Homepagina » Mens en Dier » Tienduizenden mensen willen Loch Ness bestormen om monster te vinden. Evenement gaat viral op social media
Tienduizenden mensen willen Loch Ness bestormen om monster te vinden. Evenement gaat viral op social media

Tienduizenden mensen willen Loch Ness bestormen om monster te vinden. Evenement gaat viral op social media

Tienduizenden mensen willen later dit jaar op zoek gaan naar het Monster van Loch Ness door het beroemde meer in Schotland te bestormen.

Op Facebook hebben al meer dan 21.000 mensen laten weten dat ze erbij zullen zijn. Nog eens 43.000 mensen geven aan dat ze geïnteresseerd zijn.

De organisatoren hebben zich laten inspireren door ‘Bestorm Area 51’, een soortgelijk evenement waarbij tienduizenden mensen een geheime legerbasis willen bestormen om een UFO-complot te ontrafelen.

Gevaren

De RNLI, een goed doel dat levens redt op zee, heeft mensen nu gewaarschuwd voor de gevaren van het diepe water.

De organisatie is bezorgd dat duizenden mensen op 21 september zullen afreizen naar het meer voor het evenement ‘Bestorm Loch Ness’.

De RNLI zegt niet over dezelfde middelen te beschikken als het Amerikaanse leger.

Big Ben

Een woordvoerster zei: “Zonder het Amerikaanse leger is het minder gevaarlijk om Loch Ness te bestormen, maar wij hebben hier onze eigen problemen.”

Ze voegde toe dat het water erg gevaarlijk kan zijn. Loch Ness is 2,5 keer zo diep als de hoogte van de Big Ben en de temperatuur van het water bedraagt gemiddeld 6 graden Celsius.

Daarnaast blijf je minder gemakkelijk drijven omdat het zoet water is en bovendien zijn er golven van vier meter geregistreerd.

[BBC]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met je kennissen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Laat ze het binnenhof bestormen….

  17 likes
 2. Valt er nu echt niets anders te bestormen?
  Nederland staat op de 15de in Europa wat koopkracht betreft. Dat is in het rijtje van Polen, Hongarije, Spanje, Portugal. Pensioenen worden ingepikt en prijzen stijgen naar ongekende hoogten. De regeringen beledigen het volk elke dag tot op het bot met grove jatpartijen en klinkklare leugens over alles en nog wat. De Rijksdag wordt vetsterkt door een 50 meter brede gracht en meters hoge hekken en een veiligheidszone van 50 meter omtrek. Op treinstations en in parken worden mensen met messen gestoken door ‘verwarde’ personen, aanwinsten uit exotische verre oorden.
  Ik herinner mij mijn ouders die het niet breed hadden en zelfs heel moeilijk hadden. Maar wij hadden op zondag wel iets extra’s op tafel staan. Mijn vader kon geld opzij leggen om voor een kleuren tv te sparen. Het eten was van goede kwaliteit. Brood van de warme bakker, woensdagmiddag een tompoes na school bij de thee. Ik spaarde voor mijn eerste radio casseterecorder. Mijn ouders hielpen mij daar mee. Mijn ouders behoorden tot de laagste inkomensgroep. Ik kom uit een arbeiders gezin die het met tijd en wijlen heel moeilijk had. Maar wij konden ons met minimale middelen toch de zaken permiteren die kleur aan het leven gaven.
  Vandaag zit sparen er niet meer in. Extraatjes zijn onbetaalbaar geworden. Steeds op het randje leven, en God, als er iets gebeurd zit je voordat je het weet diep in de schulden. Voedsel is duur en van inferieure kwaliteit. Pretpark? onbetaalbaar. Autootje? Onbetaalbaar. (gooi je tank maar eens vol). Van elke verdiende euro houden we 35 cent over, en daarvan mag je je ook nog eens scheel betalen via heffingen en accijnzen op alles wat je daarvan koopt. Ondertussen is Nederland veranderd in een totale controle staat. Iedereen die men niet kan plaatsen trekt men een uniform aan. De uniformdichtheid overtreft zefs een land als China. En ik kan er over mee praten, want ik ben er geweest. Op elke straathoek een camera. Controleurs op controleurs. En zelfs burgers verraden elkaar omdat met elkaar het licht niet in de ogen gunt. Boeren telen wiet en produceren drugs, vissers smokkelen coke, aardappeltelers wassen wit, bijstandstrekkers frauderen en vakantiegangers slikken bolletjes. Tja, en de rest die overblijft is schuldig aan de opwarming van de aarde. En we zijn allemaal rascisten.
  Maar ja, zo slecht hebben we het niet. Wij behoren toch tot het gelukkigste volkje op aarde. Stond laatst in de krant, dus zal wel zo zijn. Dus doodse stilte. iedereen is tevree. Geen baksteen die vliegt, geen hesje te zien. want we hebben het toch zo goed.
  God wat ben ik blij dat ik dit verdrietige land verlaten heb. Want dit land is als een terminale patient die berust in het feit dat het stervende is.

