Buitenland

“Een stel uit de hel”: Meest corrupte echtpaar op deze aardbol ontmaskerd in ‘Clinton Cash’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hillary Clinton is formeel genomineerd als de presidentskandidaat namens de Democratische Partij. Toch zegt 70 procent van de kiezers dat zij onbetrouwbaar en oneerlijk is.

Clinton is meermaals betrapt op regelrechte leugens. In 2008 beweerde ze dat ze ooit in Bosnië moest duiken voor de kogels van een scherpschutter. Uit televisiebeelden bleek dat ze had gelogen. Toen de Clintons in 2001 het Witte Huis verlieten klaagde ze dat ze platzak was. Ondertussen kocht ze wel grote huizen in New York en Washington.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Ze verstuurde geheime stukken over haar privéserver en loog daarover, ze beweerde ten onrechte dat het gebruik van haar privéserver was toegestaan en ze wilde niet meewerken met het onderzoek van de FBI, terwijl ze beweerde wel te hebben meegewerkt met het onderzoek.

Schimmige regimes
"Een stel uit de hel": Meest corrupte echtpaar op deze aardbol ontmaskerd in 'Clinton Cash'
Bill en Hillary in Las Vegas (Josh Edelson)

Als iemand de gevestigde orde vertegenwoordigt in de verkiezingsrace is het Clinton. Ze is een instrument van de politieke elites en het grootkapitaal. Veel kiezers zijn niet vergeten dat Clinton in 2002 als senator stemde voor de invasie van Irak.

De Clintons worden ook de architecten genoemd van de vrijhandelsovereenkomst Nafta waardoor veel banen naar Mexico verdwenen. Hillary ontving tonnen per lezing van banken als Goldman Sachs. De inhoud weigert ze te delen met de buitenwereld.

Voor de Clinton Foundation hielden de Clintons hun hand op bij gulle gevers uit het buitenland, zoals schimmige regimes en zakenlui, zo blijkt uit de documentaire Clinton Cash. Tot die schimmige connecties behoren onder meer Fethullah Gülen en miljardair George Soros.

Kijken!

De documentaire onthult hoe de Clintons rijk werden door corruptie. Bedrijven die goede connecties hebben met de Clintons betaalden het echtpaar en kregen in ruil daarvoor opdrachten. Het ging daarbij onder meer om bedrijven die corrupte regimes in Afrika steunen, die vijanden van de VS zoals Iran en Rusland steunen of die het milieu verwoesten.

Als het geld was overgemaakt, veranderde minister Hillary Clinton van Buitenlandse Zaken het beleid in hun voordeel. Ook de Nationale Postcode Loterij stort overigens braaf bij in de kassen van de Clinton Foundation.

Journalist Joost Niemöller zegt over de documentaire: “Na het zien ervan ben je in staat recht door het meest corrupte machtsechtpaar ter wereld te kijken. Nooit eerder had hypocrisie zo’n lelijke smoel. Een stel uit de hel. Ik kan er niet meer van maken. Kijken!”

[FD, Joost Niemöller, Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pieter
pieter
7 jaren geleden

Ook heel interessant om eens door te bladeren: The Clintons Death List.
http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Geweldig! Gaan de Clintons nu dan eindelijk down the drain? Wat een afschuwelijke ‘family’ is dit.

pietje
pietje
7 jaren geleden

De grootste huichelaars (buiten rothchild etc. ) ter wereld wat een nep ! Zielige mensen geld en macht wat is nu belangrijker dan een beetje geluk en gezelligheid ! Maar dat zullen deze serpenten nooit snappen ! Alleen a die ogen van hillery bah !!

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Als ze uit de hel komen, dan zullen ze wel een WOIII veroorzaken.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x