Homepagina » Archeologie » Graham Hancock ontmaskert cover-up rond geavanceerde beschavingen in Amerika. Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden
Graham Hancock ontmaskert cover-up rond geavanceerde beschavingen in Amerika. Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden

Graham Hancock ontmaskert cover-up rond geavanceerde beschavingen in Amerika. Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden

Archeologie is erg dogmatisch. Zo werd bijvoorbeeld meer dan 50 jaar vastgehouden aan het dogmatische denkbeeld dat de eerste mensen zo’n 13.400 jaar geleden in Amerika verschenen, zegt schrijver Graham Hancock in het programma Going Underground.

“Dit was een doctrine,” merkt hij op.

Iedere archeoloog die op resten stuitte die ouder waren dan 13.400 jaar, werd helemaal afgefakkeld, aldus Hancock.

Verbannen

De archeologische gemeenschap stortte zich als een groep hyena’s op zo’n archeoloog en maakte zijn of haar carrière helemaal kapot, licht hij toe

De afgelopen 50 jaar werd bewijs waaruit bleek dat mensen al veel eerder in Amerika leefden, gewoonweg genegeerd.

Onderzoekers die het toch probeerden aan te tonen, kregen geen geld voor onderzoek en werden verbannen uit de wetenschappelijke gemeenschap, legt Hancock uit.

Bakermat

“We weten nu dat mensen Amerika al vele tienduizenden jaren bewonen,” zegt hij. “Waarschijnlijk al meer dan 100.000 jaar.”

Naar deze periode wordt pas sinds kort onderzoek gedaan, merkt de schrijver op.

Archeologen zien Mesopotamië als de bakermat van onze beschaving, maar daar begint volgens Hancock verandering in te komen.

Nog oudere beschaving

Er komt steeds meer bewijs dat er al veel eerder geavanceerde beschavingen waren op aarde, bijvoorbeeld in Göbekli Tepe in Turkije.

En die beschavingen werden weer voorafgegaan door een nog oudere hoogontwikkelde beschaving, benadrukt Hancock.

Dit heeft men al die tijd verborgen proberen te houden.

Bekijk de video hieronder:

[goingundergroundRT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Onze werkelijke geschiedenis wordt al vele duizenden jaren actief onderdrukt door de negatieve bloedlijnen.

  Zo’n 9600 jaar geleden was er een wereldwijd cataclysme. Deze chaotische situatie werd direct aangegrepen door de ‘Dark Cabal’ om de macht te grijpen. Zij maakten toen ook al gebruik van duistere magie. De geavanceerde technologie van oude beschavingen is verloren gegaan of in privé- / militaire kringen beland.

  Hen, die ons erover wilden informeren, is steevast de mond gesnoerd. En dat gebeurt nog steeds. Als er belangrijke overblijfselen worden gevonden van deze beschavingen, zoals oude ruines, artifacts of stargates worden deze veelal bezet of in beslag genomen door insiders of privé legers.

  Tempeliers en Nazi’s hebben ook de hele wereld afgestruind naar belangrijke overblijfselen / geschriften.

  Elke nieuwe paus krijgt toegang tot belangrijke geschriften, die buiten het Vaticaan worden bewaard. Ongeveer 20km ten oosten van Rome is een klooster bovenop een berg (ben de naam even kwijt) waar de Paus zich aan het begin van zijn ambtstermijn terug trekt om zich in deze documenten te verdiepen. En wij, van het ‘gepeupel’, mogen daar natuurlijk niks van weten, want stel je voor dat de psychopaten hun macht verliezen! Dan hebben we de poppen aan het dansen…

  28 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  De wereld is vele malen ouder en ook al zo lang bewoond door geavanceerde beschavingen. Sterker nog de oude Hopi indianen stam (deze is er nog steeds) zeggen gewoon tegen de rest, “jullie kunnen ons nog niet meer vertellen, “Wij waren hier al toen was de zon er nog niet.” Er bestaat een ‘ware tijdlijn’ zoals dat heet, probeer met ons allen die nou eens te vinden. Toen in de jaren ’90 internet voor mij nog in de kinderschoenen stond ben ik deze tegen gekomen op een site genaamd Solis Sacerdotibus (nu niet meer te vinden) in deze tijdlijn staat alles vermeld vanaf 4.2 miljard jaar geleden tot nu. Hierin wordt verteld over Anu, zijn kinderen nin.hoer.zag, en.ki, en.lil, (de makers van adam &eva) het soemerische ras dat 450000jaar bestuurd is door 15 koningen (hoe oud werden deze in vredesnaam). De bouw van de piramide van Cheops waar 20jaar over gedaan is 450000 geleden. Sargon, 1 van de 15 koningen die de klok die alles aangaf heeft vernietigd, Amenothep die geprobeerd heeft deze te herstellen maar hier niet in is geslaagd. Sinds die tijd zijn wij zoekende en is alles voor ons een verrassing. Een geschrift (zeer waardevol) wat zo elle lang was gewoon niet af te drukken waarvan ik nu spijt heb dat ik dat toch niet heb gedaan. Ik ben deze toen per ongeluk tegen gekomen (wat blijkbaar niet had gemogen) het wordt zo beschermd, hoe ik ook zoek het is niet te vinden, ik weet zeker het dat Vaticaan en of andere religieuze genotschappen deze ‘geheime leer’ zoals hij in Solis Sacerdotibus vermeld werd, bezitten. Hoe ik ook zoek ik krijg hem niet te pakken. De Ware Tijdlijn, Mocht men hem vinden verspreid hem dan zo snel en zo veel mogelijk onder het gewone volk.

