Mens en Dier

Europarlementariër Sophie in ’t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over de Europese Unie. D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld liet zich tijdens het debat laatdunkend uit over critici van de EU. Dat liet Kamerlid Renske Leijten (SP) niet over haar kant gaan.

“Ik vind het eigenlijk niet kunnen dat een Europarlementariër andere parlementsleden zo toespreekt,” zei ze. “Dat wilde ik toch even gezegd hebben.”

Minder megalomane plannen

In ’t Veld reageerde dat zij ook kritisch is op hoe dingen gaan in de EU, maar dat er voor hervormingen wel een draagvlak moet zijn.

Leijten: “Ik stel voor dat de geachte vertegenwoordiger van het Europees Parlement gewoon eens naar een volkswijk gaat en gaat praten met mensen om te kijken wat voor draagvlak er is. Ik denk dat ze beter tegen de Eurocommissarissen kan zeggen dat ze minder megalomane plannen moeten presenteren en wat meer moeten kijken naar wat er nodig is bij de echte hardwerkende Nederlander of de hardwerkende Bulgaar of de hardwerkende Italiaan in plaats van iedere keer vanuit de ivoren toren zo met dedain te spreken over mensen die kritiek hebben. Ik ben het een beetje beu, dat toontje.”

Zo, die zit.

Let ook op de zure blik van In ’t Veld:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
OptimaForma
OptimaForma
1 jaar geleden

Ik zit erover na te denken om strategisch links te stemmen. Stemde altijd pvv, wordt nu misschien forum. Maar een sterke SP kan ook veel goed doen. Waarom? Omdat de Amerikaanse banken deze kant op komen en het kapitalisme op de overdrive gaat. Meer rechts kán niet goed gaan. Maar goed de reden dat ik dus geen SP stem, de enige partij die voor mij een alternatief is, is omdat er ook een cordon sanitaire omheen staat. Democratie is zo dood als een pier. Dus. Blijft het gewoon reactionair rechts. Forum zo groot mogelijk maken. Hopelijk kan Thierry die neoliberalen een paar slagen om de oren geven. Zal toch weer VVD/D66 worden, wat defacto onder ALDE één en dezelfde partij is. Dat blok moet verslagen worden, het is wel genoeg geweest

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Tja, wijlen de sympathieke heer Van Mierlo had ook niet kunnen bevroeden dat zijn partij op zeker moment zou worden vormgegeven door hondenkots. Vanzelfsprekend niet alleen dit domme mens betreffend.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Iedereen is de weg kwijt, 5G wordt 6 en 7G we worden allemaal ingeënt met een nanochip en iets wat ons steriel maakt. Al die camera’s die er nu staan om zogenaamd mobiele bellers op te sporen zijn er voor het (nu nog) spitsrijden wat autorijden voor veel mensen te duur maakt en om te kunnen controleren want het zijn heel speciale camera, gezichtsherkenning enzo. Een stel sociopaten in Den Haag doen het in opdracht en de politiemacht en de rest van de domme bevolking helpt ze daarbij. Deze lieden kunnen vrijelijk over straat, worden niet bedreigd sterker nog men klapt en juicht voor ze en gaat onderdanig doen. Bekijk ze eens goed, wat stelt dat zielige zooitje nou helemaal voor? Maar ze helpen alles wel naar de donder. Allemaal gekocht door Soros en consorten, ze pakken je kinderen af ze proppen ze vol met zooi en smerigheid zoals al vrouw verklede mannen en vieze dansjes en leugens en iedereen pikt het. Het is over en uit, over 2 maanden herken je de wereld en Nederland niet meer als je dan nog leeft tenminste. Veel mensen kunnen hier niet meer tegen namelijk.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
1 jaar geleden

Goed gezegd Remsce , vanuit een ivoren toren kan je de grootste bagger over mensen vertellen , maar ga eerst eens in volkswijken persoonlijk kijken dan piep je wel ff anders .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x