Homepagina » Buitenland » EU wordt gedomineerd door een ontspoorde elite. Deze nieuwe alliantie moet fanatici als Timmermans en Verhofstadt stoppen
EU wordt gedomineerd door een ontspoorde elite. Deze nieuwe alliantie moet fanatici als Timmermans en Verhofstadt stoppen
Foto: Discasto Wikimedia Commons

EU wordt gedomineerd door een ontspoorde elite. Deze nieuwe alliantie moet fanatici als Timmermans en Verhofstadt stoppen

FvD-leider Thierry Baudet heeft in Parijs een intentieverklaring ondertekend om na de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei aanstaande een groot eurosceptisch blok te gaan vormen.

Het doel daarvan is om de vorming van een Europese superstaat te stoppen.

“Tot nu toe waren de eurosceptische krachten in Brussel hopeloos verdeeld,” merkte Baudet op.

Fanatici

“Daardoor lukte het de fanatici – Verhofstadt, Juncker, Timmermans – om alsmaar meer macht te centraliseren en de nationale staten te ondermijnen,” zei hij.

Na 23 mei moeten we de handen ineen slaan en blokkerende minderheden vormen. Voor het eerst bestaat er nu een kans dat we niet alsmaar meer EU krijgen, maar minder, aldus het Kamerlid.

In de intentieverklaring staat onder meer dat de Europese Unie niet langer biedt wat de volkeren van Europa wensen en nodig hebben.

Ontspoorde elite

De organisatie is te machtig, te arrogant en te afstandelijk geworden.

De Europese democratie wordt gedwarsboomd door de concentratie van aanzienlijke bevoegdheden in de handen van Brusselse technocraten.

De Europese Commissie wordt gedomineerd door een ontspoorde, ideologisch gedreven elite.

Oorsprong

In de verklaring staat dat de EU schuld heeft aan alle grote crises van nu: ongecontroleerde immigratie, zwakke economische groei, grote werkloosheid en gebrek aan veiligheid.

De eurosceptische partijen, die volgens de laatste peilingen zo’n 150 van de 705 zetels kunnen halen, zijn van mening dat Europa moet terugkeren naar de oorsprong van het Europese ideaal en een plaats moet zijn waar trotse natiestaten samenkomen om samen te werken.

[Forum voor Democratie]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rikk schreef:

  Nu ben ik ook niet zo´n voorstander van de EU en al helemaal niet van verdergaande integratie maar om nu te zeggen dat de EU hoofdschuldige is aan “alle grote crises van nu: ongecontroleerde immigratie, zwakke economische groei, grote werkloosheid en gebrek aan veiligheid.”

  DE waarheid is dat De Mens hieraan schuldig is omdat het De wereldkampioen wil zijn, het beter wil hebben dan een ander, gewoonweg hebzucht heeft en EGO driven is, andere mensen (en zichzelf) wantrouwt en alles lijkt te draaien om materie en luxe in plaats van zelfontplooiing en meer bewustzijn.

  Een Alien die de aarde en de mens zo aanschouwt, zal het wel een kostelijk schouwspel vinden als humor tot de kenmerken van de alien behoort.

  De EU is nog nooit democratisch gekozen, de opkomst is altijd veel lager dan 50% inhoudende dat meer dan 50% de EU gewoon volledig negeert en daarmee EU insituten niet democratisch legitiem zijn.

  11 likes
 • marcel Koningen schreef:

  Met heel veel geld extra naar defensie , gaan die nog meer aan verre landen slopen doen en komen de bewoners kwaad of wanhopig naar ons toe gevlucht omdat alles kapot is daar en er hier niemand bij de grens staat. Want het leger is in het buitenland zonder v.n. mandaat op grondstoffen jacht voor de economische elite.Dan gaan hier nog meer mensen stemmen op partijen die niet willen dat die mensen dan hier gaan wonen.En die partijen verhogen dan weer het geld bedrag voor defensie .Die daar dan weer meer landen mee kan slopen en……………………….
  En iedereen loopt er weer in .In deze al zo oud als de economische elite zelf is truc die verandering belooft van hun economisch groei model dat op stelen van grondstoffen door middel van oorlog voeren en stelen van anderlands bevolking voor de eigenlandse economische groei en hoog opgeleiden die daar zo nodig zijn en hier makkelijk opgeleid hadden gekund en waar in is geïnvesteerd door dat land hier werk aan te bieden en dan ook nog belasting stelen van andere landen als belasting paradijs met speciale afspraken.
  Natuurlijk wordt dat model niet verandert.
  nu niet ,nou niet en nooit niet want met krimp krimpt hun kapitaal onder inflatie ratio en verdwijnt na verloop van tijd door de inflatie net zoals dat bij de gewone mensen het al jaren het geval is en raken zij hun bevoorrechte positie kwijt .De oudste truc in politiek is verandering beloven maar niet doen.
  Mvrg,Marcel

