Binnenland

Europarlementariër legt vinger op zere plek: zo ‘knokt’ D66 voor de natuur

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

“D66 knokt voor de natuur. Waar andere partijen wegkijken, maken wij échte keuzes. Problemen negeren is geen optie,” stelt de partij in een bericht op social media.

In een begeleidend filmpje zegt D66-Kamerlid Tjeerd de Groot: “De natuur is te weinig beschermd en daar moet iemand voor knokken. Dat moeten partijen doen. En als dat hier niet gebeurt, waar gebeurt dat dan? Als het in de provincies niet gebeurt, waar gebeurt het dan? Daar moet voor geknokt worden. Dat is wat D66 doet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dát is de echte ‘natuurkeuze’ van D66

Europarlementslid Rob Roos (JA21) haalt stevig uit naar D66. “Door een energietransitie te ondersteunen met biomassa waardoor complete bossen worden verbrand, zogenaamd om de planeet te redden,” reageert hij.

“Door een energietransitie te ondersteunen met windturbines waardoor de Noordzee één groot industrieterrein wordt,” vervolgt Roos. “Dát is de echte ‘natuurkeuze’ van D66.”

Gekozen onderkoning

Marianne Zwagerman schrijft in een nieuwe column over het Tweede Kamerlid: “Hij waant zich de gekozen onderkoning van Nederland terwijl in werkelijkheid maar 4800 mensen op Tjeerd de Groot stemden. Dat zijn nog minder mensen dan er in het dorpje wonen waarin ik opgroeide, Nederhorst den Berg.”

Bloedbad

In een interview met Trouw zei De Groot dat de vergunning van ‘piekbelasters’ vanaf november ingetrokken moet kunnen worden als ze de stikstofuitstoot niet vrijwillig verminderen. Hij waarschuwde in de Kamer voor een ‘bloedbad’ in november.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een ongelooflijke hypocriet is die Tjeerd de Groot toch! Man, man, man, het houdt maar niet op. Niet vanzelf.

ALLES wat deze baggerpartij ook maar uitvoert, verandert ZEKER in een bloedbad. Je moet toch wel ernstig door de ratten besnuffeld zijn, als je het NU nog niet ziet en nog steeds op deze slopers van Nederland blijft stemmen.

Wat er al aangehaald wordt: hele bossen verdwijnen, zogenaamd voor biomassa, maar WIJ snappen natuurlijk allemaal wel, waar het WERKELIJK om gaat: NIET de natuur redden. Dat is niets meer dan een bullshit verhaal, maar om straks hele woonwijken neer te plempen. Dag boom! Dag natuur!

Als bewijs van het hypocriete gedrag van D66 heb ik eventjes een paar voorbeelden:

Microsoft bouwt rustig verder in de Wieringermeer, ZONDER de benodigde vergunningen te hebben. En WAAROM? Omdat het kan.

Schiphol, OOK zo’n mega vervuiler, kan gewoon rustig doorgaan, zonder ook maar een duimbreed in de weg te worden gezeten. En WAAROM? Omdat het kan.

En zo zijn er natuurlijk nog tal van voorbeelden te noemen. Het meten met TWEE maten gaat gewoon rustig door.

Het enige waar het werkelijk om gaat, is om de boeren definitief de nek om te draaien. De boeren behoren tot de groep ondernemers, die tot nu toe redelijk in staat waren om als vrije ondernemer te functioneren. En DAT is nu juist wat het establishment niet wil.

Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de boeren, maar voor de hele middenstand. “Ze” beginnen met de boeren, maar uiteindelijk komt iedere vrije ondernemer aan de beurt.

Vanochtend las ik weer een stukje op Telegram met de vraag: moet je nu WEL of NIET stemmen?
Het antwoord was zonder meer: WEL.
Ga je namelijk NIET stemmen, dan houd je sowieso dit corrupte systeem in stand.
Zeker binnen onze kringen zijn er, jammer genoeg, veel mensen die niet gaan stemmen. DAARMEE ga je in ieder geval niets veranderen.

Kees
Kees
1 jaar geleden

Zet al die energie slurpende 5G masten maar uit en hou gewoon 4G is al lichamelijke belasting genoeg en tevens beter om het energie net te ontlasten ipv 5G .

Wake UP
Wake UP
1 jaar geleden

[ Hij waarschuwde in de Kamer voor een ‘bloedbad’ in november. ]

Nu waarschuwen wij er voor. Je partij wordt gehalveerd en misschien zelfs met meer dan de helft. Iedereen die op deze partij stemt in maart heeft het IQ van een olienoot. Zotten en dwazen zijn het!

Zona
Zona
1 jaar geleden

Wat een maffiosi is die TJEERD

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x