Homepagina » Buitenland » Ergste kindermisbruikschandaal aller tijden in Groot-Brittannië onthuld. Dit gebeurde er met klokkenluiders
Ergste kindermisbruikschandaal aller tijden in Groot-Brittannië onthuld. Dit gebeurde er met klokkenluiders

Ergste kindermisbruikschandaal aller tijden in Groot-Brittannië onthuld. Dit gebeurde er met klokkenluiders

In het Britse Telford zijn sinds 1980 tot wel 1000 tienermeisjes seksueel misbruikt, mishandeld, verhandeld en soms zelfs vermoord. Aangiften werden nooit serieus genomen waardoor de misdadigers, bendes Pakistaanse mannen, ongestraft bleven.

“Er moet een onafhankelijk onderzoek komen naar seksuele uitbuiting van kinderen in Telford,” zei parlementslid Lucy Allan tegen de Daily Mirror.

“De nieuwe bevindingen neem ik heel serieus en zijn erg schokkend,” voegde ze toe.

Kleine zusje

Eén van de slachtoffers liet aan de krant weten dat ze in handen viel van de misbruikers nadat haar telefoonnummer was verkocht aan pedofielen.

“Als ik ook maar iets over het misbruik zou zeggen tegen iemand, dan zouden ze achter m’n kleine zusje aan komen en tegen m’n moeder zeggen dat ik een prostituee was,” zei ze.

“Avond na avond werd ik gedwongen seks te hebben met meerdere mannen,” vervolgde ze. Slechts enkele uren na een abortus werd ze meegenomen om opnieuw verkracht te worden.

Gestraft

Twee klokkenluiders die de zaak aankaartten, werden gestraft. Eén van hen is een politiefunctionaris die documenten over het misbruik doorspeelde aan de krant.

De ander is een hulpverlener die moest vertrekken nadat ze over het misbruik verteld had.

Britse media spreken van het ergste kindermisbruikschandaal aller tijden. Net als bij eerdere schandalen wordt vermoed dat de misbruikers hun gang konden gaan omdat de autoriteiten niet ‘racistisch’ wilden zijn.

Onderste steen

Meisjes vanaf 11 jaar werden bij hun ouders weggehaald, gedrogeerd, verkracht en mishandeld. Drie slachtoffers zijn zelfs vermoord.

De Daily Mirror stelt dat de autoriteiten hebben nagelaten onderzoek te doen naar verdachten ‘uit angst voor racisme’.

De politie zegt er alles aan te doen om de onderste steen boven te krijgen…

[Elsevier Weekblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Nou gatver dit is al het derde stuk dat ik voorbij zie komen……..Wat is dit nou voor walgend gedrag allemaal …… zwakzinnige idioten……iedereen die hiervan op de hoogte is en zwijgt is medeverantwoordelijk !!! Wegkijkers en goedpraters vervolgen aub, idiote wereld van slapjanussen ………Zijn er nu helemaal geen mensen meer die in opstand komen, pfffff ik heb wel voor minder gedemonstreerd ……….

  27 likes
  • Het is onderdeel van het plan. Rassenvermening desnoods gedwongen.

   https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g

   Of denk je dat men bang is? nee.. dit is gewoon onderdeel van een heel ziek plan. ethnocide.

   9 likes
   • Dit is het plan van Kalerghi-Koudenhove.

    Vermeng de rassen en ze hebben geen cultuur of afkomst, oftewel ze hebben geen reden meer om ergens voor op te staan. een slavenras word op deze manier gecreerd. De elite zullen hun bloedlijnen puur houden. zo krijg je strax een blanke elite die word verafgood door een middelmatig en zwak ras. daarom is rassenleer illegaal, je komt zo te dicht bij de waarheid. en wie pushed dit erdoor heen? de joden…wie was de 1e die hier tegen vocht? Hitler…wie word er nu gedemoniseerd? Hitler. jammer dat Hitler nooit gezegd heeft: vergeef ze vader, want ze weten niet wat ze doen….dat zou de quote van de eeuw zijn geweest.

