Homepagina » Buitenland » Zo spot je Russische inmenging tijdens de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen! De ultieme gids
Zo spot je Russische inmenging tijdens de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen! De ultieme gids

Zo spot je Russische inmenging tijdens de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen! De ultieme gids

In Amerika staan de tussentijdse verkiezingen, ook wel de midterms genoemd, voor de deur. Amerikanen kiezen op 6 november nieuwe leden voor het Congres.

Maar pas op voor Russische inmenging! Wees bang. Wees alert. Het rode gevaar schuilt overal.

De aanstaande tussentijdse verkiezingen worden ook wel omschreven als dé belangrijkste verkiezingen (sinds de vorige verkiezingen).

Handige gids

Er wordt in de media zo vaak gesproken over Russische inmenging dat sommige Amerikanen zijn gaan denken dat het de naam is van een kandidaat.

Sommige naïeve kiezers zullen niet geloven dat de Russen hun stem beïnvloeden, maar de media en politici – op zoek naar steun, of een excuus – zeggen dat ze dat wel degelijk doen.

En als je de media en politici al niet kunt vertrouwen…

Om ervoor te zorgen dat jij geen slachtoffer wordt van Russische inmenging, heeft ICYMI een handige gids gemaakt.

Gemakkelijk te spotten

Als jij een Rus ontmoet, het maakt niet uit welke, dan ben je beïnvloed. Het is zinloos om nog te gaan stemmen.

Vooral op social media komt Russische beïnvloeding goed tot uiting.

Experts zeggen dat Russische inmenging heel gemakkelijk te spotten is op Twitter. Als je extreme uitlatingen, dubieuze memes of ondoordachte uitspraken tegenkomt, zijn die waarschijnlijk afkomstig uit Sint-Petersburg.

En tussen 2015 en 2017 was maar liefst één (!) op de 23.000 berichten op Facebook gelinkt aan Russische trollenfabrieken, zo blijkt uit onderzoek.

Moskouse midterms

We weten pas achteraf hoe groot de invloed van de Russen op de verkiezingen is geweest.

Als de Democraten winnen, weten we dat Rusland zich niet heeft gemengd in de verkiezingen.

Maar als de Republikeinen er goed voor staan, dan staat onomstotelijk vast dat de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed.

Dus blijf vooral alert en bang terwijl je je opmaakt voor de Moskouse midterms.

[ICYMI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  God zegene de dag dat de Amerikanen zelf zouden stoppen met criminele beïnvloeding van buitenlandse politiek.
  Oorlogen zouden ophouden te bestaan, angst en terreur verdwijnen als sneeuw voor de zon. Profijt van bodemschatten zouden blijven waar ze thuishoren. The petrodollar zou zijn verderfelijke invloed op de mensheid onmiddellijk verliezen. Een dergelijke eerlijkheid en rechtvaardiging, daar zou de wereld nog eens van opknappen. Israël, Saudi Arabië en Amerika is naar mijn mening aan te wijzen als spil van het kwaad. Als de mensheid zich daarop stort en hen het huidige doen en laten onmogelijk maakt zijn we verlost.

  36 likes
  • JanB schreef:

   Ja over een jaar of tien wonen we allemaal in een omgeving die georienteerd is op Rusland, China en Iran.
   Dan is er geen corruptie meer, geen volledige sociale controle door techniek en is er sprake van vrijheid van godsdienst en zijn vrouwen net zo vrij als nu.

   38 likes
   • weg met ons schreef:

    @JanB

    Vreemde reactie van jou en zou zelfs durven beweren dat je een windvaan bent.

    Hoe de wereld er over tien jaar uitziet, weet jij beter dan niemand anders en dat alles dsnkzij de zio VS en aanverwante landen.

    Uit een eerdere reactie valt goed op te maken dat jij op de hoogte bent waar de wereld hern gast en dat gaat zeker gebeuren. Over tien jaar leef jij dankzij de zionisten in een onherkenbaar gemuteerd en misvormd Islamitisch waddenzee landje.

