Homepagina » Mens en Dier » Arts wordt 12 maanden geschorst na ontmaskeren Bill Gates
arts
Foto: Twitter/Dr Mohammad I Adil

Arts wordt 12 maanden geschorst na ontmaskeren Bill Gates

De Britse medische tuchtraad (GMC) heeft een Brits-Pakistaanse arts geschorst die claimt dat het coronavirus een complot is om de wereld te overheersen. De arts, Iqbal Adil, studeerde in 1986 af aan de Bahauddin Zakaria-universiteit en ging vervolgens in Groot-Brittannië aan de slag als chirurg.

Op social media en in interviews beweert dr. Adil dat het dodelijke virus ‘georkestreerd door de elite en een hoax is’. In een reactie zei hij dat hij al bijna 30 jaar voor het Britse gezondheidsinstituut NHS heeft gewerkt en politiek geslachtofferd is.

In diverse video’s op YouTube, die allemaal zijn verwijderd, stelt dr. Adil dat een vaccin en afstand houden niet helpen tegen het coronavirus.

Bill Gates

In april twitterde hij: “YouTube heeft tientallen video’s verwijderd waarin ik Bill Gates, Anthony Fauci en Elon Musk ontmasker. Volgens Adil streven zij een samenleving na zoals in de film de Hongerspelen. Het doel: “De hele mensheid vaccineren en beheersen.”

Dr. Adil zei dat hij ‘één van de weinige medische professionals is die tijdens deze wereldwijde crisis opstaan voor de fundamentele rechten van de mens. Hij is door de tuchtraad 12 maanden geschorst vanwege zijn uitspraken en omdat hij meerdere keren heeft opgeroepen tot een protest tegen de coronamaatregelen van de overheid.

De arts is een petitie gestart op Change.org om de schorsing aan te vechten.


[Geo TV]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • johan den haag schreef:

  Een medicus die door verkeerd handelen patiënten verminkt of nog erger de dood als gevolg laat hebben, komt er vaak mee weg, omdat anders er een wereldwijde beerput opengaat van blunders.

  Probeer je als professional gefundeerd je punten uit een te zetten en vorm je een gevaar voor Big Pharma en noem maar op welke machthebbers, dan ga je eraan.

  Ach dat zal Rutte een worst zijn, want we weten al heel lang tot welk kamp de politici horen

  62 likes
 • Elise schreef:

  Ik sta 100% achter deze man. Nu is de SP wel bezig om tegengas te geven, maar zij staan wel voor vaccineren.(wel op vrije patent). Maar goed, ik had mijn lidmaatschap al opgezegd. Stemmen heeft geen enkele zin meer/had het sowieso al niet.
  Bekijk oude/nieuwe filmpjes over de NWO, dan snap je, dat alles georkestreerd is/wordt.

  35 likes
  • Willem schreef:

   Nogmaals er komen geen verkiezingen meer Elise, volgend jaar is namelijk de Nazistaat compleet en gaat het verdrag Lissabon in werking met toestemming met scherp te schieten op demonstranten en ieder die een bedreiging vormen voor de staat, dat was 1- jaar terug al bekend en het verdrag stond open en bloot ter inzage. Kan het wel blijven herhalen overal en er van alles aan doen binnen mijn mogelijkheden maar als er niemand is die het onthoud wat is neerzet en bezig blijft in zijn/haar eigen wereld kan ik er net zo goed mee stoppen. Ik plaats geen sprookjes, het zijn feiten. Maar het is sowieso zinloos de kaarten zijn geschud.

   5 likes
 • Rayoflight schreef:

  Heb dit doorgestuurd.
  Er zijn zo veel van dit soort moedige mensen die de waarheid willen vertellen. Helaas is het hele corrupte staatssysteem inclusief de media dan tegen je.

  Deze Duitse student (Sebastiaan) psychologie legt uit wat er allemaal verzwegen wordt i.v.m. corona show.

  https://www.youtube.com/watch?v=BzoB5qSZvdw&feature=youtu.be

  (met engelse ondertitels, Download of bekijk snel want youtube=Censuur !!! )

  Shout for freedom: Verzet is mogelijk alle mensen zijn wakker vrijheid en licht zullen altijd overwinnen !

  12 likes
  • henk schreef:

   Helaas is het zo dat de media is omgekocht en als je daar als journalist niet aan mee wil doen wordt je als een afvallige beschouwd,
   Veel journalisten zijn al omgekocht mer mooie banen zoals voorlichters in overheidsdienst zolook een oud collega van mij die thans directeur zou zijn bij de media goep,hoe onafhankelijk is die journalist nou niet dus vandaar ik de NOS maar de naam Staats Omroep Nederland heb gegeven,maar ik ben het met jullie eens dat Rutte links of rechts om het veld moet ruimen,onder zijn leiding heeft jullie land erg geleden en deze clown komt er ook nog mee weg dank zij corrupte journalisten die ze goed betaalde jobs hebben aangeboden,
   ik sprak dus over een collega die directeur was geworden en die eigenlijk niemand mocht omdat hij niet te vertrouwen was,maar om hem deze job te bezorgen werd een ervaren hoofdredacteur op aandringen van een gemeente die graag alles onder de pet wilde houden door de uitgever van zijn kant weg gepromoveerd,dus op aandringen van een gemeente,dit geeft bedenkingen over journalisten die bij grote kranten indienst zijn al dan niet freelance
   ze hebben het nakijken als ze niet voldoen aan de eisen van de redactie,dus hoe onafhankelijk zijn journalisten eigenlijk heden ten dagen dus niet als je afhankelijk ben van subsidies,helaas zijn 90% hun perskaart niet meer waard,maar ja je komt er wel overal mee binnen

   0 likes
 • Doet er niet toe schreef:

  En dan die foto’s van enkele jaren geleden waar fauci samen met Rockefeller en vader Gates poseert.
  Deze man heeft gelijk. Waarheid doet pijn dus moet hij van het toneel verdwijnen.

  5 likes
 • anoniem schreef:

  Iemand die de ballen van de gezondheidszorg nog geen eens weet, maar toch met al zijn geld beleid uitvoert?

  2 likes
 • Arnoud schreef:

  en zo gaat dat, als je de waarheid verteld, of te dicht tegen de waarheid komt.

  1 likes
 • Casper schreef:

  Als er dan toch immigratie MOET zijn, dan hoop ik dat deze dokter naar Nederland komt!

  1 likes
 • alex schreef:

  als je de filmjes niet kunt kijken klik hier https://www.youtube.com/watch?v=BwCjiQqgGHE

  1 likes
 • x

  Check Also

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  >