CoronaBuitenland

Er worden veel minder baby’s geboren dan normaal: wat is er aan de hand?

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

In Duitsland heeft zich een dramatische daling van het aantal geboorten voorgedaan, schrijft oud-hoofdarts Gerd Reuther voor internetkrant Wochenblick. Hij wijst erop dat overheden en de gecontroleerde media elk verband met de ‘vaccinaties’ zullen ontkennen.

In het eerste kwartaal van 2022 zijn er beduidend minder baby’s geboren in Duitsland in vergelijking met voorgaande jaren. Van januari tot maart werden tussen 2011 en 2021 gemiddeld 63.911 geboorten geregistreerd. Dit jaar waren dat er slechts 54.871.

Ongekend

Dit betekent dat er tussen maart en juni 2021 iets is gebeurd waardoor veel minder vrouwen zwanger zijn geworden. Waren mensen depressief? Wilden ze verhuizen? Waren ze te druk? Het heeft natuurlijk niets te maken met lipide nanodeeltjes die zich ophopen rond de eierstokken. De geboortecijfers zijn over het algemeen stabiel, maar daar is plotseling verandering in gekomen.

Ook in andere landen daalt het aantal geboorten fors. Groot-Brittannië tekende in januari en februari dit jaar een daling van 8 procent op. In de Amerikaanse staat North Dakota bedraagt de daling in de periode februari tot april maar liefst 11 procent. Dat is ongekend voor een staat waar het geboortecijfer door de jaren heen heel stabiel is geweest.

Hetzelfde patroon

In Nederland zien we hetzelfde patroon. Na een lange periode van daling van het aantal geboortes was er in 2021 weer sprake van een stijging. Het aantal levendgeborenen was dat jaar 178.506. Dat is een stijging van circa 10.000 kinderen ten opzichte van 2020.

Dit jaar worden er echter veel minder baby’s geboren. In februari 2021 werden er 13.448 baby’s geboren, in februari dit jaar slechts 12.714. In maart 2021 kwamen er 14.852 baby’s ter wereld, in maart dit jaar slechts 13.537. In april 2021 was het aantal levendgeborenen 14.472, in april dit jaar 12.832.


5 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Na regenkomt zonneschijn
Na regenkomt zonneschijn
1 maand geleden

Dat was toch de opzet van de Schwabgekken en dat wordtcelk jaar nog minder is mijn idee,

Patrick
Patrick
1 maand geleden

Wat er aan de hand is🤔 De vaccinatie programma is de boosdoener 🥴

Jeff
Jeff
1 maand geleden

Wat zijn we toch weer ignorant, men weet dondersgoed wat er aan de hand is, ze willen de bevolking terugdringen naar 500 miljoen of zo, dmv vaccins, oorlogen als het de elite maar dient, WAKE UP !!! En draai niet overal omheen !!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Zou het te maken hebben met stikstof depositie?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x