Homepagina » Het Complot » Elite dwingt EU tot grootschalige internetcensuur. Deze professor waarschuwde al voor dit vierde nazi-rijk (en nu is het zover)
Elite dwingt EU tot grootschalige internetcensuur. Deze professor waarschuwde al voor dit vierde nazi-rijk (en nu is het zover)

Elite dwingt EU tot grootschalige internetcensuur. Deze professor waarschuwde al voor dit vierde nazi-rijk (en nu is het zover)

Het vertrouwen in de mainstream media blijft steken op een dieptepunt. Een groot deel van de bevolking begint de illusie te doorprikken en het geloof in ‘complottheorieën’ groeit explosief.

De elite haalt momenteel alles uit de kast om mensen weer in slaap te sussen. De afgelopen jaren stond het beheersen van de informatiestroom op internet prominent op de agenda op de Bilderbergconferenties.

Het bestrijden van ‘fake news’ staat in Berlijn en Parijs inmiddels (niet verrassend) op de politieke agenda. Sociale mediareuzen zijn begonnen met het op grote schaal afknijpen van alternatief nieuws.

Gecastreerd

Facebook kondigde deze week aan de nieuwsfeed te gaan herbouwen. Mainstream media krijgen vrij spel, alternatieve nieuwssites worden min of meer gecastreerd.

Het berichtenbereik van alternatieve nieuwsartikelen die op het sociale netwerk worden geplaatst is in de afgelopen twee jaar dramatisch teruggedrongen.

Facebook geeft aan ‘vertrouwenswaardige’ websites voorrang te geven, terwijl ‘clickbait’ en ‘nieuwsverspreiders van lage kwaliteit’ worden weggefilterd.

Hoe bepaalt Facebook of een website vertrouwenswaardig is? Dat weten alleen de Bilderbergers.

Compleet aan banden

De sociale mediareus zegt de nadruk te gaan leggen op interactie met vrienden en familie, dus mensen moeten het gevoel krijgen dat hier sprake is van een positieve ontwikkeling.

Voormalig Rothschild-bankier Emmanuel Macron, de Franse president en in 2014 aanwezig op de Bilderbergconferentie, kondigde in zijn nieuwjaarsspeech een wet aan die fake news bestrijdt.

Benjamin Griveaux, woordvoerder van de regering, kondigde zware sancties aan, waaronder het sluiten van websites.

In Duitsland is het al zover. Sinds 1 januari is daar een wet van kracht die de sociale media compleet aan banden legt.

Helemaal geen sprake

Geestelijk vader van de wet is minister van Justitie Propaganda Heiko Maas. Sociale media moeten zelf op zoek naar ontoelaatbare meningen en deze offline halen.

Gebeurt dit niet, dan volgt een boete die hoog kan oplopen. Heiko Maas heeft de censuur uitbesteed. Het zijn namelijk de sociale media zelf die oordelen wat toelaatbaar is en wat niet.

Eén van de eerste slachtoffers is AFD-politica Beatrix von Storch. Als reactie op een bericht in het Arabisch van de Duitse politie twitterde ze ‘wat is er in ons land aan de hand’. Haar tweet werd verwijderd.

Problematisch is dat de censuur wordt uitbesteed aan commerciële spelers als Twitter en Facebook. Zij veroordelen zonder enige voorafgaande rechterlijke toets en zonder verweer. Van een debat is al helemaal geen sprake.

Vrije meningsuiting

De tweet van von Storch had waarschijnlijk de rechterlijke toets doorstaan. Ze riep niet op tot geweld en ze is een politica die zich tot haar kiezers richtte.

Maas en Macron argumenteren dat dergelijke wetgeving de rechtsstaat moet beschermen, maar beiden ondermijnen wel een essentieel element van de rechtsstaat, de vrije meningsuiting.

Ook Nederland is hard op weg een Orwelliaanse politiestaat te worden. Onlangs waarschuwde minister van Binnenlandse Zaken Ollongren, in 2016 aanwezig op de Bilderbergconferentie, voor het gevaar van fake news.