    34 REACTIES

    krikke
    29 oktober 2018 18:02 at 18:02
    jaja pimmetje geef de moslims maar weer de schuld

    6 likes
    Beantwoorden

    michel de la rie
    29 oktober 2018 18:41 at 18:41
    [email protected], Volgens mij geeft [email protected] niemand de schuld. Maar heeft hij wel een punt. Kom maar eens kijken in de Schilderswijk van den Haag. Leg mij maar eens uit hoe islamitische knulletjes met bontkraagjes en met goud behangen samen met hun gehoofddoekte khaba’s in spiksplinternieuwe Audi’s, BMW’s en Mercedessen kunnen rijden als zij tot de zielige minderheid behoren die geen luis hebben om dood te drukken? Dit geldt ook voor de zogenaamde vluchtelingen die naar NL komen. Overgrote deel daarvan is man en geen echte vluchteling. En ja, is moslim. Zij plegen het ene misdrijf na de andere; van beroving tot onzinnig geweld. Dan nog maar niet te spreken van de vrouwelijke varianten van de misdadigers. Ook zij deinzen niet terug voor beroving, geweld en andere misdrijven. Laten dus we wel wezen, ergens klopt hier iets niet. Onze regeerders weten heel goed wat zich afspeelt, maar trekken zich daar niets van aan omdat dit allemaal bij het grote plan hoort; namelijk de omvolking van het westen. oftewel uitroeiing van de blanke burgers. Mocht je dit allemaal niet zien dan ben jezelf een moslim of linksgeoriënteerd. In beide gevallen zelf een gevaar voor de samenleving.

    34 likes
    Beantwoorden

    Trix
    29 oktober 2018 23:03 at 23:03
    Stempeltje hier…. Stempeltje daar….

    0 likes
    Beantwoorden

    Elles
    31 oktober 2018 10:28 at 10:28
    Juist de politieke correctheid zorgt ervoor dat moslims met een scheef oog aangekeken worden. In Engeland werden Pakistaanse pedocriminelen niet vervolgd, ze konde jarenlang jonge meisjes uit arbeiderswijken tot prostitutie dwingen, ze verkrachten, mishandelen en soms zelfs vermoorden. Ouders die aangifte deden werden niet serieus genomen. Tommy Robinson die hiervan verslag wilde uitbrengen draaide de bak in, hoe krom wil je het hebben. Ik heb daar tijdens het onbijt op e radio over gehoord, daarna niet meer, toen was het voornamelijk Skripal wat de klok sloeg.

    1 likes
    Beantwoorden

    TheTruthIsOutThere
    31 oktober 2018 03:58 at 03:58
    Werkloosheidscijfer is geloof ik 3%. Dit is inclusief inmigranten. Maar blijft u maar denken dat alle buitelanders niet werken en lui zijn.

    0 likes
    Beantwoorden

    Elles
    31 oktober 2018 10:16 at 10:16
    Ook al heb je een baan is het onmogelijk om in een auto van ton te rijden en al gelemaal niet als je nog erg jong bent, daar zit een luchtje aan, tenzij je bankdirecteur of zo bent.

    1 likes
    Beantwoorden

    ……’JanB
    29 oktober 2018 18:19 at 18:19
    Geen behoefte aan lange baarden met dito jurken die besnijdenis voorstaan en vrouwen het liefst in een burka zien rondlopen. En al helemaal niet aan wijken waar staat “Hier is de Sharia van toepassing”.
    Allemaal niks mis mee, maar NIET in de EU en zeker niet in NL. Het is een keer klaar”….Succes met je steen, the Russians did it??

    9 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     @wegmetons

     PRACHTIG man!

     het is me wat tegenwoordig, ze verraden zich allemaal
     Is goed teken

     7 likes
    • weg met ons schreef:

     ‘Sleepte’ per ongeluk meerdere reacties mee. Het gaat natuurlijk om de laatste reactie, die van jou.

     Daar mag je de zio VS met hun MO proxy’s danbaar voor zijn. De VS is nog steeds bij veel mensen een soort van ‘blinde vlek’. Onverklaarbaar gewoon.

     5 likes
   • weg met ons schreef:

    @JanB……”De Verenigde Staten besloten in december afgelopen jaar uit het migratieverdrag te stappen. Volgens de Amerikaanse president Donald Trump is het plan ‘onverenigbaar’ met zijn migratiebeleid”…..

    De zio VS speelt het strak en stapten uit het verdrag.

    En Europa en vooral gekke Henkie Nederland, dus iedereen, zijn zwaar verneukt. Vraag me af hoe Nederlanders het leven met de blote kont op straat zal bevallen, terwijl miljoenen moslims in gratis huizen met gratis van alles wonen.

    6 likes
    • JanB schreef:

     @Die bijna weg is.

