Buitenland

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Bekijk hier de hele lijst

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zaterdag werd bekend dat miljardair Jeffrey Epstein dood was gevonden in zijn cel in Manhattan.

Een dag voor zijn dood werden 2000 rechtbankdocumenten geopenbaard over het netwerk rond de beruchte pedofiel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De documenten onthullen onder meer dat oud-president Bill Clinton een privéfeestje organiseerde op het pedofieleneiland van Epstein.

Seksuele intimidatie

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven.

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

Ron Brown was minister van Handel en voorzitter van de Democratic National Committee. Hij stierf tijdens een vliegtuigongeluk.

Volledige medewerking

Een patholoog die betrokken was bij het onderzoek liet weten dat er een gat in Browns schedel zat die overeenkwam met een schotwond.

Brown werd rond het moment van zijn dood onderzocht en had volledige medewerking toegezegd.

De andere inzittenden van het vliegtuig stierven ook. Enkele dagen laten pleegde de luchtverkeersleider zelfmoord.

In september 1992 werd politiek directeur van de Democratic National Committee Paul Tulley dood gevonden in een hotelkamer in Little Rock.

Zwart boekje

Hij werd door Clinton omschreven als ‘een goede vriend en vertrouwde adviseur’.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager van Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd werd geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst, die hier in zijn geheel is terug te lezen, bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Dat deze onvolwassen en slapende mensheid niet begint wakker te worden en een revolutie ontketend tegen deze gehele pedofiele elite(en ook nog eens ziekmakende oorlogen ontketend etc.) en nu wel het bewijs van een gefinancieerde ‘pizzagate’ door de Clintons tbv. kindermisbruik – maar ook zelfs een aantal (rituele)kindermoorden – zich nu steeds meer opstapelen, verbaast dit ons uitermate.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Bij de Demmink zaak en verdere onderzoeken volgde ook een spoor van dood en verderf. Doden kunnen nu eenmaal niet meer spreken, tenzij mensen/getuigen overal brieven of SD kaarten, zeg bewijzen, hebben achtergelaten met de boodschap erbij “”openbaar maken na mijn overlijden”.

Overigens, Peter r de Vries onderzocht de zaak Demmink en kwam met heldere bewijzen, ook wat de zaak Marianne Vaatstra betrof. Totdat hij werd gekocht door het OM, toen draaide hij zijn onderzoeken en mening 180 graden om. Tot op heden blijft deze ooit zo gerespecteerde misdaadjournalist een aanfluiting voor werkelijke gerechtigheid en is het een snuivende OM prostituee geworden, die voor de bühne zo af en toe nog wel eens iets goeds doet. Dat de man nog leeft is een klein wonder, want meestal eindigen dergelijke verraders en gekochte handlangers van het establishment in de goot of krijgen een ‘ongelukje’.

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Mijn vriend Johan de Visboer zegt altijd, Pedofielen en Leugenaars regeren de wereld.

Als test moet je Nederland eens langs die meetlat halen.

En ??

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
4 jaren geleden

de nederlandse bevolking heeft een aanhoudingsmandaat tegen Rutte, de regering, de raad van state, de zogenaamde parlementairen, de zogenaamde rechterlijke macht, de voltallige advocatuur, het voltallige artsenkorps, de leidende politie-ambtenaren.

houdt ze gewoon aan ( voorlopig huisarrest bij gebrek aan een gevangenis voor 125.000. personen ).

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x