Homepagina » Binnenland » Demmink Doofpot: oud-gevangenisbazen demonstreren voor vrijlating Baybasin. Waarom zwijgen de media in alle talen?
Demmink Doofpot: oud-gevangenisbazen demonstreren voor vrijlating Baybasin. Waarom zwijgen de media in alle talen?

Demmink Doofpot: oud-gevangenisbazen demonstreren voor vrijlating Baybasin. Waarom zwijgen de media in alle talen?

Een unieke gebeurtenis in de wereld: drie voormalige gevangenisbazen die openlijk bij de Tweede Kamer demonstreren om een gevangene vrij te krijgen.

Je zou zeggen dat de media zoiets massaal oppikken. Helaas, het bleef muisstil. Door alle grote media werd het nieuwsfeit volledig genegeerd.

Er lijkt sprake te zijn van een zwijgplicht voor de media over het onderwerp Huseyin Baybasin en de opeenstapeling manipulaties door de Nederlandse overheid.

Gemanipuleerd

De Koerdische zakenman Huseyin Baybasin werd in 2002 tot levenslang veroordeeld op basis van telefoongesprekken die door de Nederlandse politie zijn getapt.

Zijn advocaat zei dat deze tapgesprekken zijn gemanipuleerd. De gesprekken zouden in het kader van een onrechtmatige samenwerking tussen de Turkse en Nederlandse politie in zijn strafdossier zijn terechtgekomen.

Ook zouden tolken de gevoerde telefoongesprekken bedrieglijk hebben vertaald om een veroordeling van Baybasin in Nederland te bewerkstelligen.

Complot

Zelf zei Baybasin het slachtoffer te zijn van een complot tussen secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink en de Turkse overheid.

Demmink zou het strafproces tegen Baybasin onder druk van Turkije beïnvloed hebben omdat de Turken hem chanteerden met seksuele escapades met jonge jongens.

In april 2007 deed Baybasin aangiftge tegen Demmink wegens het beïnvloeden van zijn strafzaak en seks met minderjarigen. Het OM besloot Demmink niet te vervolgen.

Wegmoffelen

Oud-gevangenisdirecteur Jacques van Huet luidt nu de noodklok. Hij stelt dat Baybasin op grond van gemanipuleerd bewijs werd veroordeeld en sinds 2002 onrechtmatig vastzit.

Van Huet is bezorgd over wat hij ‘het wegmoffelen van gevoelige zaken’ noemt. Hij vindt het ongehoord dat uitgerekend Justitie het geloof in de rechtsstaat ondermijnt.

Bekijk het gesprek hieronder:

Foto: Wutsje Wikimedia Commons

[Café Weltschmerz]


Vind je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Nederland en zelfs de gehele wereld zijn nog steeds niet rechtvaardig.

  22 likes
  • Ik ben er nog niet zo zeker van dat Huseyin Baybasin onschuldig is. Wij moeten deze zaak van meerdere kanten belichten.
   Als er bijvoorbeeld een tolk in het spel is die de zaak fout vertaald heeft kan dat achteraf gecheckt worden.

   3 likes
   • Wat een onzin, je hebt er duidelijk geen onderzoek naar gedaan. De mensen die de moord opdracht uitgevoerd hebben zijn vrij gesproken, er is bewezen geknipt in opnamen en stukken zijn opzettelijk onhoorbaar gemaakt. Verder wordt elke journalist die hier induikt vakkundig kapot gemaakt, zijn voorbeelden zat van.

    13 likes
    • precies Azrael ! pas nog.. Joost Karhof, daarvoor nog andere z e e r bekende journalisten, neem eens de voorbeelden van Malta, die onderzeeboot pas met die journaliste in stukken gesneden, daarvoor ene Ulfkotte, velen… ook namen als pamela Hemelrijk, Vincent van Gogh, Mus, etc.etc.
     die vieze ouwe sigaren-liefhebber van een d e (m) Mink is een zetbaas van de deep state, het is in nederland momenteel GOED MIS met alles, doofpotland aan het worden met als KOK Rutte … eet U smakelijk in 2018 want er staat wel wat te komen wat niet echt lekker voelt, althans denk ik hoor

     3 likes
   • Wat verwacht je van iemand uit nunspeet

    fff

    3 likes
 2. Justitie is net als de media een onderdeel van de grote criminele organisatie die bekend staat als De Staat der Nederlanden. En zij hebben er alle belang bij dat de drek niet komt bovendrijven.
  Elk grammetje drugs dat in de neuzen of aderen verdwijnt van verslaafden, elk geprostitueerd en verhandeld kindje, elke kogel die geschoten wordt, komt uiteindelijk van hen af. Er is daadwerkelijk niets wat er gebeurt zonder dat het van boven gefaciliteerd, geproduceerd en gecontroleerd wordt.
  Dit duivelse theater speelt zich onder onze neuzen af, right in our face! En wij leven, blij en blind met z’n allen onze eigen Truman show.

  19 likes
 3. Demmink zou eens voor Maitreya en Yahweh moeten verschijnen.

  6 likes
  • Demmink verschijnt voor zichzelf. als een spiegel, die reflecteert wat hij anderen heeft aangedaan.Eveneens gaat hij zelf voelen en hoe anderen zich voelden door zijn toedoen.
   Zo werkt Karma. Het is mild doch vol van waarheid.
   En er zal verlangen ontstaan om alles weer te vereffenen in volgende menselijke bestaansmogelijkheden..
   Het rechtssysteem berecht zichzelf niet! Diegenen die er in en voor werken berechten zichzelf zelf wel eens na dit leven.

