Homepagina » Propaganda » De elite snoert waarheidsvertellers de mond. Journalist onthult in dit interview waarom
De elite snoert waarheidsvertellers de mond. Journalist onthult in dit interview waarom

De elite snoert waarheidsvertellers de mond. Journalist onthult in dit interview waarom

De ideeën van de elite zijn verschrikkelijk. Zij wil vrije meningsuiting onderdrukken om haar beleid erdoor te drukken, zegt journalist Paul Craig Roberts in een interview met USAWatchdog.

“De agenda van de elite is verborgen,” aldus dr. Roberts. “Het volk zou haar ideeën niet steunen. De elite is bang dat ze gezichtsverlies zal lijden als de waarheid naar buiten komt.”

“Ze zijn dan namelijk niet langer in staat hun agenda verder af te werken en om die reden snoeren ze waarheidsvertellers de mond.”

Bedreiging

“Alex Jones is een bedreiging voor de elite,” stelt Roberts, die voorheen werkzaam was als redacteur van de Wall Street Journal. “Ze geven een duidelijke boodschap af: in de pas lopen of uitgeschakeld worden.”

Waarom is zoiets mogelijk in onze huidige samenleving? Dat komt omdat er overal monopolies zijn, stelt de journalist. “Er zijn slechts enkele mensen die de stroom van informatie controleren.”

De techreuzen zijn volgens hem te groot om eerlijk te kunnen functioneren. “Ze moeten opgedeeld worden,” zegt hij. “Of beter nog: ze moeten gearresteerd worden.”

Eenzame opsluiting

“Als ik de minister van Justitie was, zou ik ze allemaal arresteren en in eenzame opsluiting plaatsen, want dat is waar ze horen,” klinkt het.

“Dat is waar Google, Facebook, YouTube, Twitter, Spotify, de New York Times, Washington Post en CNN horen,” stelt Roberts.

Machtiger

Waarom zitten ze nog niet in de gevangenis dan? “Omdat ze machtiger dan president Trump zijn.”

Daarom strijden de mainstream media en deep state zo fel tegen Trump, merkt Roberts op. “Dit begon allemaal toen hij toenadering zocht tot Rusland, iets wat de elite absoluut niet wil.”

Bekijk het interview hieronder:

[USAWatchdog]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Snoeren van je mond is nog vrij onschuldig vergeleken bij het loslaten (overspoelen) van Europa met miljoenen vreemdsoortigen die de boel mogen/moeten overnemen van de elite/cabal. Wat men daarbij dagelijks krijgt voorgeschoteld aan moord-, doodslag- en verkrachtingszaken via de nazi media en ziet, hoort en ervaart op straat is nog maar het begin.

  De mond snoeren, zeg maar, “je bek”, want u bent allen lager dan varkens (alleen nog goed voor organen levend afstaan en geld afpersen) en het uitoefenen van terreur-censuur door de machthebbers, komt in een stroomversnelling, omdat het weerstandloze, zeakke en slappe volk zich zo simpel en makkelijk laat overrompelen en in de grond laat trappen, dat het voor de elite nu of nooit is….Dit is de meest simpele capitulatie sinds het bestaan van de rechtoplopende zionist.

  En Trump is net zo fake als de rest, hij is onderdeel van de zio maffia. Anders was het met hem allang afgelopen. Het is één groot festijn voor de gangsters en het bashen van Trump is bezigheidstherapie geworden voor de goedgelovige slaven.. Amerika is onder supervisie van Trump bezig wederom de Russen te boycotten. De Russen staan de Rothschild en Bilderberg in de weg en kunnen anders niet hun totale wereldmacht uitbreiden. Trump moet Putin de hand reiken en geeft vervolgens een kopstoot? Dat heet samen zoeken naar vrede??.. ☮️…

  17 likes
 • NETWAKZOGT schreef:

  Het zit me toch helemaal niet lekker!

  De godganse dag ben ik vandaag het nieuws aan het volgen m.b.t. tot het overlijden van PVV-raadslid Willie Dille. De PVV is niet mijn top-favoriete club, maar aangezien je weinig keus hebt, zal ik met zekerheid t.z.t. op deze club willen stemmen.

  “MAAR” ik had oprecht veel meer reuring en heisa van deze partij verwacht i.p.v. een aantal mededelingen op enkele websites. Waar zijn nu al die fanatieke aanhangers van deze partij en waar is Wilders “ZELF” en al haar collega’s die op het pluche gezeten, het normaal schijnen te vinden om zo beperkt c.q. minnetjes te reageren.

