Homepagina » Mens en Dier » Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’
europarlementariër
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over de Europese Unie. D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld liet zich tijdens het debat laatdunkend uit over critici van de EU. Dat liet Kamerlid Renske Leijten (SP) niet over haar kant gaan.

“Ik vind het eigenlijk niet kunnen dat een Europarlementariër andere parlementsleden zo toespreekt,” zei ze. “Dat wilde ik toch even gezegd hebben.”

Minder megalomane plannen

In ’t Veld reageerde dat zij ook kritisch is op hoe dingen gaan in de EU, maar dat er voor hervormingen wel een draagvlak moet zijn.

Leijten: “Ik stel voor dat de geachte vertegenwoordiger van het Europees Parlement gewoon eens naar een volkswijk gaat en gaat praten met mensen om te kijken wat voor draagvlak er is. Ik denk dat ze beter tegen de Eurocommissarissen kan zeggen dat ze minder megalomane plannen moeten presenteren en wat meer moeten kijken naar wat er nodig is bij de echte hardwerkende Nederlander of de hardwerkende Bulgaar of de hardwerkende Italiaan in plaats van iedere keer vanuit de ivoren toren zo met dedain te spreken over mensen die kritiek hebben. Ik ben het een beetje beu, dat toontje.”

Zo, die zit.

Let ook op de zure blik van In ’t Veld:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • OptimaForma schreef:

  Ik zit erover na te denken om strategisch links te stemmen. Stemde altijd pvv, wordt nu misschien forum. Maar een sterke SP kan ook veel goed doen. Waarom? Omdat de Amerikaanse banken deze kant op komen en het kapitalisme op de overdrive gaat. Meer rechts kán niet goed gaan. Maar goed de reden dat ik dus geen SP stem, de enige partij die voor mij een alternatief is, is omdat er ook een cordon sanitaire omheen staat. Democratie is zo dood als een pier. Dus. Blijft het gewoon reactionair rechts. Forum zo groot mogelijk maken. Hopelijk kan Thierry die neoliberalen een paar slagen om de oren geven. Zal toch weer VVD/D66 worden, wat defacto onder ALDE één en dezelfde partij is. Dat blok moet verslagen worden, het is wel genoeg geweest

  • Peter schreef:

   Fvd is ook een rattenvanger. Wat zie je nou eigenlijk aan die Baudet? Een pratend blauw jasje. Precies wat de rest ook is, veel van hetzelfde. FvD gaat NIETS veranderen. Dat is er alleen maar neergezet om de molen door te laten draaien met zoveel ontevreden mensen. Praten naar links, praten naar rechts en ondertussen gebeurt er niks. Het eeuwig vasthouden van de politieke status quo. De PVV zou Nederland ook gaan veranderen weet je nog. En let op mijn woorden; ONgehoord hoort er ook bij, bij controlled ops. Ik ruik dat gewoon, en kijk maar naar dat logo. Politiek, bij mij is dat KLAAR ongeacht wat er beweerd wordt.

  • Rayoflight schreef:

   Politiek is allang niet meer waar de echte macht is. Wat je ook stemt resultaat is hetzelfde. Het identificeren en profileren van de machthebbers achter de schermen is belangrijker.

  • Albert schreef:

   ‘De Amerikaanse Banken’? Welke? De banken gebaseerd op de Treasury – banken voor het volk – of de Corrupte Federal Reserve (= niet Federal en heeft geen Reserve) met schuld van $230 trillioen? Die Trump trouwens al geruisloos overgenomen heeft van Powell? De USA gaat heel goed nu, straks nauwelijks of geen belasting (was trouwens illegaal!), zonder illegale creditcard foefies, etc. De Eu en de rest van de wereld krijgen problemen als ze Trump – Best President Ever – niet volgen – integendeel demoniseren – maar de USA gaat spoedig (nu al) als een speer met hun economie, met de ombuiging van de overheden en rechterlijke machten, met transparentie, met terug naar de echte standaard (goud), met echte vrijheid, met het weren van de Chinese invloeden (Huwai, 5G, vaccinaties en Big Pharma, universiteiten!), zonder eineloze oorlogen, zonder politieke correctheid, etc.

