Great ResetBuitenland

‘Volksgezondheid wordt ingezet als wapen om de Great Reset te bespoedigen’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De volksgezondheid wordt ingezet als wapen om andere agenda’s te ondersteunen die niets te maken hebben met volksgezondheid. Dat zei uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Robert Malone in de World Council for Health General Assembly.

We weten allemaal waar het om gaat, we lezen erover, we zien het om ons heen, we zien hoe ze worden uitgerold, aldus Malone. Hij noemde als voorbeelden de digitale paspoorten, de digitale identiteit, de vernietiging van cybervaluta en de waardevernietiging van fiatgeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is ronduit walgelijk

Ondertussen werkt men toe naar gecentraliseerde digitale valuta, die gelinkt zijn aan je digitale identiteit en waarbij al je transacties worden gevolgd, lichtte hij toe.

Wat er momenteel gebeurt, heeft niets van doen met de volksgezondheid, benadrukte Malone. Het heeft volgens hem alles te maken met een financiële crisis. Daarbij wordt alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de mensen die het grootste deel van alle rijkdom bezitten, hun rijkdom behouden, zei hij. “Het is ronduit walgelijk.”

Build Back Better

Deze groep zet de volksgezondheid in als wapen om haar economische belangen te bevorderen, die onderdeel zijn van een geglobaliseerde economische agenda. Steeds opnieuw blijkt uit het gedrag en het beleid dat het gaat om geplande economische stappen en aanpassingen die uiteindelijk resulteren in een ander economisch systeem. Een systeem dat vaak in verband wordt gebracht met de termen Build Back Better of The Great Reset, aldus Malone.

5 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Een echte mens
Een echte mens
1 jaar geleden

Waarom zijn nog geen aangiften gedaan tegen o.m. club prutte wegens het faciliteren van huurmoord op al hun medeburgers, wegens het aannemen van steekpenningen/ smeergeld en wat vies meer zij…….?

Ron
Ron
1 jaar geleden

Dit laten we niet gebeuren.
Er zal toch een opstand komen wereldwijd.

Onbek
Onbek
1 jaar geleden

Dat mens is helemaal gestoord door de stikstof

JollyJoker
JollyJoker
1 jaar geleden

Eerst alles afbreken zodat je dan beter opnieuw op kunt bouwen. Zeggen ze.
Dus eerst moet echt alles kapot.
De boeren weg om hun land in te kunnen nemen, de economie kapot om daar het failliete EU gedrocht aan te kunnen verklaren, de oorlog in Ukraïne om de schuld te geven aan de Russen voor het gas tekort, klimaat hype zodat met heeeeel veel belastinggeld zonnepaneelvelden en windmolens geïnstalleerd kunnen worden…
Opnieuw opbouwen. Zeggen ze.
Waarom moet iedereen dan dood middels zgn. ‘vaccins’ ?!

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x