Homepagina » Buitenland » Griep doodde afgelopen week OPNIEUW 10 keer zoveel mensen als corona
griep

Griep doodde afgelopen week OPNIEUW 10 keer zoveel mensen als corona

Griep doodde afgelopen week in Groot-Brittannië 10 keer zoveel mensen als het coronavirus, blijkt uit officiële statistieken. Al 14 weken op rij eist het griepvirus meer levens dan Covid-19, schrijft The Sun.

Het Britse nationale statistiekbureau liet weten dat 14 procent van de sterfgevallen was veroorzaakt door griep en longontsteking. Ter vergelijking: Covid-19 was in diezelfde periode verantwoordelijk voor 1,5 procent van alle sterfgevallen.

Uit de gegevens van het bureau blijkt dat de griep in Groot-Brittannië al 14 weken op rij meer mensen doodt dan het coronavirus. Zo stierven in de week die eindigde op 28 augustus 1040 Britten door griep of longontsteking. Slechts 101 sterfgevallen waren gelinkt aan het coronavirus. Ondertussen wil de Britse overheid aankomende winter 30 miljoen mensen vaccineren tegen griep. “We moeten alles uit de kast halen,” zei minister van Volksgezondheid Matt Hancock, die daarmee de woorden van WHO-baas Tedros echode.

Vaccinatiecertificaat

Tegelijkertijd pleit het Britse parlementslid Tobias Ellwood voor een verplicht coronavaccin voor mensen die willen reizen. Hij wil bovendien dat het leger wordt ingezet bij de uitrol van het vaccinatieprogramma.

Na vaccinatie krijgen mensen een vaccinatiecertificaat, dat ze vervolgens kunnen gebruiken om te reizen, zo is de gedachte. Ellwood drong er bij premier Boris Johnson op aan om de strijdkrachten in te zetten bij de verspreiding van het coronavaccin, schrijft RT.

Hij wil dat er een landelijke database wordt opgetuigd om bij te houden wie gevaccineerd is en om certificaten te verstrekken. Dergelijke vaccinatiecertificaten ‘moeten waarschijnlijk internationaal erkend worden om reizen te kunnen toestaan’, zei hij.

Mensen die zich laten vaccineren, mogen van Ellwood terugkeren naar normaal, terwijl de rest afstand moet blijven houden:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Harry schreef:

  Ik snap nog steeds het vaccin verhaal niet. iedereen moet gevaccineerd worden. Wat is in vredesnaam het probleem, als je gevaccineerd bent dan ben je toch beschermd. Waarom moet iedereen dan gevaccineerd worden? Waarschijnlijk omdat de big farma zoveel mogelijk wil kasseren.
  Ik snap niet dat elk weldenkend mens in dit verhaal trapt. Als iemand gevaccineerd is en ik niet dan heeft die gevaccineerde toch geen probleem meer en ik wel. Waarschijnlijk is het vaccin een sprookje om veel geld te kunnen verdienen.

  • Casper schreef:

   Je mag best iets verder denken dan dit @Harry.
   De term vaccin is hier eigenlijk niet het juiste woord. Het is markering met nano-tech. Denk RFID chip maar dan super klein. Zo krijgt iedereen z’n eigen code geinjecteerd.
   ioNt is het juiste zoekwoord voor de onderzoekers onder ons. Met een beetje logisch nadenken is dat je digitale ID straks, en wordt niet alleen je medisch dosier hier aan gekoppeld (of zelfs op gezet) maar betaal je straks ook via deze techniek. Geen contant geld meer, en totaal onder de duim van de machthebbers als je je niet aan de regels houdt. Bitcoin is niet die anonieme technologie, magisch anoniem de wereld in gebracht. Die is door banken ontwikkeld en corporaties.

   Welkom in de nieuwe wereld orde.
   Wij de complot gekkies hebben de mensen er voor gewaarschuwd.

  • Ron Jaspers schreef:

   Harry.De satanische globalistische elite zoals de khazariaanse mafia,de (nazi) bilderberg groep etc. willen een communistische N.W.O. Hiervoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10 % dient als slaven voor de satanische elite.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

  • Jack Burton schreef:

   CRISPR CAS SYSTEM…deze neigt men te vergeten.