  HALLO BIJDEHANDJES!!!!!! er is (naar alle waarschijnlijkheid) een collega van jullie maandenlang vernederd, bedreigt, verkracht en tenslotte heeft deze vrouw een einde aan haar leven gemaakt. Waar blijft het grote vraagteken; hoe, waar wat is hier er allemaal echt aan vooraf gegaan en moet hier z.s.m. het spreekwoord “WAAR ROOK IS, IS VUUR”!!!! toegepast worden.

  Kom is in actie(s) of is het lekker vertoeven zo langs de zijlijn ????????????????

  14 likes
  • Jeweetzelluf schreef:

   Kijk eens op de site van Martin Vrijland, dit verhaal rammelt van alle kanten..
   Dag na de groepsverkrachting doodnormaal debatteren? Knappe vrouw als je dat lukt!

   2 likes
   • NETWAKZOGT schreef:

    Ja, ik zag het vanmorgen ook staan. Heb ik in eerste instantie niet meteen aan gedacht, maar is uiteraard ook een bruikbaar standpunt.

    Ik denk dat we allebei wel weten hoe gek deze wereld is!

    1 likes
 • Het zal wel zijn .. schreef:

  Alex ZioJones is een gatekeeper. Hij komt gegarandeerd terug online!
  De (((globalisten))) weten perfect hoe ze het spel moeten spelen.
  En Alex gaat hier nog veel meer geld mee verdienen!
  Het is niet moeilijk om in de US de meerderheid achter je kar te spannen.
  Hurr durr muh murica is number 1

  13 likes
 • Louise schreef:

  @NetWakzogt,
  Je hebt helemaal gelijk, het is een vreselijk verhaal en daar moeten haar kinderen verder mee leven….
  Volgens mij zijn ze als de dood dat de pleuris uit breekt.. Ik heb ook gezocht naar informatie , was inderdaad niet veel
  Maar deze mevrouw had wel over de verkrachting met de politie en de Burgermeester gesproken ., dus in een kring om haar heen was het wel degelijk bekend en hadden ze ook zonder aangifte onderzoek kunnen doen, zeker bij een bekend raadslid…. De vrouw heeft natuurlijk in angst gezeten , want je word gelijk berdreigd…..Ik las wel dat haar man na de begrafenis meer openheid zou geven…..Deze beerput moet open natuurlijk…….. hoe afschuwelijk ook……

  5 likes
  • NETWAKZOGT schreef:

   @Louise,
   Het blijft voor mij allemaal een heeeeeel vreemd gebeuren en collegiale reactie!
   Ondank het vakantietijd is, moeten zulk soort gebeurtenissen toch “MEGA GROOT” nieuws zijn?
   En nogmaals, met name de minieme reacties van de PVV, vind ik zorgelijk en zeer ongepast……..
   Ben benieuwd door wie en wanneer deze beerput geopend zal worden.

   3 likes
 • AndreM schreef:

  Er zijn tientallen grote sites offline gehaald met miljoenen volgers, ik heb de indruk dat deze journalist er een beetje naast zit. Er staan veel dingen op uit komen Jullian Assange is gevraagd om te getuigen, spygate pizzagate de uranium one, Iran deal ect ect. De meeste aandelen van de grote tech concerns is in handen van een man of 10 die hun deep state genoten helpen de boel vooruit te schuiven, zolang de waarheid nog niet op straat licht hebben ze nog tijd.

  7 likes
 • Ad de Pree schreef:

  Als we hun apps nier meer gebruiken, liggen ze zo op hun …… Dus gewoon stapje terug doen

  3 likes
 • Louise schreef:

  @ Netwakzogt,
  Op geen stijl staan nu veel reaktie’s met linkjes, kijk even…
  Het hele spel duurde al een tijdje ,kan niet anders dan dat Wilders op de hoogte was…..
  Veel vrouwen durven geen aangifte te doen i .v.m gezin, schaamte ed….dat gaat al jaren zo……Ik zit niet op Facebook of dergelijke dus daar lees ik geen reaktie ….
  We moeten even afwachten wat de fam naar buiten brengt , maar dat daar weer typische Hollandse spelletjes worden gespeeld is wel duidelijk…… Kijk ook even TV West…….

