Het Complot

Complot? Lichaam van John McAfee na een jaar nog altijd niet vrijgegeven door de overheid

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Meer dan een jaar geleden overleed John McAfee in een Spaanse gevangenis. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De autoriteiten weigeren nog altijd zijn lichaam vrij te geven. Zelfs familieleden mogen het lichaam niet zien.

Het internet gonst van de complottheorieën over zijn dood. In februari oordeelde een Spaanse rechtbank dat McAfee een einde aan zijn leven had gemaakt. Zijn weduwe Janice ging in beroep tegen het vonnis en claimt dat haar man is vermoord. Het is nog niet bekend wanneer de rechtbank zich gaat buigen over het hoger beroep.

Deep State

McAfee zei zelf dat hij ‘tevreden’ was in de gevangenis en dat hij niet van plan was om zelfmoord te plegen ‘zoals Epstein’. Hij maakte in 2020 een video waarin hij de Deep State op de korrel nam. Een week later werd er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd en een jaar later was hij dood.


In 2019 twitterde de techmagnaat dat hij berichten kreeg van Amerikaanse overheidsfunctionarissen waaruit viel op te maken dat ze van plan waren hem te vermoorden en het op zelfmoord te laten lijken.

Doofpot

Zijn weduwe schreef eerder op Twitter dat de gebeurtenissen rond zijn dood in de doofpot worden gestopt en dat de Spaanse autoriteiten die zijn dood onderzochten geen haast leken te hebben. “We hebben de overlijdensakte, het autopsierapport en het rapport van de gevangenis nog niet ontvangen. Ik begrijp dat het tijd kost, maar het gebrek aan samenwerking bevestigt onze vermoedens dat ze iets te verbergen hebben,” schreef ze.

Overigens is Ghislaine Maxwell, de handlanger van Epstein, onder zelfmoordtoezicht geplaatst en naar een isoleercel overgebracht. Aanklagers hebben 30 tot 55 jaar celstraf geëist tegen haar.


[Zero Hedge via The Free Thought Project]

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid krijg je niet zomaar
Vrijheid krijg je niet zomaar
5 maanden geleden

Ik heb vele van zijn waarschuwingen gezien op video. Hij is zeker vermoord!! Heel respectloos van de Spaanse overheid hoe ze met het lichaam van John omgaan.

Avax
Avax
5 maanden geleden

USA as van het kwaad. Dát is voor mij uiteindelijk de grote Openbaring.Alle afstand van nemen daar waar mogelijk.Dat land spuwt alleen maar gif en verderf wereldwijd.

H.J
H.J
5 maanden geleden

Laat de zogenaamde vrije westerse wereld hier maar eens goed over nadenken.
De vrije westerse wereld is op dit moment in oorlog met Rusland, Iran en zij hebben China uitgedaagd.

ikke
ikke
5 maanden geleden

Hillary Clinton murder foundation.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x