     We hoeven niet zwaar verneukt te zijn, als je hier ook wat mensen zou hebben die het aandurven om de grenzen te sluiten voor migratie. Dat gebeurt voorlopig zeker nog niet, maar er komt een moment dat de onderdrukking zo duidelijk wordt… en dan is het tijd de boel schoon te vegen.

     Waar één macht eindigt te bestaan, komt er altijd weer een nieuwe voor terug. Dit zit nu eenmaal zo in de mens, is niet te veranderen. En een combi van Rusland/China/Iran is zeker niet de toekomst die je zoekt. Net zo min als een door moslims overwoekerde EU, zie ook op de moraalridder site:
     https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/wat-is-waarheid/#comment-620180
     en verder.

     4 likes
    • weg met ons schreef:

     De Telegraaf en roeptoeter van de gevestigde orde legt even uit wat u kunt verwachten en waar u voor heeft gestemd en waar u dus niets aan kunt veranderen. Het gaat gebeuren, de Rothschild’s en club Bilderberg zijn er klaar vooru ook?? Gaat gwn gebeuren….Zeg maar dsg tegen uw landje en verwelkom honderd of meer miljoenen nieuwe burgers. Het gaat nog heel gezellig druk worden in Europa.

     https://www.telegraaf.nl/video/2751759/nederland-moet-geen-migratiepact-worden-ingerommeld

     4 likes
 • eksegese schreef:

  @JanB, en jij dacht dat wij, alsook de vrouwen in het “vrije westen” ook echt vrij zijn ?
  Zo lang jij blijft geloven wat de M.S.M je voorkauwt blijf je gevangen in angst en hebzucht. Gevangen in het waanidee dat de rest van de wereld en de mens zelf van nature niet deugt en gevaarlijk is. Er zijn geen volkeren ter wereld te vinden die oorlogen en terreur op hun verlanglijstje hebben staan, en toch is de wereld er sinds mensenheugenis mee vergeven. Geeft je dat niet te denken ? Er is slechts een heel klein percentage van de mensheid wat daar de (verderfelijke) vruchten van plukt, hoe meer religie, hoe meer oorlog, hoe meer ellende, hoe beter zij het hebben, hoe vaster zij in het zadel zitten. Als we ons daarvan bevrijden, pas dan is er sprake van echte vrijheid. Ook al zijn de tralies van goud, een gevangenis is en blijft een gevangenis, zelfs als de tralies onzichtbaar zijn weggewerkt.

  16 likes
  • JanB schreef:

   Ja, en jouw paradijsje bereiken we als de Amerikanen maar zouden stoppen met al hun verderfelijke zaakjes. Wie hier waanideetjes, angs en hebzucht hebben dat soort argumenten laat ik graag bij jouw liggen.

   19 likes
   • Philip schreef:

    Zonder de Russen sprak heel Europa nu Duits…dus een andere toon graag en hou je aan de feiten.
    Feiten waar u en ik niks kunnen aan veranderen, of we nu willen of niet, we leven nu eenmaal in een wereld waar alles draait om geld en de macht wat het met zich meebrengt.

    Dat betekend dat landen (concurrenten) elkaar proberen de loef af te steken en daar zijn alle middelen goed voor, zelfs mensenlevens hebben voor dat soort gespuis geen waarde..integendeel zelfs.
    Alles draait om de Aardse grondstoffen en het mooiste bewijs is daar de oorlog tegen Irak, Irak met een dictator (toch wel) die zelfs werd gesteund met wapens en financiering ten tijde de oorlog Irak/Iran door rara jawel Amerika (zowel de politiek als de banken wereld)
    Maar eens zulke regeringen niet meer in de pas willen lopen van die vervloekte amerikanen, dan keren die zelfde instanties met jawel zelfs vaak dezelfde mensen, zich tegen het regime.
    De rest moet je normaal al weten/kennen, Irak had ineens massa vernietigingswapens, ook al was Irak militair en economisch al dood ten tijde de eerste Golfoorlog maar dat was nog steeds niet genoeg, Saddam had nog steeds de olie en gasvelden in handen en dat was een doorn in het oog van die oorlogszuchtige idioten (het zijn ook idioten)

    Dus er moest nog een robbertje gevochten worden, dit keer kwam Saddam er niet meer mee weg, het land werd kapot geschoten en een nieuwe regering (balling in Amerika) werd geïnstalleerd, de olie en gasvelden werden onder elkaar verdeelt.