    Ian Stuart Donaldson (oprichter van Blood&Honour en terroristische tak Combat18) wist dit ook en is om die reden omgelegd door MI6. doormiddel van een auto ongeluk… Daarna ging Prinses Diana om met een joodse immigrant, en hoe kwam zij ook alweer om het leven? zoete wraak…

    Arme joden? vraag dat eens aan een Palestijnse moeder die haar kinderen verminkt heeft zien worden door illegale bombardementen met fosfor! (verdrag van Geneve!) Vraag het aan een Duitser voor de oorlog begon.

    Ik ben blank, Heidens als de pest en ik ben daar trots op! nooit zal ik me onderwerpen aan een voorgelegde waarheid! of me laten hersenspoelen met corrupte opleidingen en hachelijke geloofssystemen voor volksonderdrukking.

    Moeilijk moeten ze het hebben….
    zij die de autoriteit als waarheid aannemen,
    in plaats van het aannemen van de waarheid als autoriteit…

    Rassenvermenging, massacultuur worden de doodsteek op den duur.

    En vooral elke zondag naar dat spitse gebouw gaan voor je wekelijkse mindfuck door 1 of andere aangestelde piel die zichzelf in een net pakje hijst omdat er anders geen hond tegen zeikt. die arme mensen moeten we zogenaamd helpen? ik help graag, zet ze maar tegen een muur. iedereen zondigt, kerkganger of niet en anders ben je hypocriet. Dat zou de naam moeten zijn van de tegenwoordige religieuze systemen. Welk geloof hang je aan? IK BEN HYPOCRIET. wees dan eerlijk.

    En voor we de Satanisten weer gaan beschuldigen…hoeveel oorlogen zijn gestreden in naam van Satan? en hoeveel in naam van God? Allah? see the point? wie demoniseert wie? en wie hebben er de macht? de Kerk? of de Satanisten?

    Ik ben traditioneel Satanist, nog nooit iemand kwaad gedaan want dat hoort ook zo,”Doe wat je wilt, maar schaad niemand” alleen als mij onrecht word aangedaan mag ik opstaan. we (satanisten) zouden baby’s offeren en bloed drinken en seks met kinderen hebben?

    de “vrouw” van Mohammed was minderjarig, Slavernij is toegestaan in het christendom (lees bijbel) alsmede het stenigen van vrouwen. Hij heeft een vreselijke hel voor je gecreëerd met afschuwelijke dingen waar je zult branden voor de rest van je leven met tergende pijn….Maar hij houd wel van je! 😀 Als God goed is en christenen zogenaamd rechtvaardig dan brand ik liever in de hel.

    Christenen…waar zijn de Maya’s? waar zijn de indianen? wat deden jullie met afrikanen? en hoe zit dat met die vrouwen verbranden in naam van god? de tempeliers waren ook niet echt liefdevol maar, waren strijders van God? Je kop in het zand steken en de andere kant op kijken. Maar satanisten offeren baby’s? en hebben seks met kinderen?

    Weet je wat Zeus zei tegen Narcisius? kijk naar jezelf!

    Zo…hier….mijn gal.

    6 likes
  • Ik ben blij dat het in het nieuws komt. Het is afschuwelijk, maar nu kan dit, niet meer ontkent worden.
   Er is zo ontzettend veel meer. Daar kan je je geen voorstelling van maken. Dat komt omdat kindermisbruik een collectieve onbewustheid is.

   Ontkenning is het sleutelwoord. Er zijn mensen die het zich kunnen herinneren maar heel veel slachtoffers komen er pas op latere leeftijd achter dat ze misbruikt zijn.
   Het is voor een kind zo erg dat het de ervaring compleet blokt, en zelfs ouders er niet achter komen. Ze zien hun kind alleen veranderen. Ineens is het niet meer dat lieve spontane jongetje of meisje.

