Buitenland

Van de covidpatiënten die binnenkomen in deze kliniek is ongeveer 40% volledig ingeënt

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In veel landen met een hoge vaccinatiegraad stijgt het aantal ‘besmettingen’, wat erop lijkt te wijzen dat het vaccin lang niet zo effectief is als de mainstream media en het medisch establishment beweren.

One America News bezocht een kliniek in het zuiden van Californië waar ongeveer 40 procent van de coronapatiënten die binnenkomen volledig gevaccineerd is. Eén van de patiënten, Brian Conway, kreeg na zijn tweede Pfizer-prik corona en overleed bijna.

“Ik ben 67 jaar en heb me nog nooit zo slecht gevoeld,” zei Brian. “Ik kreeg geen adem. Het was heel erg. Het was heel zorgwekkend.” Hij werd behandeld door arts Brian Tyson, die duizenden coronapatiënten genas met hydroxychloroquine, en herstelde binnen drie dagen.

Niet effectief

Arts Tyson merkte op dat 20 tot 40 procent van de volledig gevaccineerde mensen alsnog corona krijgt. Hij zei dat het vaccin niet voorkomt dat mensen ziek worden. Daarnaast kunnen mensen het virus nog gewoon verspreiden. Dr. Tyson voegde toe dat in onder meer Israël en Groot-Brittannië hetzelfde gebeurt.

Hij zei dat de vaccins veel bijwerkingen veroorzaken. Er kwamen bij hem kinderen binnen met pericarditis of myocarditis, mensen met de aangezichtsverlamming van Bell, gordelroos, neurologische problemen, enzovoorts. “Er is een rechtstreeks verband.”

Het is duidelijk dat het vaccin niet effectief is, benadrukte de arts.

4.6 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
10 maanden geleden

in een normale maatschappij stelt de overheid hun burgers niet bloot aan inferieure geneesmiddelen en zogenaamd
beschermende methodes, die bewezen niet juist werken.

Rob
Rob
10 maanden geleden

Dat ze dat soort ‘effecten’ van die spuiten nog ‘bijwerkingen’ durven noemen. Het is een keiharde aanslag op je lichaam en leven m.b.v. een biologisch wapen.

Glooip
Glooip
10 maanden geleden

Met dank aan de grootste Nederlandse crimineel ooit: Ronald Plasterk

jan
jan
10 maanden geleden

Murder with vaccine genocide vaccin. Wir haben es nicht ge wusst. Murder

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x