    Het zelfde gebeurde in Libië met Kadafi, was zeker geen heilige, maar had wel al die vele stammen rond de tafel gebracht met als resultaat libië was een welvarend land, geen burgeroorlog meer, de bevolking had toegang tot scholing en ziekenzorg (allemaal gratis)
    Evenzeer waren de grenzen naar Europa dicht, kadafi werd daar door Europa rijkelijk voor beloont.

    Syrië het zelfde liedje, Iran het zelfde liedje, Libanon en ga zomaar verder…..

    Ondertussen word zelfs de alternatieve media keihard aangevallen (gecensureerd- censuur staat gelijk aan dictatuur of hangt dat er van af hoe je het zelf uitkomt?)

    Als jij nu nog niet door hebt hoe de wereld in elkaar zit (en je bent trouwens niet de enige jammer genoeg) dan verdien je een stamp tegen je kont en word het tijd dat je hardhandig (zacht helpt toch niet) met je gezicht in de feiten word gedrukt!!

    13 likes
    • JanB schreef:

     Een groep mensen met macht corrumpeert mettertijd altijd, dat zit nu eenmaal in de mens. Ja, Philip ook in jou. En daarom zullen we ook nooit een aarde hebben die vredelievend is en waar iedereen het goed heeft. Niet zolang de huidige mens in grote getalen blijft bestaan. Geen systeem verandert daar iets aan, de mensen maken het systeem (uiteindelijk altijd kapot).

     5 likes
     • Philip schreef:

      Eerst en vooral mijn excuses wat mijn toch wel harde/botte reactie betreft
      Zelf ben ik van het basis principe dat alles en iedereen gelijk is, ongeacht afkomst, kleur, religie etc…we zijn allen mensen van vlees en bloed, maar dat betekend ook dat iedereen zijn mening mag zeggen…ongeacht of die botst al dan niet.

      (dit is ook een steek naar anderen toe, recht van meningsuiting staat zeer hoog met mij als persoon, als je dat recht ontneemt ben je niet beter dan al het andere gespuis..dus hou het netjes aub)

      Macht is geld, geld is macht, al de rest zijn politieke families en elite die geen duimbreed willen toegeven, geven ze toch een beetje toe dan is het nog steeds in hun voordeel.
      Neem dat geld systeem weg en die macht valt, dan vallen die families uit elkaar en staan andere mensen wel klaar/op om de boel over te nemen.
      Natuurlijk ben ik niet naïef en besef ik meer dan ooit dat het een utopie is, maar te meer mensen hun neuzen in dezelfde richting staan, te groter de kans dat het ooit wel zal/moeten gebeuren (verandering)

      En het moet ook veranderen, zoals je zelf al stelt, is de grootste dreiging voor de mensheid niet van buiten uit, maar wel van binnen uit.
      Dat zie je ook dagelijks terug, waarbij die 99% van de bevolking een speelbal is van dat gespuis (zaai haat, tweedracht en heers en ze trappen er nog in ook nog)

      Jaren geleden heb ik zelf een hele these/manuscript geschreven over alles wat mis gaat en hoe het te verbeteren/veranderen zodat iedereen er baat bij heeft, dus niet alleen maar die 1% zoals nu het geval is.
      Politieke hervormingen, ander betalingssysteem/beloning met alles der op en der aan.
      Het werd me natuurlijk niet in dank afgenomen..of wat had je gedacht!!

      Dus geen geld systeem meer (geen banken meer) iedereen heeft alles wat die moet hebben, gezondheidszorg, onderwijs, voedsel verdeling, energie, water, vervoer etc… allemaal gratis.
      Geen armoede meer, geen medicatie die niet werkt maar wel miljarden opbrengt, mensen leven langer en belangrijk, gelukkig.
      Op die manier verdwijnt corruptie en andere criminaliteit, er kan niemand zich nog verrijken op andermans kap.

      Geen politieke families en partijen meer, individu’s moeten de doctrine volgen van hun partij, dus je stemt nooit of te nooit op een persoon maar wel op de partij (meeste mensen snappen dat nog steeds niet)
      Politieke mandaten van max 4/6 jaar, daarna geen enkele politieke functie meer, dus geen corruptie en belangenvermengingen meer mogelijk…dus politici mogen ook maar 1 mandaat hebben en niet in het bezit zijn van het ene of andere bedrijf.

      MAW, burger politiek voor en door burgers…niet zoals nu, elite politiek/dictatuur.