   Kinderen die vluchten in fantasie. Zo is het zien van buitenaardsen wezens, Ja sorry, ik maak me hier niet populair met deze opmerking, meestal een teken van misbruik op jonge leeftijd.
   Je kan het zo zien; Er gebeurd iets dat zo erg is, dat het wel verdrongen moet worden.
   Het kind kan niet meer in de realiteit leven. In de realiteit word je immers geconfronteerd met volwassenen die volwassen seks hebben, met een kind dat daar lichamelijk en geestelijk compleet niet aan toe is. De beschadiging enorm. Het zeer tere en verfijnde zenuwstelsel van een kind is niet opgewassen tegen die grove energie.

   Het kind creëert een fantasie wereld, het dissocieerd in gedachten. Het kind denkt nu, de gehele tijd en gelooft ook na zeer korte tijd al, dat die fantasie wereld de echte wereld is.
   Er is een gat tussen wat echt gebeurd en hun fantasie.
   En daar in zit een doodsangst.
   Komen zij in contact met deze angst, dan moet daar direct een krachtige fantasie tegen overgeplaatst worden.
   Is er iets dat zij niet kunnen plaatsen en dus een opening creëert naar het onbewuste, hub een krachtige fantasie word te voorschijn getoverd, zonder dat zij zelf door hebben dat zij dit creëren.

   Je snapt wel hoe moeilijk, deze kinderen uit hun fantasie wereld te halen zijn. Zij zijn immers enorm beschadigt in hun vertrouwen en weten zelf niet dat ze in een fantasie wereld leven.
   Waarom misbruik op latere leeftijd wel, naar boven kan komen is omdat ze sterk genoeg geworden zijn om het aan te kunnen. Pas dan, kan een eventueel helings- proces op gang komen, maar aan vele gaat dit voorbij.
   Dit geeft gelijk aan dat kindermisbruik nooit mag verjaren.

   En wat de pedofielen betreft. Zij hebben geen keus. Zij zijn geobsedeerd door/ en verslaaft aan seks met kinderen. Zij kunnen net zo moeilijk stoppen als iemand die wil stoppen met roken. Wat het nog bemoeilijkt is dat de meesten van hen ook misbruikt zijn als kind. Een verslaving komt immers alleen om de hoek kijken als je iets te verdoven hebt.
   Een verslaafde heeft geen keus, je bent immers een slaaf.

   Ik hoorde iemand laatst zeggen; nou zo ergs is het toch niet, pedofielen houden immers van kinderen en doen toch ook aardig tegen ze en alleen als het kind het ook wil.

   Laat ik even dit zeggen tegen zo wel pedofielen als alle andere mensen, seks heeft niets met liefde te maken. De liefde die wij maar al te goed kennen is afhankelijkheid en nodig hebben.
   Een kind wil geen seks met volwassenen omdat het totaal niet weet wat dat is. Een kind reageert op een volwassenen van uit onschuld, niet vanuit van verlangen of willen. Wil een kind seksuele handelingen dat is het 99,999% zeker dat het al eens misbruikt is.

   Echte liefde heelt en maakt vrij en komt enkel en alleen van binnenuit. Je kunnen openen voor echte liefde, het in je hart zijn, dat is wat misbruikte kinderen ontnomen is.

   Leven in je hooft is geen pretje, een fantasie wereld is heel koud en eenzaam.

   12 likes
   • Wow Sara, wat een diepdoorvoelde diepzinnige en ook spirituele analyse van deze (blijkbaar onvoorstelbaar grote) wereld van gekwetsten…
    Levend in deze waanzin (wereld) waarin talloze mensen-kinderen getroffen worden door iets wat nooit had mogen gebeuren zal de mens/kind, moeten dealen met wat hen overkomt of met dat wat men de ander en zichzelf aandoet.
    Gelukkig zijn er mensen die die èchte liefde kunnen uitdragen en openstaan voor beide zijden van de `medaille…
    Dank je wel voor jouw mooie inzichtgevende post, kort en krachtig, over iets waar boeken vol over zijn geschreven, hùp, in èèn column de essentie.

