CoronaBinnenland

Chauffeur van Arriva luistert in de bus naar Karel van Wolferen, media maken er een drama van

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Een buschauffeur van Arriva luisterde dinsdag tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal op speaker naar een voordracht van emeritus-hoogleraar Karel van Wolferen.

Reiziger Sean maakte er opnames van en zette die op Twitter. Het duurde niet lang voordat hij allerlei mediaverzoekjes kreeg om commentaar te geven. Zo nam Hart van Nederland contact met hem op via Instagram: “Naar aanleiding van het opvallende busritje komen we graag telefonisch in contact met jou. We zouden voor onze website graag een kort nieuwsverhaaltje aan jouw bizarre busritje willen wijden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sean schrijft dat hij geen zin had om te reageren en dus hebben de media er zelf maar een draai aan gegeven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Oorlog tegen ons allemaal

Van Wolferen zegt onder meer dat er miljoenen mensen zijn gestorven als gevolg van de injecties en dat er nog veel meer geïnjecteerden zullen sterven. Onder medici die zich serieus met de materie hebben beziggehouden, is een consensus ontstaan dat het biowapen in een vaccinflesje met het verstrijken van de maanden en jaren het immuunsysteem van de miljoenen mensen die zijn geïnjecteerd met mRNA zal uitschakelen, aldus Van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand.

Hij zegt ook dat er een oorlog wordt gevoerd; niet tegen een virus, maar tegen ons allemaal.

Het Brabants Dagblad schrijft dat Sean ‘opeens de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus hoorde galmen’ en dat ‘de stem de boodschap behoorlijk luid verkondigt en goed is te horen voor andere reizigers’. Sean richt zich op Twitter tot de krant en vraagt: “Waarom verspreiden jullie misinformatie over het verspreiden van misinformatie?”

Dat heb ik nooit gezegd

In het artikel van de krant staat verder: “De Brabantse reiziger overweegt om naar de chauffeur toe te lopen en hem te vragen het volume wat te dimmen. Uiteindelijk doet hij dat niet.” Sean stelt: “Dat heb ik nooit gezegd.”

Ook zegt hij dat hij van tevoren niet eens is ingelicht over het artikel. Het Brabants Dagblad weet nog te melden dat de buschauffeur door zijn werkgever zal worden aangesproken.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Karel van Wolferen is één van de weinige beroepsjournalisten, die nog onbevooroordeeld onderzoek doen en de burger op een eerlijke manier te informeren, hij verdient een standbeeld voor zijn niet aflatende moed!

Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
1 jaar geleden

Ik zie nog wel gebeuren dat er straks alleen nog NPO (Nederlandse Propaganda Omroep) 1, en 2 en Radio 1 en 2 te ontvangen zijn. Want o wee, dat we andere geluiden horen…!!

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Het lijkt me inderdaad heel erg voor de schuldigen dat hun misinformatie en fakenieuws op deze manier wordt onthuld. Maar ja, dat krijg je als je eerst doet en daarna pas gaat nadenken.

salvar
salvar
1 jaar geleden

Een buschauffeur naar mijn hart.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x