Propaganda

De elite snoert waarheidsvertellers de mond. Journalist onthult in dit interview waarom

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ideeën van de elite zijn verschrikkelijk. Zij wil vrije meningsuiting onderdrukken om haar beleid erdoor te drukken, zegt journalist Paul Craig Roberts in een interview met USAWatchdog.

“De agenda van de elite is verborgen,” aldus dr. Roberts. “Het volk zou haar ideeën niet steunen. De elite is bang dat ze gezichtsverlies zal lijden als de waarheid naar buiten komt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ze zijn dan namelijk niet langer in staat hun agenda verder af te werken en om die reden snoeren ze waarheidsvertellers de mond.”

Bedreiging

“Alex Jones is een bedreiging voor de elite,” stelt Roberts, die voorheen werkzaam was als redacteur van de Wall Street Journal. “Ze geven een duidelijke boodschap af: in de pas lopen of uitgeschakeld worden.”

Waarom is zoiets mogelijk in onze huidige samenleving? Dat komt omdat er overal monopolies zijn, stelt de journalist. “Er zijn slechts enkele mensen die de stroom van informatie controleren.”

De techreuzen zijn volgens hem te groot om eerlijk te kunnen functioneren. “Ze moeten opgedeeld worden,” zegt hij. “Of beter nog: ze moeten gearresteerd worden.”

Eenzame opsluiting

“Als ik de minister van Justitie was, zou ik ze allemaal arresteren en in eenzame opsluiting plaatsen, want dat is waar ze horen,” klinkt het.

“Dat is waar Google, Facebook, YouTube, Twitter, Spotify, de New York Times, Washington Post en CNN horen,” stelt Roberts.

Machtiger

Waarom zitten ze nog niet in de gevangenis dan? “Omdat ze machtiger dan president Trump zijn.”

Daarom strijden de mainstream media en deep state zo fel tegen Trump, merkt Roberts op. “Dit begon allemaal toen hij toenadering zocht tot Rusland, iets wat de elite absoluut niet wil.”

Bekijk het interview hieronder:

[USAWatchdog]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Snoeren van je mond is nog vrij onschuldig vergeleken bij het loslaten (overspoelen) van Europa met miljoenen vreemdsoortigen die de boel mogen/moeten overnemen van de elite/cabal. Wat men daarbij dagelijks krijgt voorgeschoteld aan moord-, doodslag- en verkrachtingszaken via de nazi media en ziet, hoort en ervaart op straat is nog maar het begin.

De mond snoeren, zeg maar, “je bek”, want u bent allen lager dan varkens (alleen nog goed voor organen levend afstaan en geld afpersen) en het uitoefenen van terreur-censuur door de machthebbers, komt in een stroomversnelling, omdat het weerstandloze, zeakke en slappe volk zich zo simpel en makkelijk laat overrompelen en in de grond laat trappen, dat het voor de elite nu of nooit is….Dit is de meest simpele capitulatie sinds het bestaan van de rechtoplopende zionist.

En Trump is net zo fake als de rest, hij is onderdeel van de zio maffia. Anders was het met hem allang afgelopen. Het is één groot festijn voor de gangsters en het bashen van Trump is bezigheidstherapie geworden voor de goedgelovige slaven.. Amerika is onder supervisie van Trump bezig wederom de Russen te boycotten. De Russen staan de Rothschild en Bilderberg in de weg en kunnen anders niet hun totale wereldmacht uitbreiden. Trump moet Putin de hand reiken en geeft vervolgens een kopstoot? Dat heet samen zoeken naar vrede??.. ☮️…

Het zal wel zijn ..
Het zal wel zijn ..
5 jaren geleden

Alex ZioJones is een gatekeeper. Hij komt gegarandeerd terug online!
De (((globalisten))) weten perfect hoe ze het spel moeten spelen.
En Alex gaat hier nog veel meer geld mee verdienen!
Het is niet moeilijk om in de US de meerderheid achter je kar te spannen.
Hurr durr muh murica is number 1

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

De kliek wil niet dat de USA toenadering zoekt tot Rusland. Logisch. Ook de USA is niet meer in staat om zich te verweren tegen de multinationals, maar samen met Rusland kan het nog wat worden

NETWAKZOGT
NETWAKZOGT
5 jaren geleden

Het zit me toch helemaal niet lekker!

De godganse dag ben ik vandaag het nieuws aan het volgen m.b.t. tot het overlijden van PVV-raadslid Willie Dille. De PVV is niet mijn top-favoriete club, maar aangezien je weinig keus hebt, zal ik met zekerheid t.z.t. op deze club willen stemmen.

“MAAR” ik had oprecht veel meer reuring en heisa van deze partij verwacht i.p.v. een aantal mededelingen op enkele websites. Waar zijn nu al die fanatieke aanhangers van deze partij en waar is Wilders “ZELF” en al haar collega’s die op het pluche gezeten, het normaal schijnen te vinden om zo beperkt c.q. minnetjes te reageren.

HALLO BIJDEHANDJES!!!!!! er is (naar alle waarschijnlijkheid) een collega van jullie maandenlang vernederd, bedreigt, verkracht en tenslotte heeft deze vrouw een einde aan haar leven gemaakt. Waar blijft het grote vraagteken; hoe, waar wat is hier er allemaal echt aan vooraf gegaan en moet hier z.s.m. het spreekwoord “WAAR ROOK IS, IS VUUR”!!!! toegepast worden.

Kom is in actie(s) of is het lekker vertoeven zo langs de zijlijn ????????????????

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x