      “Waar een wil is is een weg, doch vaak is de weg weg, vaak is de wil weg”

      6 likes
     • JanB schreef:

      Philip je bent een mooie dromer en ik zou graag met je dromen!
      Maar de mens is zoals de mens is, daarom is de realiteit nu ook zoals die is.

      En mensen die “vooruitgeschoven worden” en dús macht krijgen, zullen deze uiteindelijk ook op die manier gebruiken.
      Onze duizenden jaren historie bewijst dat en dat proberen te veranderen leidt juist tot MEER problemen.

      Besef je, jouw wil is niet ieders wil. Deze is tijd, plaats en genetisch/DNA gebonden. En hierin gaan wij niet resoneren, laten we elkaar daarin respecteren zonder “op de man te gaan spelen” zoals zo vaak gebeurt op dit soort forums.

      2 likes
     • weg met ons schreef:

      @JanB

      Wie heeft bepaald dat op de man of vrouw spelen niet kan? Vreemd, om je iets te laten aanpraten.

      Als iemand niet deugt of een ingehuurde landverrader/troll is, dan zou ik hem of haar op allerlei maneren afbreken tot aan de grond of doorelkaar geschud dienen te worden, voor het te laat is. Er zijn nu eenmaal (gevaarlijke) mensen die geen enkele clementie verdienen.

      1 likes
     • JanB schreef:

      @bijna wegwezen

      Vaak kun je het wel met normale argumenten winnen, op de man spelen werkt meestal averechts. En sowieso hebben de meeste mensen “een mening” en die hebben ze tien jaar later nog.
      Vooral die Ex-Douniers uit Limburg hebben daar een handje van 🙂

      1 likes
     • weg met ons schreef:

      @JanB

      Deze reactie is niet typisch “op de man spelen” of is het slechts een doordeweekse gereformeerde reactie?

      0 likes
   • weg met ons schreef:

    @JanB

    Geef jij jezelf duimpjes of zit er nog iemand van jouw soort op de IP knop te rammen? Duimpjes in zo:n kort tijdsbestek krijgen heb ik hier nog niet eerder gezien, zelfs de vliegende tering was nog niet zo snel.

    15 likes
  • toute va bien schreef:

   Mijn vrouw nu 83 ig, vindt dat de vrouwen oude zeurkousen zijn, dat gevriemel leidt tot zieke ongelukkige mensen, lesbiënes zijn zelden echt gelukkige mensen, vrouwen liegen sneller, voorbeeld Ollengren en ministers van landbouw en gezondheid, er komt niets goeds uit hun handen, jammer dit was een groot aantal jaren geleden wel het geval, Nelie Kroes, vrouwen kunnen binnen een gezin zelfs met kinderen zich zelf zijn, and good lovers of their husbands, een samen leving in balans met de natuur, vader moeder kinderen, prachtige levens vervulling, dat ziek maken van gemakkelijk te beinvloede kinderen is slecht om te doen, het leven is een evolutie, en die moet niet met leugens worden verstoord.

   3 likes
   • JanB schreef:

    Ach ja, die zelf geproclameerde “wakkeren” van tegenwoordig begrijpen blijkbaar nog steeds niet dat helemaal niet in een evolutie zitten maar een d-evolutie. Zelfs een blinde kan zien dat werkelijk alles achteruitgaat, de maatschappij en de mensen zelf ook; dommer, blinder, gevoelloos, liberaal gebrainwashed enzovoort.

    6 likes
 • Gezinusk schreef:

  En weer gaat alles volgens Hegeliaans dialectiek: these x antithese = synthese.

  Waar de THESE de Amerikaanse schaduwregering is, dikwijls elite afkomstig van ronde tafelgroeperinen, geheime genootschappen, lid van besloten denktanks als de Council on Foreign Relations, CFR, waarvanuit ze de Main Stream Media controlleren, naast inlichtingendiensten als de CIA. Kortom een elitair pluche van business as usual – all corporated.

  De ANTITHESE is aangaande dit topic, net als ten tijde van de koude oorlog, Rusland. Destijds noodzakelijk om de westerse bevolking te doen laten geloven dat deze een reële dreiging vormde. Deze angstvallige gebeurtenis werd door de MSN langdurig in stand gehouden waaraan onder meer het Amerikaans industrieel militair complex mega aan verdiende.

