Buitenland

EU wordt gedomineerd door een ontspoorde elite. Deze nieuwe alliantie moet fanatici als Timmermans en Verhofstadt stoppen

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FvD-leider Thierry Baudet heeft in Parijs een intentieverklaring ondertekend om na de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei aanstaande een groot eurosceptisch blok te gaan vormen.

Het doel daarvan is om de vorming van een Europese superstaat te stoppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Tot nu toe waren de eurosceptische krachten in Brussel hopeloos verdeeld,” merkte Baudet op.

Fanatici

“Daardoor lukte het de fanatici – Verhofstadt, Juncker, Timmermans – om alsmaar meer macht te centraliseren en de nationale staten te ondermijnen,” zei hij.

Na 23 mei moeten we de handen ineen slaan en blokkerende minderheden vormen. Voor het eerst bestaat er nu een kans dat we niet alsmaar meer EU krijgen, maar minder, aldus het Kamerlid.

In de intentieverklaring staat onder meer dat de Europese Unie niet langer biedt wat de volkeren van Europa wensen en nodig hebben.

Ontspoorde elite

De organisatie is te machtig, te arrogant en te afstandelijk geworden.

De Europese democratie wordt gedwarsboomd door de concentratie van aanzienlijke bevoegdheden in de handen van Brusselse technocraten.

De Europese Commissie wordt gedomineerd door een ontspoorde, ideologisch gedreven elite.

Oorsprong

In de verklaring staat dat de EU schuld heeft aan alle grote crises van nu: ongecontroleerde immigratie, zwakke economische groei, grote werkloosheid en gebrek aan veiligheid.

De eurosceptische partijen, die volgens de laatste peilingen zo’n 150 van de 705 zetels kunnen halen, zijn van mening dat Europa moet terugkeren naar de oorsprong van het Europese ideaal en een plaats moet zijn waar trotse natiestaten samenkomen om samen te werken.

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Met heel veel geld extra naar defensie , gaan die nog meer aan verre landen slopen doen en komen de bewoners kwaad of wanhopig naar ons toe gevlucht omdat alles kapot is daar en er hier niemand bij de grens staat. Want het leger is in het buitenland zonder v.n. mandaat op grondstoffen jacht voor de economische elite.Dan gaan hier nog meer mensen stemmen op partijen die niet willen dat die mensen dan hier gaan wonen.En die partijen verhogen dan weer het geld bedrag voor defensie .Die daar dan weer meer landen mee kan slopen en……………………….
En iedereen loopt er weer in .In deze al zo oud als de economische elite zelf is truc die verandering belooft van hun economisch groei model dat op stelen van grondstoffen door middel van oorlog voeren en stelen van anderlands bevolking voor de eigenlandse economische groei en hoog opgeleiden die daar zo nodig zijn en hier makkelijk opgeleid hadden gekund en waar in is geïnvesteerd door dat land hier werk aan te bieden en dan ook nog belasting stelen van andere landen als belasting paradijs met speciale afspraken.
Natuurlijk wordt dat model niet verandert.
nu niet ,nou niet en nooit niet want met krimp krimpt hun kapitaal onder inflatie ratio en verdwijnt na verloop van tijd door de inflatie net zoals dat bij de gewone mensen het al jaren het geval is en raken zij hun bevoorrechte positie kwijt .De oudste truc in politiek is verandering beloven maar niet doen.
Mvrg,Marcel

Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Nu ben ik ook niet zo´n voorstander van de EU en al helemaal niet van verdergaande integratie maar om nu te zeggen dat de EU hoofdschuldige is aan “alle grote crises van nu: ongecontroleerde immigratie, zwakke economische groei, grote werkloosheid en gebrek aan veiligheid.”

DE waarheid is dat De Mens hieraan schuldig is omdat het De wereldkampioen wil zijn, het beter wil hebben dan een ander, gewoonweg hebzucht heeft en EGO driven is, andere mensen (en zichzelf) wantrouwt en alles lijkt te draaien om materie en luxe in plaats van zelfontplooiing en meer bewustzijn.

Een Alien die de aarde en de mens zo aanschouwt, zal het wel een kostelijk schouwspel vinden als humor tot de kenmerken van de alien behoort.

De EU is nog nooit democratisch gekozen, de opkomst is altijd veel lager dan 50% inhoudende dat meer dan 50% de EU gewoon volledig negeert en daarmee EU insituten niet democratisch legitiem zijn.

Ron
Ron
5 jaren geleden

Junckers? Schrap die maar die is constant ladderzat en het is juist daarom dat die andere brulapen vrij spel hebben. Ze lagen bijna aan de basis van een WO3 door hun bemoeienissen in Oekraine. Het strafste is ze poken het vuur op en gaan dan lopen als het land in chaos lijkt te vallen.

duitinzakje
duitinzakje
5 jaren geleden

De EU is niets anders dan een ‘stepping stone’ naar een door de global elite gewilde ‘one world government’.

Onder sympathiek klinkende termen worden wij stap voor stap naar een nieuwe dystopische feodale situatie gebracht. Als wij niet heel snel ingrijpen, gaan onze kinderen en kleinkinderen straks als lijfeigenen door het leven. Een leven waarin zij helemaal niets meer hebben in te brengen; denk aan die arme Russen onder het communisme.

Schrijf je afgevaardigde in de Tweede Kamer aan en dwing hem/haar om actie te ondernemen tegen deze beweging. Wanneer genoeg mensen laten weten dat ze de politiek mede verantwoordelijk maken, kunnen we in ieder geval een stok in dit totalitaire wiel steken.

Ook de klimaathysterie past in dit verhaal. De global elite verzint een wereldomvattend probleem – maakt ons in de ontwikkelde wereld hoofdverantwoordelijke – en eist wereldomvattende oplossingen.

Het volgende verhaal is weliswaar lang maar zit tjokvol interessante links en doorverwijzingen. Het toont ook weer eens aan dat de klimaat gekte bedacht is door de elites.

https://rense.com/general96/demand-congress-stop-funding-this-manufactured-hoax.php

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x