Vierde nazi-rijk

Een vriendin van haar, professor Madeleine de Cock Buning van de Universiteit Utrecht, is nu door de Europese Commissie aangewezen als voorzitter van een speciale censuurcommissie om fake news tegen te gaan.

De groep, bestaande uit 39 ‘experts’, zal de strijd aangaan met fake news en desinformatie op het internet.

En zo is de cirkel weer rond. Het vierde nazi-rijk begint steeds meer vorm te krijgen.

Op 8 september 2012 verscheen er een column in De Telegraaf van de hand van wijlen professor dr. Bob Smalhout (1927-2015) over het boek The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’.

Eerste voorzitter

Na de Tweede Wereldoorlog kwam het oude Duitse streven tot bloei in de vorm van de economische en politieke kartelvorming van een aantal Europese landen die samengingen onder de naam EU.

Het is dan ook logisch, schreef professor Smalhout, dat bij die kartelvorming een aantal voormalige nazikopstukken bij de opbouw van de EU werden betrokken. Dit keer waren ze alleen niet gekleed in militaire uniformen.

De meest beruchte was een zekere professor dr. Walter Hallstein (1901-1982), die één van de sleutelfiguren was bij de Europese integratie na de Tweede Wereldoorlog.

Na de Tweede Wereldoorlog werd hij de eerste voorzitter van de EU-Commissie. Hij beschouwde zichzelf als de premier van Europa en liet zich bijstaan door tal van oorlogsmisdadigers die in Neurenberg waren veroordeeld.

Wurgband

Als een Nederlandse politicus stelt dat ons land weer onafhankelijk van de EU moet worden, wordt er gedreigd met een enorme economische recessie, aldus Smalhout. We zouden tot armoede vervallen, kunnen ons kleine land niet alleen handhaven, raken onze handelsrelaties kwijt, enzovoorts.

“Het is niet waar,” besloot hij. “Het zijn sprookjes van zeer goed verdienende EU-autoriteiten. De EU is in essentie een Duitse wurgband, ontworpen door oud-nazi’s.”

Welkom in het nieuwe nazi-rijk!

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Ook wel genaamd censuur door satanisten opgelegd.

Minute Repeater
Minute Repeater
3 jaren geleden

Die Halstein was inderdaad een smeerlap, alleen het plan van de EU en de Euro ontstond al tijdens WO II, die informatie is terug te vinden in de Nuremberg onderzoeken en het Red House Report. Voor wie meer wilt weten over dit stuk vuil.

– De eerste voorzitter, en 1 van de architecten van de Commissie van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (1958-1967).

– Eerste voorzitter van de Commissie van de EEG.

– Eerste voorzitter van de Europese Commissie.

Deze man wordt op officiële website van de Europese Unie (https://europa.eu/european-union/about-eu/history/founding-fathers_nl#box_6) geroemd als een visionair leider en een groot Europaan. Wanneer je bijvoorbeeld zijn Wikipedia page bekijkt zie je dat tijdens WO II hij slechts maar een luitenant zou zijn geweest bij een artillerieregiment.

Wanneer je dieper in het verleden van deze man graaft kom je zaken tegen die “wonderbaarlijk” niet vernoemd worden. Zo was hij lid van diverse Nazi organisaties zoals “The Association of National Socialist German lawyers” (opgericht in 1933), wat in 1936 veranderde in de beruchte “Nazi Association of Law Protectors”. Daar kon een persoon alleen lid van worden wanneer hij onvoorwaardelijke steun/deelname gaf en implementatie van Nazi ideologie. In een memo die hij aan de vertegenwoordiger van de Nazi regering aan de Universiteit van Rostock (1935) schreef hij; dat hij van beide organisaties lid was.