  De Amerikaanse schaduwregering, deepstate, is gebaadt bij een gunstige SYNTHESE die het beste past voor hun verdienmodel. Met hun agenda ligt Rusland al tijden dwars dus word de Main Stream Media ingezet;

  https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

  En daar krijg je dergelijke toestanden;

  https://www.youtube.com/watch?v=TM8L7bdwVaA

  De Main Stream Media kan het beste omschreven worden als een propaganda bolwerk voor de Deepstate als verdienmodel, waarbij ze slogans bedachten als War Against Drugs, War Against Terrorisme, of Operation Iraqi Freedom etc.. Irak was één van de zeven landen waar voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, over sprak dat deze oorlogen allemaal van te voren waren gepland.

  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Zo beweerde de Main Stream Media dat Irak over chemische wapens beschikte die elk moment het Westen konden bereiken (these) terwijl Irak nooit over intercontinentale raketten beschikte! Door de bangmakerij middels MSM accepteerde de westerse bevolking dat er ingegrepen diende te worden. Het gaf de George W. Bush regering groenlicht, het fiat om miljarden aan belastinggeld te spenderen voor een oorlog met Irak (antithese). De synthese was dat de Deep state, westerse oligarchen, aansprak maakte over de grondstoffen van Irak, het olie en gas, en daarnaast een marrionette regering installeerde ten gunste van de Deep state.

  Vervolgens werden andere landen die Generaal Wesley Clark opsomde aangevallen. Deze werden op soortgelijke wijze gedemoniseerd door de MSM waaronder Libië en Syrië. War Against Terrorisme werd bedacht. De wereld werd geconfronteerd met verschrikkelijke beelden van moordpartijen om interventies voor grondstoffen te gunste van de deepstate te rechtvaardigen. Rusland ‘Poetin’ had het spel van meet af aan door zoals hij meerdere malen verklaarde.

  10 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   NCR en MSM NL zouden wat jij hier schreef allemaal op hun voorpagina’s moeten zetten
   dan hadden we een correcte media.

   Nu zijn MSM LEUGENAARS die alles verzwijgen wat die VS aan oorlogen leed brengt.
   Goh die MSM onderzoeken sowieso niets als iemand wilt openbaren vermoorden (karaktermoord) ze de persoon ongezien en schreeuwen: NAZI NAZI hetgeen ze zelf zijn

   In 1930 jaren opereerde dat socialistisch hitler regime exact hetzelfde, alles en iedereen de mond snoeren om zo aan de macht te blijven/komen!
   Het is de media die zorgt dat al deze oorlogen kunnen gebeuren niemand anders, want waarom onderzoeken media niets meer?
   Media speelt de baas over iedereen zij bepalen wie aan de macht mag komen, wie veroordeeld moet worden en vooral wat men mag zeggen

   En dan schrikt die MSM dat mensheid dat kotsbeu is en hen laat vallen…
   MSM flipt op hun reclame inkomsten omdat de mensheid hun leugens niet meer willen aanhoren.
   Dat slaafs volgen van de deepstate, een media die enkel de rijken multinationals en links dient heeft MSM kapot gemaakt, nog even en FB + google volgen want hun inkomsten blijven dalen 🙂
   Als je moordenaars steunt en helpt zoals MSM doen, krijg je de afrekening!

   4 likes
 • zevenenergie schreef:

  Wij laten ons de hele dag inmengen en gaan mee met gedachten die wij de onze of die van hun noemen.
  Gedachten komen en gaan.

  Dus laat gedachten komen en gaan. Met andere woorden; raak ze niet aan. Dan verliezen ze hun greep en en na verloop van tijd zijn ze uitgeraasd.
  Dan kan je weer vrij ademen, en welt de liefde weer in je op.

  Er is dan niemand meer waardoor jij je laat beïnvloeden, je bent immers bij de bron. Je laat het wel uit je hooft.
  In een wereld vol verdrietige en boze mensen waar van alles aan de hand is, ben jij dan schaamteloos gelukkig.

  4 likes
 • salvar schreef:

  en wat ga jij doen vandaag?
  ik ga idiote stukjes schrijven?
  ja,maar dat geloven ze toch niet in amerika?
  jawel die zijn al jaaaaaaren net als in het westen gehersenspoeld.
  is er dan niemand die het niet geloofd?
  ja zeker een handvol maar die worden toch niet geloofd.
  dus het beter om onzin te vertellen dan een goed boek te schrijven?
  geloof me onzin brengt veel meer op.

  3 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  >