Homepagina » Buitenland » Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Bekijk hier de hele lijst
Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Bekijk hier de hele lijst

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Bekijk hier de hele lijst

Op zaterdag werd bekend dat miljardair Jeffrey Epstein dood was gevonden in zijn cel in Manhattan.

Een dag voor zijn dood werden 2000 rechtbankdocumenten geopenbaard over het netwerk rond de beruchte pedofiel.

De documenten onthullen onder meer dat oud-president Bill Clinton een privéfeestje organiseerde op het pedofieleneiland van Epstein.

Seksuele intimidatie

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven.

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

Ron Brown was minister van Handel en voorzitter van de Democratic National Committee. Hij stierf tijdens een vliegtuigongeluk.

Volledige medewerking

Een patholoog die betrokken was bij het onderzoek liet weten dat er een gat in Browns schedel zat die overeenkwam met een schotwond.

Brown werd rond het moment van zijn dood onderzocht en had volledige medewerking toegezegd.

De andere inzittenden van het vliegtuig stierven ook. Enkele dagen laten pleegde de luchtverkeersleider zelfmoord.

In september 1992 werd politiek directeur van de Democratic National Committee Paul Tulley dood gevonden in een hotelkamer in Little Rock.

Zwart boekje

Hij werd door Clinton omschreven als ‘een goede vriend en vertrouwde adviseur’.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager van Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd werd geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst, die hier in zijn geheel is terug te lezen, bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

[The Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Dat deze onvolwassen en slapende mensheid niet begint wakker te worden en een revolutie ontketend tegen deze gehele pedofiele elite(en ook nog eens ziekmakende oorlogen ontketend etc.) en nu wel het bewijs van een gefinancieerde ‘pizzagate’ door de Clintons tbv. kindermisbruik – maar ook zelfs een aantal (rituele)kindermoorden – zich nu steeds meer opstapelen, verbaast dit ons uitermate.

 • weg met ons schreef:

  Bij de Demmink zaak en verdere onderzoeken volgde ook een spoor van dood en verderf. Doden kunnen nu eenmaal niet meer spreken, tenzij mensen/getuigen overal brieven of SD kaarten, zeg bewijzen, hebben achtergelaten met de boodschap erbij “”openbaar maken na mijn overlijden”.

  Overigens, Peter r de Vries onderzocht de zaak Demmink en kwam met heldere bewijzen, ook wat de zaak Marianne Vaatstra betrof. Totdat hij werd gekocht door het OM, toen draaide hij zijn onderzoeken en mening 180 graden om. Tot op heden blijft deze ooit zo gerespecteerde misdaadjournalist een aanfluiting voor werkelijke gerechtigheid en is het een snuivende OM prostituee geworden, die voor de bühne zo af en toe nog wel eens iets goeds doet. Dat de man nog leeft is een klein wonder, want meestal eindigen dergelijke verraders en gekochte handlangers van het establishment in de goot of krijgen een ‘ongelukje’.

  • Kalki schreef:

   Mensen plegen altijd verraad en als het om geld/hun broodje gaat, dus dat van Peter R de Vries verbaast me niets.

   • weg met ons schreef:

    @Kalki

    Het wordt hoognodig tijd dat de mensen die dood, ellende en verderf zaaien eens en voor altijd gaan oogsten. Het is tot nu toe zo geweest dat de zogenaamde elite, de nep joden en al wat er onder bungeld aan dienstbare goyim nooit hun gepaste trekken hebben thuisgekregen. Het wordt tijd om de eerste steen te werpen, het wordt tijd dat deze zichzelf heilig verklaarde sektarische bendes worden aangepakt en opgerold.

    Daarna dienen alle hooggeplaatste stukken afval en omhooggevallen drek die met moord en bedrog zich hebben verrijkt, verlekkerd over andermans rug of zo een betere positie konden krijgen (lid van de zio sekte) en zichzelf naam en (koninklijke) faam hebben verschaft, deze behoren gezet te worden op posities waar ze werkelijk thuis horen, voor het gerecht en achter de tralies.

    Glas, plas of alles wordt vanaf nu anders dan het was. Niet? Dan zullen er hardere offensieve maatregelen en bikkelharde en een nietsontziende aanpak nodig zijn. Een coup d ētat, een WOIII? In ieder geval niets en niemand ontziend!

    • weg met ons schreef:

     …bungeld = bungelt….Wat onder de top van de piramide bungelt is evenzo rot of zelfs rotter, omdat juist deze mensen hun stinkende best doen om hun meesters te pleasen. Zeg dat ze hun best doen zoals de kapo’s hun best deden in de nazi concentratiekampen.

  • Rob schreef:

   @weg met ons

   Ja, Peter R de Vries heeft ook zijn ziel verkocht. Ik kijk allang geen tv meer maar als je af en toe zijn kop nog ergens tegen komt dan dan heeft hij net als Rutte de arrogantie van de macht over zich. Hij denkt dat hij alles beter weet dan iedereen om hem heen omdat hij misdaadjournalist was. Hij kan niet eens normaal praten of een normaal gesprek voeren met iemand die een andere kijk of mening heeft. Hij gaat in plaats daarvan altijd de macht strijd aan om zijn gelijk te hebben. Peter R de Vrieskist zou een goede naam zijn.

   • weg met ons schreef:

    @Rob

    Coke snuivers zijn ze, allemaal. En cokesnuivers overschatten door hun gebruik uiteindelijk zichzelf. Denken dat ze de beste,, de belangrijkste, de meest geniale, de onaantastbare zijn Totale blinde zelfgeilheid heeft zich meester van al deze psychopaten gemaakt. De politiek (link(s)e Rutte en complete zieke aanhang) en tv (hoernalisten) zijn allemaal beneveld door macht en de witte poeder.

 • H.J. schreef:

  Mijn vriend Johan de Visboer zegt altijd, Pedofielen en Leugenaars regeren de wereld.

  Als test moet je Nederland eens langs die meetlat halen.

  En ??

 • Koen De Vriendt schreef:

  de nederlandse bevolking heeft een aanhoudingsmandaat tegen Rutte, de regering, de raad van state, de zogenaamde parlementairen, de zogenaamde rechterlijke macht, de voltallige advocatuur, het voltallige artsenkorps, de leidende politie-ambtenaren.

  houdt ze gewoon aan ( voorlopig huisarrest bij gebrek aan een gevangenis voor 125.000. personen ).

 • Straalmans schreef:

  Ze kunnen niet meer terug, dus gaan er meer doden vallen in hun kennissenkring.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik vind het al heel wat dat ze deze pedo ooit hebben gepakt en dat de werken helemaal komt te weten welke schoften de Clintons zijn, op zich is dat weer positief.

 • Bart schreef:

  10 augustus de 222st dag van het jaar 2019

 • x

  Check Also

  lubach

  Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

  NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn ...

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  >