  21 likes
 • frans schreef:

  @strijder v vrijheid; “Wij waren hier al toen was de zon er nog niet.”– Hopi.
  Toen de grote Atlantische beschaving bestond zagen deze geen zonlicht. bovenstaande regel lijkt dit te zeggen, de Zon was er wel maar werd afgedekt door enorme massa’s regenwolken en enorme bewolking en mist die de zon niet erdoor liet schijnen. Na zondvloed werd het zonlicht langzaam zichtbaar. Daar wordt over geschreven in het verhaal over Noach, ga naar het land van de regenboog.
  Nadat alle enorme regenwolken waren neer en leeg geregend en de poolkappen waren gesmolten. (voor een deel?), Brak de zon door en bij regen gaf dat regenbogen, die waren nooit eerder gezien!

  3 likes
  • Rob schreef:

   @frans, Goed stuk. Je zegt dat de zon werd afgedekt. Wat zien we al jaren in de lucht gebeuren? Chemtrails die gesproeid worden en de lucht volledig bedekken zodat de zon niet meer te zien is. Dat werd altijd ontkend maar nog niet zolang geleden was er een artikel waarin ‘ze’ aankondigden dat ze de atmosfeer zouden gaan besproeien om de opwarming van de Aarde door de zon tegen te gaan. Het lijkt er dan op dat ze nu hetzelfde doen als in die tijd, alleen nu met chemtrails etc. Ze hebben het dan steeds over de opwarming die door de mens veroorzaakt zou worden maar als ik jou reactie lees en ik denk terug aan dat artikel dan lijkt de hoax over CO2 alleen maar een excuus om de zon te blokkeren en daarmee ook de opwarming door de zon. Warmte is belangrijk voor het leven. Daarbij valt er in Amerika enorme hoeveelheden regen, net als in d sommige woestijnen op dit moment. Dan ga je denken dat de Cabal etc ook weet heeft van zaken zoals jij dat zegt en dat ze er doelgericht mee bezig zijn. Alhoewel er ook berichten zijn die er op wijzen dat de stand van de aardas aan het veranderen is. Die heeft lange tijd in een hoek gestaan t.o.v. de zon en dat zou weer helemaal verticaal gaan worden. Plus dat de pool vortex zich aan het opsplitsen is en daarmee ook groot effect heeft op het klimaat. Maar misschien is dat weer gerelateerd aan de verandering van de stand van de aardas. Er zijn ook kosmische invloeden die effect op de Aarde hebben. Misschien is de opsplitsing van de pool vortex daar een gevolg van. Dan kan het uiteindelijk nu ook zo zijn dat alles eerst flink door elkaar geschud wordt en wanneer de boel weer stabiliseert het klimaat etc daarmee ook weer tot rust komt. Er wordt niet voor niets gezegd ‘verandering gaat gepaard met chaos’. Het oude wordt door elkaar geschud om er vervolgens iets nieuws uit voort te laten komen.

   2 likes
   • Strijdervoorvrijheid schreef:

    De komst van een zeer sterke magneet in ons heelal (Niburu, Planet X) die alle polen naar zich toe gaat trekken en om de zon zal draaien, waardoor er een nieuwe evenaar getrokken zal worden. We gaan naar de 5e zon volgens de Maya kalender, deze is opnieuw begonnen sinds 2012 en alles zal zich weer herhalen zoals in de vorige ronde’s ook is geweest. We zullen er niet aan moeten twijfelen dat dit heelal zich ontvouwen zal, zoals het moet.

    2 likes
 • Kalki schreef:

  Kunstmatige Intelligentie heeft zich al veel eerder in verre vroegere tijden ontwikkeld, maar op den duur vernietigde het zichzelf en daarmee gehele beschavingen. Dat er dus meer dan 100.000 jaren geleden beschavingen in Amerika waren is goed mogelijk.

  4 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  wetenschappers

  Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

  De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

  >