Buitenaards

Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken?

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een schatjager heeft in de Bermudadriehoek een ongewone ontdekking te gaan. Darrell Miklos meent dat hij heeft eerste bewijs heeft gevonden van een buitenaards schip, dat de aarde duizenden jaren geleden zou hebben bezocht.

Miklos gebruikt geheime kaarten die waren gemaakt door zijn vriend en NASA-astronaut Gordon Cooper om naar scheepswrakken te zoeken in de Caraïbische Zee.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zijn ontdekkingstocht is te zien in de serie ‘Cooper’s Treasure’ op Discovery Channel.

Bizarre structuur

Onlangs stuitte zijn team op iets wat volgens Miklos de wereld zal schokken. Hij speurde op een locatie nabij de Bahama’s naar iets wat een scheepswrak zou moeten zijn.

De schatjager trof tijdens opnames voor het nieuwe seizoen echter een bizarre structuur aan. In een interview met DailyMail.com zei Miklos dat hij het ‘buitenaardse ruimteschip’ naar het oppervlak wil halen.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei hij. “Het was te groot om een scheepswrak te kunnen zijn.”

Drie identieke formaties

“Het was ook compleet anders dan iets wat door de natuur is gemaakt,” voegde hij toe. “Het lijkt alsof er vijf armen uit komen die ieder net zo groot zijn als een kanon van een slagschip.”

“Ze zijn enorm en er zijn in totaal 15 van,” klonk het. “Er zijn drie identieke formaties in drie verschillende gebieden en ze lijken in niets op wat ik tot nu toe heb gezien.”

Aangezien de gebieden zich op een diepte van ruim 100 meter bevinden, hadden de duikers speciale apparatuur nodig om in de buurt van de structuren te kunnen komen.

Ongeïdentificeerd object

Miklos trof ook andere bizarre en onverklaarbare formaties aan die bedekt zijn met koraal en mogelijk honderden zo niet duizenden jaren oud zijn.

Op de kaart van het gebied had Cooper ‘ongeïdentificeerd object’ geschreven.

“Toen begreep ik waarom hij niet sprak van een scheepswrak,” zei Miklos. “Hij bedoelde dat het mogelijk iets van een andere wereld was.”

Bezoekers

“Gordon geloofde in aliens,” vervolgde hij. “Hij zei dat we bezoekers van andere planeten hebben gehad en dat veel van deze dingen in dit deel van de wereld zijn geland.”

De schatjager hoopt meer onderzoek te kunnen doen in het gebied.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monsje
Monsje
5 jaren geleden

Foto’s? Filmpje? Of gewoon weer iemand op zijn woord geloven???

Berend
Berend
5 jaren geleden

Zal toch niet moeilijk zijn opnames te maken of er een team heen te sturen?

Kees Chinees
Kees Chinees
5 jaren geleden

Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken? Nee gewoon nee

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Behalve kijkcijfers veranderd er niets :

Jaren geleden lag er een USO in de noordzee. Veel poeha , een site en daarna nada nix noppes…

Kan dus eigenlijk niet echt enthousiast worden als ik weer min of meer hetzelfde hoor. Natuurlijk is er veel te vinden op de zeebodem. Persoonlijk geloof ik in USO’s.

Maar ik denk dat Discovery Channel niet het medium is dat ons de waarheid gaat vertellen. Part of the FakeStream zogezegt.
Dus dit gaat nog een aantal maanden zo door en daarna scheeuwt iemand debunked en dan horen we er niets meer van. Als we dan weer een aantal jaren verder zijn herhaalt de cyclus zich zodat er uiteindelijk niets veranderd of ontdekt wordt. (Behalve hogere kijkcijfers dus )

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x