CoronaBinnenland

‘Er ligt een RNA-vaccin tegen mazelen op u te wachten, nu nog de angst opwarmen’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Het hele land is in rep en roer. Er zijn zorgen over een mogelijke mazelenepidemie. Wat zit hier achter?

Wetenschappers hebben eerder het mazelenvaccin gebruikt om een experimenteel vaccin tegen corona te ontwikkelen. Onderzoekers ontwikkelden het vaccin door het gen voor het spike-eiwit van corona in het genoom van het mazelenvaccin te stoppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit gen geeft cellen in het lichaam de opdracht om het spike-eiwit van corona te produceren. De onderzoekers doopten dit nieuwe vaccin rMeV-preS.

Wees dus alert

Het mazelenvaccin van Pfizer was het voorbeeld voor het mRNA-covidvaccin. Ze stopten er gewoon een corona-gen in, merkt moleculair bioloog Peter Borger op.

“Er ligt dus een RNA-vaccin tegen mazelen op u te wachten. Nu nog de angst opwarmen,” zegt de wetenschapper.

Hij wijst erop dat het mazelenvaccin dat werd gebruikt een verzwakt levend mazelenvirus bevat en dat er verschillende DNA-vectorvaccins en mogelijk ook RNA-vaccins zijn ontwikkeld. “Wees dus alert.”

Niet zomaar

Borger benadrukt dat dit niet het vaccin is dat bij de hele wereldbevolking is ingespoten. “Was het maar waar. Het is namelijk een goed getest vaccin.” De RNA-vaccins van Moderna en Pfizer waren van een ander ontwerp en werden vrijwel ongetest ingespoten, schrijft hij op X.

Willem Engel merkt op dat hij dit in september 2021 heeft besproken bij de Corona-Ausschuss.

“De media beginnen niet zomaar een angstcampagne,” reageert gedragsdeskundige Romy Quint. “Hoe vaak moet dit allemaal nog voorbij komen voordat mensen massaal zelf eens wat verder gaan kijken dan hun neus lang is?”

Vervangen

Eerder waarschuwde voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon in het programma CHD Friday Roundtable en in een interview met Alex Jones dat vaccinmakers alle bestaande vaccins veranderen in mRNA-vaccins.

“Overheden zijn zo ‘blij’ met de mRNA-vaccins dat ze alle oude vaccins, inclusief de kindervaccins, willen laten vervangen door mRNA-vaccins,” zei Yeadon, die er slapeloze nachten van heeft.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Corrado51
Corrado51
2 maanden geleden

Mazelen is en was een normale kinderziekte, net als rode hond en waterpokken en kinkhoest. Vroeger, en dan heb ik het over de jaren vanaf de oorlog tot recent, waren er geen vaccins en ieder kind kreeg gewoon die kinderziekten en we gingen er helemaal niet aan dood. Ik heb ze ook gehad, ze duurden minder dan een week, en dan ben je levenslang immuun ZONDER VACCINATIE.

Realistische
Realistische
2 maanden geleden

Hahaha k heb als kind de mazelen gehad , was niks mis mee , ff lekker thuis van school , en lekker verwend worden door mams , en in bed blijven …..

roro 237
roro 237
2 maanden geleden

Gelukkig gaat men niet meteen dood!

Kiekendief
Kiekendief
2 maanden geleden

Mede door inport ,wat krijgen we nog meer?

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x