 • rop schreef:

  Zo we hebben er weer een bij, de griep die meer mensen dood dan corona, dus straks maar een dubbele injectie in het lichaam spuiten tegen deze beide soorten virussen, mensen die zich vaccineren mogen terug keren naar Normaal, en mensen die zich niet laten vaccineren moeten afstand houden ,van wie of wat eigenlijk dan, uitsluiting zodat men niet meer op een oude manier kan winkelen of reizen of wat dan ook, de mensen die een vaccinatie toegediend hebben gekregen, ,Mag zich weer vrij bewegen, [Terwijl de Rest Afstand Dient Te Houden]maar wacht even, die mensen met een certificaat bij zich dragen zijn toch ingeënt en dan zijn ze toch beschermd, als de mensen die niet zijn gevaccineerd, afstand moet houden van de wel gevaccineerde, lopen ze dan toch nog kans om besmet te raken ,hier klopt iets niet van deze uitspraak ,van deze ene Ellwood. Helpt deze Vaccinatie nu wel of NIET, WAARVOOR DAN AFSTAND HOUDEN..de mensen die geen vaccinatie nemen mogen niet terug keren naar Normaal.. welk normaal dan ? die van, je kan gewoon overal weer aan deelnemen, Stel ik loop als een niet gevaccineerde rond en er zijn tal van mensen die wel zijn gevaccineerd ,dan kan ik toch deze mensen niet Besmetten. waarom dan die uitsluiting voor de NIET vaccinerende, hier staat dus duidelijk dat men verplicht is om deze vaccinatie te nemen anders uitsluiting, van al het normale, wat een Waanzin.. ze dwingen je niet ,maar op deze Manier toch Ergers WEL.

 • Petrus schreef:

  Het wordt steeds gekker.

 • MdeFilosoof schreef:

  Facisme is en blijft een keuze. Je hebt actieve facisten (zoals Hugocaust) en je hebt passieve facisten, uiteindelijk net zo erg. Join the résistance.

 • Hoge Noorden schreef:

  Wat heb je dan tegenwoordig nog aan parlementsleden, die zitten daar alleen nog maar als stoorzender. Alleen degenen die het corona wanbeleid intact blijven houden in al z’n misleidende vormen, hebben kennelijk een streep voor zo lijkt het.

  Tobias Ellwood: Ga jij nou eens gewoon terug naar normaal en val ons niet lastig met je vaccinatiecertificaat. Steek die maar in je reet.

 • johan den haag schreef:

  Prima, dat RT dit bericht, maar Rusland gaat niet heel veel anders doen denk ik.

 • salvar schreef:

  wat een lijp gel*l.
  ze hebben het over griep en die begint over vaccineren covid dus.
  nog even en we tig virussen.

 • Johan schreef:

  Fascist puur sang… wordt er nog iemand wakker?

 • Rob schreef:

  Het ‘normaal’ zoals het voor de corona bs was zal nooit meer terug komen. Hoe kan het naar ‘dat normaal’ terug keren als de hele economie door het beleid wordt gesloopt? Er zijn straks geen restaurants meer, geen uitgaanscentra voor de jeugd etc. En het kopen van van alles en nog wat zal ook verdwijnen omdat het gesloopt wordt. Het draait allemaal alleen maar om de volledige controle over alle aspecten van het leven, de overname van de vrije wil en meer niet. Het wordt in deze tijden steeds duidelijker dat alles alleen maar over controle is gegaan, altijd. Het is nu alleen de ultieme macht greep op het volledige leven. Wat betekent dat je straks geen mens meer bent als ze hun zin krijgen. Ze zijn aan het oogsten dmv facsisme, meer niet. Er wordt vaak gezegd dat ze in films weergeven wat de plannen zijn of wat de bedoeling is. In de film ‘Jupiter Ascending’ wordt het oogsten van de mensheid uitgebeeld. Er zijn zaken gaande die ‘beyond evil’ zijn op deze planeet. Er wordt ook wel gezegd dat zelfs de top van deze planeet gecontroleerd wordt. Maar wie controleert dan die top? Dan kom je in een veel groter perspectief. De vraag is of mensen dat kunnen bevatten. En als je hoort wat er hier dan gaande is is de vraag of mensen dat kunnen ‘verteren’ of dat ze zwaar getriggerd worden en in de ontkenning schieten.

 • Arwijn schreef:

  Griep en verkoudheid zijn bijverschijnselen. Bijverschijnselen van weersomstandigheden die veranderen. De troep die zich heeft opgehoopt in het lichaam word aangesproken via een speciaal cellulair programma. Virus deeltjes zijn enkel een opruim programma aan het volgen en een integraal deel van de biologie. Ze zijn geen infectie gevaarlijke entiteiten. De toestand van ziek zijn op deze manier is een periodiek systeem dat mensen moeten doorgaan om gezond te blijven. Er zijn manieren om hier omheen te werken en ziekte cycli te omzeilen, maar als mensen meer vertrouwen op het ontwerp van onze biologie dan blijkt dat we beter gewoon kunnen vertrouwen op de natuurlijke ontwerpen die we hebben meegekregen.

