Homepagina » Propaganda » “Amerikaanse media zijn niet meer de spiegel van de samenleving, maar buiksprekers van de elite”
"Amerikaanse media zijn niet meer de spiegel van de samenleving, maar buiksprekers van de elite"

“Amerikaanse media zijn niet meer de spiegel van de samenleving, maar buiksprekers van de elite”

De Amerikaanse media zijn niet langer de spiegel van de samenleving, maar buiksprekers van de politieke elite. Dat blijkt uit onthullingen van WikiLeaks.

De mainstream media gedragen zich als schoothondjes, onthult de klokkenluiderssite. Op 30 april legde journalist Ken Vogel van Politico zijn artikel over Hillary Clinton voor aan de Democratische partij. “Zoals afgesproken, suggesties welkom,” stond eronder.

Senator Bernie Sanders werd zoveel mogelijk buiten beeld gehouden, waarna Joe Scarborough van MSNBC zei dat ‘het systeem was gemanipuleerd tegen Sanders’.

‘Clinton News Network’

CNN heeft inmiddels de bijnaam ‘Clinton News Network’ gekregen. Hillary Clinton kreeg weinig lastige vragen, gastenpanels van de zender zitten vol met Democraten en verkiezingsstrateeg Paul Begala vroeg Clinton vooraf wat hij op tv moest zeggen.

Dan is er nog de beruchte draaideur. George Stephanopoulos werkte voor Bill Clinton en is nu politiek verslaggever van ABC. Hij stortte 70.000 dollar in de kas van de Clinton Foundation.

‘Journalisten weten letterlijk niets’

De overgebleven neutrale media werden onder Obama schoothondjes, schrijft Derk Jan Eppink van het London Policy Center in New York. Ben Rhodes, een woordvoerder van Obama, schepte in het New York Times Magazine op over hoe hij de media manipuleerde. Hij zei journalisten nepnieuws te voeren. “Journalisten zijn gemiddeld 27 jaar. Ze weten letterlijk niets,” zei hij.

“Maar de tijd dat mediakopstukken meningen konden voorkauwen voor ‘domme mensen’ is voorbij,” zegt Eppink. “Amerikaanse media hebben geen greep meer op de masa.”

[Volkskrant]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
5 jaren geleden

Het is een pot nat, want Trump blijkt een verre neef te zijn van Hillary Clinton.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite216.htm

Daarnaast is Trump een puppet van de zionisten die juist Hillary in het Witte huis willen hebben en Trump speelt een dubbelspel om haar daar te krijgen.

Je kunt dus helemaal niet meer van verkiezingen spreken. Het is 1 smerig spel.

De Overheid.
De Overheid.
5 jaren geleden

“NIET MEER” het is altijd zo geweest maar door ons groeiende bewustzijn gaan we het anders zien.

Poes
Poes
5 jaren geleden

” Amerikaanse media hebben geen grip meer op de massa”

Das goed nieuws!

kwestie van tijd dat het in de rest van de wereld ook zo is en dan komt het echte nieuws.

exegese
exegese
5 jaren geleden

“Journalisten zijn gemiddeld 27 jaar. Ze weten letterlijk niets,”

Journalisten moeten gehoorzamen, meestal doen zij het veldwerk en het vergaarde “nieuws”wordt door hun meerderen binnen de gigantische leugenfabrieken bewerkt en verdraaid tot het de belangen van hun meerderen (banken en multinationals) ten dienste is.

Amerika is al een natie met een verderfelijke invloed sinds het werd afgenomen van de oorspronkelijke bewoners. Het is hoogste tijd dat dit onrecht een halt toegeroepen wordt.

Het klinkt bijna ongeloofwaardig maar de als schreeuwlelijk afgebeelde Donald Trump lijkt daar aan mee te willen werken. Hij is de enige die geen oorlog wil, de enige die wil onderhandelen met de Russen en nog tal van andere opzienbarende veranderingen. Hij is dan ook geen politicus en dat schept hoop op verandering, als hij mag blijven leven. Daar zal hij echter hulp bij moeten krijgen. Één kogel is al genoeg voor een drastische koerswijziging zo leerde ons de geschiedenis.

x

Check Also

bpoc2020

Ziekenhuispatiënt haalt uit naar media: ‘Jullie pushen net zo hard mee met die hele vaccinatie-ellende’

Leon (50) werd opgenomen in het Catharina ...

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x