissie die voor het eerst in Rome (1938) bij elkaar kwamen.

Of wat te denken van zijn beruchte speech “Man and Ohlrichs Celler/Conquest speech” aan de Universiteit van Rostock (1938); waar hij openlijk sprak over de aansluiting van Oostenrijk en Tsjechoslowakije. Het meeste schokkende deel van zijn toespraak en het ultieme bewijs dat hij 1 van de Nazi kopstukken was (voor als er nog iemand twijfelt); was aandringen om “Law for the Protection of the German Blood, and the German Honour/ Nuremberg Race Laws ” zo snel mogelijk in te voeren in de geannexeerde gebieden.Later tourde hij door bezet Europa door de Nazi ideologie te promoten op de Europese universiteiten.

Deze man wordt door Eurofielen geëerd en was een keyplayer bij vele Europese verdragen en het tot stand komen van de Europese Unie. Zo waren er nog veel meer Nazi´s waarvan hun achtergrond werd opgeschoond en gewoon weer terug keerde in belangrijke publiekelijke functies. Hetzelfde gold ook voor Duitse industrielen; die vaak ook vroegtijdig vrij kwamen. Om vervolgens vrijwel meteen terug te keren in de Duitse multinationals waaruit zij voortkwamen. Ook kwamen alle onderzoekers en veel inlichtingendiensten die bij de Nuremberg betrokken waren tot de conclusie dat men nooit goed in kaart heeft kunnen brengen hoe groot het vermogen en de economische assets waren van de nazi´s, fascisten, industriëlen en andere gelieerde (occulte) organisaties voor en na de oorlog daadwerkelijk was. Men was het er wel over eens dat het wereldwijd om een verschrikkelijk groot verborgen ingewikkeld en goed georganiseerd netwerk ging.

Ook de Nazi´s die naar Zuid-Amerika en het Midden Oosten vluchten gingen veelal ook op in belangrijke posities binnen de politiek en het bedrijfsleven. Wat dat betreft ben ik het ook eens met de mensen die zeggen dat de Nazi´s de oorlog gewonnen hebben.

Minute Repeater
Minute Repeater
6 jaren geleden

Ik was nog vergeten te vermelden dat hij ook 1 van de architecten was van de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal.

rob
rob
6 jaren geleden

De Geest van de nazi-rijk doolt rond in europa…om weer macht te krijgen…

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x