Gezondheid

BMR-vaccinatie en autisme: Klokkenluider geeft wetenschapsfraude toe

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. William Thompson, werkzaam voor de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, heeft via zijn advocaat laten weten dat hij data heeft gemanipuleerd om een causaal verband tussen de BMR-prik en autisme te verbergen. Uit het onderzoek bleek dat Afro-Amerikaanse jongetjes 3,4 keer meer kans hadden op autisme als ze in de eerste 36 maanden na geboorte een BMR-vaccin hadden gekregen.

Thompson geeft in zijn verklaring toe aan wat door sommigen ‘fraude’ of ‘het manipuleren van data’ wordt genoemd. “Ik heb er spijt van dat mijn coauteurs en ik statistisch significante informatie hebben weggelaten uit ons artikel dat in 2004 in het tijdschrift Pediatrics is gepubliceerd,” schreef de wetenschapper. “Uit de data kwam naar voren dat Afro-Amerikaanse jongetjes die binnen 36 maanden na geboorte een BMR-prik kregen, een grotere kans hadden op autisme. Nadat de gegevens waren verzameld werd besloten welke resultaten we bekend zouden maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij voegde toe dat hij samenwerkt met het Republikeinse congreslid William Posey. Op 19 augustus vertelde dr. Thompson voor het eerst in een video van Autism Media Channel dat hij ‘zich diep schaamt’ voor het verdoezelen van ‘gevoelige resultaten’ die wezen op een verband tussen BMR-vaccins en autisme bij Afro-Amerikaanse jongetjes.

Terwijl het nieuws door de media werd genegeerd, explodeerde Twitter nadat de video was geplaatst. Op 26 augustus stond #CDC Whistleblower bij de trending topics op 2. Dat was met name te danken aan groepen ouders die er getuige van waren geweest hoe hun kinderen autisme en andere aandoeningen ontwikkelden vlak nadat ze bepaalde vaccinaties hadden gekregen.

In zijn persverklaring maakt Thompson duidelijk dat hij er niet van op de hoogte was dat zijn gesprekken werden opgenomen of dat de opnames openbaar zouden worden gemaakt. Hij is ook van mening dat vaccins ‘ontelbaar veel levens hebben gered’ en wil ‘hiermee niet suggereren dat ouders het vaccineren van hun kinderen moeten vermijden’.

Aan het einde van de verklaring laat dr. Thompson weten dat zijn collega’s, in tegenstelling tot wat een aantal alternatieve media eerder meldden, professioneel zijn gebleven nadat het nieuws naar buiten was gekomen. Er was ‘geen sprake van druk of vergelding’.

[Epoch Times, CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
9 jaren geleden

Beste William Thompson,

Hoogst waarschijnlijk zul je dit niet lezen.Maar ik wil je bedanken voor de moed dat je dit eerlijk durft te verteld aan ons.Schuld is een groot en beladen woord.En (ver)oordelen heeft ook geen zin.Dat is niet aan ons.Wat ik wel weet is dat door deze bekendmaking hier van,we nieuwe inzichten krijgen en nieuwe stappen kunnen ondernemen om dit in toekomst te voorkomen.

M.v.g Robert

erik smit
erik smit
9 jaren geleden

Het artikel lijkt heel overtuigend. Maar zie hier het wederhoor:
http://edition.cnn.com/2014/08/27/health/irpt-cdc-autism-vaccine-study/

Het bizarre aan jullie artikel is het woord ‘causaal’. Als er al een correlatie gevonden is, dan wijst dat nog niet op causaliteit.

Een causaal verband is alleen ooit aangetoond door Wakefield, en dat was dus daadwerkelijk een fraudeur, die betaald werd door een firma die een concurrerend vaccin aan de man probeerde te brengen.

Kees Chinees
Kees Chinees
9 jaren geleden

Nou dan laat je je kind toch niet inenten kijken of dat betere resultaten zal geven.

Atje patatje
Atje patatje
9 jaren geleden

Nee, ik laat mij kind zeker niet inenten @kees Chinees. Rara, wat zal er gebeuren…..
Enkele jaren voor invoering van het mazelen vaccin (1976) was sterfte door mazelen al gedaald van bijna 3000 per jaar tot nog geen 10 sterfgevallen per jaar.

Mijn kind overleeft gewoon een virus als de mazelen, net zoals jouw mazelen gevaccineerde kind dat zal doen. Echter krijgt jouw gevaccineerde kind zeer vermoedelijk nooit de mazelen diagnose, ookal is het wél besmet met mazelen omdat het geloof in de werking van het vaccin heel groot is. Mijn kind daarentegen zal een mazelendiagnose kunnen krijgen zélfs als het niet eens besmet is met mazelen, gewoon omdat het systeem van het systeem van diagnoses stellen dit toe laat. Klinkt ongelofelijk en je zult haast denken dat dit niet waar is?

Beste Kees, Vraag maar eens na bij het rivm of men er een dubbele standaard op na houdt wat betreft diagnoses stellen voor mazelen voor ongevaccineerden en gevaccineerden.

En wat zal er gebeuren met kinderen die een kinderziekte als de bof of rode hond doormaken?
In veel gevallen wordt een kind er geeneens ziek van, merkt het niet dat het een bof of rode hond besmetting geeft doorgemaakt, het zijn onschuldige kinderziektes.
Waar men de wijsheid vandaan heeft dat bof of rode hond voor vruchtbaarheids problemen of geboorte afwijkingen kan zorgen mag mij met bewijs overtuigen want dat bewijs ben ik nog niet tegen gekomen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x