CoronaBinnenland

Chauffeur van Arriva luistert in de bus naar Karel van Wolferen, media maken er een drama van

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Een buschauffeur van Arriva luisterde dinsdag tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal op speaker naar een voordracht van emeritus-hoogleraar Karel van Wolferen.

Reiziger Sean maakte er opnames van en zette die op Twitter. Het duurde niet lang voordat hij allerlei mediaverzoekjes kreeg om commentaar te geven. Zo nam Hart van Nederland contact met hem op via Instagram: “Naar aanleiding van het opvallende busritje komen we graag telefonisch in contact met jou. We zouden voor onze website graag een kort nieuwsverhaaltje aan jouw bizarre busritje willen wijden.”

Sean schrijft dat hij geen zin had om te reageren en dus hebben de media er zelf maar een draai aan gegeven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Oorlog tegen ons allemaal

Van Wolferen zegt onder meer dat er miljoenen mensen zijn gestorven als gevolg van de injecties en dat er nog veel meer geïnjecteerden zullen sterven. Onder medici die zich serieus met de materie hebben beziggehouden, is een consensus ontstaan dat het biowapen in een vaccinflesje met het verstrijken van de maanden en jaren het immuunsysteem van de miljoenen mensen die zijn geïnjecteerd met mRNA zal uitschakelen, aldus Van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand.

Hij zegt ook dat er een oorlog wordt gevoerd; niet tegen een virus, maar tegen ons allemaal.

Het Brabants Dagblad schrijft dat Sean ‘opeens de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus hoorde galmen’ en dat ‘de stem de boodschap behoorlijk luid verkondigt en goed is te horen voor andere reizigers’. Sean richt zich op Twitter tot de krant en vraagt: “Waarom verspreiden jullie misinformatie over het verspreiden van misinformatie?”

Dat heb ik nooit gezegd

In het artikel van de krant staat verder: “De Brabantse reiziger overweegt om naar de chauffeur toe te lopen en hem te vragen het volume wat te dimmen. Uiteindelijk doet hij dat niet.” Sean stelt: “Dat heb ik nooit gezegd.”

Ook zegt hij dat hij van tevoren niet eens is ingelicht over het artikel. Het Brabants Dagblad weet nog te melden dat de buschauffeur door zijn werkgever zal worden aangesproken.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Karel van Wolferen is één van de weinige beroepsjournalisten, die nog onbevooroordeeld onderzoek doen en de burger op een eerlijke manier te informeren, hij verdient een standbeeld voor zijn niet aflatende moed!

Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
1 maand geleden

Ik zie nog wel gebeuren dat er straks alleen nog NPO (Nederlandse Propaganda Omroep) 1, en 2 en Radio 1 en 2 te ontvangen zijn. Want o wee, dat we andere geluiden horen…!!

Fransdo
Fransdo
1 maand geleden

Het lijkt me inderdaad heel erg voor de schuldigen dat hun misinformatie en fakenieuws op deze manier wordt onthuld. Maar ja, dat krijg je als je eerst doet en daarna pas gaat nadenken.

salvar
salvar
1 maand geleden

Een buschauffeur naar mijn hart.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x