Het Complot

Complot? Lichaam van John McAfee na een jaar nog altijd niet vrijgegeven door de overheid

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

Meer dan een jaar geleden overleed John McAfee in een Spaanse gevangenis. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De autoriteiten weigeren nog altijd zijn lichaam vrij te geven. Zelfs familieleden mogen het lichaam niet zien.

Het internet gonst van de complottheorieën over zijn dood. In februari oordeelde een Spaanse rechtbank dat McAfee een einde aan zijn leven had gemaakt. Zijn weduwe Janice ging in beroep tegen het vonnis en claimt dat haar man is vermoord. Het is nog niet bekend wanneer de rechtbank zich gaat buigen over het hoger beroep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Deep State

McAfee zei zelf dat hij ‘tevreden’ was in de gevangenis en dat hij niet van plan was om zelfmoord te plegen ‘zoals Epstein’. Hij maakte in 2020 een video waarin hij de Deep State op de korrel nam. Een week later werd er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd en een jaar later was hij dood.


In 2019 twitterde de techmagnaat dat hij berichten kreeg van Amerikaanse overheidsfunctionarissen waaruit viel op te maken dat ze van plan waren hem te vermoorden en het op zelfmoord te laten lijken.

Doofpot

Zijn weduwe schreef eerder op Twitter dat de gebeurtenissen rond zijn dood in de doofpot worden gestopt en dat de Spaanse autoriteiten die zijn dood onderzochten geen haast leken te hebben. “We hebben de overlijdensakte, het autopsierapport en het rapport van de gevangenis nog niet ontvangen. Ik begrijp dat het tijd kost, maar het gebrek aan samenwerking bevestigt onze vermoedens dat ze iets te verbergen hebben,” schreef ze.

Overigens is Ghislaine Maxwell, de handlanger van Epstein, onder zelfmoordtoezicht geplaatst en naar een isoleercel overgebracht. Aanklagers hebben 30 tot 55 jaar celstraf geëist tegen haar.


[Zero Hedge via The Free Thought Project]

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid krijg je niet zomaar
Vrijheid krijg je niet zomaar
2 jaren geleden

Ik heb vele van zijn waarschuwingen gezien op video. Hij is zeker vermoord!! Heel respectloos van de Spaanse overheid hoe ze met het lichaam van John omgaan.

Avax
Avax
2 jaren geleden

USA as van het kwaad. Dát is voor mij uiteindelijk de grote Openbaring.Alle afstand van nemen daar waar mogelijk.Dat land spuwt alleen maar gif en verderf wereldwijd.

H.J
H.J
2 jaren geleden

Laat de zogenaamde vrije westerse wereld hier maar eens goed over nadenken.
De vrije westerse wereld is op dit moment in oorlog met Rusland, Iran en zij hebben China uitgedaagd.

ikke
ikke
2 jaren geleden

Hillary Clinton murder foundation.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x