Daar bleef het niet bij, ook speelde hij verschillende sleutelrollen door de Nazi regering in officiële buitenlandse onderhandelingen te vertegenwoordigen. In 1938 kwamen Hitler en Mussolini overeen dat er een commissie moest komen bestaande uit vertegenwoordigers van Nazi Duistland en fascistisch Italië; om zorg te dragen voor een soepele en snelle implementatie van dictatoriale wetten die zij voor Europa in gedachten hadden. Halstein was 1 van de juridische vertegenwoordigers van Nazi Duistland in deze commissie die voor het eerst in Rome (1938) bij elkaar kwamen.

Of wat te denken van zijn beruchte speech “Man and Ohlrichs Celler/Conquest speech” aan de Universiteit van Rostock (1938); waar hij openlijk sprak over de aansluiting van Oostenrijk en Tsjechoslowakije. Het meeste schokkende deel van zijn toespraak en het ultieme bewijs dat hij 1 van de Nazi kopstukken was (voor als er nog iemand twijfelt); was aandringen om “Law for the Protection of the German Blood, and the German Honour/ Nuremberg Race Laws ” zo snel mogelijk in te voeren in de geannexeerde gebieden.Later tourde hij door bezet Europa door de Nazi ideologie te promoten op de Europese universiteiten.

Deze man wordt door Eurofielen geëerd en was een keyplayer bij vele Europese verdragen en het tot stand komen van de Europese Unie. Zo waren er nog veel meer Nazi´s waarvan hun achtergrond werd opgeschoond en gewoon weer terug keerde in belangrijke publiekelijke functies. Hetzelfde gold ook voor Duitse industrielen; die vaak ook vroegtijdig vrij kwamen. Om vervolgens vrijwel meteen terug te keren in de Duitse multinationals waaruit zij voortkwamen. Ook kwamen alle onderzoekers en veel inlichtingendiensten die bij de Nuremberg betrokken waren tot de conclusie dat men nooit goed in kaart heeft kunnen brengen hoe groot het vermogen en de economische assets waren van de nazi´s, fascisten, industriëlen en andere gelieerde (occulte) organisaties voor en na de oorlog daadwerkelijk was. Men was het er wel over eens dat het wereldwijd om een verschrikkelijk groot verborgen ingewikkeld en goed georganiseerd netwerk ging.

Ook de Nazi´s die naar Zuid-Amerika en het Midden Oosten vluchten gingen veelal ook op in belangrijke posities binnen de politiek en het bedrijfsleven. Wat dat betreft ben ik het ook eens met de mensen die zeggen dat de Nazi´s de oorlog gewonnen hebben.

Minute Repeater
Minute Repeater
3 jaren geleden

Ik was nog vergeten te vermelden dat hij ook 1 van de architecten was van de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal.

rob
rob
3 jaren geleden

De Geest van de nazi-rijk doolt rond in europa…om weer macht te krijgen…

onbekend
onbekend
Reactie op  rob
3 jaren geleden

Een minderheid van de mensen is alternatief gezind. De dictatuur van de tandpasta-glimlach is erger dan de rechtse censuur. Maar zowel de linkse do*me geitensok als de rechtse zuurpruim trekken aan het kortste eind.

Einde van NL
Einde van NL
3 jaren geleden

De nazi’s kunnen bedenken wat ze willen, maar de geest is uit de fles en die krijgen ze er niet weer in. En nep nieuws? Haha, lieg en bagger nieuws zullen ze bedoelen van hun eigen mainstream dikke duim zuigers.

Wat een mafklappers regeren toch de nep EU. De EU is een project uit de voortplantingskoker gekomen van oude alles wippende Bernard. Het stinkende balsemlijk regeert over het graf heen en god is een stumper die zijn ziel naait in de hemel. Wat een zooitje ongeregeld is het toch en de dag komt dan zullen deze heel zielige mensen zwaar op de bek gaan.

Die nazi gasten gaan ondanks hun geesteszieke macht het niet redden. Ik voorspel dat ze ooit elkaar nog zullen afmaken uit pure wanhoop.

Ze censureren maar een eind weg, hoe meer, hoe sneller ze hun eigen graf graven. Laat ze doodvallen en niets meer dan dat zijn ze waard, de oude rottende zombies.

