Mens en DierCorona

Eric Clapton na coronavaccin: ‘Ik had nooit bij de naald in de buurt moeten komen’

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger en gitarist Eric Clapton heeft spijt dat hij de coronaprik heeft gehaald, zo heeft hij laten weten aan de Italiaanse filmproducent Robin Monotti. Uit het bericht, dat Monotti doorstuurde naar America’s Frontline Doctors, blijkt dat Clapton na de prik last heeft gekregen van bijwerkingen.

De 76-jarige zanger, die aan emfyseem lijdt, nam in februari dit jaar het AstraZeneca-vaccin. Vrijwel meteen kreeg hij last van heftige bijwerkingen die 10 dagen aanhielden. Toen hij hersteld was, kreeg hij te horen dat hij over 12 weken zijn tweede dosis zou krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Gevolgen waren rampzalig

Al na zes weken kreeg hij opnieuw een uitnodiging. Er was inmiddels wat meer bekend over de gevaren van de AstraZeneca-prik. “De gevolgen waren rampzalig. Mijn handen en voeten waren ijskoud, gevoelloos of gloeiden en ik kon ze twee weken nauwelijks gebruiken. Ik was bang dat ik nooit meer zou spelen. Ik lijd aan perifere neuropathie en had nooit in de buurt van de naald moeten komen. Maar volgens de propaganda was het vaccin veilig voor iedereen,” klaagt Clapton.

Zegevieren

Hij verwijst naar een nummer dat Van Morrison onlangs heeft uitgebracht, ‘The Rebels’, waarin hij zich afvraagt: “Waar zijn alle rebellen gebleven? Ze verschuilen zich achter hun computerscherm. Waar is de geestdrift, waar is de ziel? Waar zijn de rebellen gebleven?”

Clapton zegt al zijn hele leven een rebel te zijn en te strijden tegen ‘tirannie en arrogante autoriteit, waar we nu mee te maken hebben’. “Maar ik hunker ook naar broederschap, compassie en liefde. Met die dingen kunnen we zegevieren.”

[America’s Frontline Doctors]

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
3 jaren geleden

Een echte rebel zou goed geïnformeerd zijn, niet in de propaganda getrapt zijn en die eerste spuit al nooit genomen hebben.
Maar goed, misschien kan hij er nog een mooie song over schrijven die viral gaat en nog meer mensen wakker maakt.
Maar ’t blijft stom.

Ludger
Ludger
3 jaren geleden

Rocksterren horen ook rebels te zijn i.p.v hoeren van de macht. Volksverrader fransje bouwer is duidelijk geen rockster

Covid-23
Covid-23
3 jaren geleden

Too little, too late mr Clapton.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

En nu maar wachten of je een virus in the wild gaat overleven mr Clapton. Goed van je dat je er mee naar buiten komt maar je had niet zo stom moeten zijn om het überhaupt te nemen. Inderdaad waar zijn de rockers gebleven. Soffties geworden.

Woe to you, oh earth and sea
For the Devil sends the beast with wrath. Because he knows the time is short. Let him who hath understanding Reckon the number of the beast. For it is a human number Its number is six hundred and sixty six.
(Iron Maiden, the number of the beast -1982).

P.s. Over het algemeen wordt het beest in de overleveringen niet als wezen gezien maar als een systeem.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x