  0 likes
  • Henk Azie schreef:

   De familie zal niets naar buiten brengen, anders maken ze het opofferen van Willie nutteloos. Kijk goed naar de video.
   PVV (niet mijn club) doet er verstandig aan om weinig of niet te reageren.
   Zoek op youtube naar opa norman, kijk naar zijn video over de dood van Willie en lees vooral de reacties, dan weet hopelijk iedere echte nederlander wat er tegenover ons staat. En laten we wel wezen, dit heeft niets met islam te maken. De islam wordt gewoon als politiek motief gebruikt. Ik ben tegen elke vorm van religie, maar ik heb in het midden oosten gewerkt en weet daarom dat het ook anders kan met de islam. We hebben hier gewoon het tuig van de richel uit noord afrika.

   3 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De kliek wil niet dat de USA toenadering zoekt tot Rusland. Logisch. Ook de USA is niet meer in staat om zich te verweren tegen de multinationals, maar samen met Rusland kan het nog wat worden

  2 likes
 • Henk Azie schreef:

  Ik heb het filmpje goed bekeken. Met de achtergrond info en foto’s van haar werkelijke verschijning, zie ik een zorgzame vrouw met een zeer groot verantwoordelijkheids gevoel. dit laatste t.a.v. haar kinderen heeft haar tot deze daad gedwongen. Zij heeft zichzelf t.b.v. haar kinderen opgeofferd.
  Hoe diep kan een samenleving zinken dat dit mogelijk is?
  De ‘doem’site Niburu kwam met dit artikel: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13217:de-moord-op-willie-dille&catid=9:binnenland&Itemid=22

  2 likes
 • Louise schreef:

  @ Henk Azië …… dank voor de tip, ik kan wel huilen van frustratie ,,,,,we zijn net zo erg als al die andere elite satanisten , ik heb reactie’ gelezen die te walgelijk voor woorden waren……Het is duidelijk , ik heb het begrepen … Nederland is op, weggezakt in het moeras……..Niburu had ik ook gelezen maar daar staat precies wat ik gister al vermoedde ……..Nu m’n spirituele kant, Willi moet wel een goed mens geweest zijn, want ze is opgehaald door engelen en dat komt niet zo vaak voor….Wat een ongelooflijke zooi, karma zal hard aankomen hier……

  2 likes
 • Louise schreef:

  @ jeweetzelluf……
  Wat een walgelijke reactie van die Martin Vrijland, we hebben een nieuwe Theo van Gogh nodig om tweedeling te zaaien……..Totaal geen mensenkennis , ik heb ook wel eens iemand gesproken heel vrolijk en die daarna zelfmoord heeft gepleegd……

  1 likes
 • H.J. schreef:

  Nederland is veel verder van het padje als menigeen denkt.
  De pers is al jaren mond dood gemaakt.
  De grote bazen in medialand maken in combinatie met het grootkapitaal de dienst uit.
  Al de problemen met personen in het buitenland Malaga , Praag moeten door Nederlanders zijn veroorzaakt.
  De overname van Nederland door de Turken, weekend scholen, wordt wat lacherig becommentariërd.
  En zo,n verhaal met in de hoofdrol Mevr Pille past in het opwerpen van een rookgordijn.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  In feite zijn de reguliere sociale netwerken en stelletje verraders (Twitter/Youtube/Facebook/Google etc).

  Tijdslijn fases (min of meer).

  -2012 : Eerst geven er het idee dat ze een platform voor ideeen zijn. Content creators worden met reclame inkomsten gelokt.
  -2013 : Stealthbanning wordt uitgetest.
  -2015 : Getest wordt in hoeverre publieke opinie kan worden veranderd
  -2016 : Adpocalyse
  -2017 : mensen krijgen strikes en advertentie inkomsten worden stopgezet
  -2018 : Voorkeurposities echte nieuws en Censuur content creators die niet volgens agenda handelen.

  Het blijkt dus heel duidelijk dat socialenetwerken , volledig MSM willen worden. Youtube wordt bijvoorbeeld een TV zender met dezelfde troep die je op TV kunt zie. Ook is het zo dat je constant gemind F’d wordt als je andere sociale netwerken gebruikt. Dit heeft GoogleTech zelfs toegegeven (leak) en is een project binnen google !! In de trend van ‘Politieke views van gebruikers op lange termijn veranderen’.

  Leaked :
  https://www.youtube.com/watch?v=UqByX959pxg

  Erg he ? Maar het goede nieuws is dat censuur wel goed voor landen werkt (je kunt immers een land niet zomaar verlaten) maar niet voor sociale netwerken. Er zijn alternatieven die (misschien) echt unbiased zijn. Minds.com gabs.ai real.video bitchute.com duckduckgo.com zijn dan ook betere (ongecensureerde) alternativen voor de oude ‘verraderlijke’ sociale netwerken die misbruik maken van elk bit informatie dat zij van hun gebruikers krijgen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >