BuitenlandCorona

Smerige propaganda: lijken in Ganges hebben niets met corona te maken

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen lichamen van mogelijke coronaslachtoffers zijn in de Indiase rivier de Ganges gedumpt omdat de kosten van een crematie te hoog zouden zijn, meldde de NOS begin deze week. Beelden van aangespoede lichamen worden wijd verspreid op sociale media en leiden tot woede en onrust bij de Indiase bevolking, schreef de staatsomroep.

De lugubere vondst aan de overs van de Ganges illustreert de coronasituatie in India. Het land wordt de laatste weken zwaar getroffen. Dagelijks komen er zo’n 4000 sterfgevallen bij, aldus de NOS.

Dat er lijken in de Ganges drijven, is echter de normaalste zaak van de wereld. Al jaren wordt er melding gemaakt van lichamen of lichaamsdelen in de rivier. Daarnaast begon het aantal sterfgevallen pas flink te stijgen toen er op grote schaal werd gevaccineerd.

Beelden van lijken gingen in 2008 viraal

Al in 2008 gingen beelden van lijken in de Ganges viraal, vooral in China. Website Planet Custodian verzamelde in 2015 de 50 meest gruwelijke foto’s van lichamen die in de rivier drijven. In India wonen zo’n 1,4 miljard mensen. Er zijn dus enkele tientallen – mogelijk 70 – lijken in de Ganges gevonden. En nu zou deze lugubere vondst de Indiase coronasituatie illustreren?

In januari 2015 schreef CNN dat er zo’n 80 lichamen waren aangespoeld langs de oevers van de heilige rivier. Newsweek meldde in september 2015 dat er opnieuw ruim 100 lichamen waren aangespoeld.

Smerige coronapropaganda

Langs de oevers van de rivier worden veel hindoes gecremeerd. Omdat veel mensen niet genoeg geld hebben om hout te kopen voor een crematie worden lijken in sommige gevallen in de rivier gedumpt. Narendra Modi beloofde in 2014 toen hij premier werd om de Ganges schoon te maken. De krant The Guardian citeerde in 2016 een advocaat die beweerde dat er jaarlijks 3000 lijken worden geborgen bij de Ganges.

Ook de Nederlandse media zijn hiervan op de hoogte. Begin 2015 schreef NU.nl dat in de rivier zeker 100 lijken zijn gevonden en dat er een onderzoek op gang is gebracht. En toch proberen de mainstream media de ontbindende lijken in de Ganges te misbruiken voor smerige coronapropaganda.

[Wochenblick]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

MSM = Virus

Hermes
Hermes
1 jaar geleden

Media is het Virus.
With love and laughter from India.
?

Lucky
Lucky
1 jaar geleden

Voor The Great Reset is het nu eenmaal nodig om mensen te hersenspoelen met allerlei beelden die de situatie zwaar overdrijven. Bij ons is echter sprake van ondersterfte. Maar dat moeten de schaapjes niet weten, al is die info openbaar. Ze zouden net zo makkelijk deze hersenloze idioten wijs kunnen maken dat al deze lijken de dubbel gevaccineerden zijn. Ze geloven en slikken toch alles voor zoete koek. Want Pinokkio, Hugo Mengele en Big Pharma zijn echt heeeel betrouwbaar. Dat ze miljarden verdienen over onze ruggen is absoluut niet verdacht hoor. En genocide door experimentele vaccins is onzin hoor, al hebben zowel het RIVM als het ministerie VWS letterlijk totaal geen idee van de lange termijneffecten… Maar dat is natuurlijk ook geen enkele reden tot ongerustheid. Ook niet de al honderdduizenden gemelde bijwerkingen. Ook een nep PCR test of een gigantisch belangenverstrengeld OMT is niet verdacht. Oogjes dicht en snaveltjes toe, slachtvee….

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Echt werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om deze nep pandemie zolang voort te laten duren en de mensen angst aan te jagen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x