CoronaBuitenland

Patholoog: dit is waarom mensen dood neervielen in vaccinatiecentra

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

De nieuwe, experimentele prikken die we ‘coronavaccins’ noemen, zijn gemaakt door bedrijven die de hoogste strafrechtelijke boetes uit de geschiedenis moesten betalen. Hun trackrecord is verschrikkelijk, zei patholoog Ryan Cole in het programma ‘Good morning CHD’.

“Enkele maanden geleden zei de baas van Pfizer in een interview dat hij aan zijn wetenschappers had gevraagd: waarom gebruiken we deze mRNA-technologie in plaats van de traditionele technologie? Ze zeiden: daarom,” aldus Cole. “Hij zei: dat slaat nergens op, we werken hier pas twee jaar mee.”

Niet bestemd voor menselijk gebruik

Moderna zei niet te kunnen garanderen dat lipide nanodeeltjes veilig zijn voor mensen, voegde de patholoog toe. Die deeltjes bevatten twee moleculen die niet zijn bestemd voor menselijk gebruik, maar alleen voor onderzoeksdoeleinden. “En toch worden ze in miljarden armen gespoten.”

Pas over vijf tot 10 jaar zullen we weten wat de effecten ervan zijn op het menselijk lichaam. “We hebben hier te maken met een experimentele genprik met een gevaarlijk lipide nanodeeltje dat ontstekingen opwekt.”

Anafylactische shock

Zeventig tot 80 procent van de mensen heeft al antistoffen tegen polyethyleenglycol, dat in de lipide nanodeeltjes zit. Dat betekent dat ze een anafylactische shock kunnen krijgen en kunnen sterven, zei Cole.

“De reden waarom mensen door de prik zijn gestorven in vaccinatiecentra, is dat ze al allergisch waren voor lipide nanodeeltjes,” benadrukte de patholoog.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
7 maanden geleden

Waanzin is resistent tegen argumenten….

Geen schaap
Geen schaap
7 maanden geleden

“Pas over vijf tot 10 jaar zullen we weten wat de effecten ervan zijn op het menselijk lichaam”

Binnen 3 tot 5 jaar zijn de ingespoten dood, en zijn de effecten ervan verhuld in geheimzinnigheid.

Arnold
Arnold
7 maanden geleden

Killing Fields worldwide.

joop
joop
7 maanden geleden

Het is een goore leugenaar wanneer wordt hij en zijn frientjes op gepakt het is al en al misdaat tegen de mensheid

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x