Buitenland

Zo spot je Russische inmenging tijdens de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen! De ultieme gids

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Amerika staan de tussentijdse verkiezingen, ook wel de midterms genoemd, voor de deur. Amerikanen kiezen op 6 november nieuwe leden voor het Congres.

Maar pas op voor Russische inmenging! Wees bang. Wees alert. Het rode gevaar schuilt overal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De aanstaande tussentijdse verkiezingen worden ook wel omschreven als dé belangrijkste verkiezingen (sinds de vorige verkiezingen).

Handige gids

Er wordt in de media zo vaak gesproken over Russische inmenging dat sommige Amerikanen zijn gaan denken dat het de naam is van een kandidaat.

Sommige naïeve kiezers zullen niet geloven dat de Russen hun stem beïnvloeden, maar de media en politici – op zoek naar steun, of een excuus – zeggen dat ze dat wel degelijk doen.

En als je de media en politici al niet kunt vertrouwen…

Om ervoor te zorgen dat jij geen slachtoffer wordt van Russische inmenging, heeft ICYMI een handige gids gemaakt.

Gemakkelijk te spotten

Als jij een Rus ontmoet, het maakt niet uit welke, dan ben je beïnvloed. Het is zinloos om nog te gaan stemmen.

Vooral op social media komt Russische beïnvloeding goed tot uiting.

Experts zeggen dat Russische inmenging heel gemakkelijk te spotten is op Twitter. Als je extreme uitlatingen, dubieuze memes of ondoordachte uitspraken tegenkomt, zijn die waarschijnlijk afkomstig uit Sint-Petersburg.

En tussen 2015 en 2017 was maar liefst één (!) op de 23.000 berichten op Facebook gelinkt aan Russische trollenfabrieken, zo blijkt uit onderzoek.

Moskouse midterms

We weten pas achteraf hoe groot de invloed van de Russen op de verkiezingen is geweest.

Als de Democraten winnen, weten we dat Rusland zich niet heeft gemengd in de verkiezingen.

Maar als de Republikeinen er goed voor staan, dan staat onomstotelijk vast dat de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed.

Dus blijf vooral alert en bang terwijl je je opmaakt voor de Moskouse midterms.

[ICYMI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

God zegene de dag dat de Amerikanen zelf zouden stoppen met criminele beïnvloeding van buitenlandse politiek.
Oorlogen zouden ophouden te bestaan, angst en terreur verdwijnen als sneeuw voor de zon. Profijt van bodemschatten zouden blijven waar ze thuishoren. The petrodollar zou zijn verderfelijke invloed op de mensheid onmiddellijk verliezen. Een dergelijke eerlijkheid en rechtvaardiging, daar zou de wereld nog eens van opknappen. Israël, Saudi Arabië en Amerika is naar mijn mening aan te wijzen als spil van het kwaad. Als de mensheid zich daarop stort en hen het huidige doen en laten onmogelijk maakt zijn we verlost.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

@JanB, en jij dacht dat wij, alsook de vrouwen in het “vrije westen” ook echt vrij zijn ?
Zo lang jij blijft geloven wat de M.S.M je voorkauwt blijf je gevangen in angst en hebzucht. Gevangen in het waanidee dat de rest van de wereld en de mens zelf van nature niet deugt en gevaarlijk is. Er zijn geen volkeren ter wereld te vinden die oorlogen en terreur op hun verlanglijstje hebben staan, en toch is de wereld er sinds mensenheugenis mee vergeven. Geeft je dat niet te denken ? Er is slechts een heel klein percentage van de mensheid wat daar de (verderfelijke) vruchten van plukt, hoe meer religie, hoe meer oorlog, hoe meer ellende, hoe beter zij het hebben, hoe vaster zij in het zadel zitten. Als we ons daarvan bevrijden, pas dan is er sprake van echte vrijheid. Ook al zijn de tralies van goud, een gevangenis is en blijft een gevangenis, zelfs als de tralies onzichtbaar zijn weggewerkt.

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

En weer gaat alles volgens Hegeliaans dialectiek: these x antithese = synthese.

Waar de THESE de Amerikaanse schaduwregering is, dikwijls elite afkomstig van ronde tafelgroeperinen, geheime genootschappen, lid van besloten denktanks als de Council on Foreign Relations, CFR, waarvanuit ze de Main Stream Media controlleren, naast inlichtingendiensten als de CIA. Kortom een elitair pluche van business as usual – all corporated.

De ANTITHESE is aangaande dit topic, net als ten tijde van de koude oorlog, Rusland. Destijds noodzakelijk om de westerse bevolking te doen laten geloven dat deze een reële dreiging vormde. Deze angstvallige gebeurtenis werd door de MSN langdurig in stand gehouden waaraan onder meer het Amerikaans industrieel militair complex mega aan verdiende.

De Amerikaanse schaduwregering, deepstate, is gebaadt bij een gunstige SYNTHESE die het beste past voor hun verdienmodel. Met hun agenda ligt Rusland al tijden dwars dus word de Main Stream Media ingezet;

https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

En daar krijg je dergelijke toestanden;

https://www.youtube.com/watch?v=TM8L7bdwVaA

De Main Stream Media kan het beste omschreven worden als een propaganda bolwerk voor de Deepstate als verdienmodel, waarbij ze slogans bedachten als War Against Drugs, War Against Terrorisme, of Operation Iraqi Freedom etc.. Irak was één van de zeven landen waar voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, over sprak dat deze oorlogen allemaal van te voren waren gepland.

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Zo beweerde de Main Stream Media dat Irak over chemische wapens beschikte die elk moment het Westen konden bereiken (these) terwijl Irak nooit over intercontinentale raketten beschikte! Door de bangmakerij middels MSM accepteerde de westerse bevolking dat er ingegrepen diende te worden. Het gaf de George W. Bush regering groenlicht, het fiat om miljarden aan belastinggeld te spenderen voor een oorlog met Irak (antithese). De synthese was dat de Deep state, westerse oligarchen, aansprak maakte over de grondstoffen van Irak, het olie en gas, en daarnaast een marrionette regering installeerde ten gunste van de Deep state.

Vervolgens werden andere landen die Generaal Wesley Clark opsomde aangevallen. Deze werden op soortgelijke wijze gedemoniseerd door de MSM waaronder Libië en Syrië. War Against Terrorisme werd bedacht. De wereld werd geconfronteerd met verschrikkelijke beelden van moordpartijen om interventies voor grondstoffen te gunste van de deepstate te rechtvaardigen. Rusland ‘Poetin’ had het spel van meet af aan door zoals hij meerdere malen verklaarde.

salvar
salvar
5 jaren geleden

en wat ga jij doen vandaag?
ik ga idiote stukjes schrijven?
ja,maar dat geloven ze toch niet in amerika?
jawel die zijn al jaaaaaaren net als in het westen gehersenspoeld.
is er dan niemand die het niet geloofd?
ja zeker een handvol maar die worden toch niet geloofd.
dus het beter om onzin te vertellen dan een goed boek te schrijven?
geloof me onzin brengt veel meer op.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x