  17 likes
 • duitinzakje schreef:

  De EU is niets anders dan een ‘stepping stone’ naar een door de global elite gewilde ‘one world government’.

  Onder sympathiek klinkende termen worden wij stap voor stap naar een nieuwe dystopische feodale situatie gebracht. Als wij niet heel snel ingrijpen, gaan onze kinderen en kleinkinderen straks als lijfeigenen door het leven. Een leven waarin zij helemaal niets meer hebben in te brengen; denk aan die arme Russen onder het communisme.

  Schrijf je afgevaardigde in de Tweede Kamer aan en dwing hem/haar om actie te ondernemen tegen deze beweging. Wanneer genoeg mensen laten weten dat ze de politiek mede verantwoordelijk maken, kunnen we in ieder geval een stok in dit totalitaire wiel steken.

  Ook de klimaathysterie past in dit verhaal. De global elite verzint een wereldomvattend probleem – maakt ons in de ontwikkelde wereld hoofdverantwoordelijke – en eist wereldomvattende oplossingen.

  Het volgende verhaal is weliswaar lang maar zit tjokvol interessante links en doorverwijzingen. Het toont ook weer eens aan dat de klimaat gekte bedacht is door de elites.

  https://rense.com/general96/demand-congress-stop-funding-this-manufactured-hoax.php

  11 likes
  • marcel Koningen schreef:

   Er is op geen een manier serieus contact te maken met geen een politieke partij voor belangrijke mededelingen integen deel vanaf dat men dat met echte klokkenluiders achtige mededelingen doet gaan er ineens allerlei rare en nare dingen hun intree doen in je leven .Waarbij familie niet wordt gespaard en geen middel geschuwd wordt. Ook wordt je bij zo goed als alle politieke partijen er op gewezen dat religie het aller belangrijkst is voor de mens.
   Ik weet dit omdat ik al bijna twintig jaar tegen de bierkaai vecht en inderdaad met elke politieke partij te maken heb gehad .Nu weet ik dat ik met een in het buitenland beurs genoteerd bedrijf te maken heb en alle politieke figuren daar werknemer van zijn en een spelletje van zogenaamde verdeeldheid spelen.En ook nog eens fundamentalistische religieuzen zijn die hoog verheven boven de gewone mensen staan en die mensen als dingen,producten of middelen zien om hun door religieuze waanzin geïnspireerd beleid uit te voeren.Een democratie die zogoed als onzichtbare trekjes heeft van een religieuze dictatuur en zich ook zodanig gedraagt als je dieper vraagt.
   Mvrg,Marcel

   6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Noord Europa zal nooit samen kunnen met Zuid Europa. Zuid Europa lacht zich kapot om die domme Noordelingen. Voorlopjsisalleen Zuid Europa er begr van geworden. Mensen in Zuid Europa hebben allemaal en spaarpotjemet een paard in erin. Voorlopig met 50 jaar met pensioen. Hoogstehoeveelhied auto’s boven een ton je komt het tegen in Zuid Europa. De kapitale villa’s vandeEuropese elite in Zuid Europa zijn niet te tellen.
  Hier in noord Europa lijkt het alsof mensen iets hebben maar hebben geen moer te makke. Doorwerken tot je 70 jaar en je poen afstaan aan smerige liberalen als Verhofstadt met zijn bende. Stem verstandig en niet op het kartel. EU is criminaliteit, islam, werkeloosheid, daarwil je toch niet voor kiezen.