  15 likes
  • Helemaal mee eens en geweldig verwoordt .

   2 likes
  • Wauw wat heb jij een onrealistisch negatief beeld. Elk huishouden heeft gemiddeld 2 auto’s voor de deur. Alle kinderen kunnen naar school en voortgezet onderwijs volgen. Kinderkamers puilen uit van het speelgoed en iedereen heeft een dikke televisie in zijn woonkamer staan.
   Tuurlijk is het soms elk dubbeltje omdraaien en zijn de pretparken achterlijk duur geworden. Maar ik vind dat we het zeker niet slecht hebben! Durf eens te genieten en te kijken naar de positieve dingen om je heen.
   Daarnaast vind ik het wel meevallen met de uniformdichtheid aangezien defensie en de politie (om maar 2 voorbeelden te noemen) vreselijk uitgedund en kapot bezuinigd zijn.

   En ja met sommige punten ben ik het met je eens maar zo negatief wil je niet in het leven staan man.

   0 likes
   • @Gelukkige Ferry, Ik weet niet waar jij woont, maar dat is zeker niet in een wijk waar ik gewoont heb. Daar is armoede troef. Politie en defensie mogen dan wel uitgedunt zijn, maar daar hebben we BOA’s en veel oranje hesjes voor in de plaats gekregen. Waar ik woonde hebben de meeste mensen een auto van een jaar of 10 oud en velen verplaatsen zich op fiets of scooter. En misschien is de politiedichtheid in jou buurt niet zo groot, maar in mijn wijk zoeven zij toch meerdere malen per dag rond. Speelgoed word vaak bij de kringloop gehaald en kinderkleding en veel speelgoed gaat van buur naar buur. Positieve dingen? Zeker! Als ik kijk hoe arme mensen elkaar bijstaan. Ik heb zelf als vrijwilliger gewerkt in een kringloop anex supermarkt voor de minderbedeelden onder ons. Mijn oude wijk is heel populair bij deurwaarders. Zij hebben de wijk als vast in hun tomtom staan. Tussen de vijf en zeven huisuitzettingen per jaar. En regelmatig draait er iemand helemaal door omdat ie het einde niet meer ziet. Als vrijwilliger hoorde ik dagelijks de in en in treurige verhalen van de arme mensen. Zich hun leven lang kapotgewerkt en nu uitgespuugd door de maatschappij. Vrouwen van in de vijftig die op taalcursus moeten op straffe van korting op de uitkering. Ik kan je hele verhalen vertellen die je de tranen in de ogen doen springen. O ja! En desociale dienst komt bij ons de mensen controleren en dwingen tot dwangarbeid voor een luizige bijstand. Ik weet zelf hoe snel het kan gaan. Na een scheiding en ziekte verloor ik mijn eigen bedrijf. Ik had alles. Een huis, een auto, een bedrijfsbusje, een opslagplaats. Compleet kaalgeplukt hebben ze me! Mijn huwelijk kapot gemaakt. Mij alles afgenomen en mij bijna tot zelfmoord gebracht. Tja, leuker kunnen we het niet maken toch? Maar makkelijker werd het ook niet. Drie jaar hadden ze nodig om mij mijn hele leven af te nemen. En dan mag je aankloppen bij de schuldhulpverlening. 100% controle en leven van omgerekend 2.75 euro per persoon per dag! En dat, terwijl ik vanaf mijn 17de heb gewerkt! Nooit mijn hand opgehouden. Altijd mijn eigen boontjes gedopt. En dan word je tot op het bot vernederd.
    En ik ben de enige niet in Nederland die zo zit. Er zijn massa’s mensen zoals ik! Maar jij Ferry, jij ziet ze niet. Omdat jij nog steeds in die roze bubbel zit. In die fijne buurt van je. En de witte school waar je kinderen gehersenspoeld worden door links tuig. Loop je straat eens uit. Stap eens een kringloop of voedselbank binnen. Kom mijn oude wijk eens bezoeken. Maar dat durf je waarschijnlijk niet. Bang dat je velgen van je auto geschroeft worden, of dat je beroofd wordt door de eerste beste junk omdat aan je vootkomen duidelijk is dat je er niet thuis hoort.
    Maar goed Ferry. Ga jij maar lekker gelukkig wezen en alles door je multiculti roze bril alles positief bekijken. Lekker stekkeren en geniet van je gemanipuleerde soyaburger die je bakfietsmoeder vanavond voor jou op tafel zet. Ach! vergeten! dat is natuurlijk ook weer vrouwonvriendelijk! Vrouwen horen niet achter het aanrecht. Daarvoor hebben we de magnetron.
    En nu bek houden en doorlopen. Niets aan de hand mensen! Het leven is mooi.

