CoronaMens en Dier

MIT-wetenschapper waarschuwt voor ‘verwoestende impact’ coronavaccins op lange termijn

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

De gerespecteerde MIT-wetenschapper Stephanie Seneff was vrijdag te gast in het programma The Ingraham Angle op Fox News.

Onlangs waarschuwde dr. Seneff voor de mogelijke langetermijngevolgen van de coronavaccins. We zullen waarschijnlijk een alarmerende toename zien van het aantal gevallen van neurodegeneratieve aandoeningen, zei ze.

Ze zei tegen presentatrice Laura Ingraham dat het schandalig is dat we vaccins geven aan jonge mensen. Die lopen nauwelijks kans om te sterven aan corona, terwijl ze wel beschadigd kunnen worden door de prikken, vooral boosters. “Ik denk dat dit op de lange termijn een verwoestende impact zal hebben,” zei de wetenschapper

Parkinson

De coronaprik wordt in de arm gespoten, met als gevolg dat spiercellen van slag raken en immuuncellen optrommelen. Die nemen vervolgens het vaccin op en beginnen het spike-eiwit aan te maken.

De immuuncellen komen in het lymfestelsel terecht, maar ook in de milt. Dat is ook het orgaan waar de ziekte van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen ontstaan, legde dr. Seneff uit.

Alles aan doen

Het werkt volgens haar als volgt: prionachtige eiwitten worden door de immuuncellen naar de kiemcentra in de milt gebracht, waar ze exosomen produceren. Daarbij komen de toxische eiwitten vrij, die via de zwervende zenuw naar het brein worden vervoerd en daar schade toebrengen.

Ouders moeten er alles aan doen om te voorkomen dat hun kinderen gevaccineerd worden tegen corona, benadrukte de wetenschapper.

4.7 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Kleinigheidje, de politici, gekozen door de massa, wil dit experimentele prikje verplicht stellen.

80 jaar geleden deed een bepaald persoon ook verplichte experimenten.

Ruud
Ruud
7 maanden geleden

Eigen schuld, dikke bult

Opjesmoel
Opjesmoel
7 maanden geleden

Ik vecht voor mijn kids tot dat ik er dood bij neerval

Wappie
Wappie
7 maanden geleden

Dit was ook het idee er achter. Maar de wappies of de slimste mensen blijven over, daar zullen de bedenkers ook niet blij van worden, daar zijn ze als de dood voor

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x