UFO

Senator licht tipje van de sluier op: ‘Topfunctionarissen spreken zich uit over UFO’s’

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Mensen die uitlatingen hebben gedaan over het bergen van buitenaardse vaartuigen door de Amerikaanse overheid, hadden ‘hele hoge veiligheidsmachtigingen en hoge overheidsfuncties’. Dat heeft de Amerikaanse senator Marco Rubio gezegd.

De vicevoorzitter van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden wilde niet zeggen welke personen er naar voren zijn getreden als onderdeel van een onderzoek van het Congres naar UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Heel bang

“Velen van hen zijn heel bang,” zei de senator. “Bang om hun baan te verliezen, bang om hun carrière te verliezen.” Ook anderen die betrokken zijn bij het onderzoek, zijn niet bepaald loslippig.

Begin vorige maand kondigde voorzitter van de toezichtcommissie van het Huis van Afgevaardigden James Comer een onderzoek aan naar beweringen die zijn gedaan over een topgeheim militair programma dat zou beschikken over een volledig intacte UFO.

Eerder zei klokkenluider David Grusch tegen NewsNation dat de overheid meerdere vaartuigen van ‘niet-menselijke oorsprong’ in bezit heeft. In sommige objecten zaten volgens Grusch ‘dode piloten’.

Publieke figuren

“De afgelopen jaren zijn er mensen naar voren getreden die informatie met onze commissie hebben gedeeld,” zei Rubio.

Op de vraag wie er naar voren zijn gekomen, antwoordde Rubio dat het in een aantal gevallen gaat om publieke figuren waar we in het verleden ‘van hebben gehoord’, maar ook om mensen die niet eerder in het openbaar hebben gesproken over UFO’s. Anderen ‘werken nog steeds binnen de overheid’.

De meesten van hen hadden op een bepaald moment – en misschien zelfs nog steeds – zeer hoge veiligheidsmachtigingen en hoge overheidsfuncties, lichtte Rubio toe.

“Wat schieten al deze mensen ermee op om zoiets te verzinnen?” vroeg de senator.

[Newsweek]

4.5 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dree
Dree
9 maanden geleden

Angst aanjagen. Bange mensen zijn makkelijk te manipuleren!

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
9 maanden geleden

Redacted (Clayton Morris) had een goed intervieuw met dr Steven Greer hierover gisteren

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Als de Amerikaanse overheid UFO’s in hun bezit hadden gehad, dan hadden ze die al aan Oekraïnistan gedoneerd….Want Uncle Shmuel’s OekroNazis worden door de Russkies compleet afgeslacht…Uncle Shmuel heeft al 150 miljard dollar geïnvesteerd in Oekraïnistan en ziet al die dollars in rook opgaan….

Margie
Margie
9 maanden geleden

Waarom zouden ufo s niet bestaan. Het heelal is groot. En er zijn best wel wezens die slimmer zijn als mensen. Zal me niet verbazen.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x