  6 likes
  • Rikk schreef:

   Inderdaad stem verstandig, stem niet! STOP STEMMEN of geef je je macht vrijwillig uit handen aan weer een partij die binnen het systeem opereert?

   7 likes
   • vladi schreef:

    Rikk,

    ik lees je graag maar is het niet een feit dat in nederland de wet word gehanteerd.
    de wet stelt dat een stembiljet dat niet word ingeleverd automatisch naar de grootste partij gaat.

    corrigeer me als dit niet waar is.

    groet medestrijder

    2 likes
 • Ron schreef:

  Junckers? Schrap die maar die is constant ladderzat en het is juist daarom dat die andere brulapen vrij spel hebben. Ze lagen bijna aan de basis van een WO3 door hun bemoeienissen in Oekraine. Het strafste is ze poken het vuur op en gaan dan lopen als het land in chaos lijkt te vallen.

  7 likes
  • deze schreef:

   onlangs zelfs ook met een knoert van een hansaplast pleister op zijn muilkorf .. hij ” durft ” wel ..

   fijn weekend allen hier en laten we elke dag maar genieten van wat er WEL goed is en mooi !

   2 likes
 • Klinkt misschien iets te sceptisch, maar:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug

  Hup, enorm veel problemen worden hiermee opgelost, lang niet alle.

  8 likes
 • Tallamaris schreef:

  De enige reden dat ik het nog 1 keer probeer,om te stemmen is dat Ik hoop dat alle andere partijen weggeblazen worden ,zodra de fvd het referendum terug gebracht heeft kunnen wij bepalen of we nog in de eu blijven,Of wij meer of geen geld uit willen geven aan oorlog of wapens ,of wij de farma aan gaan pakken en de vaccinaties stoppen en de ouders en artsen verantwoordelijk gaan houden voor deze misdaad tegen de mensheid.We gaan de fvd aan zn woord houden misschien ben ik een dromer op dat vlak , maar ik hou mij vast aan hoop voor de rest ben ik goed wakker.En al is Thierry dat op sommige vlakken nog niet gaandeweg zal hij het leren.

  3 likes
  • marcel Koningen schreef:

   Natuurlijk niet,als je otten gezien en gehoord hebt en in zijn achtergrond gekeken hebt, weet je dat fvd de complete truc is die verandering belooft afkomstig uit de economische elite uit de London city scene .Voor de zoveelste keer probeert otten een machtig baantje te regelen en fdv is deze keer de limousine met chauffeur baudet en lijfwacht hiddema de kofferbak gevuld met religieuze waan onzin op elk gebied .Bedoelt om de vvd de grootste te laten zijn aangezien dan anders het risico bestaat dat de pvv het kan zijn en dan mag de vvd geen kabinetten meer samen stellen .Overigens bijna alle politieke partijen komen voort uit de economische 30% elite die zo baantjes en gunstige regels en bescherming voor zich zelf regelt en anders om voor de andere 70% die stom toevallig hopeloos verdeeld zijn op zogenaamde partij programma’s waar niemand zich aan houd natuurlijk maar goedgebekt gebracht worden om stemmen te winnen en daarmee legitimiteit voor beleid.

   2 likes
 • Zalig zijn de onnozelen van geest, bekende woorden van iemand die het meer dan 100% bij het rechte eind had.

  4 likes
 • Only you schreef:

  Duivels gebroed als men hun gang laat gaan. ?

  2 likes
 • Kalki schreef:

  The distracted and corrupt satanic EU-elite must be replaced for a new world-elite and who are listening to the people and humanity. Than al kind of ‘Horror’ in the way of pervers (child)porno, destructions, killing, wars etc. must disappear totaly and than also: I want to write(like to dictated a book) about the folowing subject: Vishnu, Jesus, Maitreya, Kalki are alien scientists and are with their Death Ray’s Mechanism now the only hope for mankind to let all kind of horror and wars on Earth dissapear and instead bestowing universal peace.

  0 likes
 • x

  Check Also

  italië

  Italië gaat de belastingen VERLAGEN (met ons geld): ‘Dit is echt de bloody limit’

  De Italiaanse minister van Financiën Roberto Gualtieri ...

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  >