 • Stay Positive schreef:

  Zie hier de covid-sekte. Satanische regels worden er opgelegd. Satanische rituelen met het dragen van mondkapjes. Onderdanigheid, totale controle.

  Zullen ze ervan klaarkomen?

 • ProAsfalt schreef:

  “Mensen die zich laten vaccineren, mogen van Ellwood terugkeren naar normaal, terwijl de rest afstand moet blijven houden:”
  Hiermee is de Jodenster een feit terwijl Willem Engel hier enige tijd door de reguliere media werd uitgejouwd.

 • andré schreef:

  wacht maar af blijk fout te zijn … het waren toch corona “slachtoffers” …

 • jenne schreef:

  Lees dit dan zul je alles begrijpen !
  everydayconcened.net/2020/09/04/breaking-major-investigative-report-by-association-of-french-reserve-army-officers –

 • Bas Quarks schreef:

  Het coronavirus is maar een dekmantel voor wat er echt aan het gebeuren is, Agenda 21 van de VN. Deze is onderverdeeld in The Great Reset (2021), Agenda 2030 en Agenda 21 (2050).
  Het “vaccin” bevat nanodeeltjes, een biochip en hydrogel. De laatste twee zijn in de laatste fase van goedkeuring door de FDA (een van de vele links: http://tapnewswire.com/2020/08/fda-nears-approval-of-injectable-biochip-implants-for-covid-detection-linked-to-computers/). COVID-19 wordt alleen maar gebruikt zodat mensen zich vrijwillig laten vaccineren.

  15 Europese landen hebben de Covi-Pass besteld (https://www.covipassbenelux.nl/). Dit is het vaccinatiepaspoort waar ze over praten. Als je op hun website kijkt, zeggen ze dat het vaccin uit meerdere onderdelen bestaat. Helaas is alleen de Benelux-site er nog, de originele site linkt nu door naar een bedrijf van de V-code. Op de originele site was een video te zien die alle onderdelen beschreef. De biochip kan gebruikt worden als paspoort, bankpas, electronische sleutel, toegangscontrole en nog veel meer. In principe zijn al jouw gegevens gekoppeld aan die chip die voor altijd verbonden is met jouw lichaam en DNA. De chip kan gekoppeld worden aan een app of sleutelhanger, de sleutelhanger is uit te lezen tot op 100m afstand.

  Het “vaccin” bestaat uit:
  1. Het “vaccin”, voorzien van nanodeeltjes en de biochip.
  2. Het paspoort met bijbehorende app of sleutelhanger.
  3. Biochip of quantum-tattoo (Deze laten ze niet zien in de video, maar dat is datgene wat gescant wordt, de V-Code).
  4. Hydrogel (Wordt niet genoemd in de video), deze wordt ingebracht d.m.v. een pleister met zelfoplossende micronaaldjes. Deze vormt een nieuw neuraal netwerk met de mogelijkheid electromagnetische signalen te ontvangen en zenden.
  5. De wereldwijde database, is door Microsoft ontwikkeld en is al in gebruik. Deze database is gereed om gekoppeld te worden aan een wereldwijd AI-systeem.
  Het systeem is al enkele jaren in de omgeving van Wuhan (China) in gebruik.
  Dr. Carrie Madej legt in haar video meer uit over het vaccin en de andere onderdelen: https://www.youtube.com/watch?v=PbJq2KfgOEs

 • Kool schreef:

  Jaar in jaar uit…elk jaar weer een nieuw vaccin…de groep muteert en dan hebben we weer een nieuw vaccin nodig want ja, ons eigen lichaam heeft niet geleerd hoe het zichzelf kan verdedigen tegen indringers…ons immuunsysteem hebben we met de spuit op nonactief gezet!

 • Klokkenluider schreef:

  Tip: Zou even het land vermelden in de titel

 • Pieternella schreef:

  Waarschijnlijk verspreiden die gevaccineerden het alleen maar. Een verbannen virologe zei dat een virusziekte alleen verspreid kan worden door vaccinatie. Zelf kan hij niet verspreiden of mensen elkaar besmetten ermee, omdat virussen eigenlijk excreties zijn. Ik. Ik weet niet of dat betekent dat bv mazelen wat nu als zeer besmettelijk geldt, vroeger vaker geïsoleerd optrad, ik kan me namelijk geen massale uitbraken bij mij op school herinneren, alleen individuele kinderen werden verspreid ziek. Nooit hadden we op de deur affiches hangen met: Pas op er is mazelen geconstateerd.

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  marechaussee

  Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

  Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

  >