UFO

Zwarte piramidevormige object nu ook waargenomen boven België. Is dit een voorbode van een tweede UFO-golf?

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorige maand gebeurde er iets vreemds op vliegveld Beek. Volgens een technicus die beweert op de luchthaven te werken ging daar in de nacht van vrijdag 24 november het stille alarm af na waarneming van een onbekend object op de radar.

Korte tijd later liet een inspecteur van de petrochemische fabriek op industriecomplex Chemelot, net iets ten noorden van Beek, weten op hetzelfde moment een UFO te hebben gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De man zag een ‘soort piramide’, die zeer snel boven de fabriek kwam en afboog naar het westen. Hij zag ook een lichtflits en hoorde een knal (vergelijkbaar met een straaljager). Na 3 seconden was de UFO, die op een soort piramide leek, volledig zwart.

België

De twee waarnemingen zijn gedaan tussen 04.00 uur en 05.00 uur ’s nachts.

Bij de Belgische collega’s is nu ook een melding binnengekomen van een onbekend vliegend object, rond hetzelfde tijdstip.

De melding luidt als volgt:

30-11-2017 om 04.15 liep ik buiten met de hond omdat ik niet kon slapen. Normaal slaap ik tot 5am. Dit was net buiten Maasmechelen. Hier zag ik een flits in de hemel en hoorde een doffe knal. Misschien was de knal eerst. Of tegelijk. Ik weet het niet precies meer.

Daarna zag ik bijna recht boven mij een donker-zwart piramidevormig object komend precies uit het oosten van Maasmechelen. Het was absoluut stil, geen motor en het bewoog sneller dan een jet.

Na 4 seconden was het verdwenen achter de horizon in het westen. Een deel van de hemel was helder en een deel was bewolkt, maar ik kon de UFO duidelijk zien.

Het waren 4 hoeken culminerend in een piramide. Het leek of dat er aan de onderkant een soort gedimd licht zat (langwerpig, 6 of 9 balken). Gedimd bijna zwart licht. Ik kan het niet anders omschrijven.

Opnieuw is er sprake geweest van een zwart piramidevormig object dat enkele seconden te zien was. En opnieuw ging de waarneming gepaard met een flits en een knal.

Mysterie

Maasmechelen ligt overigens op een steenworp afstand van Beek en Chemelot.

UFO Meldpunt Nederland denkt dat de meldingen zijn gedaan door twee verschillende personen, zo laat het per e-mail aan NineForNews weten.

Er is inmiddels ook contact met het Belgische UFO-meldpunt om te kijken of het mysterie rond deze waarnemingen kan worden ontrafeld.

Gaan we een tweede UFO-golf krijgen?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ik ben dat kiekeboe spelen van ufo’s/aliens zat, als ze nu eens definitief landen en gaan samenwerken met mensen.

Cisco
Cisco
6 jaren geleden

Goed scenario voor een film…

piet snot
piet snot
6 jaren geleden

En weer had die gene geen tlf bij hem bs verhaal bewijs mensen !

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

wanneer je niet in de UFO het buiten aarde hier waarde en geloof aan hecht.. zeg je dat de mens in persoon die enkeling de 3% zo slim is of wel beweer je dat we met toeval intelligentie voortbrengen..
als de kans een miljardste van een miljardste is dat er op een planeet iets als een mens ontstaat (dat wat als enigste een planeet kan vernietigen) dan is het gecreëerd voor !.. ? door..

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x