   8 likes
   • Zo werkt karma.
    ————-
    Bij (t.o.v. psychopaten) normale mensen die eens of meerdere malen, voor anderen schadelijk of zelfs dodelijk “naast de pot gepist” hebben wellicht, maar bij psychopaten niet. Moreel debiel = absoluut = ‘dead inside’.
    Psychopaten leren dus ook niet in dit opzicht (TOTAAL geen geweten lijkt een rustig geweten…..dit is hoogst verraderlijk, het ***ogenschijnlijk*** rustige geweten, heeft immers meteen een streepje voor bij de goegemeente…….., en haast buitenaards VREEMD), gaan gewoon door ad absurdum en waar niet psychopathische criminelen het bijltje erbij neergooien.

    3 likes
  • nee nee hij moet eens hier voor me staan 😛

   0 likes
 4. 15 jaar van levenslang gevangen zitten, en nog …..tig jaar te gaan. Dat is langer dan lang voor een moordenaar, terrorist of whatever, maar voor een onschuldig veroordeelde man/vrouw is dat een eeuwigheid. Moge de echte schuldigen, en iedereen weet wie daar verantwoordeljk voor zijn, ooit branden in de hel. En ooit, zullen zij zich moeten verantwoorden voor hun misdaden, daar ben ik van overtuigd!

  12 likes
 5. Demmink is zelf ook nog een kind, pedofilie is een staat van geestelijke onvolwassenheid,

  1 likes
  • Pedofilie is een zieke vorm van onmiddellijke bevrediging. Liefs ten koste van een ander.

   3 likes
  • Het kan ook (in bijzonder akelige vorm) comorbide zijn bij psychopathie.

   Vanwege hun (absolute = leert niet) morele debiliteit, lijken psychopaten trouwens in moreel opzicht wel wat op kleuters, maar vergis je niet: Dit is toch echt anders en (voor het normale brein haast onnavolgbaar) driedimensionaal en vooral ook PROACTIEF en abject levensbedreigend.

   Dan zie je zo’n verdachte bijv. ineens bij de NAVO van Allen Dulles en Prins Bernhard opduiken (evt. in zijn verleden)……

   3 likes
  • Pedofilie is allemaal gebrek aan teleportatie.

   1 likes
 6. Trumps Storm is Coming Down Hard!!

  3 likes
 7. De realiteit is, dat Nederland (= Prins Bernhard BV) in de klauwen wordt gehouden door psychopaten (zich braver dan braaf voordoende ANTI-socialen van juist het type Donner, Demmink, Sorgdrager e.d……..o.l.v. eertijds de ware marionet van de USA/GB: de verwegen en verholen SS’er Bernhard) die back-up krijgen van de psychopathische USA/GB ‘deep state’, waarmee ze tezamen in de door Allen Dulles ge-entameerde Dresden psy-op zitten, om met deze ondenkbaar walgelijk krankzinnige (fundamenteel anti-menselijke) gruwelmoord, die in werkelijkheid met geen pen te bepotloden en volkomen ontoelaatbaar is, WEG TE (blijven) KOMEN.

  Donner is een moreel debiele lakei van de (nep) Oranjes (nep op nep, want zelfs het “origineel” hoorde in de adel niet thuis en betreft een lijn van -in de Middeleeuwen, inclusief hun voor in dit opzicht normale mensen ondenkbare = onnavolgbare ‘pure evil’ criminaliteit, niet ALS ZODANIG herkende- psychopathische acteurs op weg naar MACHT EN CONTROLE) en we zien hem, op de wijze van de SS-staat op een sleutelpositie gekatapulteerd, bij alle misdaden tegen de mensheid opduiken: de WMD van Saddam Hoessein, deze aangelegenheid en eerder de griezelig ledig krankzinnige Dresden gruwelmoord, waarvooreveneens (al eerder) Nederlandse goede ambtenaren/overheidspersonen “moesten” worden geliquideerd (alles beter dan Prins Bernhard en Wilhelmina voor het wettige vuurpeloton en een tribunaal voor geallieerde oorlogsMISDRIJVEN zeg maar voor deze fundamentele leugenaars geïnfiltreerd en omhoog-gevallen in de aldus geïnfecteerde overheidsadministratie, want: “The law does not apply to psychopaths”).

  6 likes
 8. Boefjes lopen er rond bij justitie!!!

  4 likes
 9. Yeah right Frans!!! Hoe zit het met de karma van Bush?…
  Juist..Die geniet gewoon van zijn leven of ie nooit iets gedaan heeft…ja ja.hij heeft ook niks gedaan maar jawel…opdracht gegeven om te zorgen dat er geen enkele jood in het pand aanwezig was..van de 10000 wat er dagelijks werken..maar goed
  karma van de Clintons? Geen…..juist..Die hebben ook nergens last van…
  Karma is een verzinsel van arme gelukloze mensen..Net als.geld maakt niet gelukkig..
  Mijn mening.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nederland overlegde in het geheim met Taliban. Voormalig spion doet boekje open

Nederland overlegde in het geheim met Taliban. Voormalig spion doet boekje open

De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) heeft ...

Inmiddels hoort één op de 10 Nederlanders een mysterieuze bromtoon. Experts tasten volledig in het duister

Inmiddels hoort één op de 10 Nederlanders een mysterieuze bromtoon. Experts tasten volledig in het duister

Uit een recent rapport van het Rijksinstituut ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+