  • vladi schreef:

   zet je wekker eens.

   fff

 • jan doornbos schreef:

  Tja, wijlen de sympathieke heer Van Mierlo had ook niet kunnen bevroeden dat zijn partij op zeker moment zou worden vormgegeven door hondenkots. Vanzelfsprekend niet alleen dit domme mens betreffend.

 • Willem schreef:

  Iedereen is de weg kwijt, 5G wordt 6 en 7G we worden allemaal ingeënt met een nanochip en iets wat ons steriel maakt. Al die camera’s die er nu staan om zogenaamd mobiele bellers op te sporen zijn er voor het (nu nog) spitsrijden wat autorijden voor veel mensen te duur maakt en om te kunnen controleren want het zijn heel speciale camera, gezichtsherkenning enzo. Een stel sociopaten in Den Haag doen het in opdracht en de politiemacht en de rest van de domme bevolking helpt ze daarbij. Deze lieden kunnen vrijelijk over straat, worden niet bedreigd sterker nog men klapt en juicht voor ze en gaat onderdanig doen. Bekijk ze eens goed, wat stelt dat zielige zooitje nou helemaal voor? Maar ze helpen alles wel naar de donder. Allemaal gekocht door Soros en consorten, ze pakken je kinderen af ze proppen ze vol met zooi en smerigheid zoals al vrouw verklede mannen en vieze dansjes en leugens en iedereen pikt het. Het is over en uit, over 2 maanden herken je de wereld en Nederland niet meer als je dan nog leeft tenminste. Veel mensen kunnen hier niet meer tegen namelijk.

  • Rayoflight schreef:

   Game Over ?

   Hoop echt niet dat je gelijk hebt @willem er zijn nog genoeg mensen die de soros en de rest van de alzheimer bende tegen willen en kunnen houden. het hele NWO plan zit namelijk vol met fouten en wijzigt constant. Als het volk opstaat hebben ze geen schijn van kans en dat zal gebeuren !

   • vladi schreef:

    het volk staat niet op.
    dat blijkt uit ontelbare zaken.

    fff

    • D3bb schreef:

     En wanneer doe jij eens iets voor de verandering..? Met je het volk staat niet op. Zo moe van dit soort mensen. Volgens mij kun jij beter energie besteden aan zelfinzicht creëren… Ontelbare zaken vertellen mij dat het proces precies loopt zoals het moet lopen. En niks staat nog vast in de wereld en alles kan nog gebeuren. Het is een PROCES!!! Sorry dit moest er even uit gezien de negatieve houding van sommige. Van alles van de daken schreeuwen maar nog steeds het probleem zijn. Misschien ECHT ontwaken..! lol

   • Steven schreef:

    En in die laatste zin zit nou net het probleem!

 • Rob Klaasen schreef:

  Goed gezegd Remsce , vanuit een ivoren toren kan je de grootste bagger over mensen vertellen , maar ga eerst eens in volkswijken persoonlijk kijken dan piep je wel ff anders .

 • Rayoflight schreef:

  Lachen : Twitter account doxed… als cringe een naam had was die: Sophie in ’t Veld. Lijkt alsof bij al die EU parlementariers een steekje of een en twintig los zit.

 • kuus schreef:

  Als ik haar zo hoor heeft ze het zelfde betoog als Frans Timmermans volgens mij krijgen ze in dat EU hok allemaal de zelfde cursus hun weten alles, wij moeten meewerken je mag geen andere mening hebben ook al willen de andere landen dat niet dan is dat weer onze schuld wij moeten maar weer meer geld geven .

 • Marieke schreef:

  Okay, D66 dus… dag vrijheid van het individu!
  Vandaag is is de nieuwe orgaandonorwet ingegaan. Een heel belangrijk onderwerp voor de burgers van Nederland maar doodgezwegen in het Coronanieuwsgeweld.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Hysterische mutsen heeft D’66 patent op.

 • Bart schreef:

  Sophie in ‘t Geld en haar D666 ben ik al veel langer compleet zat en zij weet echt wel waarom.

 • x

  Check Also

  lubach

  Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

  NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn ...

  de jonge

  De Jonge laat ons meebetalen aan schadeclaims coronavaccin: ‘Weg met die vent!’

  Als een coronavaccin onverwachte bijwerkingen veroorzaakt, betaalt ...

  >