Homepagina » Buitenland » Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies
Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies

Geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot tussen Trump en Rusland. Inlichtingencommissie presenteert conclusies

De Republikeinen in de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden hebben ‘geen enkel bewijs van collusie, coördinatie of complot gevonden tussen het campagneteam van president Donald Trump en Rusland’.

De inlichtingencommissie, gedomineerd door Republikeinen, presenteerde maandag in een persbericht zijn belangrijkste conclusies van het onderzoek naar Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016.

De Republikeinen beweren ook dat ze geen bewijzen vonden van een voorkeur van Vladimir Poetin voor Trump in 2016 – in tegenstelling tot wat de inlichtingendiensten concludeerden.

Stof voor misdaadschrijvers

De Democratische leden van de commissie zullen de conclusies waarschijnlijk verwerpen.

Parlementslid Mike Conaway leidt het Rusland-onderzoek van de commissie. Hij zegt dat de vermoedens van geheime afspraken op zijn best stof zijn voor misdaadschrijvers als Tom Clancy.

Fictie

Het is dus ook fictie om geheime afspraken te vermoeden achter de ontmoeting van Trumps oudste zoon Donald Junior in juli 2016 met een Russische advocate.

Zij zou Trump Jr. gevoelige informatie hebben beloofd over Hillary Clinton. In de ruimte bevonden zich ook Trumps adviseur en schoonzoon Jared Kushner en gewezen campagneleider Paul Manafort.

Het ontwerprapport wordt dinsdag aan de Democratische leden van de commissie toegezonden.

Foto: NatigKrolik Wikimedia Commons

[Belga]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Amerika moet niet zo zeuren. Ze bemoeiden zich namelijk met zo’n beetje elk land in de wereld.

  12 likes
 • Hawks schreef:

  Wonderlijk, de reps in de onderzoekscommissie concluderen iets anders dan de dems in dezelfde onderzoekscommissie.

  3 likes
  • Frans2 schreef:

   Het is dan ook niet de inlichtingencommissie die haar conclusies presenteert, het zijn de Republikeinen die alleen hun conclusies presenteren.

   1 likes
 • Nehemia schreef:

  Dit is een hele zure dag voor de mainstream media. Valt ook op te merken dat vandaag weinig kranten repten over de bevindingen van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden. Vooral het Algemeen Dagblad dat bekend staat als een virulent Trumphatende courant want ze laten geen ogenblik voorbij gaan om Trump en of zijn familie te demoniseren net als de Azijnbode (lees Volkskrant).

  1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Daarom veel aandacht voor de moord op de Russische dubbelspion die een giftig koekje van eigen deeg kreeg te verwerken en nu op steven na dood is. De dubbelhartige Khazaren worden hysterisch als ze met eigen methoden worden geconfronteerd en mogelijk hebben ze het zelf gedaan want WO 3 moet gestart worden.

   0 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    PS…

    Op sterven na dood ! Jammer voor zijn dochter die mogelijk slachtoffer is van Pa met zijn gore streken ! Maar dat zie je vaker in die kringen !

    1 likes
 • Jeff schreef:

  Als je al kijkt welke bijvoeglijke naamwoorden er bedacht zijn bij het woord bewijs? noem substantieel of substantieel verkregen, dan blijft er geen enkel bewijs meer over, voor wat dan ook. In deze maatschappij, waar je zwart niet meer zwart mag noemen, maar iets wat opgebouwd is uit grijswaarden. Dat is wat mij betreft de ondergang van de mensheid. Ik wil het hier, bij deze nog 1x noemen alvorens gearresteerd te worden: KAASKOP;NEGERZOEN;ZWARTEPIET;GEITENKR(GENUANCEERD) FOMOBIEL;ALLOCHTOON OF WELKE TOON DAN OOK… I HAD NO SEXUAL INVOLVEMENT WITH THAT WOMAN! KUS ME LINKERTEEN en waar is de dierenpartij? ONGEDIERTE! dat zijn toch ook dieren? ONKRUID, dat groeit toch ook? Ik sluit een boekje en al die partijen, die vragen om mijn medeleven of mening… zoek het lekker uit. Bewijs of geen bewijs, ik ben blij dat mijn aardse leven, niet van immer is. Als ik mijn ogen sluit, dan ga ik alleen verder, want het instituut heeft de mooiste aspecten al lang verkloot. Vrij zijn, is je ook distantiëren van dit gelul, want je kan er toch geen kant mee op. Het verschil tussen een klavertje 4 of 3. Fijne avond, aan allen die wel weten hoe de vork in de steel zit. Ik hoef het niet meer te weten!

  2 likes
 • johan den haag schreef:

  Wat ik vooral uit het stukje haal is dat Amerika en democratie niets met elkaar te maken hebben.
  en dat wij in de EU dezelfde kant opgaan of al gegaan zijn.
  We leven in een enge tijd.
  We zijn de afgelopen 40 jaar getraind in verschrikkelijk ego te zijn en eigenlijk totaal geen interesse hebben in saamhorigheid, vrede en een beetje fijne wereld.

  Dat wij nu in de VEUS ( zelf bedachte termen voor ingekapselde EU door de VS) allemaal burgertjes zijn geworden die aan het schuldeninfuus hangen is ideaal voor onze machthebbertjes.
  Ze testen ons ook door falseflag aanslagen, extreme schuldenbergen, onophoudelijke oorlogen in het Midden Oosten (en hiermee de import via vluchtelingen van de islam) en onophoudelijk bashen Rusland.

  Ze komen hier nog mee weg ook

  Wat moeten we met deze enorme puinhopen gecreëerd door die kleine groep neo fascistische ultra rijken die dit alles bewerkstelligen.

  Niets!

  Blijkbaar eist de geest van de tijd dit.

  Hopelijk heeft God nog een beetje genade en wordt het lijden niet inmens

  P.S.

  Dit Rusland bashen is gevaarlijk, het is bijna net zo erg als de Jood bashen voor WoII
  Dat men nu geen connectie ziet in de verkiezingsstrijd is, vanwege het feit dat de Republikeinen Trump willen aanhouden. Niet omdat ze hem mogen, maar om de macht te houden om de gekste dingen te kunnen gaan doen.

  1 likes
 • dna schreef:

  Israel is t hondje van putin. Amerika is het hondje van israel. Met hun gedreig met bommetjes. Goorlappen en en idioten zijn het allemaal!

  0 likes
 • dna schreef:

  Die syndroom twitter president is er om iedereen te ontslaan/fired! Die israel in de weg zit ook.

  0 likes
 • dna schreef:

  Mossad, kgb en cia doen hier de false flags en zieke manipulaties!!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >