CoronaBuitenland

Aantal gevallen van vaccinatieschade schiet als raket omhoog: ‘Zeer alarmerende cijfers’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

De coronavaccins zijn haastig ontwikkeld en op de markt gebracht, zonder eerst adequaat te zijn getest op veiligheid. Aangezien een groot deel van de wereldbevolking is gevaccineerd, is het niet meer dan logisch dat bijwerkingen zich op grote schaal voordoen en de medische en wetenschappelijke gemeenschap zich erover uitspreken, schrijft arts Yuhong Dong voor de krant The Epoch Times.

Op 13 mei waren er meer dan 1,2 miljoen meldingen van bijwerkingen na coronavaccinatie binnengekomen bij VAERS, de Amerikaanse bijwerkingendatabase. Uit onderzoek van het Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) blijkt dat het aantal gevallen dat gemeld wordt bij VAERS minder dan één procent is van het werkelijke aantal.

Er zijn alleen al in de Verenigde Staten meer dan 28.000 sterfgevallen en meer dan 157.000 ziekenhuisopnames geregistreerd na coronavaccinatie. Daarnaast hadden 129.000 mensen met spoed medische hulp nodig en moesten nog eens ruim 190.000 mensen naar de dokter na hun coronaprik. In al deze gevallen ging het om ernstige bijwerkingen. En dit is dus minder dan één procent van het totaal.

Impact is enorm

Tot 2021 werden er jaarlijks enkele honderden overlijdens na vaccinatie gemeld bij VAERS. In 2021 piekte dat aantal plotseling tot 21.889. En dit jaar zijn er nog eens 7000 sterfgevallen bijgekomen. Het einde lijkt nog lang niet in zicht.

“Deze cijfers zijn zeer alarmerend,” zegt dr. Dong, voorheen werkzaam voor farmagigant Novartis. “De impact van dit wereldwijde vaccinatieprogramma op de volksgezondheid als geheel is enorm.”

Tijdens de klinische onderzoeken stierf 0,01 procent van de proefpersonen en kreeg 0,6 procent een ernstige bijwerking. Wereldwijd zijn ongeveer vijf miljard mensen gevaccineerd. Reken maar uit hoeveel overlijdens en letselgevallen dat zijn.

Sterke link

Het overgrote deel van de overlijdens treedt op binnen drie dagen na vaccinatie, wat laat zien hoe sterk de link is, aldus Dong.

Van de sterfgevallen is 65 procent gerelateerd aan het Pfizer-vaccin, 26 procent aan Moderna en 9 procent aan Janssen.

4.6 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
7 maanden geleden

zal best meevallen allemaal, de schaapjes vinden het allemaal nog wel beeeeeeeeehhhst..

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Binnenkort de cijfers over de geboosterden, vanaf de derde spuit zal het razendsnel gaan.

jopie
jopie
7 maanden geleden

Dit was de bedoeling toch? Depopulatie van de mensheid. Een GENOCIDE van de hoogste plank.
De verantwoordelijken moeten voor het tribunaal. Maar de rechters zijn zo corrupt Als de pest. Oh. ja de pest zal ook nog wel komen. Eerst prikkie tegen de geplande apenpokken, daarna prikkie voor de geplande pest virus. Ja B.G. wij hebben jou wel door. met jouw virussen en al die prikken.
MENSEN WORD EENS WAKKER !! STA OP, LAAT JE HOREN.

sjefke
sjefke
7 maanden geleden

Alleen al het feit dat deze man nog op TV mag komen zegt voldoende over de Belgische media!
het lijkt wel de firma list en bedrog!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x