    1 likes
   • Het gaat hier niet om kindermisbruik, maar om kinderen die weggehaald zijn bij hun ouders, gedrogeerd zijn, mishandeld, verkracht, gedwongen tot prostitutie en soms vermoord. Totaal geen enkele compassie met dergelijke ziekelijke figuren, ben ook in het spirituele geinteresseerd, maar ik kan voor dergelijke psychopaten geen begrip opbrengen omdat zij alle compassie met hun slachtoffers missen.

    1 likes
   • Alles wat je kunt bedènken… gebeurt.

    Alles wat jij… Niet kunt bedenken…òòk !

    Dat is de mens, die de gift van het bewuste denken heeft meegekregen, wàt een schepsels… !

    Met de kennis van NU…had `ie`…. of `IE`… 😉 het TOEN vast ànders gedaan…

    Maar ja, wie de verleiding creeert, creeert het kwaad.

    0 likes
  • wat is dit voor een walgelijke wereld!!!!! walgelijke gestoorde kanker cellen zijn kinderverkrachters die moet men echt uitroeien!!!!

   2 likes
 2. Gebeurd al een kleine 40 jaar in nederland. Iedereen die bekent is met jeugdzorg/ kwetsbare jongeren weet dit. Maar hier word het een ¨loverboy¨ problematiek genoemd. Ook hier zijn de moslims in vertegenwoordigt maar vooral ook antilianen. Als de echte schaal en gruwelijkheid bekent word staat dit land binnen een uur in de brand. Ik ben er klaar voor..
  Hier gaan we ons niet meer uit stemmen en debateren.

  11 likes
  • Ik kijk simpel maar naar die Valkenburgse zedenzaak, waar diverse klanten een lichte straf kregen en de uitbuiter van het 16 jarige meisje, heeft zeggen en schrijven 18 Maanden vast gezeten.
   Hier ligt het Nederlandse probleem, de rechters zijn veelal D66 figuren en die geven vaak alleen maar prestatieverlof.

   6 likes
  • Heeft Yvonne van Keuls daar ooit niet een boek over geschreven! 40 jaar geledn?

   1 likes
 3. Engeland is verloren net als Zweden. Duitsland zal volgen. De waarheid verkondigen is tegenwoordig de nieuwe haatspraak. Het establishment jaagt op deze mensen. George Soros buldert van het lachen. Europa is doodziek.

  13 likes
 4. Onderste steen bovenkrijgen… ha ha waar heb ik dar eerder gehoord??? Juist ja.

  13 likes
 5. lekker binnenhalen die gasten. Tijd om de tempeliers nieuw leven in te blazen.

  12 likes
 6. VK gaat vallen! Er komt oorlog in VK, Duitsland en meerdere EU landen. Een zeer grote vervloeking ruste op VK wegens wat ze deze wereld hadden aangedaan.

  12 likes
 7. In Rotterdam gebeurt hetzelfde

  The more I know about people, the more I love my dog.

  9 likes
  • Je hebt concrete informatie? ??

   2 likes
   • https://youtu.be/T3dk4T9K96k
    In dit interview van cafe weltschmerz komt het zijdelings ter sprake.

