Homepagina » Straling » Straling maakt ziek. Dit is wat slachtoffers erover te zeggen hebben
Straling maakt ziek. Dit is wat slachtoffers erover te zeggen hebben

Straling maakt ziek. Dit is wat slachtoffers erover te zeggen hebben

Naar schatting drie procent van de mensen in onze samenleving ervaart gezondheidsklachten als gevolg van elektromagnetische straling. Dat zijn in Nederland zo’n half miljoen mensen.

Hoewel de medische wereld hier geen verklaring voor heeft, geven steeds meer experts adviezen over bescherming tegen straling.

Er bestaat sinds kort zelfs een stralingsvrije camping. En de GGD pleit voor een stralingsvrij gebied in Nederland.

Voorzorgsmaatregelen

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) oordeelde in 2011 dat mobiele telefoons mogelijk kankerverwekkend zijn voor mensen.

Steeds meer landen nemen voorzorgsmaatregelen. In Frankrijk kwam er bijvoorbeeld een verbod op het gebruik van mobieltjes op lagere en middelbare scholen.

In Zweden zijn sinds 2006 stralingsvrije ruimten in ziekenhuizen. In Nederland worden echter geen voorzorgsmaatregelen getroffen.

In de steek

Chantal Halmans is één van de patiënten met EHS (elektrohypersensitiviteit). Ze is boos op de overheid, die patiënten volgens haar in de steek laat.

“De politiek zou voor stralingsvrije plekken moeten zorgen waar wij kunnen wonen,” zei ze.

Carolien Schooneveld kreeg last van onverklaarbare klachten, tot haar vader – ook EHS-patiënt – zei dat het mogelijk iets met straling te maken had.

Op tijd

Ze vindt dat er meer informatie moet worden verstrekt over EHS, omdat je volgens haar goed met de ziekte kunt leven als je er op tijd bij bent.

In Nederlandse bioscopen is momenteel de documentaire Ubiquity te zien, die gaat over EHS-patiënten. Bekijk hier alvast een trailer.

[EenVandaag]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
egetal
egetal
3 jaren geleden

Onafhankelijke wetenschappers waarschuwen al jaren voor de gevaren, maar…

De Nederlands overheid verdient miljarden aan de frequentieveilingen.
De Nederlands overheid doet zelf geen onderzoek op dit gebied.
De Nederlands overheid neemt enkel over wat de door de telecomindustrie betaalde onderzoeken laten zien.

5G komt eraan.
Veel sterkte mensen!

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Het bestralen van voedsel in het algemeen en zeker groente en fruit is bij wet verboden, maar onze voedsel en warenautoriteit laat het bestralen stiekem toe., ondanks deze regelmatig geinformeerd worden. (indicatie fruit word niet rijp op de fruitschaal of onregelmatig rijp) en groente verliest zijn voedings eigenschappen.
Er zal wel weer een vriendje van een vriendje (lees VVD) daar een sleutelpositie hebben.
Kan ze nu al wel zeggen dat als de boycot richting Rusland wordt opgeheven, de Russen niet meer importeren. (het is geen achterlijk volk)

De wetenschap heeft de wetenschap dat straling de reden is dat wij sterfelijk zijn, dus alles wat wij extra moeten incasseren is op de lange duur funest.

RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

Emstraling is nu al een groter probleem dan klimaatverandering.

De haagse trekpoppetjes interresseert dat geen reet. Die verdienen er immers dik aan net als bigfarma er uiteindelijk aan zal verdienen. Alleen uit dit feit blijkt al hoe corrupt den haag is.

Gelukkig heb ik zelf geen EHS maar kan me indenken dat dit een groot probleem wordt als 5G straks in nederland ‘verplicht’ wordt.

Het aantal gevoelige mensen zal er niet minder op worden. ook lijk het mij dat het aantal kankergevallen toe zal nemen. Daar gaat bigpharma dan weer aan verdienen. Natuurlijk zullen er voor elk wetenschappelijk onderzoek dat bewijst dat er een correlatie is er 10 nieuwe wetenschappelijke onderzoeken gefinancieerd worden die dit ontkennen.

salvar
salvar
3 jaren geleden

ik ben zelf van mening dat sinds de opkomst van mobielen en al die masten om me heen mij de laatste tien jaar geen goed hebben gedaan.
de klachten die steeds meer verergeren zijn: hoofdpijn,slecht slapen en spierpijnen en suizen in mijn kop.
neem maar van mij aan dat er steeds meer mensen hier last van krijgen.
ga naar de dokter en ze zullen niets vinden en je kan natuurlijk ook nog een rondgang maken door het ziekenhuis.
de magnetron heb ik er al uitgekieperd en ik heb nooit een mobiel gehad en geen wifi maar,die masten om me heen brandweer en op alle flats om me heen staan helemaal vol dus woningbouwverenigingen verdienen hier ook lekker aan etc. etc.

x

Check Also

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

vaccin

Vaccinatielocatie in Groningen ontruimd, volgens bezoekers vanwege reanimatie

Een vaccinatielocatie in Groningen is donderdagochtend enige ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

13
0
We lezen graag je reactie!x