    0 likes
    • Hahaha sorry maar je tweede post is nog lachwekkender dan de eerste. Ik blijf erbij dat jij een zeer verbitterde man bent.
     Je trekt erg veel conclusies en als ik volgens jou door een multi culti roze bril kijk, dan ben je de werkelijkheid verder uit het oog verloren dan ik al vermoed.
     Ik kom niet uit een blanke wijk en mijn kinderen zitten niet op een blanke school. Helaas brengt mijn moeder al een hele lange tijd geen gemanipuleerde sojaburger meer die ik met een magnetron kan opwarmen XD.

     Jouw laagdunkende manier van praten over anderen (zoals je over mij praat) zegt mij genoeg over jouw beeld van de wereld.

     Ik zou zeggen, doe een zilverfolie hoedje op en ga alsjeblieft ver van de slechte bewoonde wereld leven. Mensen als jij dragen inderdaad niets bij behalve een hoop gejammer en geklaag. Wees eens een vent, borst vooruit en kin omhoog, stop met die negatieve onzin en ga eens knokken in plaats van jammeren hoe slecht je het wel niet hebt.
     Blijkbaar ben jij teveel luxe gewend en is er altijd het handje boven jouw hoofd gehouden. Als het dan tegenzit stort je wereld in elkaar en geef je de wereld de schuld in plaats van in de spiegel kijken.

     Ondanks alles wens ik jou het beste en hoop ik dat je uit die diepe put kan klimmen.

     Sterkte man.

     0 likes
 3. is de mensheid gek geworden?

  14 likes
 4. Ik ga daar dan een plekje afhuren om snert en rookworst te verkopen. Mutsje erbij………..😎😎😎

  4 likes
 5. Weer zo’n hoax..net als over Area 51 en de Bermuda driehoek. Hoe wil men die laatste bestormen dan? Lopend over water? Tienduizenden Jezusjes in wording, nou dát is pas nieuws! Vooral blijven plaatsen deze berichten, er zijn altijd lezers met het intellectueel vermogen van een garnaal die dit nog willen geloven.

  4 likes
 6. ik zal eens kijken morgen 🙂

  3 likes
 7. Dat er eerst één zo’n ‘bestorming’ gepland was, leek vrij onzinnig omdat de basis op Area 51 allang ontruimd schijnt te zijn. Nu er nog een ‘bestorming’ gepland wordt komt toch de gedachte op van ‘wat als dit niet door gewone mensen gepland is en het een soort psy-ops zijn’? Dat zou me niet verbazen. Wat schiet je ermee op om dit soort locaties te bestormen in plaats van de locaties van waaruit de mensheid kapot gemaakt wordt? Het zou dan niet vreemd zijn als dit soort acties afleidingen zijn omdat veel mensen door hebben wat er gaande is van achter de schermen.

  2 likes
 8. Stel het beest bestaat, een van de laatste dino’s op aarde, is het dan wijs om die met duizenden mensen op te jagen?
  En dan vinden ze hem en dan? Opeten met zijn allen nadat die gestorven is van de stress van de drukte en het opgejaagd worden.
  Best lijp.

  2 likes
 9. In dit geval geen bestorming natuurlijk maar meer een grootscheeps onderzoek maar wel een voortvloeisel uit het Area 51 bestorming verhaal, de trend is gezet , het zal alleen maar gaan toenemen mensen hebben de kracht van de massa ontdekt. Kwestie van tijd en we gaan zien hoe bepaalde gebouwen bestormd gaan worden ,het hek is van de dam aan het gaan. De “elite “gaat peentjes zweten, ..

  2 likes
 10. :adrianus-johannes.

  goed intiatief allemaal een beker of glas mee en leegdrinken die loch..
  alleen de planning is wat kort op 20 september het vorige bestormings- x feestje..
  of zit er een complot achter..

  1 likes
 11. 1 april ??????

  1 likes
 12. Is gewoon reclame voor facebook.(ging de laatste tijd wat minder goed).

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Er zijn verschillende Facebookpagina’s verschenen die oproepen ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...