    1 likes
    • hhttps://www.arte.tv/de/videos/066303-000-A/kinderhandel-mitten-in-europa/

     voor de Duitstaligen

     0 likes
     • Zonder het te zien geloof ik het zomaar.
      Die Soros groeperingen en daar weer tegen demonstraties tegen, door diezelfde schizofrene Soros georganiseerd, houden vanzelf op te bestaan als ze niet meer betaald krijgen.
      Trouwens die aanrandingen en verkrachtingen in Keulen op die beruchte nieuwjaarsnacht waar diezelfde Soros media kond van deed, schijnt vooral veel geschreeuw en weinig wol te zijn geweest.
      Dit om vreemdelingenhaat en angst te zaaien, hoewel er wel wat Soros adepten aanwezig waren om betaald Allah Akhbar te schreeuwen.
      Ik zal blij zijn als al die poppenbespelers, toneelspelers en hun figuranten opgelazerd zijn.

      0 likes
 8. Leve het neoliberalisme alles maar dan ook alles is koopwaar ook kinderen. Ben bang dat er hoge functionarissen van justitie bij betrokken zijn. Vanwaar anders die walgelijke corrupte houding.

  10 likes
 9. Dit is de schuld van de gewone man, die jaren lang dit soort activiteiten voor kennisgeving aan nam en geen enkele doeltreffende actie hier tegen durfde te ondernemen.
  Het was te ver van zijn bed en nu is het te laat, dit draait men nooit meer terug, zonder een bepaalde vorm van oorlog.
  De gewone Westerse burgers zijn West Europa kwijt.
  En zijn plaats is en wordt veelal ingenomen door dit soort personen.

  7 likes
  • @H.j.
   Wacht, even je gaat wat snel.
   Ben jij geen gewone mens? Waarom plaats je jezelf er buiten?
   Is iedereen, niet een gewoon mens?

   Hoe weet jij zo zeker dat westerse mensen geen gebruik maken van hun diensten?
   En weet je hoeveel mensen uit het westen, het oosten opzoeken en daar van betaalde diensten gebruikmaken?
   Hoe denk je dat er daar over gedacht word?
   Hebben zij niet soort gelijke gedachte als jij..
   Hoort niet iedereen het verhaal in zijn of haar hooft terug te draaien, zodat er geen oorlog hoeft plaats te vinden?
   En welk passend antwoord durf jij te geven antwoorden te geven? en dan bedoel ik niet het neerschieten van de daders maar, welke daad van goedhartigheid durf jij hier tegen over te stellen zo dat dit een betere wereld wordt?

   1 likes
 10. Ik had op Geen Stijl al een stuk gelezen van Rob Hoogland, goed stuk over die moslimpedo’s in Engeland….. Blijf ik met de vraag zitten, waarom doet niemand wat……..Waar is die me too beweging nu…… En nee geen antwoorden over voor bedacht en omvolking, maar waar blijft de eigen verantwoording en collectieve verontwaardiging………
  De mens heeft 2 mogelijkheden contact met de Bron ( God) en de Duivel ( satan)……..waarom is die duivel zo interessant,, als de mens meer met de bron contact zou houden……zouden de satanisten maar een klein onderdeel vormen……

  4 likes
  • @louise

   Ik heb niet alle antwoorden, maar heb je niet door hoe ver de Me Too bewegen gaat en dat hij al langer doorgaat dan jij verwachte. En dat kinderen iets anders nodig hebben dan een Me Too beweging.
   We hebben uiteindelijk niet veel aan een collectieve verontwaardiging, die is er elke keer als dit in het nieuws komt.
   Word er niet iets van jouw verwacht?
   En als jij iets doet zou je dan niet zien dat jij de verandering bent, waar je al zo lang op zit te wachten?

   Ik zou zeggen, je hebt 2 mogelijkheden God (het zelf, het moeiteloos bewustzijn, het moeiteloos handelen) of de duivel (je gedachte en je weerstand tegen dit alles)

   2 likes
   • Vertel sara, hoe ver gaat die Metoo beweging eigenlijk?
    Is Saskia Noort, die in Nederland het initiatief nam dit eens goed op te blazen, dan ook niet een ordinaire ophitser-volksmenner?
    Dat ze dol is op ellende wisten we al, dat is haar bron van inkomsten maar hoeveel zou ze aan Metoo verdienen?
    Als dat veel is heb je kans dat ze er nooit uit zichzelf mee ophoud, omdat het zo lekker verdient.

