Homepagina » Buitenland » Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies
Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies

Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies

De Republikeinen in de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden hebben ‘geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot gevonden tussen het campagneteam van president Donald Trump en Rusland’.

De inlichtingencommissie, gedomineerd door Republikeinen, presenteerde maandag in een persbericht zijn belangrijkste conclusies van het onderzoek naar Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016.

De Republikeinen beweren ook dat ze geen bewijzen vonden van een voorkeur van Vladimir Poetin voor Trump in 2016 – in tegenstelling tot wat de inlichtingendiensten concludeerden.

Stof voor misdaadschrijvers

De Democratische leden van de commissie zullen de conclusies waarschijnlijk verwerpen.

Parlementslid Mike Conaway leidt het Rusland-onderzoek van de commissie. Hij zegt dat de vermoedens van geheime afspraken op zijn best stof zijn voor misdaadschrijvers als Tom Clancy.

Fictie

Het is dus ook fictie om geheime afspraken te vermoeden achter de ontmoeting van Trumps oudste zoon Donald Junior in juli 2016 met een Russische advocate.

Zij zou Trump Jr. gevoelige informatie hebben beloofd over Hillary Clinton. In de ruimte bevonden zich ook Trumps adviseur en schoonzoon Jared Kushner en gewezen campagneleider Paul Manafort.

Het ontwerprapport wordt dinsdag aan de Democratische leden van de commissie toegezonden.

Foto: NatigKrolik Wikimedia Commons

[Belga]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
3 jaren geleden

Dit is een hele zure dag voor de mainstream media. Valt ook op te merken dat vandaag weinig kranten repten over de bevindingen van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden. Vooral het Algemeen Dagblad dat bekend staat als een virulent Trumphatende courant want ze laten geen ogenblik voorbij gaan om Trump en of zijn familie te demoniseren net als de Azijnbode (lees Volkskrant).

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Amerika moet niet zo zeuren. Ze bemoeiden zich namelijk met zo’n beetje elk land in de wereld.

Hawks
Hawks
3 jaren geleden

Wonderlijk, de reps in de onderzoekscommissie concluderen iets anders dan de dems in dezelfde onderzoekscommissie.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Als je al kijkt welke bijvoeglijke naamwoorden er bedacht zijn bij het woord bewijs? noem substantieel of substantieel verkregen, dan blijft er geen enkel bewijs meer over, voor wat dan ook. In deze maatschappij, waar je zwart niet meer zwart mag noemen, maar iets wat opgebouwd is uit grijswaarden. Dat is wat mij betreft de ondergang van de mensheid. Ik wil het hier, bij deze nog 1x noemen alvorens gearresteerd te worden: KAASKOP;NEGERZOEN;ZWARTEPIET;GEITENKR(GENUANCEERD) FOMOBIEL;ALLOCHTOON OF WELKE TOON DAN OOK… I HAD NO SEXUAL INVOLVEMENT WITH THAT WOMAN! KUS ME LINKERTEEN en waar is de dierenpartij? ONGEDIERTE! dat zijn toch ook dieren? ONKRUID, dat groeit toch ook? Ik sluit een boekje en al die partijen, die vragen om mijn medeleven of mening… zoek het lekker uit. Bewijs of geen bewijs, ik ben blij dat mijn aardse leven, niet van immer is. Als ik mijn ogen sluit, dan ga ik alleen verder, want het instituut heeft de mooiste aspecten al lang verkloot. Vrij zijn, is je ook distantiëren van dit gelul, want je kan er toch geen kant mee op. Het verschil tussen een klavertje 4 of 3. Fijne avond, aan allen die wel weten hoe de vork in de steel zit. Ik hoef het niet meer te weten!

x

Check Also

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

lourens

Fajah Lourens wenst geen prik: ‘Ik ben een wappie en daar ben ik trots op’

Ook actrice en schrijfster Fajah Lourens liep ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x