BuitenlandCorona

Smerige propaganda: lijken in Ganges hebben niets met corona te maken

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen lichamen van mogelijke coronaslachtoffers zijn in de Indiase rivier de Ganges gedumpt omdat de kosten van een crematie te hoog zouden zijn, meldde de NOS begin deze week. Beelden van aangespoede lichamen worden wijd verspreid op sociale media en leiden tot woede en onrust bij de Indiase bevolking, schreef de staatsomroep.

De lugubere vondst aan de overs van de Ganges illustreert de coronasituatie in India. Het land wordt de laatste weken zwaar getroffen. Dagelijks komen er zo’n 4000 sterfgevallen bij, aldus de NOS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat er lijken in de Ganges drijven, is echter de normaalste zaak van de wereld. Al jaren wordt er melding gemaakt van lichamen of lichaamsdelen in de rivier. Daarnaast begon het aantal sterfgevallen pas flink te stijgen toen er op grote schaal werd gevaccineerd.

Beelden van lijken gingen in 2008 viraal

Al in 2008 gingen beelden van lijken in de Ganges viraal, vooral in China. Website Planet Custodian verzamelde in 2015 de 50 meest gruwelijke foto’s van lichamen die in de rivier drijven. In India wonen zo’n 1,4 miljard mensen. Er zijn dus enkele tientallen – mogelijk 70 – lijken in de Ganges gevonden. En nu zou deze lugubere vondst de Indiase coronasituatie illustreren?

In januari 2015 schreef CNN dat er zo’n 80 lichamen waren aangespoeld langs de oevers van de heilige rivier. Newsweek meldde in september 2015 dat er opnieuw ruim 100 lichamen waren aangespoeld.

Smerige coronapropaganda

Langs de oevers van de rivier worden veel hindoes gecremeerd. Omdat veel mensen niet genoeg geld hebben om hout te kopen voor een crematie worden lijken in sommige gevallen in de rivier gedumpt. Narendra Modi beloofde in 2014 toen hij premier werd om de Ganges schoon te maken. De krant The Guardian citeerde in 2016 een advocaat die beweerde dat er jaarlijks 3000 lijken worden geborgen bij de Ganges.

Ook de Nederlandse media zijn hiervan op de hoogte. Begin 2015 schreef NU.nl dat in de rivier zeker 100 lijken zijn gevonden en dat er een onderzoek op gang is gebracht. En toch proberen de mainstream media de ontbindende lijken in de Ganges te misbruiken voor smerige coronapropaganda.

[Wochenblick]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

MSM = Virus

Hermes
Hermes
3 jaren geleden

Media is het Virus.
With love and laughter from India.
?

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Voor The Great Reset is het nu eenmaal nodig om mensen te hersenspoelen met allerlei beelden die de situatie zwaar overdrijven. Bij ons is echter sprake van ondersterfte. Maar dat moeten de schaapjes niet weten, al is die info openbaar. Ze zouden net zo makkelijk deze hersenloze idioten wijs kunnen maken dat al deze lijken de dubbel gevaccineerden zijn. Ze geloven en slikken toch alles voor zoete koek. Want Pinokkio, Hugo Mengele en Big Pharma zijn echt heeeel betrouwbaar. Dat ze miljarden verdienen over onze ruggen is absoluut niet verdacht hoor. En genocide door experimentele vaccins is onzin hoor, al hebben zowel het RIVM als het ministerie VWS letterlijk totaal geen idee van de lange termijneffecten… Maar dat is natuurlijk ook geen enkele reden tot ongerustheid. Ook niet de al honderdduizenden gemelde bijwerkingen. Ook een nep PCR test of een gigantisch belangenverstrengeld OMT is niet verdacht. Oogjes dicht en snaveltjes toe, slachtvee….

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Echt werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om deze nep pandemie zolang voort te laten duren en de mensen angst aan te jagen.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x