    2 likes
    • Reken maar dat doodzieke geesten hun fantasieen rijkelijk mogen spuien bij haar…. als zijnde echt gebeurde drama´s.
     Vandaar natuurlijk dat dat zo ´goed blijft lopen´.
     De Soros media krijgt altijd veel ruimte en tijd.
     En dan maar hopen dat zoveel mogelijk mensen het lezen en de angst en verdeeldheid er goed inzitten.
     Volgens mij is Saskia Noort een Soros shill.

     0 likes
 11. Dat als de oorzaak wordt genoemd “omdat de autoriteiten niet ‘racistisch’ wilden zijn” is natuurlijk een regelrechte leugen.
  De machthebbers willen de ruggengraat van Europeanen breken, dat is de oorzaak.

  7 likes
 12. Ja, fantastische dat men dit al deelt op deze site maar je moet niet te politiek correct doen hoor. Dit is een schandaal in Engeland dat jaren en waarschijnlijk nog wordt gedaan door Pakistaanse moslim bendes. En men wist er van maar liet ze lekker betijen. Laffe linkse en liberale stinkers, Marxistische honden. Tot hun eigen kinderen misbruikt worden maar dan is de kans dat ze de schuld nog op hun eigen kinderen zouden steken. Ik ben aangenaam verrast dat ik dit hier te lezen vind.

  2 likes
  • Hallo Panther,

   Wist jij hier al langer van. En als ik zo vrij mag zijn (en dat ben ik).
   Wat heb jij hier aangedaan?

   Een oud kinderspreekwoord luid, wat je zegt ben je zelf.
   Is dit hier ook op jouw van toepassing?

   Niet om je aan te pakken hoor, maar het gaat mij meer om een stukje bewustzijn creëren. Het is zo gemakkelijk om boosheid naar buiten te projecteren. En eenmaal buiten creëert het zo veel ellende.
   Verantwoordelijkheid nemen voor je emoties is een volwassen stap en bij deze zaken hebben we volwassen mensen nodig.

   4 likes
   • * sara: het is dan ook maar een kinderspreekwoord, want als ik zeg dat Soros een grote psychopaat is, wil dat volgens jou zeggen dat ik dat zelf ben?
    Of maak je maar een grapje?
    Kom op zeg, niet zo dom praten hoor, neem je verantwoordelijkheid als volwassene eens zou ik zeggen.
    Ik wil je de les niet lezen maar tracht wel een beetje bewustzijn bij je te zaaien.

    0 likes
   • O ja sara, zie je de dominantie van je eigen woorden als je zegt ”Het is zo makkelijk om boosheid naar buiten te projecteren, eenmaal buiten creeert het zoveel ellende.”
    Met andere woorden, die Soros criminelen, en daar weer de zgn. tegendemonstranten van, uit hetzelfde nest, de aanstichters van al het kwaad, in feite schizofrenen gekken, mag niets van gezegd worden, daar mag niemand boos op worden?
    Want dat is wat je indirect zegt.
    En dan dat ”verantwoordelijkheid nemen voor je emoties is een volwassen stap.”
    Echt, knettergek en lachen zeg.
    Ik hoop dat je het stukje bewustzijn dat ik je bij wil brengen als een liefdevol brokje wijsheid ziet.
    Het is jouw plekje in de spiraal des levens, niets mis mee.
    Namastee.

    0 likes
 13. Welke krant heeft dit op pagina 1 gezet als kop? Dze zaak is gruwelijker als die van Dutroux en de media zwijgt hier weer. Behalve geenstijl.nl https://www.geenstijl.nl/5141123/lekker-links-deugen-tot-je-kinderen-er-kapot-aan-gaan/

  2 likes
  • ”Lekker links deugen tot je kinderen er kapot aan gaan” dat verzint alleen Geenstijl, het is dan ook Soros media.

