CoronaBuitenland

Franse politici slaan handen ineen en stemmen tegen medische tirannie

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Het Rassemblement national van Marine Le Pen en Republikeinen van de partij van oud-president Sarkozy hebben in het Franse parlement tegen medische tirannie en Macron gestemd.

“Ze hebben tegen een stomme wet gestemd. Macron wil de coronapas herinvoeren, die nodig was om een restaurant binnen te komen en om te kunnen reizen,” lichtte de Franse Europarlementariër Jerome Rivière toe in Bannon’s War Room.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Macron heeft geen meerderheid meer en ook is er geen meerderheid meer voor het vaccinatiepaspoort. “Hij heeft nu op de harde manier geleerd dat sommige politici zich aan hun beloftes houden,” zei Rivière.

Ongelooflijk

Hij wees erop dat linkse partijen twee weken geleden nog voor de coronapas stemden in het Europees Parlement. Toen Rivière en zijn collega’s deze partijen confronteerden met hun stemgedrag, beweerden ze dat ze een fout hadden gemaakt en op de verkeerde knop hadden gedrukt.

Ze stuurden zelfs een brief naar het Europees Parlement waarin ze schreven dat ze een fout hadden gemaakt. “Ongelooflijk,” reageerde Steve Bannon.

Dag voor quatorze juillet

In het Franse parlement konden ze niet opnieuw een fout maken, benadrukte Rivière. “En dus moesten ze zich aan hun woord houden.”

“De meerderheid van de Franse politici wil deze pas niet meer,” zei het Europarlementslid. Een dag voor quatorze juillet, de dag waarop de bestorming van de Bastille wordt gevierd, stonden ze op voor vrijheid, voegde Bannon eraan toe.

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
1 jaar geleden

Ook Frankerijk heeft getekend voor de Neurenberg code!

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Het is slechts beperkt en over een paar weken wordt de digitale EU-pas ingevoerd, inclusief vaccinatiestatus. Gaan ze daar ook alsnog tegen in verzet? Dan geloof ik pas echt dat er iets gaat veranderen.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Te laat en nog steeds te weinig. WEF figuren als Macron en aanhang moeten van het toneel verdwijnen. Een tussen weg is niet meer.

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

En dan nog.
Bestorm de Bastille nog maar een keer.
Gas erop NU!!!!

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x