Homepagina » Buitenaards » Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken?
Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken?

Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken?

Een schatjager heeft in de Bermudadriehoek een ongewone ontdekking te gaan. Darrell Miklos meent dat hij heeft eerste bewijs heeft gevonden van een buitenaards schip, dat de aarde duizenden jaren geleden zou hebben bezocht.

Miklos gebruikt geheime kaarten die waren gemaakt door zijn vriend en NASA-astronaut Gordon Cooper om naar scheepswrakken te zoeken in de Caraïbische Zee.

Zijn ontdekkingstocht is te zien in de serie ‘Cooper’s Treasure’ op Discovery Channel.

Bizarre structuur

Onlangs stuitte zijn team op iets wat volgens Miklos de wereld zal schokken. Hij speurde op een locatie nabij de Bahama’s naar iets wat een scheepswrak zou moeten zijn.

De schatjager trof tijdens opnames voor het nieuwe seizoen echter een bizarre structuur aan. In een interview met DailyMail.com zei Miklos dat hij het ‘buitenaardse ruimteschip’ naar het oppervlak wil halen.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei hij. “Het was te groot om een scheepswrak te kunnen zijn.”

Drie identieke formaties

“Het was ook compleet anders dan iets wat door de natuur is gemaakt,” voegde hij toe. “Het lijkt alsof er vijf armen uit komen die ieder net zo groot zijn als een kanon van een slagschip.”

“Ze zijn enorm en er zijn in totaal 15 van,” klonk het. “Er zijn drie identieke formaties in drie verschillende gebieden en ze lijken in niets op wat ik tot nu toe heb gezien.”

Aangezien de gebieden zich op een diepte van ruim 100 meter bevinden, hadden de duikers speciale apparatuur nodig om in de buurt van de structuren te kunnen komen.

Ongeïdentificeerd object

Miklos trof ook andere bizarre en onverklaarbare formaties aan die bedekt zijn met koraal en mogelijk honderden zo niet duizenden jaren oud zijn.

Op de kaart van het gebied had Cooper ‘ongeïdentificeerd object’ geschreven.

“Toen begreep ik waarom hij niet sprak van een scheepswrak,” zei Miklos. “Hij bedoelde dat het mogelijk iets van een andere wereld was.”

Bezoekers

“Gordon geloofde in aliens,” vervolgde hij. “Hij zei dat we bezoekers van andere planeten hebben gehad en dat veel van deze dingen in dit deel van de wereld zijn geland.”

De schatjager hoopt meer onderzoek te kunnen doen in het gebied.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Foto’s? Filmpje? Of gewoon weer iemand op zijn woord geloven???

  25 likes
 2. Zal wel weer een promo zijn voor de show! Een bizarre claim en 10 afleveringen met veel suggesties en vaag tot geen bewijs.

  Al de shows op discovery en history zijn voor 90% nep en in elkaar gezet om spanning te creëren. Deze shows hebben er ook geen baat bij om de waarheid te vertellen want de waarheid is saai en verkoopt niet.

  19 likes
  • Daar ben ik het niet helemaal mee eens.

   Ancient Aliens is gewoon een heel interessante serie. Het doet er niet echt toe of het waar is, maar men krijgt een andere invalshoek te zien. Of het door aliens komt, is minder van belang. De menselijke geschiedenis is niet zo simpel te verklaren en de standaardtheorieën rammelen aan alle kanten.

   Gordon Cooper zat dacht ik in de commandomodule bij een Maanlanding. Zijn taak in de tussentijd was, om zoveel mogelijk foto’s van de Aarde te maken. Hij zag daar veel scheepswrakken in de Caribiën liggen. Dat is dus geen gelul van Discovery.

   Natuurlijk is Discovery niet helemaal sec op de waarheid, want die kent niemand. Als je Discovery kijkt houdt u daar rekening mee.

   4 likes
 3. Schatjager Discovery Channel claimt buitenaards schip te hebben ontdekt in Bermudadriehoek. Zal dit de wereld schokken? Nee gewoon nee

  11 likes
 4. Hoe kun je nu claimen dat het een “buitenaards ruimteschip” is zonder iets echt te hebben onderzocht of naar boven gehaald?

  Ik herken het niet, dus het is een buitenaards ruimteschip… dat is niet echt een wetenschappelijke manier om te werk te gaan.

  11 likes
 5. Zodra het boven komt is het voor ons weer van de wereld vertrokken.Geloof het maar,zoiets gaan wij nooit zien.Inderdaad net zoals in de oostzee..niks nakkes

  9 likes
 6. Behalve kijkcijfers veranderd er niets :

  Jaren geleden lag er een USO in de noordzee. Veel poeha , een site en daarna nada nix noppes…

  Kan dus eigenlijk niet echt enthousiast worden als ik weer min of meer hetzelfde hoor. Natuurlijk is er veel te vinden op de zeebodem. Persoonlijk geloof ik in USO’s.

  Maar ik denk dat Discovery Channel niet het medium is dat ons de waarheid gaat vertellen. Part of the FakeStream zogezegt.
  Dus dit gaat nog een aantal maanden zo door en daarna scheeuwt iemand debunked en dan horen we er niets meer van. Als we dan weer een aantal jaren verder zijn herhaalt de cyclus zich zodat er uiteindelijk niets veranderd of ontdekt wordt. (Behalve hogere kijkcijfers dus )

  8 likes
 7. Zal toch niet moeilijk zijn opnames te maken of er een team heen te sturen?

  4 likes
 8. De Duikers moeten in het object gaan kijken!

  4 likes
 9. Daar hoor je straks niks meer van.

  4 likes
 10. Het maakt niet veel uit of het waar is of niet. in beide gevallen hoor je er niks meer over…zou het zo zijn dan mogen die duikers daar gewoon niet meer komen op straffe van (……) etc.
  En haalt de overheid dat ding weg ,en is het geheim.

  4 likes
 11. Het zal wel een Tesla zijn.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...