   0 likes
   • De docu Kinderhandel Mitten Europa van ARTE ook Soros Propaganda.? Kijk op de site van Ella Ster., uitstekende info van een integer persoon of kijk een van de 5 video’s van Ronald Bernard van Irma Schiffers.

    1 likes
    • Dat is juist het gevaarlijke in deze tijd, in de twilight zone waar we nu inzitten.
     Zo’n type als Soros en zijn betaalde aanhang haakt handig op dit soort ellende in, wie maalt er om wat waar is en wat niet is juist hun credo.
     Ze vergroten graag uit, dikken graag aan, blijven er graag op hameren want ellende zal en moet blijven bestaan.
     De reddende hand you know? De politiestaat zal ons dan wel komen redden….daar gaan we zelfs om smeken hoopten ze.
     Bovendien kan er vet aan al die ellende verdiend worden, dus ja, waar denk je zelf dat ze zich graag mee bezig houden.
     Wat is Soros gerelateerd en wat niet, verwarring zijn de Soros adepten ook dol op en is ook makkelijk, dus is dan ook rijkelijk aanwezig.
     De tijd zal het leren wie de angstaanblazers/aandikkers en/of tevens daders waren en daar weer anti demonstranten tegen uit hetzelfde nest, of niet, en wie de echte slachtoffers zijn.

     0 likes
  • Het was. Maandag op het Radio l van 7 uur, s avonds ging het alleen maar over die vermoorde dubbelspionen, volgens Trees May vermoord door de Russen, geen woord hierover

   1 likes
 14. Maar dat vormen ze ook…..de satanisten zijn de kleine minderheid…..de 1%.
  De meeste mensen zijn normaal…..overigens is die Metoo beweging ook een Soros project, terwijl hij zich uitsluitend met pedo’s, verkrachters en moordenaars omringt……??? hoe raar is dat?
  Sick.
  Misschien wil hij zo de vrouwen voor de grap tegen de mannen opzetten?
  Waarom anders maakt een persoon als Soros zich daar zo druk om?
  Je kan je maar vervelen en een echte real life soap naar eigen keuze in je eigen media zien.
  De media stond er even bol van, Saskia Noort sprong er bovenop, die rook weer ellende en sensatie dus money en zo te lezen gaan ze de draad weer vrolijk oppakken.
  Voor een psychopaat als Soros gaat niets te ver, en genoeg hielenlikkers.
  Niet vergeten: er zijn meer normale mensen dat gestoorden, alleen die hoor je niet, want die werken niet in de media.

  2 likes
 15. Wederom wordt er met geen woord gerept over het feit dat de daders moslims zijn.
  Het jarenlange wegkijken van deugend links begint verkeerd af lopen en hiermee is het startschot van een oorlog gegeven.
  Wordt wakker voor het te laat is, althans, het is al te laat.

  1 likes
 16. Alles wat je kunt bedènken… gebeurt.

  Alles wat jij… Niet kunt bedenken…òòk !

  Dat is de mens, die de gift van het bewuste denken heeft meegekregen, wàt een schepsels… !

  Met de kennis van NU…had `ie`…. of `IE`… 😉 het TOEN vast ànders gedaan…

  Maar ja, wie de verleiding creeert, creeert het kwaad.

  0 likes
 17. Trouwens Ronald Bernhard komt bij mij heel integer over.

  0 likes
  • Dat dacht ik ook even. Totdat hij er een fondsenwerf campagne van maakte. Ik heb nog niks aan bewijs gezien. Het verhaal dat hij ophangt is eerder vertelt door anderen.

   0 likes
 18. Onze wereld anno nu. Dat jonge meisjes misbruikt en vermoord worden is niet zo erg als niet politiek correct zijn. Als dit is wat 73 jaar vrede in het Westen ons heeft gebracht, dan vrees ik voor de toekomst..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...