En cokesnuivers Macron en Rutte en al dergelijke flut gasten en andere kastpsychopaten, drankorgels, moordenaars en pedofielen en hun nazi spelletjes krijgen hun afstraffing vanzelf, ooit, nog wel, precies zoals het hoort krijgen de valse loeders, net als opa bernhard, hun laatste beurt als het moment daar is. Eerst dansen ze nog rond het satansvuur en lachen en dartelen ze als ogenschijnlijk onschuldige lammeren, maar het ware lot zal niemand vergeten. Misschien eerst maar een WOIII afwachten om het lot te bezegelen? Laat maar gebeuren, pas daarna kan het gezonde verstand weer regeren.

Minute Repeater
Minute Repeater
3 jaren geleden

Wat betreft de bestrijding van het zogenaamde “nep nieuws”. De alternatieve media staan wel onder druk, hetzelfde geldt voor vele burger organisaties die zich juridisch al jaren proberen te verzetten tegen het systeem. Nog steeds worden deze sites en organisaties niet massaal gesteund door de mensen die claimen wakker te zijn of selectief wakker zijn. Daarom ben ik het ook eens met de conclusies van Martin Vrijland en langleveeuropa.nl dat de alternatieve media nog niet in staat zijn geweest om een echte vuist te maken. Wat dat betreft gaat het er nu echt op gaat aankomen of de menigte die claimt wakker te zijn ook actieve/financiële steun gaat geven aan de alternatieve media en andere burgerorganisaties.

Al word dit in onderstaande link beter verwoord.

https://langleveeuropa.nl/2017/10/ondergang-alternatief-nieuws/

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Ja, je mag van mij iets een naam geven en dus noemen wat je wilt. Ik vind de benaming incorrect. Je kan natuurlijk altijd paralellen trekken en dan kom je altijd wel ergens op uit… een beetje het sterrenbeeld stukje in een of ander magazine. Er klopt altijd iets wel. Om het genoemde hier te bestrijden, zal je eerst de stemmingmakerij eruit moeten halen, wil je tot een dialoog komen. Als je zwarte piet voorstanders gaat bestempelen als racist kom je ook niet veel verder. Het werkt eerder averechts. Als er dan toch geen revolutie komt, gaan we dus voor de humane methode.

4Chan
4Chan
3 jaren geleden

De laatste stuiptrekkingen van een uitstervende elite….

Fibonacci
Fibonacci
3 jaren geleden

Deze algehele censuur zal als gevolg hebben dat een website als deze al snel officieel als nepnieuws beschouwd zal worden, en kijkend naar plannen van de EU als verboden door wetgeving. Het voortbestaan is dus in groot gevaar.

Door de bijdrage van Ninefornews hebben vele mensen de kritische waarheid van verschillende onderwerpen gelezen/gezien. Dit is andere en tegenovergestelde berichtgeving dan die op mainstream media. Zogenaamd ‘nepnieuws’ op alternatieve media, beschrijft in veel gevallen juist de kritische realiteit.

De EU heeft helaas geen boodschap aan (grond)wetten met oa de persvrijheid, vrijheid van informatie en meningsuiting. Uit alles blijkt dat alternatieve media een bedreiging vormen voor de heersende elite. De controle over de bevolking neemt door internet snel af en dat weten ze.

Het verontrustende is dat de overheden met deze aankomende censuur wegkomen(zoals altijd), omdat ‘wij’, de bevolking te bang zijn om een collectief te vormen om dit wanbeleid te stoppen.

‘Better to die fighting for freedom then be a prisoner all the days of your life’: Bob Marley

Nikki p.
Nikki p.
3 jaren geleden

Hoe komen jullie dan eigenlijk aan die informatie over wat er tijdens die bilderberg conferenties gezegd is…? Snap het als jullie daar waarschijnlijk geen uitspraak ovet doen, maar ben heel erg benieuwd!!

x

Check Also

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x