Archeologie

Graham Hancock ontmaskert cover-up rond geavanceerde beschavingen in Amerika. Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Archeologie is erg dogmatisch. Zo werd bijvoorbeeld meer dan 50 jaar vastgehouden aan het dogmatische denkbeeld dat de eerste mensen zo’n 13.400 jaar geleden in Amerika verschenen, zegt schrijver Graham Hancock in het programma Going Underground.

“Dit was een doctrine,” merkt hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Iedere archeoloog die op resten stuitte die ouder waren dan 13.400 jaar, werd helemaal afgefakkeld, aldus Hancock.

Verbannen

De archeologische gemeenschap stortte zich als een groep hyena’s op zo’n archeoloog en maakte zijn of haar carrière helemaal kapot, licht hij toe

De afgelopen 50 jaar werd bewijs waaruit bleek dat mensen al veel eerder in Amerika leefden, gewoonweg genegeerd.

Onderzoekers die het toch probeerden aan te tonen, kregen geen geld voor onderzoek en werden verbannen uit de wetenschappelijke gemeenschap, legt Hancock uit.

Bakermat

“We weten nu dat mensen Amerika al vele tienduizenden jaren bewonen,” zegt hij. “Waarschijnlijk al meer dan 100.000 jaar.”

Naar deze periode wordt pas sinds kort onderzoek gedaan, merkt de schrijver op.

Archeologen zien Mesopotamië als de bakermat van onze beschaving, maar daar begint volgens Hancock verandering in te komen.

Nog oudere beschaving

Er komt steeds meer bewijs dat er al veel eerder geavanceerde beschavingen waren op aarde, bijvoorbeeld in Göbekli Tepe in Turkije.

En die beschavingen werden weer voorafgegaan door een nog oudere hoogontwikkelde beschaving, benadrukt Hancock.

Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden.

Bekijk de video hieronder:

[goingundergroundRT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

Onze werkelijke geschiedenis wordt al vele duizenden jaren actief onderdrukt door de negatieve bloedlijnen.

Zo’n 9600 jaar geleden was er een wereldwijd cataclysme. Deze chaotische situatie werd direct aangegrepen door de ‘Dark Cabal’ om de macht te grijpen. Zij maakten toen ook al gebruik van duistere magie. De geavanceerde technologie van oude beschavingen is verloren gegaan of in privé- / militaire kringen beland.

Hen, die ons erover wilden informeren, is steevast de mond gesnoerd. En dat gebeurt nog steeds. Als er belangrijke overblijfselen worden gevonden van deze beschavingen, zoals oude ruines, artifacts of stargates worden deze veelal bezet of in beslag genomen door insiders of privé legers.

Tempeliers en Nazi’s hebben ook de hele wereld afgestruind naar belangrijke overblijfselen / geschriften.

Elke nieuwe paus krijgt toegang tot belangrijke geschriften, die buiten het Vaticaan worden bewaard. Ongeveer 20km ten oosten van Rome is een klooster bovenop een berg (ben de naam even kwijt) waar de Paus zich aan het begin van zijn ambtstermijn terug trekt om zich in deze documenten te verdiepen. En wij, van het ‘gepeupel’, mogen daar natuurlijk niks van weten, want stel je voor dat de psychopaten hun macht verliezen! Dan hebben we de poppen aan het dansen…

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Kunstmatige Intelligentie heeft zich al veel eerder in verre vroegere tijden ontwikkeld, maar op den duur vernietigde het zichzelf en daarmee gehele beschavingen. Dat er dus meer dan 100.000 jaren geleden beschavingen in Amerika waren is goed mogelijk.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
5 jaren geleden

De wereld is vele malen ouder en ook al zo lang bewoond door geavanceerde beschavingen. Sterker nog de oude Hopi indianen stam (deze is er nog steeds) zeggen gewoon tegen de rest, “jullie kunnen ons nog niet meer vertellen, “Wij waren hier al toen was de zon er nog niet.” Er bestaat een ‘ware tijdlijn’ zoals dat heet, probeer met ons allen die nou eens te vinden. Toen in de jaren ’90 internet voor mij nog in de kinderschoenen stond ben ik deze tegen gekomen op een site genaamd Solis Sacerdotibus (nu niet meer te vinden) in deze tijdlijn staat alles vermeld vanaf 4.2 miljard jaar geleden tot nu. Hierin wordt verteld over Anu, zijn kinderen nin.hoer.zag, en.ki, en.lil, (de makers van adam &eva) het soemerische ras dat 450000jaar bestuurd is door 15 koningen (hoe oud werden deze in vredesnaam). De bouw van de piramide van Cheops waar 20jaar over gedaan is 450000 geleden. Sargon, 1 van de 15 koningen die de klok die alles aangaf heeft vernietigd, Amenothep die geprobeerd heeft deze te herstellen maar hier niet in is geslaagd. Sinds die tijd zijn wij zoekende en is alles voor ons een verrassing. Een geschrift (zeer waardevol) wat zo elle lang was gewoon niet af te drukken waarvan ik nu spijt heb dat ik dat toch niet heb gedaan. Ik ben deze toen per ongeluk tegen gekomen (wat blijkbaar niet had gemogen) het wordt zo beschermd, hoe ik ook zoek het is niet te vinden, ik weet zeker het dat Vaticaan en of andere religieuze genotschappen deze ‘geheime leer’ zoals hij in Solis Sacerdotibus vermeld werd, bezitten. Hoe ik ook zoek ik krijg hem niet te pakken. De Ware Tijdlijn, Mocht men hem vinden verspreid hem dan zo snel en zo veel mogelijk onder het gewone volk.

frans
frans
5 jaren geleden

@strijder v vrijheid; “Wij waren hier al toen was de zon er nog niet.”– Hopi.
Toen de grote Atlantische beschaving bestond zagen deze geen zonlicht. bovenstaande regel lijkt dit te zeggen, de Zon was er wel maar werd afgedekt door enorme massa’s regenwolken en enorme bewolking en mist die de zon niet erdoor liet schijnen. Na zondvloed werd het zonlicht langzaam zichtbaar. Daar wordt over geschreven in het verhaal over Noach, ga naar het land van de regenboog.
Nadat alle enorme regenwolken waren neer en leeg geregend en de poolkappen waren gesmolten. (voor een deel?), Brak de zon door en bij regen gaf dat regenbogen, die waren nooit eerder gezien!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x